Камион смачка мерцедес на магистралата (снимки)

Камион удари и смачка лек автомобил "Мерцедес" в аварийната лента на магистрала "Тракия". Шофьорът на колата е в болница.

Обратно в новината

Коментари - Камион смачка мерцедес на магистралата (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно, хора! Готвят се драстични увеличения на глобите (даже днес го споменаха). Ние ще продължаваме да се трепем, но пък властимащите ще са доволни, че в хазната влизат парици. Т.е. ще е вярно правилото, че не е забранено, а само е платено... Някой да е направил анализ за ефекта от предлаганите мерки? Тц! И преди и след като запалихме фаровете (например) се трепем по пътищата. И с ниските и с високите глоби резултатите ще са си същите. Но пък кипи безсмислен труд сред празноглавите депутати!

d4

мерджанеца се е превърнал в "комби хечбек"... инженерите и дизайнерите в Щутгард да вземат пример... дано водача не е пострадал тежко!

Мерджана е заприличал на стар модел Рено Меган...късмет че не е имало никой отзад...

аварийната лента е за аварийно предвижване не е за изпреварване и спиране

Да знаеш колко не си прав, аварийната лента е само за аварийно спиране. И думата "предвижване", която използваш не се пише така. :)

Ако мерчото е скъпарски, новината е добра!

Мерцедеса е 2003 г. ЦЛК 200 и вече не е първа младост- злобеенето е излишно.

Какво ли щеше да стане , ако шофьора на колата беше отворил багажника и нещо си е търсел в багажа ,или пък на задната е седяло ,или спало дете.Може и друг вариант шофьора на колата е отворил капака на двигателя и долива вода за чистачки,например.Егати малоумието българско, тук всеки се смята за център на вселената и останалите съществуват само ,за да му пречат на просташките изяви или да му се "възхищават", и най-вече завиждат на такива.Били сме много древен народ, ама лошото , че сме си останали в древността, а света е заминал напред, а по социалност сме на ниво австралопитеците

Какво ли щеше да стане , ако в България процентът на жестоко критикуващите реалността бяха по-малко? От непрестанното плюене по българите се възползват всичките зли критици и вековни завистници и непознаващите Българите в дълбочина. Загубата на увереност в това, което си води до загуба на желание да (се) спазваш порядките. Основно комундели и проръшки, но и немалко турци с български имена, местните мошета от божия народ и превзети чужденци много обичат без повод да чернят българското и България, а ако има повод да се раздува в стил американска поп реклама- за налагане на негативно клише.

Никой не го очерня българския народ,просто не е нужно.Той се справя много добре и самичък,без чужда помощ, и при това го прави отлично,със завидно майсторство.Никой не го принуждава да прави глупости, да проявява простащина,еталон за успех не е инженер, лекар, учител,а чалга певица,плейтмейтка и мутра.За това не са виновни нито комундетата,нито турците, нито,мошетата,нито руснаците.Те не са и виновни за емблематичната българска поговорка ,квинтесенция на народопсихологията "Не сакам , я да съм добре,сакам Вуте да е зле"

Че каква е била тази авария ,та авариралия камион се е движил с такава скорост.Нали авариината лента е за аварирали коли и камиони ,и не е за движение

Явно не си шофьор и не знаеш какво се прави по магистралите в БГ......аварийните ленти като най-малко използвани са с най-добро покритие и много тарикати карат в нея.......а тоя селски гламер на камиона най-вероятно в бързината не е видял и не е очаквал там да има кола и.......колко вече катастрофи станаха така,че и жертви има

Никой не го очерня българския народ,просто не е нужно.Той се справя много добре и самичък,без чужда помощ, и при това го прави отлично,със завидно майсторство.Никой не го принуждава да прави глупости, да проявява простащина,еталон за успех не е инженер, лекар, учител,а чалга певица,плейтмейтка и мутра.За това не са виновни нито комундетата,нито турците, нито,мошетата,нито руснаците.Те не са и виновни за емблематичната българска поговорка ,квинтесенция на народопсихологията "Не сакам , я да съм добре,сакам Вуте да е зле"

Колко трябва да си тъп за да караш в аварийната лента където може да има спрял автомобил? Отговор: това е привилегията на най-тъпите.

Нищо чудно като знам колко хора карат в аварийната лента и считат това за нормално!

Също колко такива има дето карат само в най-лява лента и не се прибират в средната.

Щото новата част на магистрала Тракия средната лента е на юфка.

Български шофьори без граници.

Всеки, който кара в аварийната лента, трябва да получи 100 тояги на голо. Същото и за всеки, който изпреварва отдясно.

Малко са ,до тогава докато почнат да хвърчат късове месо.

Трудно ще те изпревари някой отдясно. Причината е, че изпреварване има, когато влизаш в насрещното платно и после се прибираш. Ако кара направо и ти минава отдясно не схващам какво мрънкаш.

Аварийната лента е за повредени коли, не е за движение. Дали мерцедесът се е развалил или на шофьора са му правили свирка е без значение. На идиота, който е карал там, трябва за му вземат книжката завинаги.

Малоумните вулгари обичат да ползват аварийната лента за паркомясто. Обичат и да изпреварват по нея. Резултатите от тези "практики" са положителни: изобилие от прясно месо за червеите -:)

а от малоумните пуйки от край Босфора всяка година се изтрепват по 10 000 по пътищата.

Да се трепят. Важното е да се освобождават териториите населени с подчовеци. Дали ще Анадола или Вулгаристан, все напредък ще е.

Селски,ти да не би да си паркираш каруцата там?Какво значи да "паркираш" в аварийната лента?Ако нивата ти е там и прескачаш оградата може но тоя с мерцедеса явно не е селянин като теб

За всички неграмотници цитирам - намира се за 30 секунди на government bg Чл. 58. При движение по автомагистрала на водача е забранено: 1. да спира пътното превозно средство за престой или за паркиране извън специално обозначените за това места; 2. да завива в обратна посока, да се движи назад, да навлиза в разделителната ивица или да я пресича, включително и на местата, където тя е прекъсната; 3. да се движи по лентата за принудително спиране. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НАИМЕНОВАНИЕТО В ЗАКОНА: ЛЕНТА ЗА ПРИНУДИТЕЛНО СПИРАНЕ... не лента за бавно каране!

Браво дух, почна да вдяваш, че крайна дясна лента не е за спиране. Сега изнамери как се рисуват всички тия ленти. За да знаем коя лента как изглежда щото тука голямо омазване става.

Вече не се чудя защо децата са неграмотни-учителите са такива и как да научат другите-ЛЕНТА = ПЛАТНО В ПРАВИЛНИКА даскалице и АВАРИЙНАТА ЛЕНТА Е ТОЧНО ЗА СПИРАНЕ!!!

Честно даскалке, ходи да се учиш да четеш! Това е цитат от закона! Ако имаш превозно средство, дори колело - веднага го продай и си върни книжката!

От тест на government bg Кой от автомобилите нарушава правилата за движение по автомагистрала? и двата автомобила Картинка с лек автомобил в най-лява лента и картинка с Камион в аварийна лента.

А бе я ги дайте чия членове, че не е за движение щото при бай Тодор беше задължително да се движиш там когато колата ти не може да развие над 60. От тогава не съм ходил на проверовъчен и не съм чел нищо. Верно ли има промяна. В чужбина половината камиони карат там.

Това при бай Тошо сигурно е било 1960-та година! Цитат: Ако на движещото се по автомагистралата моторно превозно средство или на превозвания от него товар се появи повреда, която не позволява то да се движи със скорост, по-голяма от 50 км/час, водачът е длъжен да напусне автомагистралата на най-близкото разрешено място.

Да бе ма в това време трябва да се движи в и само в аварийната лента. В противен случай по дължината на цялата магистрала ще е лента за паркиране и ще е най-скъпия паркинг на земното кълбо.

Ето затова трябва да въведат листовки при изтичането на шофьорската книжка, за де не ме блъскат някакви Бай Тошовци ... Някой не знае правилата и после другите са му виновни, че написали правила дето не ги знае. Изобщо се съмнявам някога да е било разрешено движението в аварийната лента. То изобщо спирането е забранено ако не е принудително... Хора препрочитайте понякога правилника, за да няма после малоумни инциденти.

Кръговите ви виновни, по магистралите не можете да карате. Абе що изобщо се мятате в колите?

Аварийните ленти не са за спиране. Те са за движение с до 60км/ч. На магистрала не се спира на асфалта. Спира се в тревата, макадама, каквото там е: в дясно от най-дясната асфалтова лента.

Цитирай член, Законодателю!

Ама ти сериозно ли ?!? Дано да не излизаш по пътя с тия знания.

Спирам в аварийната лента, защото имам проблем + това ме и блъска някакъв олигофрен с камион, който по незнайни причини не вижда 2-тонна кола пред себе си... = проба за алкохол за мен... o_O Велика държава, велика полиция! Аферим, машала!

Той я вижда ама не може да вдене, че не се движи.

А триъгълник слагаш ли и то на поне 50?

За каране в аварийната трябва да има бая солени глоби! И аз не спирам там почти никога, за изключение, че на детето ми се ходи да тоалетна или прилошее :(

Аз пък отбивам в нея когато почнат гонките и някой се залепил в стоповете ми, а в лявата друг изпреварва с мигане и дюдюкане. И понеже не ми се участва в гонки минавам с дясна аварийна. Ако там има пикьовци горя аз и пикльото. Тези в гонките стигат до финала.

Що ли си мисля, че тая лента не е за движение?!

Да, не е за движение, по принцип е за изпреварване от мутри с малки пи'ки компенсирани с големи коли!

Момченцето с мерцедеса къде е бляло огледало за задно няма ли

Този камион Щаер - не беше ли едно зловещо старо чудовище с пет сантиметра дебела стоманена плоча отпред за закачане на разни приспособления, като лопата? Всеки път изтръпвам като ги видя - този човек е късметлия, че се е отървал жив.

ЩЕЕР - МАНЛИХЕР Е ЛЕГЕНДА СРЕД "РАЗБИРАЧИТЕ" ...:))) ОЩЕ ГИ ПРАВЯТ ПО АВСТРИЙСКО :))

Ефективен затвор трябва за тези, които карат в аварийната лента. Без значение защо в лентата има спрял автомобил - може шофьор или пътник да е получил инфаркт, може автомобилът да се е повредил. Сигурно е едно - няма как спрял в аварийната лента автомобил да блъсне движещ се по магистралата автомобил.

ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ ОТ ПОЕТИЧНИЯ КРЪГ"МИТЬО ОЧИТЕ" ПОЛУЧИЛ ВДЪХНОВЕНИЕ НА МАГИСТРАЛАТА И СПРЯЛ ДА НАПИШЕ СТИХ В ХРАСТИТЕ ... ОБАЧЕ РУСКИ ТАНКИСТ ГО ПРЕГАЗИЛ С ТРОФЕЕН ЩЕЕР :))

... "трофеен" :)))) +10

Редовно има блъснати автомобили и хора в аварийната лента, защото много тираджии се идхитриха да карат там, понеже асфалтът не е толкова зле, колкото в основните 2 ленти. Особено ако спреш след някой завой, видимост няма никаква и опасността да те изненада някой камион е огромна. Затова спирайте по възможност на паркингите, в аварийната само в краен случай и задължително с триъгълник поне 150-200 метра назад!

...ами то точно така е и по Правилник, ама както знаем правилниците само ограничават правата на българина и той е против тях. Поне докато не отиде в болница да размисли над нещата.

Класика. Пътна помощ се движи по аварийната. Пич спрял необзначен в аварийната. Но, за нарушителите или добро или нищо, иначе следва бой.

Firi

Е къде е поаната на статията? Че автомобила е мерцедес? Иначе за пореден път се убеждавам колко е опасно да се спира на магиострала.

Да спреш в аварийна лента си е направо опасно. Гледам,че повечето хора се усещат и спират направо в тревите, за да не ги шибне някой малоумник в аварийката. Преди време ми се повреди колата и отбих да видя какво става. През цялото време се оглеждах като гърмян заек да не изскочи някоя камикадзе

Готино купе се е получило...

Новата А класа.

Кога ще теглим заем?