Борисов: Зико ми е приятел, но номинирам Тотев

Премиерът Бойко Борисов даде подкрепата си за кандидата за кмет на Пловдив на Иван Тотев. Според него положени са огромни усилия за промяна на ИК на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Зико ми е приятел, но номинирам Тотев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният "адекватен" коментар. Един уважаващ себе си политик не би следвало да включва думата "приятел" изобщо в публичните си изказвания. Какво си правиш у вас, с кой си пиеш ракията не подлежи на публично обсъждане. Виж ти, колко е солидарен и безпристрастен - един му бил приятел, но той друг номинира. И сега какво? Шапка да ти свалим? Такъв коментар показва само какъв недодялан селянин си.

Така Цион е наредил на мутрата, това изпълнява - да се предложи скрития чифут Тотев! За себе си може да е Тотев, за града е Марко Тотев!

Борисов сложи край на интригата в Пловдив. Всичко около Боко е интрига и турски сериали. Боко няма да си вечен!

Борисов: Зико ми е приятел, но номинирам Тотев. Даде повече, сиренето е с пари!

Журналя, много започнахте да му се слагате и подмазвате на Първия! Такова слагачество и при неговия учител и наставник Тато не е било! Първия пръдна, Първия се прозя, слава на Първия... Защо един от вас не се намери да пита Първия как така си прави предизборна обиколка с държавни пари, да го попита защо е простак, защо краде?

Пловдив обича герб ,затова и кмета ще е от герб

Ами вие по-добре си обичайте кмета , пък ако има и защо , още по-добре.

Всички обичат Гроб , затова смъртността е толкова висока напоследк...

Иван Тотев е пътник, след като се скараха с пловдивския Митрополит Николай. Кметът искаше пловдивските църкви да му плащат ТАКСА СМЕТ, което е противозаконно и просташко.

Тикви,тикви,на кого..."ще пеят"вашите фонтани бре,ахмаци:)))!!! И кое ще ехти повече-Лебедовата песен или Траурният марш??? Тъпанари,"облечени"във власт,дадена им от още по-големи...такива!!!

Залата и на външен и на вътрешен вид е една провинциална гротеска и архитектурен гаф. Сега всяка една публика ще трябва да визуално да преодолява и широкото колоездачно трасе. Колодрума си е колодрум, и е глупаво да бъде многофункционален. Простотия 3 в 1.

П..ст си това всички го знаемДа те питам ти си премиер само на герберастите ли? Но позицията която заемаш не ти дава право да участваш в предизборната борба за кметове.Виж парламентарни избори ако има ,да.Стига си трошил народна пара върщи си работата за която си избран.

Това някаква рекламна PR предизборна кампания на ГЕРБ ли е ?!

Здравко Димитров се оттегли от поста областен координатор на ГЕРБ в Пловдив и се кандидатира за кмет а какъв беше Тотев преда да стане кмет? Нали и той беше областен координатор на ГЕРБ в Пловдив! помним го как учеше актива да фалшифицира бюлетини и да вози цигани пред урните.

Зико и Тотев трябва да са некакви футболистчета. За "Ритнитопковец на годината ли ги номинира"?

О, тя Фандъкова е голям интелект и експерт, Боже пази!Да си прибере мръсните псета, които са плъзнали по цяла Сф.Селска пръчка!Ще направя компромис и ще гласувам за всеки друг, но не и Фандъкова да бъде кмет.

Тя мълчи и гледа влюбено, харчи европари щедро подавани от баба Му..

Бате, като вкарваш ЕС парите в зали мисли, че трябва да се поддържат после и пари да се харчат. Виж за пътища и тротоари по- бива- там наливай здраво

му приятели на Мутрата.

Пловдивчани да си решават!

Зико ми е приятел, ама Тотев ми е още по-голям приятел!

Тотев е пълна скръб и като гербер и като кмет и Бойко го знае! Между другото някой интересува ли се от факта, че Тотев обслужва Гергов нон-стоп и че Гергов няма никаква нужда да става кмет, докато Тотев го слушка.

Скъпи мои амебки, бате ви Бойко влезе във властта през 2005г, с фразите, че сега ще видят всички корумпета. И сега какво?............. Рамо до рамо с Пеевски, Христо Бисеров, Борислав Михаилов, и кво?!Дундуркайте си го!

А пасивния сидераст кога ще построи колоездачни писти,спортни зали ,метростанции ,магистрали,фабрики.да го поканят хората ?Него го канят само по вертепите на варадеро и бардаците в крим!

Има и други българи. Но се съмнявам , че има некорумпиран. Защо изгонихте царя?

"Борисов обеща да доведе тук президента на Туркменистан" - нямам думи........!Нали бяхме няква столица бре, европейска ли, азиатска ли......!?!?

Този прост народ не разбра ли, че не избира кметове и политици, а крадци и разбойници!

Естествено, че са замесени всички в кражбите.Едва ли има буден пловдивчанин, който си мисли, че двата Империала са еднолична собственост на сем.Тотеви?

след толкова сигнали за корупция свързани с тоя мамин ваньо,тиквата да го подкрепи ,това ми нашепва в ушето ,че тиквата е в "джаза" и заедно играят !!това е добре защото по този начин плюс съюза МУ с дпс,ускоряват изтичането на герб в канала,подобно на сродната партия бсп !!гласувайте да герб ,да не забравите,особенно пловдивчани !!!

А ти какво очакваш от този голям поклонник на ''джаза'' . Това му е иширета - в България да няма джаз без негово участие.

От днес ми е ясно, че пак ще съм за гъби или на риба!

Значи избираш Бойко.

цялата геРБерска фекалия, ще замине в канала, заедно с Боко тиквата.

копи: от нета Депутати от Патриотичния фронт са сезирали главния прокурор Сотир Цацаров с искане за разследване на кмета на Пловдив Иван Тотев. Зам.-председателите на партията Борис Ячев и Валентин Касабов изнесоха данни за обвързване на Иван Тотев със строителната фирма "Главболгарстрой" през съмнителни обществени поръчки. Копие от сигнала до главния прокурор те са изпратили на финансовия министър и на Агенцията за държавна финансова инспекция. Сигналът се внася и до парламентарната антикорупционна комисия. Честита номинация на всички пловдивчани!

Естествено е, крадци да номинират крадци, особенно в милионни размери!

За Гочито ли става дума!?

Напоследък Борисов ми става симпатичен, защото на българските гари няма всеки ден по 100 000 преселници, защото показателите по всички световни борси падат, а ние сме стабилни, в Париж има поход на 1000 трактора, французите изсипват испанска продукция, испанците отговарят със същото, в Германия и Франция бежанците предизвикват пожари с жертви, унгарците истерично купуват огради, а нашите политици се светнаха много по-рано, и т.н. Нашите пудели се оказаха лисугери!

Наистина ,до там ни докара,че мигрантите не смеят да влязат на територията ни.

Това за мигрантите може и да е вярно, но не е ББ, който ни докара дотук. Или лъжете, или сте забравили, че на 10.11.1989г. едни, които дотогава се наричаха комунисти, но по-късно се преименуваха на социалисти, и едни други, които също дотогава се наричаха комунисти, но се преименуваха на демократи, започннаха тогава и досега ни докара дотук!

Да мизерията и мафиотизацията на обществото се оказаха сериозно възпиращ фактор дори за хора бягащи от война и смърт.Да благодарим на другаря Борисов.Що сте толкоз прости герберчетата , що са ви толкоз прости номерцата ?! Като вожда ви естествено .

'защото показателите по всички световни борси падат, а ние сме стабилни...' Ама верно ли? Ми в България няма ни фондова, ни стокова борса. Как няма да сме стабилни. По-голям стабилитет от това здраве му кажи или както е казал другаря Сталин: "Има борса има проблем ...."

В България няма борси , има масова мизерия и тя е в основата на така наричаната и обичана от Борисов стабилност. Нещо , като мизерно стабилни за мнозинството и охолно стабилни за обкръжението.

вулкан на Витоша го обичкаш, нали така, на батко младото дихателче?

И се научи какво е жест и какво е да помислиш какво е значението на думата приятел..и как се постъпва...

Цитат - ''Аз приятели нямам '' . Кой е изричал тези думи е излишно да посочвам , но той или си приказва каквото му дойде спрямо момента , или лъже , като дърт циганин или въобще няма връзка с ''централния'' . Да си изяснява каквото и да било е не приложимо за дадения субект , той винаги е ненаясно дори със себе си , действа според конюнктурата и преследва единствено его , пари и власт.

Вие сте за "социалния"крадец, милиардер ГОЧАЛУ, пловдивски!!!Енгелс-а на бсп!

Иван Тотев не прави нищо от това което правеше предишния кмет на Пловдив..... Дори не довърши ДЕЛОТО срещу мобилните оператори за премахване на Базовите им станции в Пловдив. Пловдив- кмет ли има или ... зомби ??!!

Не разбирам как точно се връзва обещанието за сериозна борба с корупцията и номинацията за кмет на Пловдив, за чиито странни постъпки четем вече цял месец.Може би става въпрос за борба с корупцията само в редовете на политическите опоненти-За нашите хора няма страшно.

Абе наща корупция не е корупция.

хихи герб срещу герб накрая печели славчо:)

Служебно посещение на Премиера с пред-изборна насоченост.Е..м ти и държавата , е..м ти и порядките , ама така е в Бойковистан.

ТОТАЛИТАРИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ

''Йорданка Фандъкова, кмет на София, Димитър Николов, кмет на Бургас, Цецка Цачева, Румяна Бъчварова, Менда Стоянова и Томислав Дончев'' И кво им е типичното на тия дърти и тъпи герберски муцуни прекланящи се пред вожда , нямащи собствено мнение къде от тъпотия , къде от преклонение?!

Зико,Кико,Крушата,Мечката,Бобъра...Марио Пузо преди да пише трябваше да се запознае с истинската комунистическа мафия в България.

"ряпа да яде". Защо ли ЕС търпи такава нагла, жестока и примитивна корупция?

Зико вече ме ти е приятел, да знаеш !