18-годишно момче от Пловдив изчезна безследно

18-годишно момче от Пловдив е в неизвестност от края на октомври м.г. Майка му отчаяно моли за помощ.

Обратно в новината

Коментари - 18-годишно момче от Пловдив изчезна безследно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

преди години се случи нещо подобно на наши познати.полицията го намери но тои не даваше да казват къде е.на родителите отговаряха-тои е пълнолетен.

За съжаление, често срещана ситуация. Семейството се разпада, детето има нужда от топлота и любов, търси заместител и попада на лоши хора.

е това се казва своевременен сигнал....

това дете не може да изчезне така. личицето му е много слънчево, за да изчезне по свое желание и по този начин. връзката майка - син е специална и нищо не може да я разруши. нещо е станало с детето. дано да го открият....а за полицията, нямам думи!

родителите не трябва да се скарват никога с децата си ,не е полезно нито за тях,нито за децата .

Голяма новина.

Aлакатес МайкАлееее !!

той Майкъл не предаде ли богу дух

ако някои го укрива,нека си отвори устата наи-после. такъв стрес никои не заслужава.дано да е някъде и е добре.

Брей че българско име са му избрали родителите. Кой го знае на коя мома вири краката. 18 годишен е все пак. Не е длъжен да дава отчет за това къде ходи и какво прави.

Според мен, щом толкова много време няма ни вест, ни кост от него - няма надежда... Единствено ако е емигрирал някъде има малка надежда, но и в такъв случай - досега да се е обадил. Най-вероятно лежи някъде мъртъв.

Може да го е приютила някоя мацка.

Полицията ако хукне да преследва спатиите на всеко идиотче, то ще ни трябват 3 милиона полицаи.

А ако това "идиотче" беше твоето дете, тогава щеше ли да си толкова груб? Ако можеш да помогнеш или знаеш нещо- помогни, ако не по-добре си трай и не пише глупости

Как може да го няма от 25-ти октомври, а чак сега да го пускат за издирване?

"В полицията ни казаха, че е пълнолетен и нямаме мотиви да подаваме жалба." Абе тия от полицията нормални ли са? Значи ако пълнолетен ичезне, никой не може да подаде жалба, че е изчезнал?! Що за абсурдни доводи?

Този полицейски служител/и, който е изтърсил тази гпупост, е за уволнение.

'ни казаха' само че на 'един ми каза, онзи рече, друг ме посъветва' никой не хваща вяра, особено в съда. Ти си пусни документа, а пък те нямат право да не ти го приемат. Добре че не и е казал да скочи с главата по стълбите, сигурно щеше да скочи..

Майкъл........?

Ако беше Сергей или Альоша сигурно нямаше да е проблем за теб

След толкова време се сетили да молят за помощ..Дано да е живо и здраво момчето но това което причинява на майка си ако е живо е непростимо...

След като се е скарала с майка си заради това,че курсът е платен,а не е ходел на изпити,не е е много отговорен и привързан към майка си!Дано да се намери жив и здрав и друг път да не прави такива работи!