Пловдив наводнен след мощна буря, рухна елха в центъра

Мощна буря удари Пловдив малко след полунощ. Поройният дъжд превърна ключови булеварди в реки, а автомобилите масово отбиваха заради намалена видимост.

Обратно в новината

Коментари - Пловдив наводнен след мощна буря, рухна елха в центъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше много страшно! То не бе буря, не бе дъжд, чуваше се грохот и бучене, сякаш настъпва краят на света! Никога не съм виждала подобно нещо, дори и в планината...Който не го е изпитал само, може да се бъзика...

Ами дъж макар проливен, иначе голем град. Ако не беха обстрелвали грдоносните облаци (не ясно каде и с какво), какв град щеше да падне. Питайте летище Пловдив защо задържаха сомолета на Rayanair 6 часа за да стрелят по грдушки???????????????

то едва сега започват катаклизмите -ще дупчим земята изсякохме дърветата замърсихме водата избихме животните - и всичко това заради някой лаком г..ъ ..з . Природата тъпкано ще ни го върне.

! Елхата, посадена в края на 2040-те по повод раждането на 30-хилядния жител на Пловдив, рухна тази нощ под напора на силния вятър. A?

като в мирно време не щат да си изсекат пречещите дръвета да чекат бурята да им свърши работата. всъщност не само майничките са завладяни от това безхаберие. сега нека се оплакват на природата да им възстанови щетите. :-) хиляди дървета чакат да бъдат изсечени за да не паднат при лек полъх на вятъра , ама на ... ако аз го махна ще ме глобят. едно пожелание към всички защитници на природата и управляващите - да ви падне по едно дърво на тиквите за да започнете да мислите позитивно. а дано !!! :-)

Остави я ти елхата, ами виж и кажи какво става с 300-хилядния жител на Пловдив. Докъде го е докарал?

Не съществува държава в нашия свят, в която да няма различни диалекти или дори езици. Еднообразието не съществува в природата. Колкото повече диалекти - по добре за българия. На официалния език трябва да гожорят само по централната тв. и радио. И за всички други провинции западните диалекти не са приятни, но не ги подиграваме за това.

Бива диалект, ама пък чак "гожорят" ... Хайде моля ти се!

Остави ги, те шопските корави кратуни си мислят, че самоо те говорят правилно, щото говорели с твърдо "е". Нагли софианци.

Да, шопите мрат да добавят неправилно "е" - ходимЕ, вървимЕ и т.н. Ама нали са с връзки, ще променят правилата и ще стане правилно.

Тихо, майни! По-високо от Витоша и по-дълбоко от Искъро нема. У Софето буря и наводнение не може да стане. Трябва да си много прост шоп/не е задължително за шопа, но първото условие е необходимо/, че да политизираш природно явление, в случая буря. И още по-прост, за да се присмиваш. Подуха малко, поокърши клоните, може и материални щети да има нанесени, но важното е, че днес ударно се почиства и утре града ще си е отново в нормална обстановка. И сякаш ще има такива, които да ги е яд на това. За съжаление.

Бойко, толкова си прост,защо не си стоиш там където ти е мястото, ами си тръгнал да се пъчиш и в Америка? За нищо не ставаш!

то без това пловдив на нищо не прилича вече,а тази буря го довърши,хахаха един селянин току що казва по нова водата беши ду седалкити:)))))

прав си, то гражданите на този град от село идват, но селото не ги оставя лесно.

Така е защото в Пловдив живеят много бразилци и често викат Гооооооооол ду Бразил

Всеки ден е слънчево и хубаво времето ! Следобед започват да разпръскват изкуствени Облаци / от програмите на НАТО за борба с " глобалното затопляне" / Така вечер и през нощтта се изсипват кратки , изкуствено-предизвикани порои . Очаквам като "сбъркат" пропорциите аерозолни химикали, които разпръскват - да се появи и Торнадо !

НАТО напоследък развъждат и глисти Иди се провери за НАТОвски глиски, сигурно задникът ти е пълен.

Някак си телевизионно нерейтингово е да се казва посред летен сезон че времето ще е лошо. Плаща се само за хубави прогнози. А всички медии харесват парите повече от истината.

Не Горският.Аз съм от Пловдив и това се нарича елха,защото всеки път на Коледа(Рожденство Христово) бива окрасявана с най-много украси от всяка елха в Пловдив!

Аре стига, кафа ми стана с тая елха ? Турнете там мура, Бойковата мура ! Пловдив над 50 % за мура Му гласува ? Айде, стига ривахте, оставете ме на бира!

Мале, мале! "бива Окрасявана с най-много Украси от всяка елха в Пловдив!"..... Мале, мале.."ВудЪта беши ду седялкити"..

Vasquez

Ужас... Какво става с посятите рози в Пловдив? Да не би снощи да са били заляти и те? Господа проектанти, не знаете ли, че при повишен воден дебит от валежи трябва да има повишено оттичане? Защо не проектирате допълнителни канали, когато виждате промяната на климата през последните години? По-добре да има празни канали отколкото заляти улици! И коритото на р. Марица трябва да е по-дълбоко, за да не прелива - хващайте налято багерите и почвайте да копаете, но не правете водни огледала от бетон, защото може още да трябва да се копае /може да наслагате на дъното камъни от някоя кариера, а пясъка върху тях да го смучете с прахосмукачка/.

Или им е грешна информацията и плашат гаргите, или тепърва дъжд предстои! Но, когато се лъже, поне да се мисли и за нещастниците, които заради крадливи политици, се трудим по чужбините и все мислим за близките си, да не страдат!!! Нямало дъжд, а грее слънце е последната информация!

Чужбиноооо, "малко след полунощ" казват хората, не сега. Какво слънце в полунощ?????

алоооо,аз не съм в чужбина заради прадливи политица,а заради крадливия народ,не може една шепа политици да откраднат толкова,колкото крадат останалите 7 мнл.и освен това не ми пука за паразитиращ народ,който дори хляба си не може да изкара,а чака да му пратят от чужбина,за лицемери като теб също не ми пука,едно време се казваше "хвали ми село,пък ми живей в град",така сега това може да се перифразира,"хвали ми българия пък ми живей в чужбина",аз поне не лицемерница

Само не ми е ясно защо нямесвате политиката в случая ?!

Господата социалисти наложиха този висок стандарт докато не бяха на власт. И сега го нарушават.

И времето вече не издържа изродщините на предателското червено-башибозушко правителство на съсела и тъпанарски!

Лечението за този: "клизма и аспирин"!

Докторе, май си прекалил с клизмите при херсонския лидер.Харесало му е и е преминал на другия бряг.

такова дърво "елха" няма. Елха се казва коледното дърво.

Такъв празник "коледа" няма. Има Рождество Христово.

И коледари няма. Има само офце.

Има Коледа!Това е краткото на Рожденство Христово!Ти да не си от чужбина?!И има Коледари ! Те са част от коледните традиции,но се прави пожелание!Вие май сте от чужбина а?!Качи ли Американците не пишат Merry Christmas! а Merry Jessus Born!

Който вярва на Емо Чолаковите лакардии често страда.

Фенове на "БОТЕВЪ", нема да се пУашите! Бат ви Боко, от УСА ще ви донесе ефкаУипс, и един контейнер бомби и ракети на "Лаута" да гърмите и пуцате, Коко Динеф ще коляте?

До всички фенове на Съско комунягата от Херсон. Важно съобщение: Започна продажбата на билетчета за чинията на Бузлуджа.Ако искате място до илюминатора побързайте.Продажби на касите на "Посирано 20" и в мрежата на "Ивентим".Цена на билета за еднопосочния полет до открития космос 130000 рубли или равностойността им по курса на Централната Банка на Русия.Двупосочен полет не се предлага.Цена на билета със запазено място до лявото коляно на вожда 230000 рубли.До дясното му коляно са Моника и съслетата.

Язък за хубавия град и красивите жени, тю-ю-юу. Към оцелелите хубавелки - идвайте насам, на високо около Витоша, чакаме ви с разтворени обятия с това ваше сладко произношение, хи-хи-хи.

Я стига си се занасял с тази селяния! Представям си как са надавали вой до небето - олилиееееееее, ко станало? Ко, ко, ко, ко, коооо!

По мякащи от софиянци са само варналии.....копеуе

TИPAMИCУ

Мале, мале! мягьхая майна! Казва се Варненци! Но нали си майна и ти е простено. Инак ходиш на муренцето да си плацикаш дупенцето и да се дивиш на мИдузите. Пфф ряпа!

Интересно, че винаги заядливите по отношение на разнообразието и пъстротата на говора и географския произход са софиянчета със от съмнителен "кореняшки" шопски произход.