Пловдив е на прага на локдаун

Ваксинацията върви обратно пропорционално на увеличението на пациентите в COVID зоните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такъв локдаун ще ви дадем този път че свят ще ви се извие..дир-а направо ще бъде забранен по ай пи - отпадъчна медия

Ваксината е важна. Ако няма ваксина - няма да има пари за ковид. А това, че някои "родители" си набоцкаха децата.... не знам как да го коментирам. Ти като си решил да се тровиш и да мреш - трови се и умри. Ама защо трябва да си убивш и детето??????

Защото родителите решава вместо децата си. От такива примитивни призиви "долу ръцете от децата", удряйки на тънки емоции скоро няма да свърши епидемията. Но как да го осъзнае някой, който се манипулира лесно от Фейсбук, загубил е умения да мисли и вярва на всичко.

Коя епидемия? Щото аз лично не виждам нищо такова. Откак е тая глупост - маска не съм сложил, не съм ваксиниран, не съм се спрял вкъщи - постоянно съм някъде навън с хора, като беше "строгия локдаун" с КПП-тата ходихме по хижи, събирахме се по къщи и така нататък - още не съм се разболял, няма и да се разболея. Та, коя пандемия? Каква епидемия??? От настинката ли?

Аз като ви казвах преди около месец, че предстоят локдауни - бях трол :) Ми нека съм трол. Припомням за 15.02.2022. Който иска да вярва, който не иска - да не вярва :)

1.почна "ваксинирането" на деца, въпреки че до сега те не "боледуваха" от кромид 2.след няколко седмици в кромид-отделения е пълно с болни деца Чудим се, са тва случайност или съвпадение ще да е?

Тихо! Бъркаш ми далаверата!!!

Колкото е измама фактът, че ваксините заразяват. От ден 1ви на ваксинацията в Израел до днес се вижда - брой набодени е равен +- на брой заразени. И понеже се заразяват преди 14тия ден се водят неваксинирани.

побъркахте хората и всеки със сопол тича за лекарства, това става от много ламтене по телевизията, сигурен съм че от тези 65 с положителен антигенен поне на 40 нищо им няма, ама се редят защото видяли един знак плюс на някаква хартийка

Твърду "НьЕ !" на локдаунъ! Инъчи как ши ходим в Софиътъ баа? Можи саму аку и Ппйерник съ затворйът дубруволну баа. Та дъ рахътясът малку ут нас баа.

имаха 2 години да осигурят легла, ако ще ни плашаът със 70% заетост трябва някой мениджбър на болница да си тръгне първо

достатъчно време да се спре истерията и паниката от медиите. Тогава нещата ще си дойдат на място. Леглата не са проблем. Проблем е лечение по клинична пътека.