Шофьор блъсна и уби жена на зебра, после избяга

Жена бе пометена и убита на място на пешеходна пътека на пловдивския булевард "Шести септември" снощи. Полицията издирва шофьора, който е избягал.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор блъсна и уби жена на зебра, после избяга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма никакъв проблем да се открие автомобила - има камери, които са записали кои коли минават в това време през най-близкото кръстовище. Прави се бърза проверка на автомобилите по местоживеенето им и - готово!

Има, но индианците не знаят за какво се използват, слагат ги, защото така правели на запад...

Зебрата е много конфликтна точка на пътя. Пешеходеца трябва да преценява, идва ли кола не идва ли, с каква скорост, ще спре ли няма ли да спре. Има и пешеходци който пробват нервите, рефлексите и спирачките на колите. Шофьорите и те различни. Едни внимават и гледат, други се страхуват като наближат зебра, а има и такива непукисти и безотговорни глупаци като този. Зебрата си е и ще остане несигурна както за едните така и за другите. Жалко за умрелите.

Преди известно време видях едно момиче да си пресича по Константин Величков, пресичайки по диагонал пешеходната пътека и вече отклонявайки се от нея с метри, без да се интересува изобщо какво се случва на пътното платно, дъвчейки докато гледа с празен поглед в телефона дъвка, ако бях спрял с метър по-напред докато пресичаше щеше да ме блъсне. Крайно време е да се слагат по закон видеорегистратори. Какви ли не материали ще има и за пешеходци и за шофьори. Няма значение от кои си, когато си тъп кат' кирка. Общо взето това е причината да изчезнем, умишленото затъпяване на народа...

В България - царството на простотията ще е вечно така.

Общество което не живее според Божият воля и закон няма бъдеще. Първо умира духовно и после физически. Защото човек няма да живее само с хляба, който е храна за тялото, но и с всяка дума която излиза от устата на Бога, която е храна за духа. Бог да прости тази тази жена станала поредната неволна жертва на човешките плътски страсти.

...ама богове много, като започнеш още от Гръцката митология! Не ми трябва бог, ако съм добър към останалите, разбирам, кое е правилно и кое грешно, и избирам да правя правилното. Когато всички започнат да мислят по този начин всеки ще е бог.

Не можеш да сравняваш нашите относителни човешки стандарти за добро и зло с Божият абсолютен морален стандарт, който е непроменим във времето. Ние човеците няма собствена правда и истина. Правдата и истината е само от Бога.

Има само един начин да се дспре това, като не се върви по гайдата на ЕС-камери на всички кръстовища, намиране на убиеца и ликвидиране по същия начин+излъчване на ликвидацията по една седмица по всички телевизии!! Майната им на правозащитниците-убитите нямат ли права!!?? само убийците ли са правоимащи!! никакъв затвор-зъб за зъб!Око за око-най-справедливия закон!!

Някой осъзнава ли всъщност какво става или е свикнал?!?!??? Колко от вас ще кажат категорично, но не пред компютъра а навън пред парламента - СТИГА ТОЛКОВА!!!! Съд за такива изроди, доживот да се отнеме книжката, никакво съкращаване на излежаването на присъдата при признаване на вина, да ги пращат да чукат камъни в кариерата за да си изкарат мизерния си хляб, а не от данъците ни!!!!! Това включва всички,които са извършили криминални престъпления! Хората зомбираха ли се съвсем, че само си лаят срещу това изродско поведение по пътищата(да не казвам за другите прояви) и си траят!?!? Хора, разберете - ЖИВЕЕМ В МИРНО ВРЕМЕ НА ВОЙНА! ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ!

Клет народ.Война не ни трябва.Ще се самоунищожим.Тоя ще го хванат ,ще направи споразумение със корумпирани съдии и прокурори и 3 год условно.Да Ви го набутам в криво разбраната демокрация.Весели празници.

Пуснете в Гуглето List of countries by traffic-related death rate и ще видите кво значение било имало дали сме про руска кочина или нормална демократична държава!

И кво УСА 10.6, ние 8.3, Русия 18 и нещо фатални пътни инцидента на 100 000 жители към 2013 - кво точно казваш?!?

ШВЕЙЦАРИЯ 3.3 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ 5 ФРАНЦИЯ 5.1

Мисля, че знам как тези случаи могат да намалеят драстично. Хваща се шофьорът, който е направил това, върже се на пешеходна пътека и после го връхлита автомобил с около 100 км/ч.

Нали сте бързи и яростни бе ла*нари. Защо бягате като мишки после? Ах да, защото в панделата циганите бързо и яростно ще ви го набиват по азбучен ред.

шофьора не е трябвало да бяга. Съдята щеше да го освободи - той е шофирал с голяма скорост - какво се бута тази пешеходка като не може да преценява - разделила се е с живота си за поука на останалите пешеходци. Не разбраха ли,че най-опасното място за пресичане са пешеходните пътеки!

Ей шефа на НОИ да почерпи. Една пенсия по-малко. Разбира се това е черен хумор. Лека й пръст на жената, а този изрод трябва да търка наровете в затвора до живот!

Ехее, дивото племе не може да се нарадва на демокрацията, вече 27 години..-:))) Тази година ще бием нови рекорди на уродщина, гарантирано! А догодина може и под 6 милиона -;)

Неграмотните и невъзпитани хора, но с книжки са много по-опасни от останалите. Статистиката го показва...

... прекалено много хора имат книжки. Книжки трябва да се отнемат безкомпромисно за засичания, агресивно каране, рискови маневри по причина агресия. Въобще агресивните типове трябва да изчезнат от шосетата. Примерно тоя толуп трябваше да намали като види пешеходната пътека и при необходимост да спре и да се оглежда като заек за ловджии за пешеходци. Така е по правилник ама е друг въпросът когато това засяга собственото ти его и не можеш да влезеш в ограниченията . А и автомобилът е на първо място пътно превозно средство, а не средство за себеизява и самодоказване и въобще някаква форма на нахник

Не е преценила скоростта на шофьора.

като за държaва като българия,това не е нещо необичаино,нормално е да се убят обикновенни български граждани,нали не е уби човек на улицата от местна и държавна власт! животът си продължава и без един български гражданин,то цели села и градове умряха и умират!

Ще го хванат до 1-2 дни...но вече ще е късно да се докаже бил ли е пиян...може би ще хванат остатъци от дрога (ако има такива). Ако шофьора няма криминални изяви, ще получи 3г. условно + някаква глоба.

Трябва при бягство присъдата да се удвоява. При превишена скорост да си виновен без значение от другите обстоятелства.

тупак.... за 10 мин ше го намерят като прегледат камерите по улиците из района

Снощи случайно преминахме през въпросното място, където се бе случило мезтопроизшествието, жената лежеше безжизнена на пътя а няколко автомобила и хора бяха спрели и завардили половината платно докато изчакват полицията.. за съжаление на въпросната пешеходна пътека липсва добро осветление, както на повечето подобни из градовете. Тук роднините на злощастната женица би следвало да търсят отговорност от общината, защо няма осветление на въпросната пътека..

Да съдят и гаргите - че не са помолили шофьора-убиец да спре и да види дали жената е все още жива!

Осветени трябва да са не само пешеходните пътеки, он и подходите към тях, защото водачите ще имат изпреварваща информация, а не от тъмното да видиш пешеходеца, когато вече е стъпил на пътеката..

Не мога да повярвам че това се е случило в Пловдив!!! Този мижав провинциален град, където средната скорост в града е 20 км.ч. и светофарите държът по 3 минути, градсия транспорт се движи до 22 часа, моловете пусти и затварят в 21 часа, народа чопли семки в градската градина поради немотията и тъпотията си!!!

Там има чужди инвеститори вкл турчуля дет са мираклийй на пловдивчанки и другия селянки от околните села.Те докато са около 20 годишни да си готинки.В Софето има също бол от тех.:-):-)муци са...готин град си е Пловдив столица на европейската култура дето олигофрени те трепят на пешеходната пътека като стой та гледай!

? на 4та, щяхме да сме нормална европейска държава и жената щеше да е жива!

В Пловдив по улиците виждам 2 крайности - диви орки с номера РА, Х и К , и много "шофьори", на които им трябват 2 минути, за да тръгнат на зелен светофар !

Това се отнася за цялата държава и за всичко. Народа е разделен на двете малоумни крайности.

Заради диващината по пътищата спрях колата и колелото - ходя само пеша и се оглеждам като гламав докато вървя! Българите масово подивяха - то кошши, псувни и масови гонки по пътищата!

бг "демокрация" или фашизъм под прикритие !!!виновни ли са слепите и тъпите ????

В Пловдив май са закрили КАТ. Много са по-напред от Софето в катастрофите.

А магистратите от компетентния съд няма ли да обявят починалата за съпричинител на престъплението. Вълкът и агнето - 'абе мътиш/не мътиш водата, ще те ям'

поредната диващина от някой демократичен българин.

Инструкторът ми едно време ми казваше, когато имаш предимство въпреки това се оглеждай, защото какво ще те стопли ако на надгробната ти плоча пише "Умря с предимство"

трябва да работят върху създаването на антивирус за еврейския сатанизъм -ес !!!

джулиано джема, клийнт ийстууд, да вадят патлаците, да идват и за една година да отстрелят всичката псевдодемократична мърша- убийци, наркомани, чалгари и производните им опростачени! дивият запад днес!

За съжаление първите двама вече отдавна не са между живите.

рибата се умирисва от( евр.ската)главата .

Изводите, ако ви е мил животът: - не стъпвайте на пешеходната пътека ако идва засилен идиот. Може да сте с предимство на пътеката, но не си струва да упорствате, ако в резултат на този спор ви носят в гробищата. - в тъмното носете по светли дрехи, не всички шофьори имат добро зрение и светлите дрехи могат да ви спасят живота при пресичане. Както казах, това е за когото му е мил живота. Няма да споря, че пешеходецът е със 100% предимство на пътеката и че шофьорите трябва да бъдат с перфектно зрение и 100% внимание.

Да добавим и, че всички пешеходни пътеки трябва да са изключително добре осветени, за което отговорност носят общините.

Само за сведение, в целия ЕС стъпването на пешеходна пътека е без предимство. Предимството е след като си стъпил, а за да стъпиш, трябва да се увериш, че можеш да го направиш безопасно. За останалото си прав. Примерно в Младост 3 има една пешеходна пътека в участък без улично осветление, където по тъмно пешеходците направо не се виждат, ако има насрещно движение. Просто е добре да внимавате, а ако не сте с добро зрение, да се движите с ярки дрехи в тъмната част на денонощието.

що не тръгнем с светлоотразителни жилетки а?

На булевард Анкара в Бурса лека кола убива велосипедист и бяга. Установяват марката на колата, преглеждат камерите по булеварда. Оказва се, че са минали 1350 такива коли. Полицията посещава и оглежда всичките. Залавя убиеца. Да видим нашите ще си мръднат ли пръста.

тези,които спасяват евреи ще имат съдбата на тази женица !

е мигрант, мигрирал е бързо от местопроизшествието