Гониха прасе, скочило от ремарке на булевард

Вироглаво прасе устрои екшън като в холивудски филм днес по обяд на оживения булевард „Мария-Луиза” в Пловдив, съобщи Стандарт Нюз.

Обратно в новината

Коментари - Гониха прасе, скочило от ремарке на булевард | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето това е новина!!!!

Защо тия от Дружеството за защита на прасетата спят, а не отидат да изкъпят и да успокоят прасето, и да го настанят в приют? Нали всички сме животни и сме равни?

Май на голям човек са го кръстили.Уж бяга, а все го вкарват в правия път!

Да ви пикая на новините! Горкото прасе!

Малка нещастна душичка, борила се за животчето си! Жал ми е за прасчо, казват, ме са по-умни от кучетата.

Прасе , Гергов и естественно Пловдив майна!!!!!!!!!

Ха ха ха

mir na praha mu

развита животновъдна нация

Гергов, почитния свинар на Пловдив, баш културтрегер със зализаното Герговче и да е хукнало за култерно мероприятие, ама Боневчето, креатурта на КГБ го хванало?

Прасе трудно се гони. Койтс не го е правил не знае. Няма нищо смешно, а си е сериозно преживяване.

гошето се е усетило, че го водят я на избори, я в полското посолство, но не е успял да избегне ножа - няма безсмъртни прасета

Еее как не са снимали случилото се....

Tova,e po-malkia sin na edna mediina imperatriza,bivsa schefka na tototo.O4evadno.e 4e gleda po-inteligentno ot maika si ot brat si

Гъци, гъци...

Tova,e po-malkia i po-simpati4en brat na Dilian Peevski

Това прасе е необикновенно,поглед колко е одухотворено!Жалко за него!!!

е нема ли некой да заснеме тоя екшън бе еййй.да го пратим в брюксел да видят там трето класните чиновници как интегрираме прасетата.

Прасетата са много интелигентни животни

ТЪРЧАЛО Е, КАТО ЦЕСЕКАР ЗА КУПАТА.

прасетата са много интелигентни животни

Такива новини все да четем !!!

Право си е да бяга животинчето.Сигурен съм,че не са го карали на курорт.Или да го преместват в по-конфортна кочина.Тя цяла България е една комунистическа кочина.

Сигурно е тичало в посока Кърджали към свободата.

нали неговите хора са по билбордовете и си рекло прасето, я чакай да им ударя една зурба, в подкрепа. Ама нейсе ЦИК го зловила?

Веднъж на село гониха едно малко прасенце по улицата - умрял съм си от смях!! Гледаш как уж големи, възпитани хора се кокорят , викат, бягат, скачат, псуват - голямо шоу! Най-накрая го хванаха де!

Ами това си е било Екшън Мувие!(Holywood е намесен) Престрелка нямаше ли?Утре в американската преса-Роберт ДеНиро гони Гогата из Филибето!

е те такива новини искам и аз да чета.....всеки ден ....ха ха ха

Бях свидетел на такова нещао преди 35 години почти в центъра на Русе. Аз бях със ЗАПОРОЖЕЦ /бял/ а пред мен трактор ЗЕТОР с високо ремарке караше прасета за РОДОПА /месокомбинат/ и изведнъж едно от прасетата скочи на асфалта от височина близо 2 м. Аз спрях и отворих вратата а прасето след уплахата напираше да се шмугне в отворената врата на ЗАЗ-а. Шофьорът на трактора се усети и слязоха с още един мъж и си го прибраха животното /не можа да откачи ножа-замина за Родопа/.

Жалко че са го хванали!А ако беше престъпник нямаше да могат да го хванат-Гошко е невинен!!!

Гошиеее,Гошие-ко та напраиха ма Майнъ?Пак ние си си пил лиекарствтъ!Ха тъй-то биаганието и за здравие!

ЗА ДА НЯМА ТАКВА ИНЦИДЕНТИ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ПРЕВОЗ НА ЖИВОТНИ И В ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ МИСЛЯ,ЧЕ ИМАШЕ ТАКОВА НЕЩО,АМА ПАК СЕЛЯНИЯ И БЕЗОТГОВОРНОСТ,МОГЛО Е ГОЛЯМ ИНЦИДЕНТ ДА СТАНЕ.КОЕ МУ Е СМЕШНОТО?!ТРАГИЧНО Е ЧЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЦАРИ ПЪЛНО НЕВЕЖЕСТВО И БЕЗОТГОВОРНОСТ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ!!!!.

Даже и прасетата се опитват да бягат от България?...

Евала, това е новината на деня. Поне нещо весело да има. Посмях се истински :)

Защо винаги интересните неща стават във Фелибето?:(

до кога прасетата ще ги возят в ремаркета и багажници. От утре само в кожен салон на мерцедес и със златни ланци на вратовете :) майна

gorkijat prascho!

хаха :))) ще падна! защо няма снимки!!! :) черпя бира за снимки !

Тва трябва да е било нерез.Сигурно са го карали при свиня,но той е преусещал.че нещо не е хубава:)))Или пък са му я показали на снимка и като е видял каква баба Яга е,хукнал е да бяга:)))

Това си е причиняване на чист стрес и малтретиране на домашно животно!!! Смятам, че компетентните органи трябва да се самосезират и да приложат наказателните разпоредби на Закона за защита на животните!

ох,не мога да спра да се смея....те такива новини искам да чета всеки ден!!!

Браво майни. Само така .От прасето до кюфтето!!

Всички прасета са равни, но някои са по- равни :-)))

Изводът от тази история е,че трябва да се пада на глава,защото крайниците лесно се чупят.Пробвайте и няма да съжалявате.Поне няма да се мъчите в гипс.

Голям кудош майна.Прасчо търчи по улицата , а тримата хаховци го гонят.Цялото движение по улицата спря.Между другото прасето беше изцяло розово и се казваше Гошо.

Бейб в града!

Prosto tova e Balgaria..

Ха,ха,ха,ха,сигурно някой му е гледал на кафе и ,му е казал,ами до 2,3 денаа едно притеснение те очаква?Обаче да ви кажа и за него ми стана жал,изобщо жал ми е за беззащитните животни,макар,че и ние сме такива.гледах на картинка как един грифон вдигнал една лисица с цел да я омаломощи преди да почне да я рьфа....и ми стана жал.Не обичат лисицата,че ядяла зайци,кокошки и.т.....,но ние не ядем ли?Поса страшни тия животни дето ядат всичко,че и нас могат да ни изядат.

Добре че са го хванали иначе може да изплаши някои малки децица .

МАМКА МУ И ПРАСЕ !!!