Граждани протестираха в защита на лекаря, стрелял по крадец

Приятели, граждани на Пловдив и колеги лекари се събраха на протест пред сградата на полицията в града, за да поискат освобождаването на д-р Иван Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Граждани протестираха в защита на лекаря, стрелял по крадец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идвайте в софия на батемберг!!!Там няма кой да ви отрази освен Гинка!!!

По европейски е виновен. Те законите именно така бяха изменени. Да видим какво казва ИК по въпроса: "страните гарантират, че позоваванията на култура, обичаи, религия, традиция или така наречената чест няма да бъдат приемани като основания за актовете на насилие". С други думи раята няма право да се защитава. Нито да има чест. Е може да сме сигурни сме че поне тези, дето искат да ни я натресят нямат.

Едно нещо, което минава за министър на туризма, и което би трябвало да е ДЪРЖАВЕН СЛУГА на народа, в качеството си на министър напускало един куп снимки на страницата си във Фейсбук със знаменитости, на които се е набутало. Иде рече за министърката на туризма Николина Ангелкова, която подобно на кифлите, се пуска във Фейсбук ухилена, да не кажем както какво, и фукаща се как била на Оскарите. Имат поведението на самодоволната Мария Антоанета като тази с акромегалната физиономия, уплашила актьора до себе си с наглото завиране за снимка.

Да уволнят доктора за неоказване на първа помощ. Можеше клетникът със слаби бъбреци да бъде спасен и да увеличи досието си от неизлежани присъди.

Докторът е "доктор" в болницата. В къщи е гражданин, мъж, съпруг, баща... Не е длъжен да помага на всеки помияр влязъл в дома му с нечисти намерения и размахал нож...

Ей така стават революциите ! И не въпросът дали има превишение на неизбежната отбрана или няма. Въпросът е как може рецидивист с толкова присъди не само да не е в затвора, но и да продължава да извършва престъпления ! Наистина е възмутително !

Това народно събрание поради некомпретентност в създадените и допълнително усложнени ситуации от самите него трябва да подаде оставка! Трябват нови, способни хора!

Според неолибералните виждания на нашите управници, докторът е трябвало да стане, да напише протестен лозунг срещу влезлия крадец, поле да отиде и цивилизовано да протестира на улицата. Така, както нашите управници искат да изразяваме несъгласието си към тях, че са крадци, предатели и т.н.

А Органите на реда, сигурни ли са, че докторът е стрелял, или просто е поредният - набеден. Пък и Докторът да се поучи от делото на АРМЕНСКИЯ БИЗНЕСМЕН(застрелял автоджамбазин до колата си) -дело, което се влачи с години. Накрая АРМЕНСКИЯТ БИЗНЕСМЕН бе оправдан.

А какво е трябвало да направи неуважаеми господа прокурори!!!!! Да вдигне цялото си семейство и да пакетира всичко което му харесва на този плъх и да му го занесе до тях и да го пази случайно да се не спъне и да не се удари. Еѝ, невестулки мръсни, наречени прокурори, я кажете на кого служите и кого защитавате, престъпниците ли или нормалните хора.

Докторът е провел ефективно мероприятие по дератизация. Което е препоръчително да се прави редовно от всички, предвид заразите, които тези гадини разнасят.

Художника Опиц вероятно още е в затвора, за това че спря полета на една птичка... циганина, които 32 пъти разбива апартаментите във входа, а Българската полиция си чеше задника 32 пъти и не и пука че народа страда! Рецидевистите са на свобода за да може: - Калинки да ни управляват; - Баби да стават министър на МВР, за да може на техния фон вожда да изглежда мъж; Но реши ли правителството: - да открадне 280 милиона евра и да вкара всички джихадисти в България, в центъра на София до главно управление на МВР и паспортен отдел или директно да ги трансферира за ЕС през летище София НЯМА ПРОБЛЕМ! -да изпрати българската армия и спец служби да убиват за америка или да трепят българи без провинение или досие по домовете им с телевизионни екипи НЯМА ПРОБЛЕМ! - Това полицаи да разстрелват момичета, както този от Ловеч или дрогирания полицай в центъра на София разстрелял ломиче в изпълнение на служебният си дълг НЯМА ПРОБЛЕМ! АМИ МИНИСТЪР председателя на БЪЛГАРИЯ дал паржола на кучето открило трупа на спортистката от Перник зверски убита от полицаи и свидетеля по делото също разстрелян от полицаи НЧМА ПРОБЛЕМ! Е гати държавата!

Да съдят и маскарят Българин защитил неприкосновенността на Българската граница и си позволи да безпокои полицията с уловени престъпници, които вече са си платили на ГРАНИЧНИ войски??? Това ли е България...

Ако можехте да прочетете 05.03.2018 14:09 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам Щяхте да разберете защо е цензуриран.

Българи работещи в Букурещ споделят, че битовата престъпност в Румъния е сведена почти до нула !?! А в България лекар, който си защитава семейството и живота от въоръжени престъпници в собственият си дом е престъпник !?! Защо години и години сме тероризирани и нищо и нищо не се прави. Такова нещо няма нито в Румъния, Гърция, Сърбия и Турция. Само при нас и ни се повтаря колко добре живеем. Така ще е докато МВР, Правителството и Парламентът са овладени от СИК и мутрите. До кога ще ги търпим. Само с мирни протести няма да си тръгнат. Мутра залъка не пуска. Ако посмеят да арестуват лекаря герой, на чието място може да попадне всеки един от нас ще влезем и ще го измъкнем насила от ареста, и ако някой от властта се опита да ни спре, тя е следващата !!! А май е вече и нейният ред

Не знам как и какво е станало точно. Но самият факт, че е очистен един паразит с 9 присъди трябваше да светне червена лампичка на полиция и прокуратура, че убиецът не трябва да бъде търсен. Какъвто и да е той, почистил е обществото от една утрепка. А те тръгнали да ми се правят на герои за сметка на един смел лекар!

Народа е полудял от гнус и отвръщение към тези политици и законите приемани от тях . Не ми пука нито за Евро Съюза нито за Нато или Русия . Ако Българите са избивани вече и по домовете значи сме достигнали дъното. Стани Стани Юнак Балкански.

Скъпи Сънародници, Не ви ли писна да ви мачкат , лъжат и унижават ,Ако вкарат доктора в затвора , да обявим гражданско неподчинение и да го изкараме напук на корумпираните прокурори и полиция и после с камъни да прогоним тия еничари от парламента и правителството дето ни налагат геноцид . Да живее България !!!

Не ни писна. Ние обичаме да сме с преклонена главица и да не ритаме срещу ръжен. 500 години + още 30 го доказват. И ти само призоваваш, ама няма да си на площада.

Ти, не бъди сигурен какво ние ще направим заедно с 80% дебили. Нали се променя след 19-20 декември 2017 година ТРИИЗМЕРНОТО ПРОСТРАНСТВО ... с ПЕТИЗМЕРНО?! Който не може да ТРЕПТИ СИНХРОННО С НОВИТЕ ПО-ВИСОКИ ЧЕСТОТИ ... просто ще го няма там. И това нещо много добре го обясни преди няколко дни един форумец ... как това което съвсем скоро ще се случи.

Дойде време, ставайте, от сън се събуждайте! Доста робство и тиранство, всички на оружие!!

Убийството е станало на паркинг Но понеже сте поне 80% дебили няма схванете разликата Накратко - пак ви будалкат

1. Няма пари да плати кражба или друго престъпление. Както в Сингапур - бой с бамбукови(в БГ) с дрянови пръчки от 20 до 100 удара. 2. РЕЦИДИВИСТ - утрояване и учетворяване на присъдадата в провалена държава с 30 милиарда дълг. Ще бачка на полето по 10-12 часа както Българите поробени в уродливата анти-БГ-Англия.

Доктора,освен,че е невинен,а и трябва да бъде награден за смелоста и примера,как се защитава честа на семейството от разни престъпници,нахлули в собственният дом!Нека всички,подобни разбойници и апаши знаят какво ще им се случва!

Факт! Трябва да лежат ония, заради които рецидивист се разхожда на свобода! И въпреки това лекарят ще лежи! Като Опиц! А? Готино ли е да си горд българин? Гордеете ли се с киселото мляко?!

Министъра на Правосъдието е от гр. Плевен. Нима не знае, какво чудо е в с. Мечка? Правосъдната система води ли статистика, и на базата на криминогенната обстановка да се създават извънредни спешни закони?Бъгария плаче за Нова Съдебна Система!Подкрепям д-р Димитров с цялото си достолепие. В България не е живот! Аз лично съм КРАДЕН СЕДЕМ ПЪТИ! Стига толкова! Сега е момента да реформираме Съдебната Система щом не ни върши работа, заедно с Полицейските Управления.

Ако попитате МВР - Плевен какво става в с. Мечка, отговорът ще бъдат едни числа, които ще покажат как престъпността в област Плевен е намаляла - тъй, че в с. Мечка всичко е нормално....за полицията де, а оттам и за ГЕРБ.

Не можете да протестирате в защита на някой, нарушил закона, говеда! Ако съдът го осъди, той ще спазва закона, който го кара да присъжда така! Трябва да протестирате СРЕЩУ ТЪПИЯ ЗАКОН, а не срещу това да бъде спазван! Протестът трябва да е пред Парламента както когато съдът спази закона и отсъди, че пресичащото момиче също носи вина за смъртта си! Тогава промениха закона и вече съдът не може да присъжда такива неща! Полицията най-малко от всички може да реши да го пусне да си ходи! Що сте толкова ТЪПИ ОВЦИ българското племе, та не знаете даже как работи собствената ви държава!

грозно изказване, но... е прав! Не е виновен онзи, който спазва и прилага "тъпия закон", а онзи който го измисля или не го променя. Докторът е виновен по Закон, но е невинен по морал и логика! Дано да не пати много!

Един с интелектуалния капацитет да разбере! И си прав, че е горзно, но това е нашата нация - грозна и жалка! Жалко, че не са повече българи като теб с глава извън задниците, тогава щеше да има шанс да " се оправим", както е любимият рефрен на Ганю!

Аз ако убия човек при самозащита след това ще звънна в полицията. И ще я чакам на мястото - защото съвестта ми ще е чиста. Няма да се прибера вкъщи и да си легна да спя. От друга страна - тоя доктор да не е бездомник? Как така е защитавал дома си, след като убийството е на тротоара?

Ти си май вторият извършител или поне третият планирал престъплението. Поне 2-ма нападатели, полицията спи дълбок зимен сън. Простреляния РЕЦИДИВИСТ е избягал, но е пукнал навън. Да няма да ги гони тези изроди.

И ще те приберат веднага! Като оставим, че очевидно не познаваш закона, да ти дам пример за конкретизиращата главичка, че да успееш да схванеш - Йордан Опиц. Гърми на воля, па после като се озовеш в затвора, ще имаш време да се светнеш за разликата между съвестта си на дървен философ и действащите закони.

Преди да ми изтрият коментара ще дам ПРАВИЛНИЯТ подход по темата: ТРЕПЕШ, ОПАКОВАШ, КОПАШ и НЯМА ТРУП, НЯМА СЪД! Всичко в тон с текущото законодателство. ХАУ!

ЗАГЛАВИЕТО Е ЛЪЖА защото Лекаря е стрелял по РЕЦИДИВИСТ(а не по крадец), Имаме терористичен акт в дома на българско семейство извършен в съучастие с друг въоръжен терорист. Целта е обир, и убийство и опрадвание поради натрупани хиляди доказани ЗЛОДЕЯНИЯ!!!

Възмущението ми е толкова голямо, че мисълта ми тече по - бързо отколкото спогват пръстите ми да пишат по клавиатурата. Извинявам се за техническите грешки, но съдържанието на коментара ми, надявам се ,да бъде правилно разбрано.

КАК ЩЕ НАКАЖАТ ПЛЪХА, КОЙТО ПРЪВ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ВЛИЗАЙКИ В ДОМА НА ДОКТОРА? НЕ СА ЛИ ДЕСЙТВИЯТА НА ДОКТОРА В КРЪГА НА НЕИЗБЕЖНАТА САМООТБРАНА, ПЪК БИЛО ТО И С НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ /кой ли ни принуди да имаме незаконни оръжия/, СЛЕД ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ЖИВОТА МУ С НАЖ? ИЛИ ТРЯБВАШЕ ДНЕС ДА ОБСЪЖДАМЕ ТЕМАТА ЗА НАМЕРЕНИ НЯКОЛКО ТРУПА В ЖИЛИЩЕТО НА ЛЕКАР РЕНТГЕНОЛОГ, КАТО ПРЕСТЪПНИКЪТ ОСТАВА НАЕИЗВУСТЕН? ПРОКУРАТУРО, ОСЪЗНАЙ СЕ И НАЙ - ПОСЛЕ ЗАПОЧНИ ДА БОРАВИШ СЪС ЗАКОНА НЕ КАТО С ВРАТА В ПОЛЕТО! ЗАКОНОДАТЕЛИ, ГРАБВАЙТЕ ПИСАЛКИТЕ И БЪРЗИЧКО НАПРАВЕТЕ ПРИМЕНИ В НЕДОКЛАТЕНИТЕ СИ ЗАКОНИ, ЗАЩОТО ИДВА И ВАШИЯТ РЕД!

Млъкни бе, загубеняк. Като имаш да казваш нещо такова, иди го кажи пред парламента, където се изготвят законите, според които тоя рецидивист вече е наказан! Много е лесно да се пениш по форумите, ама утре като осъдят доктора, ще си траеш като мишка и само ще се тюхкаш каква държава сме, докато човекът си лежи зад решетките, нали? Голяма работа сте българите да се възмущавате, ама като трябва да се стори нещо, тогава всичките сте "заети".

ПРОТЕСТИРАМ В ЗАЩИТА НА ДОКТОР ИВАН ДИМИТРОВ ОТ ПЛОВДИВ, УБИЛ ЕДИН ДОЛЕН НАГЛЕЦ И ЗАЩИТИЛ ЖИВОТА И ЧЕСТТА НА СЕМЕЙСТВОТО СИ!

Щом няма полиция и престъпниците са по улиците всеки трябва да си спасява сам живота,и на семейството си също така!.Няма закон да ме спре да ги гръмна в подобна ситуация.Кафе ли да им редложа ?

Властите са длъжни да се съобразят с виждането на гражданите и настроението в обществото. Докато не е станало твърде късно.

мишке? Ти си закъснял още с раждането си, смачканият ти животец изтече в пясъка. Защо беше жив изобщо?

Тези които ПЛАША си знаят бъдещето, но си мислят че ще им се размине ЗАЩОТО СА АТЕИСТИ-социалисти и мутри. ВСЯКО ЕДНО НЕСПАЗВАНЕ НА 10-те БОЖИ ЗАПОВЕДИ ... СЕ ПЛАЩА! ГАРАНЦИЯ: Господ българина ... когато Му дойде времето ... скоро може би.

Има нещо генерално сбъркано. Престъпниците са по улиците с незнам си колко регистрации и условни присъди и безчинстват. А честният и работещ човек отново е смачкан и натикан в ъгъла. Дано му се размине на лекаря.

Гнусното е, че не в ъгъла е натикан, а в ареста, че дори му готвят задържане под стража мизрниците. Това понятие "самоотбрана" в Абсурдистан явно е непознато. С една дума ни казват - ако те нападнат с цел да те ограбят и убият нямаш право да се защитиш. Оставяш се в ръцете на палача си.

според 240 - те "любимци" на Българския Народ ние сме най добре. Супер държава с любимци лидери.

И какво, престъпниците са на свобода, но другите трябва да влезнат в затвора, че се противопоставят за да спасят собствеността си или семействата си. Браво на МВР, прокуратура, съдии, че не търсите престъпниците. Затова пък те си правят каквото искат. Срам ме е от Вас!

Има някаква надежда! Ето какво казва адвокат Марковски за неизбежната самоотбрана: "Аз трябва да знам конкретно какви са фактите. Чух, че нападателят е бил вътре в апартамента на доктора и има доказателство, че му е посегнал. Съобщават ми, че лекарят е бил наранен. Но ако това го има като факт в делото, то ще бъде оформено с медицинско. Този факт ще се изведе първо от показанията на доктора, второ от медицинското. Този факт има своето значение. Но дори и да не е ранен, след като е влязъл да обира къщата му, той има право на неизбежна отбрана. Такъв е законът. Има един специален текст, който гласи: няма превишаване пределите на неизбежна отбрана, когато нападателят е увреден в жилището на този, който се отбранява. Тоест имаш право да гръмнеш всеки, който ти влиза в къщата да краде. Законът ти го дава като право." И от прокуратурата зависи дали докторът да бъде привлечен като обвиняем за убийството на тоя плъх, или не - ако се приеме тезата за самоотбраната, още повече, че плъха е ранил доктора с ножа си, и пистолетът е на съучастника на плъха - самоделка, а не принадлежи на доктора, но е бил изпуснат и той го е взел и е стрелял с него по крадците - то докторът може да не бъде привлечен като обвиняем! Значи, пак всичко е в ръцете на гадните прокурори и съдебната система! Законите не са толкова лоши, но тия, дето ги прилагат, са адски корумпирани и си правят каквото си искат - за каквото са им платили повече!

Къде, Марковски е направил такова изявление?

Пред БЛИЦ! На сайта им е!

Доктора е направил това, което би трябвало да направи всеки истински мъж! Поздравления!

друго ме притеснява, да гръмнеш някого, да се прибереш и спокойно да се наспиш..., честно казано не бих искал да съм в ръцете на такъв доктор

Ами в шок си, не знаеш какво става, оня може да е тичал още и тогава да е освободил света от скверното си присъствие.

Ти откъде знаеш колко "спокойно се е наспал"?! Едва ли и досега може да се успокои от тоя кошмар - да видиш двама крадци в дома си, докато в съседната стая спят жена ти и децата, а изродите са въоръжени - което значи, че са били готови да убиват, не само да крадат! Докторът е силен човек и се владее добре в критична ситуация - което значи, че е добре човек да му попадне в ръцете! Ако беше някоя истеричка, която вика и плаши с полицията (която никога не идва, както знаем, или закъснява фатално много!) - повече ли щеше да ти хареса?! И да четем после две седмици за трагедията на семейството, убити деца и възрастни, което джурналята много обичат да описват с всички кървави подробности?! ...

Тия двамцата, ако бяха утрепали семейството, щеше да има три дни шум и разследването удобно да приключи с престъпление с неизвестен извършител... е да, ако бяхаа открил някой самоубил се щяха удобно да го изкарат извършител. А престъпниците смело щяха да продължат с безчинста и убийства. Ей това е милата родна картинка.

протестите трябва да бъдат срещу порочната и криминална съдебна система.в противен случаи е анархя -доктора става убиец защото престъпника се ражожда свободен и продулжава да безчинства вместо да е на топло.звучи много идиоцко,но мисля че трябва да има една доста голяма броика сидии,прокурори и адвокати в позата на жоро плъха открити вурху капаците пи колите за да им светне ,че в краина сметка правовя ред трябва да е правов ред и.не на послефно.място лидерите на разни неправителствени организации защитавадхти циганите да споделят съдбата на жоро плъха

A вторият крадец намериха ли го, че и него да осъдят - или компетентните /импотентните/ органи бяха заети да пазят агента на КГБ, руснака Кирил във фейсбук ?!

Защо е пропуснал втория крадец. В България престъпниците имат оръжие, жертвите нямат и са безпомощни. Щом като политиците не приемат строг закон срещу крадците, сигурно имат лоби в парламента. Или битовите кражби отвличат вниманието от политическите крадци. Докторът на свобода, в ареста който го е постановил.

Я да видим тези дни ,коя партия ще застане на страната на престъпниците и коя ще иска спешна промяна на закона ????? На изборите ще си спомним за поведението на мижитурките джендъри !!!!!!

Един от ВМРО вече написа на своята страница във ФБ, че докторът трябва веднага да бъде пуснат! На следващите избори - само за ОБединените патриоти! Може да са всякакви, но засега само те показват някакви мисли и цели, свързани с подобряване на положението на народа, никой друг! Останалите - партиите от статуквото, мислят само за властта и как да я употребят за лично обогатяване!

Не ни агитирай, никога няма да гласувам за партия- ортак на ГЕРБ. Никога. Впрочем така наречените патриоти по трудния начин ще разберат, че са кауза пердута от момента, в който се присламчиха към кацата с мед. Какво стана с пенсиите, какво стана с дискриминацията към старите пенсии, какво стана с фалшивите пенсии по ТЕЛК, около 250 000 на брой, като цели цигенски махали страдат от едно и също заболяване. Какво стана с предизборните им обещания- Хайде без тролове, ако обичаш.

Браво на доктора и орден Стара планина за него.Ами така ще е и за напред ,след като полицията и съда си правят оглушки и не взимат мерки,народът сам ще се справя с тези крадци и бандюги.

За ония Гербер от Септември, който застреля в заведение собственика. Вървяха скукаха . Изкараха че 5 годишно дете е стреляли. Този човек - доктора ще го размятат като танцуващи мечка. МВР ръководи престъпността и пази крадлевите политици. Докато не се закрият МВР и ДАНС няма да се управител. Същото е и за ПрокорагуратА. Сотира нали ви е градски.

някога бяха в Белене и не се налагаше гражданите да се защитават сами от тях.

Утре в 12 часа е следващият протест в Пловдив. Отново пред 1-во районно

Защо ти докторе не се роди,израстна и разви в една нормална държава?На всички които осъждат постъпката на лекаря пожелавам подобен индивид(като плъха)"да ги посети".Живея в Чикаго и с приятели вчера коментирахме да започнем подписка в защита на д-р Димитров.

Всички коментари, които четете в този смисъл, са написани от 2-3-ма платени тролове. Вижте под вчерашните статии, когато още нямаха заповед да пишат, че такива коментари липсват.

Хич не се бавете,да стартира веднага

Почвайте веднага да я пишете тази подписка и да събирате подписите на хората! И непременно напишете вътре, че сте избягали от беззаконието и безумното антинародно управление на държавата, и че може би ще се върнете, когато държавната машина в България започне да защитава българските граждани-данъкоплатци, техните жени, деца и собственост, а не престъпниците! И когато управлението се загрижи за интересите на всички българи, а не само за своите лични и партийни! Много е важно това уточнение! Да ги видим после тия наши позорни политици какво ще имат да възразят ... Защото иначе преди избори много се пънат всички да обещават, че българите зад граница щели да се върнат, ако човек гласува за тоя и оня - а накрая - пак същото, за когото и да гласуваме!

Оцелелия престъпник защо е на свобода?Немогат да го открият ли?Ей политиците всички знаят, че СТОЛИПИНОВО е вашия склад за наркотици

Ако доктора беше с акъла на плъха, щеше да го натовари в колата,да го извърли в Марица и щяха да го намерят по турско и да се чудят кво да правят.А, той вярвал в законите.

Той е убиец.

а ти си подстрекател

Не тъпако Гиню,той не е убиец ,а борец за граждански права и частната си собственост.Моля те прави разлика и ти пожелавам да те "налази" такъв като плъха и да те обере яко.

обаче нали е убит престъпник техен човек демек колко бързо властта хвана и набеди доктора, ако беше обратното имаше да се пинка няколко години и нищо нямаше да се разкрие