Плевнелиев ще e в контактната група на ГЕРБ: Започваме работа след сформирането на 48-ото НС

Целта е да се промени подходът, да се възстанови диалогът, да се търси обединение около базисни принципи, национални приоритети и работещи решения, заяви президентът от 2012 до 2017 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо русофилистичната пасмина с подкрепата на пършавите мързилки и чебурашки, така неистово дефекират под всяка статия за г-н Президент Плевнелиев?! Логично, паричната е ясна за мислещите Българи, а тя е в думите на Президент Плевнелиев : "Плевнелиев: Целта на Русия е да дестабилизира ЕС от Балканите Москва финансира враждебни на ЕС ултранационалисти и леви екстремисти, включително в България" Тези думи са в основата на русофилистичната дрисня, изляла се в коментарниците под всеки материал за достойният български Президент, г-н Плевнелиев!!!

Плевня - целта ви е да реабилитирате Мутрата, под някакво мъгляво прикритие за "национално съгласие" ... къде беше твоята партия-майка, през последните 15 години, когато мачкаше наред?

А твоята цел, чрез писането на глупости е да изкараш джобни пари за едно кафе …. Познах, нали ….

Боже, пази България! Пак ли?... Агония...

Кокорчо ни оправи,сега е ред на другият педал Плевньо да ни довърши,ако им позволим!

Да, "оправи" ви, почти всички, като изгони почти цялото руслямско посолство. Само старата коза Митрофанова остана, но май скоро ще бъде изхвърлена ….

най-после да се случи нещо хубаво...рециклираха Плевнелиев и Паси... Това е решение, напълно съобразено с желанието на народа... И двамата се ползват с обичта и най-вече- с уважението на хората... Изказването на Паси срещу православието и изразеното от него желание тук да се стационират ядрени оръжия напълно се подкрепя от суверена... С две думи-ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ!

Що е то между мухльо и п*тка -->Пухльо!!!!

Абе това недоразумение Плевнелиев ли ще ни оправя ?.........пази боже!

Аз предпочитам да контактувам с Десито, не с Пенди, че Лена се протърка!!

НЯМА ПО-ПОДХОДЯЩ ОТ-ПЛЕВНЕЛИЕВ..ТИПИЧЕН-ЛИБЕРАСТ! КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИТ-СЕЛО,ПРКВАЛИФИЦИРАН В-ЕВРОАТЛАНТИК(СЪЩИТО Е),ЗАБОГАТЯЛ С-ИЗМАМИ ОТ-ОБЩИНСКИ ТЕРЕНИ(БИЗНЕС-ПАРК),БЕЗХАРАКТЕРНО-МЕКОТЕЛО(ХИЛИ СЕ КАТО-П@ТЬО,ДОКАТО-ЧЕКМЕДЖЕТО МУ БИЕ ЗАДВРАТНИЦИ,ДЪРПА УХОТО)!!! ИСТИНСКО-МЕКОТЕЛО!!!

Все пак в унисон с европейските правила, трябва и гей да има в такива групи

Олигофрен от партията та Тиквун хахахааа

Дайте по спокойно. На Герб им е ясно, че нямат никакъв шанс за правителство, но трябва да изиграят някак етюда: "Ама ние опитахме". Да не мислите, че не са наясно какъв е рейтинга на Плевнелиев и Паси? Просто трябва да отиграят някак топката.

Светът е подлудял. Плевнелиев и Паси? Абе хора от Герб, никой от вас ли не остана нормален? Друг е въпроса ако с тоя избор правите обструкция /бягате от отговорност/. То няма друго разумно обяснение.

Плювню се завърна ...

Мавъра и Г Марков за десерт!

Чехъла за кръгла маса и Пасито баси ташака. Бокова държава край няма!

Голяма грешка ! Че този кой го има за нещо? Не спря да обикаля по телевизиите и да плюе по ПП , а сега ще ходи да преговаря с тях ! Я се скрий , Бойкова мижетурка ! Ти си най-слабият президент на БГ !

Плювньо се прави на Веселин Маринов. Пак ли ще го вържат на едно дърво да го избираме?

Ма вярно ли най-гнусните нещастници ще са там?! Онова лигаво нищожество Паси, сега разбирам и за мекотелото Плевнелиев... Не просто не ни чака нищо добро. Неимоверно зле ще стане. Тези са от най-големите предатели. Някоя да ги застреля, моля!

Абе аз на теб не ти ли ебах майката, или модраторчето пак ме е изтрило .... Що не си се писал Петър I , ами те влече по нашите географски ширини .... Аре сега, чиба да воюваш за "победата" на пРоссия , подобно на твоя предшественик , сюзеренът на Османската държава ....

След като наритаха Стани Слави и го изхвърлиха от парламента, виждам че се заформя ново шоу на терена на НС, което ще да казва “Куку-Плевня и Паси-Трева”. Голям смях ще падне, запасявайте се с пуканки и семки!

""политици с авторитет ще бъдат поканени.. Хахахахахаха

Боже, опази!

Е щом я докарахме до там доста спорният "президент" Плевенлиев да определя бъдещите политики на България жална ни майка. Това беше най-жалкия политик от такъв ранг, с абсолютно слагаческо поведение и без грам достойнство! От никой друг български президент не ме е било толкова срам, колкото от Плевнелиев. Спомнете си недостойното му поведение пред Джон Кери в София. Та тези дето му се възхищават и си мислят, че този типаж политици трябва да има България начело то по-добре да емигрираме овреме.

Няма по-гнусен плазмодий от Плювню.

КОНТАКТЬОРИТЕ са гаранция, че ще САБОТИРАТ всякакво обединение. Ще ОТБЛЪСНАТ политиците.

Хайде сега да видим кой български продажник ще се коалира с Червената Мафия БСП (БКП)

Челен червен опит Нинова от БСП, За 7 месеца на власт, НАЗНАЧИ 500 кървавочервени номенклатури на държавни постове! Ако пак влезе във властта на България, Ще назначи още 500 червени хрантутници от ЦК на БСП!

Ми, те точно за това Паси и бившия благоевградски комсомоски секретар се натискат.

Малиии Соломонката и Плевненлиев ще преговарят... А за какво ще преговарят ? Ще се доказваме какви сме ревностни защитници на едните ценности ли ? Или Монката ще го питаме висят ли на лъва.... украшенията ? Или пък директно ще обявим война на Путин, щото сме най-ербап евроатлантическите подл... абе май Митрофанова вярно го е казала преди 5-6 месеца. Следващата стъпка би била да се извиним на Европа, че им нарушаваме ра(й)хата, и да призовем чича ни Самюъл, отвъд локвата, да се чувства като удома си - пуцанье и ментална деградация във всяко училище и всеки дом. Халал Булгаристан, ашколсум Боеко ефенди.

Тази подлога, това килимче, тази неприятна външност, пак ли ще изплува, ужас.

Значи според Буци Кирил, Асен, Христо, Ивайло.. са измамници и крадци, крадат по 500 милиона на месец, но няма проблем, готов да управлява с тях.. та нали точно такива момчета харесва той..

Самия факт, че бутат тоя провален, некадърен и компромитиран индивид Плевнелиев говори за едно, на Борисов не му стиска да прави правителство и да поема отговорност.

Абсолютно! Измива си ръцете Барбата. И той като Слаби се уплаши от първото място. Не ще да седне на министерския стол, защото от него стърчи голямо дилдо сега.

Росене, прибирай се веднага. Имаш да пазаруваш, да чистиш, переш, гладиш и готвиш. Медиатор щял да ми става

Никой умен политик (ако има такъв де) няма да говори с Чехльо! И Тиквата го знае! Поради този факт, заключвам, че не му се прави правителство! Щото, видите ли, държавата е счупена ….

Умен политик??

Малиии, тези двамата така са нахренени в този форум, че до края си може да не ядат!

Ха ха ха - погледни която и да е новина за Плевню или за Паси - същото е - явно хората ги "обичат"

Щом включиха Плевню, значи не им се сформира правителство.

Боже, пази сляпо да прогледа!

Ха-ха - гласуваш за герб, получаваш - простото, надупения кокор, всеядния лодкар, генералът нато и кой ли още не. на измамените и заблудените за пореден път - честита баня!

Гласуваш за ГЕРБ, получаваш това, за което си гласувал. Нови избори.

Работата е ясна чифута е връзката с посолството а пюнкю е човека на червенобузестия/Прокопиев/

Тия двамата не обичат България, дори Европа. Обичат Америка. Явно Бойко е вкаран в ъгъла...

Трябва да са в затвора сега ще търсят контакти и диалог. Това е покъртително.

Няма да се плашите, само началото е. Нали няма нужда от опозиция? Нали няма нужда от други партии, само евроатлантици? Ееее...сега ще видите какво значи целият парламент да работи за 1 чуждо посолство..

Боже Господи-Паси и Плевнелиев в Правителстото.???Мошениците.Б. Борисов ,Христо Иванов, просто Киро ,всички са деца на комунисти, а бащата на Киро Петко Петков е от ДС..Сега тези "Атлантици"пдлоги на най-мафиотската страна в света сащ ,ще й слугуват и ще ни продават като ряпа.Но виновни са тези ,които за 50/100 ле се продадоха-цигани, бедни българи.

Паси и Роско са само преговаряеящи ! Няма да са в правителството ! Роско и Паси са "изявени" медиатори !

Чакам да видя как ГЕРБ ще състави правителство. Ако ще и римския папа да включите в контактната група, резултатът ще е същият. Причината е в лидера на ГЕРБ. Шкафчето е налице, просташките записи, също! Щом толкова много хора тия неща не ги смущават, нищо добро не очаква България! Изглежда е прав професор Иво Христов когато говори за тоталното опростачване на нацията.Доказателствата са налице!

Мошеникът и предател Бойко Методиев Борисов ,,комунист,който излъга циганите и нещастни българи по селата да гласуват за Герб, е поканил ДВАМА декласирани мошеници-Соломан Паси/той каза за Православието в България-МАЙНАТА му на ПРАВОСЛАВИЕТО, а Плевнелиев завлече България в дъното.Ето това се получи от Б. Борисов, -предателство.Итози ,човек ще управлява България.И, кой ще бъде Министър -Председател-Паси или Плевнелиев-ПОЗОР!!!Пак България ще бъде подлога на сащ ,на ЕС и ще бъдем против Русия.Целият свят се отрезви по отношение на Русия и Вл. Вл. Путин,но България пак ще бъде с прошляците от ЕС и от сащ.

В тази световна ситуация смятате ли, че герб ще поискат вот на недоверие без консултации с даден стратегически партньор? Нали са ' АПОЛОГЕТИ" на Евроатлантизма?Ами този партньор чрез Митов и Дончев подложиха динена кора на шефа си и го изпързаляха по Станиславски. Сега е притиснат до стената. Той няма достатъчно интелект, за да прозре последстията и ще последва публикуването на скритото име по закона Магнитски. За какви 5 рубли става дума?

недоразумението колорадски планини бе активирано да "работи" по американската кауза която няма нищо общо с българската.

На телефона ми се видя, че е хванал пистолет и аха да го лапне и да се геъмне. После отворих голямата снимка и се разочаровах.

Тоя мръшляк пак изпълзява?

Щом националният предател Борисов се е заел с тази работа, можем да бъдем сигурни в скорошната гибел на България. Вижте само “червената” им нишка - “...да се търси обединение около базисни принципи, национални приоритети и работещи решения" . Пълна порнография, понеже подобни цели могат да си поставят само читави хора-родолюбци. Базисните “принципи” на Борисов са корупцията и безмерните кражби. Той националните приоритети (примерно енергийните), ги предава като последния ибрикчия – без никаква свян, а направо като свиня. Пък за него работещите решения са онези, които му носят милиони и милиарди лични доходи. Пояаята на това безродно лигаво създание Плевнелиев, е още един белег за предстоящ национален апокалипсис. Че при управлението на Борисов българите са намалели с над 800 хиляди, е най-добрата атестация. Ами тежко им на тези, които са останали, щото пак се задава власт начело с въпросния сатрап и мафиот - Борисов.

Блядовете умориха сина на Плевналиев заради омразата му и говоренето срещу Путин

да бе - там го застигна бърза карма. и теб те чака трол продажен

Плевнелиев и Паси са двойка, двойка педали, а Буци тъпото ревнува и затова се моли да правят тройка...

Така си мислиш ти, защото си руски педераст, а там не виреете свободно …..

Не си отваряй устата, че смърдиш мършо, смърдиш на лайна