3 жертви и 4-ма ранени при катастрофи за часове

Двама мъже и една жена загинаха, а други трима мъже и една жена са ранени при две тежки катастрофи, станали в София и Пловдив само за 5 часа.

Обратно в новината

Коментари - 3 жертви и 4-ма ранени при катастрофи за часове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах преди малко интервю с шофьор на автобус,който твърди,че колите са страхотно смачкани и не могат да се разпознаят марките. Не познавам Пловдив,но допускам,че "Пежото" не е осигурило предимство при левия завой. Всички жертви и пострадали са от тая кола. А тия приказки,че "Аудито" се е движело с 100км/ч са глупости. ТО СЕ Е ДВИЖЕЛО С МНОГО НАД 100км/ч. ШОФЬОРЪТ МУ Е ЗАВЪРШЕН КРЕТЕН И СЕГА НЯМА ДА ГО ПИПНАТ,ЗАЩОТО ИМАЛ ПРЕДИМСТВО! КАКВО КАТО ИМА? ТОВА ДАВА ЛИ МУ ПРАВО ДА ЛЕТИ В НАСЕЛЕНОТО МЯСТО?? ПЪЛНО Е С ТАКИВА КРЕТЕНИ ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ НА БЪЛГАРИЯ! КОМПЛЕКСИРАНИ ПРОСТАЦИ,КОИТО СИ ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИТЕ! ДОКОГА?!

Неефективността в работата на МВР ни докара тази война по пътищата. Няма превантивни мерки. Трябва строг контрол и за най-малките нарушения, за да бъдат възпитавани хората в уважение към закона. А сега се проведе някоя и друга акция за прах в очите и скътавка. Няма никаква полза от големи наказания, т.к. и сегашните не се прилагат.

първо мн близък човек си отиде по най нелепия начин без въобще да е4 виновен за ПТП второ на тези депутати ,които защитиха джигитите оня ден им пожелавам да изпитат същото ,което моето семейство и още поне 10 души трето млади хора опомнете се,но съм сигурна ,че няма да го прочетат ,затова много строги мерки ни трябва-законови и изпълняващи

Има хора които първо говорят глупости,а после мислят.

Хайде да закриваме вече държавата ,че народът полудя съвсем. Внимавайте,бе хора, закъде бързате ? Пред кого се правите на бабаити ?

"На кръстовището между бул. Руски и ул. Ген. Данаил Николаев лек автомобил Пежо предприел ляв завой и бил пометен от лек автомобил Ауди, който се движил в посока Централна гара. " Ако аудито се е движило с нормална скорост щяха да изправят само ламарини, дори и тоя с левият завой да е в нарушение. Преди години на обратен в Пловдив един пасат, с 18 келеме с три кифли, мене ме отнесе и то зверски. Факт е че бях виновен, обаче факт е и че ако тоя беше карал поне със 70 а не със сто и нещо щяхме да се разминеме къде къде по-леко а не той с тоталка а аз с половин кола.

Аз разлика между "келемето" и вас не виждам. Единият превишил скоростта. Другият направил забранен завой.

Това което искам да каже е че карат като откачени без да мислят как ще спрат ако им се наложи рязко. А ти не ми се прави че никога не си правил забранен завой или че никогане си правил нещо грешно. Както съм се изразил не оспорвам че съм виновен но не карам бързо като цяло и постоянно мисля как ще спра ако ми се наложи.

Е, как да не виждаш? Естествено, че другият е виновен! Дори да не е превишил скоростта, пак е виновен! В България е така!

НА ДУМИТЕ НА АМЕРИКАНСКИ КОНГРЕСМЕН - ЕДНО Е ДА СИ БОРЕЦ ПРОТИВ РАСИЗЪМ, А СЪВСЕМ ДРУГО ДА ОМЪЖИШ ДЪЩЕРЯ СИ ЗА НЕГЪР ! 60, НЕ 65 КМ/Ч ОТГОРЕ-ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРАТ............???!!!!!!! А КАТО СЕ КАЧАТ В КОЛИТЕ СИ, ПЛАЧАТ ЧЕ САНКЦИИТЕ БИЛИ СТРОГИ ; КАРАТ СИ КАТО НОРМАЛНИ ФРУСТРАТИ !

До кога! Нито пътищата са за тези коли, нито закона, нито простотията българска и купените книжки ще спрат смъртта на вас и близките ви.

Има газова уредба,има проблем.

Ама нещо не си познал .... Не си запознат май много технически, ама пък друго си е да си разчешеш пръстчетата тук !

1. "ШОФЬОРИ" КОИТО СИ НЯМАТ ИДЕЯ КАКВО Е ДА СИ УЧАСТНИК В ДВИЖЕНИЕТО НА ПЪТЯ. 2. ФРУСТРАТИ, КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО. СРЕЩАТА М/У ТИЯ ДВЕ КАТЕГОРИИ Е ФАТАЛНА И КАТО ПРАВИЛА С МНОГО УБИТИ !!

И как така и на двамата шофьори им е взета кръвна проба, като единия е починал на място?!

TIREX

булгаристански делник с колко километра сее движело аудито ?!

Близка до светлината ако се съди по щетите

между другото там има и две пешеходни пътеки една след друга и спирка на градския транспорт. не съм бил свидетел на лаиното в аудито, мога да се обзаложа, че е трябвало да го разстрелят на място!!!

ТРЯБВА И ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, А ЗАЩО НЕ И ЗА ХУМАННОСТ !!! И САМО НА ИЗДЪРЖАЛИТЕ ДА СЕ ДАВА ПРАВОТО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА АВТОМОБИЛ !!!

за 60 км над разрешената скорост в града - само поздравления от кат!!! тоя педал за да убие 2ма със сигурност не е карал с 40!!!!

Ето за това трябва каране с 60км/ч над ограничението да се криминализира и да се лежи в затвора ефективно. И преди да плюете помислете: "ами ако аз бях в пежото".

Точно!!!

Точно ама като го написах преди 1 седмица еб*си коментарите имаше.

..ако аз бях в пежото, вече ич немаше да ми пука ни за закони, ни за пежото......

кво да ти кажа? Другия път гледай да си в пежото,

Не става дума за закони, а за инстинкт за съмосъхранение. И аз не спазвам ограниченията, но винаги си имам едно наум. А то е: "Стигни жив." Просто точно и ясно.

Скоростта е над 120 всичко друго ще е лъжа

Причините са две. Първо, пежото е отнело предимство на левия завой. Второ, аудито се е движило поне със 100 км/ч, а точно преди Д.Николаев има зебра и това ауди е трябвало до мине най-много с 30км/ч. И двамата са виновни, но няма кой да върне умрелите. Хора, карайте внимателно. Мислете и за другата страна. В тази дива държава не се спазват никакви закони, какво остава за ЗДП.

да отнело е предимство, но на каращ със 50км. какво ще видиш, когато някои ти прелети със 100? затова на кръстовищата на междуградските пътища има ограничение.

Пич, отнемане на предимство ще да е било ако аудито се е движило с допустимата скорост, т.е. 50 км/ч. В случая единственият нарушител е летеца който е отнесъл няколко живота ей така...

Пич, ако ляв завой правиш само когато няма други коли на пътя няма да стане никога! Има си законна скорост и жълтия светофар е да спреш, а не да настъпиш газта.

"ПОСЕТЕНО от служители на сектор Пътна полиция"

ТАКА Е! ТЕ СЕ ИЗЯВЯВАТ САМО КАТО ПОСЕТИТЕЛИ.НО НЕ И КАТО ОРГАНИЗАТОРИ.НЕ СЕ ПРОВЕЖДА НИКАКВА ПРЕВАНТИВНА РАБОТА. ВЗИСКАТЕЛНОСТА КЪМ НАРУШИТЕЛИТЕ Е ТАКАВА ЧЕ ДОРИ И ЗА КОМПРОМИСИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ.ПОЛИЦАИТЕ В ГРАДА ГИ НЯМА.ОСТАВЕНО Е НА ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ И ПАЯЦИТЕ ДА ПЕЧАЛБАРСТВАТ САМО.ЗАЩОТО СИ ИМАТ ДОБРИ И НЕВЗИСКАТЕЛНИ НАЧАЛНИЦИ.

За жалост колите не ги правят еднакво твърди....

...ЧЕ ВАШАТА ГЛАВА Е ФИЗИЧЕСКИ МНОГО ТВЪРДА.АКО МИСЛЕНО РАЗМЕНИМ МЕСТАТА НА АВТОМОБИЛИТЕ ТО АУДИТО МОЖЕ БИ ЩЕШЕ ДА Е ПО СМАЧКАНО.ЗАЩОТО ЗАВИСИ ПО КОЯ ОС Е УДАРЪТ.ТОВА ОТ ФИЗИКАТА ГО ЗНАЕМ.

Блъскай се от където щеш само да съм в аудито не в пежото...:)

в ЕВРОПА става с камери и ефикасни глоби без връзки и тъпа корупция на дребно-можете да пуснете айляци да лепят глоби за паркиране по центъра , но ефикасни мерки за друго не можете.

нали "властта" ще трябва предимно себе си да глобява. Както във всичко, покрай едрата престъпност върви и дребната

Причината драги катаджий е че никъде по света няма незащитен ляв завой. навсякъде по белия свят левият завой е защитен тоест насрешно движещите се имат червен светофар. Пример от София е булевард Александър Малинов където никаде няма защитен ляв завой съответно всеки ден има катастрофи.

там има ограчинена видимост леко изкачване, наблизо светофар който също трябва да ограничава скороста. Шофьорчето е карало като бясно! лека им пръст нахората!

Най-много катастрофи стават в отсечката Русе -Бяла, а най-калпавите шофьори са пазарджишките! Това, че на отсечката Асеновград - Пловдив стават много ПТП-та, не е заради пловдивчани, а защото това е старо проектирано трасе което не може да отговори на съвременния трафик ! Само малоумно злобен Позтитановски трол , който работи за милиардера от БСП Георги Гергов може да си позволи да плюе по пловдивчани!

Някой ден науката ще открие, че съществуват гени предопределящи към социална скотовщина и малоумност. Гени преобладаващи сред нискочелите племена, към които се числят вулгарята .

Един вид Хитлер е бил прав, а? Аман от расисти!

На всички ни е ясно, че Ауди-то с комплексара е летяло, НО след солидна сума юе пишат виновен водача на Пежото за отнето предимство... Мир на праха им!

АБЕ ХОРА СЛОЖЕТЕ КАМЕРИ ПО ГОЛЕМИТЕ КРЪСТОВИЩА И СКОРОСТНИ БУЛЕВАРДИ В ПЛОВДИВ ,ЧЕ СЕ ИЗТРЕПАХА ИЛИ КАРАТ КАТО ЛУДИ ИЛИ МИНАВАТ НА ЧЕРВЕНО.

и какво като има продължават си нарушенията, няма обратна реакция на заснетите нарушители да им се пращат талончета с глобите. Основни нарушители са хора със къпи коли!

невинните жертви а тъпото копеле с аудито дето сигурно е карало със 100 без сериозни наранявания...

Който се движи с по-високата скорост, той при удар с бавнодвижещ винаги е с предимството да остане жив.

Я карай малка кола със 100 и се удари в Ауди което кара с 50 и ми кажи какво предимство да останеш жив имаш?

Идеята е, че само този дето е карал аудито е очаквал удара, съответно го е поел добре с тяло и съпротивление. Лошото е когато не го очакваш, за това винаги виновниците остават живи. Но не знам какъв човек си след това, дори и жив - не мисля, че ще можеш да живееш нормално.

са най-големите малоумници, внимавайте много, когато минавате през тази област, а като видите кола с номер започващ с РВ бъдете нащрек, независимо къде се намирате. Тези са по-прости и по-ненормални и от перничани. Напоследък не минава ден без такива новини от Пловдив. Там ако не ви сгазят на пешеходна пътека или на спирка, то ще ви нацепят колата, ще ви препречват, ще ви стрелят на улицата, а в най-добрия случай ще ви окрадат. Това е град управляван от герберасти, друго не може да се очаква.

И най-големият гербераст е свинаря гергов.....прав си комуноидно псе

Градът с най-много катастрофи, загинали, ранени - Пловдив. Широки булеварди, луди скорости. От 4 години живея тук и сигурно съм видяла патрулка около 10 пъти. То човек да го е страх да излезе навън..

Пловдив е обявен за столица на културата,там живеят най-културнете хора. Това е част от културата на това местно население обитаващо тези земи

ако от данаил николаев някой е искал да прави ляв завой към бул руски би трябвало да означава че е искал да влезе в насрещното.....

бил е в отсрешното платно и е правил ляв завой за да влезе в Данаил Николаев или е излизал от Данаил Николаев и е завил на ляво за да влезе в отсрешното движение! Там има островче което ги принуждава да го направят този ляв завой и обратен завой също!

Зверска катастрофа, без участието на БМВ?! Да , най-вероятно Аудито е летяло, а в Пежото компанията си е говорила разпалено за политика и шофьора не е забелязал ''планера''. При ежедневните катастрофи, човек вече свиква и дори за мъртвите не говори, за което се извинявам:( Бог да ги прости.

Поредните жертви на аудист! 26-годишен + ауди = 130 км (минимум) в градски условия. Как да не му откъснеш главата на оживялото келеме?!

какво изясняват то е ясно аудито предполагам на 3та ръка е летяло с над 100...

Водачът на Пежо-то е виновен категорично - излиза на главна улица. Освен това - ако е излизал от Д. Николаев - 2-ро нарушение - улицата е еднопосочна в обратна посока. Другият водач е съпричастен, ако се докаже, че е превишил позволената скорост.

Всъщност от статията не става ясно ударената кола в каква посока се е движела и от къде е идвала. Може да е правела ляв завой от Руски по Д. Николаев, а Аудито да е идвало откъм 6-ти септември. И в този случай водачът на Пежото е виновният. Но пак да кажа - този с Аудито се е движел поне със 130, за да ги размаже така хората.

Вие четете ли изобщо? Единствения начин да се движиш в посока Централна гара и да удариш някой лявозавиващ е ако той е искал да завие по ул. Дан. Николаев!

Ние се бъзикаме с Перник, ама майните наистина са най-лошите шофьори.

А къде са добрите шофьори? КАТ абдикира, по пътищата настана анархия, спазването на правилата е изключение.

"Причините и обстоятелствата около тежкия инцидент се изясняват"?? Всъщност, те са повече от ясни!

Ако може да се вярва на снимката, Аудито е било на първа космическа.

Това е снимка, която не е свързана с конкретното ПТП (вижте текста под нея). Което не означва, че в конкретнта ситуация АУДИТО е карало с разрешената от закона скорост!