Съдът отстрани от длъжност кмета на Пловдив

Окръжният съд в Пловдив отстрани от длъжност кмета на Пловдив Иван Тотев.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отстрани от длъжност кмета на Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наглият цървул в затвора!

ВРЕМЕ Е ДА ПРОВЕРИТЕ И ОБЩИНА ПЕЩЕРА.ТУК РАБОТАТ ПЛОВДИВСКИ КАДРИ.

Не сочете с пръст богатите- повечето са умни и могат. Научете правописа и би било полезно да пишете по-съдържателни коментари. Работете и учете с лични пари.

Крадците-Бесепари и прости "патриоти " завиждат на успехите на Кмета и ламтят за власт. Искат те да се коронясат с това, което Тотев направи за Пловдив. Не сме имали такъв кмет! Отклоняват вниманието от голямата кражба и престъпление в Пловдив-Панаира!

само така кой краде чао айде стига 1 000 000 ееееееее къде дават в пловдив ли еми в софия тия пари са трохи ама тука са много добри в присвояването има кастинг него ли идържиш чао

Пловдив се разви със светлинна скорост, от това печелят всички. Казано е и е вярно"Когато мачът върви добре, не се сменят играчи в отбора!"

Даааа светлинна скорост! Проблема на всички е, че имате къса памет и всичко е "от ден до пладне", "карай да върви" и "всяко чудо за три дни". Като гледам как прецакаха града ви през последната година със скандалните палежи в центъра и събаряния ми е съвестно въпреки че не съм Пловдивчанин. Честита 2019!

Безспорен факт. Софийска градска прокуратура обвинява пловдивския кмет за извършено деяние в Пловдив!!! Пловдивската прокуратура явно е отказала да повдигне обвинение и бухалката на Доган и мафията е впрегната срещу един пловдивчонин. Господа пловдивски апелативни съдии, бъдете на ниво, не прекланяйте глава пред мафията!

Как няма да прекланят приятелю... Последния пресен случай говори точно за това! Палежите в центъра и събарянето на склада до автогарата са чиста мафиотска схема. И глухите го разбраха това! И ПАК ВСИЧКО СЕ ЗАБРАВИ БЪРЗО-БЪРЗО. Окръжния прокурор Румен Попов - "италианеца" отново свърши "перфектната" си работа! Трябва да набутат онези боклуци от ПиДжейТрейд в затвора. Дето се крият зад разни креативни слогани.

Пътя асеновград пловдив, няма никаква маркировка. Добре, че няма много мъгла. Нека прокуратурата да провери колко пари са похарчени за маркировка през последните 5 години. Маркировката на този път е от времето на бай Тошо.

Хайде и бургаското светило митьо вафлата да го последва. От най добрия град за живеене стана най смотания и изоставащия с най-бързи темпове. С градинка и площад ще ми прави кметуване и пиарки. ГЕРБ = разпад и разруха и деградация

Вземи се разходи из България да видиш на какво се казва изоставащи градове и села и чак тогава коментирай.

Разходих се и? Да се радвам, че най-добрия град за живеене в близкото минало започва да заприличва на едно голямо мръсно село, без поминък, презастроено без градоустройствен план, без каквато и да е хигиена, навсякъде кучешки фекалии целия град миниран от тях, от перфектен градски транспорт го осраха и скапаха цялото движение в града и на всичкото отгоре дадоха 130 милиона за тазиа мизерия, че всичко което се прави е за моя сметка, зашото аз плащам данъци а общината задлъжнява защото кмета и компания крадат елегантно по герберски, защото няма междублокови пространства, защото няма паркоместа, защото след всеки уж нов проект ( което си е чисто и просто поправка на старото ) се налага почти веднага ремонт, защотот целия общински съвет обслужва шепа престъпници и бирници близки до власта и аз трябва да съм доволен от това?????????

ЗА ВСЕКИ ПРИСВОИЛ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ И ДЪРЖАВАТА ОБЛАГИ! МНОГО СА, НО ВРЪЩАЙКИ КРАДЕНОТО, БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАДМИНЕ ШВЕЙЦАРИЯ!!!

ГЕРБ на Съд=облекчение и Прогрес за България ! Няма ...ама няма обаче ! След ГЕРБ България ще се развие напред !

sudo apt-get instal ново правителство

Какво ли е станало, да не би да се е взел много насериозно и да е спрял да се отчита на Батко ?!

Да се готви и "отличника" от Бургас.

В Затвора - Тотев ти го заслужаваш, ние сме "за".......

Този Кмет е от Партия с най-много крадци , ГЕРБ ! Плевенския Кмет го хванаха с 3 милиона € в Апартамента си , Кмета се оправдаваше че са общински пари и няма вяра на банките , за това и ги държи в къщи ! След два дни Борисов обяви че парите не са общински а на Партия ГЕРБ ! За това аз съм за Мажоритарната система , за да не ми предлагат такива крадливи изроди по Партийните списъци или листи ! ГЕРБ трябва да я унищожим като вредна , унищожаваща Българските Граждани и Държавата България !

До колкото знам всички прокуратури в България са районирани, със съответен район на действие, напр. Пловдивската прокуратура в Пловдив и пловдивска област, Бургаската в Бургас и т.н... Питам: Защо на кмета на ПЛОВДИВ се повдига обвинение от СОФИЙСКАТА прокуратура?????

За да му го наЛузат по яко и то ЗАСЛУЖЕНО. И така цялото герб ,а най вече в село Банкя софийско.

Ама е някак си демократично да дойдеш на власт с доверието на хората, да крадеш безнаказано от парите на данъкоплатците чрез близки до теб строителни фирми и когато после ти търсят сметка защо реално построеното е за 1 млн., а от бюджета на общината липсват 10 млн. да ревеш, че било по политически причини обвинението ! Заради герб - думичката демокрация стана символ на корупция !

Тотев ще бъде оправдан. Ще е жалко ако Пловдив загуби един толкова предприемчив и кадърен кмет.

Мамин Ваньо , а Хотелчето в центъра на кого е ! Щом е от ГЕРБ е мошенник и крадец , ББ само такива приема в Партията си ! Трябва да погребем тази Партия , както погребахме НДСВ!

Ми хотела беше на мама още преди да стане кмет.Може ида е крал но имайки предвид че бг крадците не ги съдят най вероятно някой го е натопил.

ХОТЕЛА Е НА МАРОДЕР КРАДИВ И ПЕШО КОНЯ

Защо бе Иванчо,защо се хвана с батко ти тИквон? Защо не си плати лептата?Сега ще духаш супата ти.

Тотев е невинен до доказване на противното! Тотев направи много за Пловдив. Писна ми от смотаняци и завистници! Некадърните глупаци, задъхани от злобата на собствената си нищожност, крещят изкривили злобно лица: - Убийте способните, разчекнете постигналите нещо, смажете кадърните! Да живее сивата простотия, духовната нищета и мързел! Тотев доказа, че Пловдив може да постигне много и града разцъфна, а вие фарисеи и на Христос се радвахте на мъченията!!!

Стига си се превземал - няма незаменими хора ! Корупцията и политиката вървят ръка за ръка - не го прави светец, щом е крадец да лежи ! Бил направил много - а за колко пари го направи това много и не можеше ли да се направи повече с парите на данъкоплатците ?

Тотев даде много, но и много взе.

ГРОП=престъпления.

Не знам дали Тотев е виновен. Но знам, че Тотев беше най-добрият кмет, който Пловдив е имал.

Ъм туй, търновското сержантче, до кога ще го бавите, а?

А Данчо тъпото от Добрич, кога?

Ако ще и невинен да е! Поне веднъж осъдете някой за кражба и корупция ако ще и напълно невинен човек да е! Поне веднъж!

Пък ако го обесят и се окаже че е невинен, ще го съживят!

Искаш ли теб да те осъдят невинен за убийство, аман от тъпотии!!!

"искането на Софийска градска прокуратура"!!! Пловдив не е в софийски съдебен район!!!

е, поне стана ясно кой ще води предизборната кампания на червените малоумници - дебелата цаца. за всеки с повече от 2 мозъчни клетки е ясно че последните обвинения са политически, като обслужват предизборната кампания на една смешна червена партиика.

Абсолютно!

А защо никой не каза нищо когато предишният кмет подари панаира на кумонистическата издънка? Панаирът е най печелившото държавно предприятие и неговата загуба беше много пъти по милион лева...

Превърнал е Пловдив в ПЛАТЕН паркинг.

И Софето е така!

Май кмета е изпреварил някой при поповата щерка и затова се съдят.Едно време заедно пийваха и хапваха,ся се съдят.Главния нали беше съдия там.

А как стои въпроса за Варненския кмет, който не ходи на работа ???

Когато и Д. Пеевски който също не ходи на работа.

Комундетааа, я ми кажете сега, каква е съдбата на политическите обвинения тип Цветанов, някой нещо да си спомня!

Не знам кой визираш под "комундета" - вероятно борисов, цачева, глигана павлова и др. с партийни книжки не са такива. Но съдбата е ясна - две присъди и трета оправдателна !

Под комундета разбирам човекомразците. Хвана ли омразата в някой коментар, веднага го усещам комундето!

Много ми се иска да започне някаква кампания "Всеки кмет да покаже какво е направил през мандата си, без комисионни и лична изгода"

Тотев направи много за Пловдив, подобно на птицата Феникс, града се възроди от пепелта в която беше набутан от предишните управления. Тотев обнови уличната мрежа, построи нови детски площадки, докара нови автобуси... И сега всичката помия върху него... Нямат срам някои хора!!

ТОЗИ ОТ КРИЧИМ И ТОЙ Е ЗА ЗАТВОРА ...РЯДКО НАГЪЛ И БЕЗСКРУПОЛЕН КРАДЕЦ !!! АКО Е В РУМЪНИЯ ДОСЕГА ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА !!!

ТОЗИ НА ГР. ПЕЩЕРА И ТОЙ Е ГОТОВ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ

ДОЛУ НА СЪДИЙСКО-ПРОКУРОРСКАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ !!!

Още един крадлив цъфнал гербер-бойковист!!! Че и дума не обелва...гузен е!!! ХО ХО ХО

този кмет не е престъпник и съдът в най-скоро време ще го докаже.комунизмът си отиде отдавна.сега живеем в други времена.не е претъпление да откраднеш, а много малък грях, които се пречиства в храмовете.

Важното е, че пуснаха кмета на Галиче. Он е чист!

ВСИЧКИ КМЕТОВЕ СА ГНУСНИ КРАДЦИ !!! И ТЕХНИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ СА ПРОКУРОРИТЕ И СЪДИИТЕ СРЕЩУ ПЛАЩАНЕ ОТ ТЯХ ... МАФИЯ В БЕЛИ ЯКИЧКИ !!! ВДИГАТ ДАНЪЦИ ...ГЛОБИ ...НАЛОЗИ ..ТАКСИ ...И ВСЪЩОТО ВРЕМЕ ГРАБЯТ И КРАДАТ БЕЗСКРУПОЛНО ....ТОВА И ПО ТУРСКО РОБСТВО ГО Е НЯМАЛО .....

по-скоро те е хакнал теб в тъпата чутура, после хаква майка ти, баба ти и сестра ти. Ти седиш и гледаш безсилно!

След толкова министри на Бойко обвинени за корупция, сега и кметовете почнаха! ГЕРБ е с рекорд за най-много обвинени за корупция и то това от герберския прокурор Цацата, а ако беше някой друг, не ми се мисли!

Колко са обвинените? Цветанов беше ли обвинен?

Здравите сили отнова надделяха. Отивам да лапам мухите. Кой идва с мен?

е на то това му се вика ПОРНО! Лъскайте.

Пловдив е уникален град. Който не вярва, нека дойде в нощта на музеите, сам да усети атмосферата на града! Не казвам, че това е само заради Тотев. Казвам, че Тотев има голям принос за това. Малко инфо за противниците на Тотев. На изборите за общински съвет БСП е пета сила. Атака, АБВ и ДПС са извън Общинския съвет.

Да хубав град ,но хубав с нашите пари.А без опозиция кражбите са най лесни.Ако е виновен ,при бай Ставри ако ли не лесно ще го докаже с тези адвокати.

Парите в бюджета на общините са както от собствени приходи - местни данъци и такси, така и от бюджета, така и от външно финансиране от спечелени проекти. Не знам кои пари от трите финансирания смяташ за ваши! Обвинението към Тотев съвпада с вълната от политическите обвинения. А обвинението политическо ли е, съдбата му е ясна.

Не разбирам тази истерия срещу Тотев. Това е един млад успешен кмет който успя да промени облика на Пловдив за 6 години. Спомнете си как изглеждаше градът преди него, беше най изостаналия град в страната с най голяма безработица. Сега Пловдив е на първо място по икономическо развитие, ФАКТ, и с най ниска безработица. Истинската причина за преследването му няма връзка със зоопарка: 1. Тотев се опълчи на ББ, защити един лекар 2. Когато ББ си прецака партията и от простотия слезна от власт, Тотев отказа да поеме вината и не си подаде оставката 3. Пловдив изпревари София по бизнес динамика и Софиянци ги е страх 4. Основно отказа да целува задниците на Софийските клики, води успешна самостоятелна политика и за това го наказват. Аз за това пак ще гласувам за него и ако трябва ще излезна в негова подкрепа.

Допълнение: Това е началото на предизборната кампания. Комунистите отдавна не са били на власт и това причината за атаката на всички знакови лидери бивши и настоящи на Герб. Герб е единствената партия която може да ги бие.

Показателно е, че обвинението е от софийската градска прокуратура, а не от пловдивската. Провдивчани са горди хора. Чудя се на тази съдийка, ако е пловдивчанка, тя е някакво недоразумение.

Който не е с Боко тиквата, значи е срещу него и е крив! Така са ги учили другарите от БКП, което е на власт през последните 8 години! Не да ми се представят за евролиберасти разни други герберасти! Те са си истински педерасти! Това е! Ама докога ще им слушаме глупостите и ще им гледаме мутрите?! То не беше, Отиквуна, не беше Цвъцко, Свинетката, Бъчи... Аман! И все нови и нови кусури и далавери откриват и наказват! Цацата да е спре! Где беше досега?! Хайде да спрат да ни правят на полуидиоти, защото щом са още не власт и си разиграват коня, ние сме пълни идиоти!

ТИ ДА НЕ СИ ИЗВЪНЗЕМЕН ??? ЧЕТЕШ ЛИ И ВЯРВАШ ЛИ СИ НА ТОВА КОЕТО ПИШЕШ ... ??? АКО Е В РУМЪНИЯ СЕГА ЩЕШЕ ДА Е С БЕЛЕЗНИЦИ ...КАКВИ БОЙКОВЦИ КАКВИ СОФИИ ..КАКВИ ДОКТОРИ ...

Глупости, в Румъния хора без белезници няма!

Дано следващия е този на Добрич.

Този Вашия ли носеше прозвището Данчо Тъпия?