Плевнелиев: Десетилетия чакахме прокуратурата да стигне до олигарсите, това се случва

Това е човек, който в качеството си на ръководител на ВВС е нарушил закона, заяви той по адрес на Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Десетилетия чакахме прокуратурата да стигне до олигарсите, това се случва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олигархът Плевнелиев се загрижил за олигарсите.

за сега не сме чули да те арстуват!

Странно до прокуратурата не закача тия около Бойко, а само тия с апетитни бизнеси и неплатили си в последните 2 години ...

щЕ ДОЙДЕ И ТВОЯ РЕД!

Май пак си скъсал синджира на Деса тая нопщ...

Не лаж бе пик*ьо.

Този, пак изпълзя от дупката.....

като те погнат тебе за София-Тех-Паркът, за биткойните и за другите благинки...

Оуу, този пак съ изтъпани!

Стига и ...спира.

Събраха се пиленцата

Възмутен съм, ти беше президент и 10 години чакаш прокуратурата!!! Ама, защо не го каза това докато беше действащ президент бе мухльо?!

тази сутрин по двете телевиции....Узунов,Ненчев и за капак Плевелиев..... е всичките против Президента и в защита на гл.прокурор! В края на интервюто си....Плевнелиев така се увлече...че даже обяви че Президента е престъпил закона. То неприязанта му изби...от морален укорител....направо ....престъпил закона. Хората са наясно...кой какво прави.

Има голяма активност в защита на Гешев последните дни и то все от ГЕРБКП кадри.

Искрено се надяваме проКУРАтурата да стигне и до ошфорните комсомолски секретари със масонски паспорти:-)

Отговора, се крие във въпроса ти - защото е мюхльо.

А ПЕЕВСКИ И ДОГАН КОГААААА,!!! Мрънкало.

Сега разбрахте ли кой дърпа конците на ГешеВ? Е как кой!? Същите които търпан конците на Плевню и Тиквата -- Чиновници от посолството на САЩ! Плевню беше неизбираем за втори мандат но за сметка на това е по-зле от Паси...

Плевнята

през тез десетилетия убихта 3 милки от българите и 2 прогонихте в чужбина, да търсат препитание. Спокс плувня, ще убиете и последния българин в териториата. Заповеди и некадърнос, дотам ше доведът. Ти, черепа не го мисли. Задържан в ОАЕ не значи - екстрадиран в ЦСЗ под топлите гешеви грижи.

Те тоя скачаше срещу пеевски, а днес приглася на пеевския прокурор. Май и него са го хванали за орехчетата.

Г-н Прецедент, внимавайте какво си пожелавате, защото може да Ви се случи ! Вие също сте един от олигарсите в България.

защо ,като ги знаете ,не сигнализирахте ? Кой трябва да сигнализира @ Простите хора ,дето са без имунитет и охрана или Президент ът !

Ужас! И ти ли Бруте

НИКОГА!! Те си имат мюсюлманска партия в парламента!! Нищо, че е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА!!!

Толкова няма кой (умен) да излезе да говори, че вече пратиха Мики Маус...

Татарчев,Филчев,Велчев,Цацаров,Гешев , е как да стане .

Боклука защо не е изчистен.Върнете го на янките,както балите на италианците

ДИРа, имайте милост към читателите си!!!

Нещастното Цървулче . беше . президент през тези . години и сее спотайваше в мише дупче

Доста некомпетентен и недообмислено изказване на Плевналиев, което показва дълбкото чу непознаване а механизма на демокрацията и познаване на държаното функциониране . Той не е и чувал за незвисимия съд и разделението на властите . Съдът не може и не бива да се синхронизира с НИКК , съдът е арбитър . И прокуратурата неможе да се синхронизира с изпълнителна инзаконодстелана власт .

Осъзнава ли колко е жалък?

Ти сериозно ли бе?! Палячовци.....

Нещо за бизнеса му с работна ръка в Германия няма ли да драснете или това вече не е интересно давностният срок отдавна е изтекъл.

Не разбрахте ли, че никой не иска да го гледа тоя?!?

На прокуратурата по обвинение по член 103 за предателство е даван ... Плевнелиев. Но е прекратено заради имунитет. Това по повод подкрепата за лицензите на ЕРП-тата след среща с директор на ЕВН. Можеше да бъде разследван и за ВЕИ-тата и за супермаркетите. Да не забравяме, че една от веригите супермаркети е на Божков. А Плевнелиев върна гласуваният закон за процент български плодове и зеленчуци в тях приет точно преди да се разпадне парламента при Орешарски и не можеше да се прегласува. Спазваше чужд интерес и за Дъблинското споразумение, да държим имигрантите дошли първо тук в ЕС. Да не говорим, че онзи с тефтера Златанов, кой как да се удари, бе осъден на 3.5 години затвор, защото бе прикрил Плевнелиев. Умишлено саботирал пуснат сигнал за разследване срещу него! Срещу Радев обвинението е абсурд! Член 103 е свързан с представяне пред чужда държава или организация. В изнесеното за съмнения, такава чужда организация или държава просто липсват. Просто по него уж можело да се разследва президент. Защо не го направиха за предният? ;)

Ако се стигне "до всички, които не спазват закона", както иска тоя умник, то трябва и него и Боко да закопчаят

Днес ефира е силно замърсен от тъпи зловредни биологични отпадъци.Оня боклук,дето сложи магистралката за голям шеф и той говори за морал,вместо да си кара комбайната

А бе пу...ьо заспал. Ти къде беше тогава докато беше президент, защо тогава не каза нещо... Те от твое време Пеевски и Доган си приватизираха държавата. А те къде са в тоя филм. Защо никой за тях нищо не казва...И ти сега реши да ставаш отново актуален. А когато прибираше подкупите за разрешенията за строежа на Бизнес Парка в Младост. Много хора знаят че си взимал едни от най-големите "взятки" за строителни разрешения в София и за теб и приятелите ти строителни предприемачи.

ха ха ха ..... Крадеца вика : Дръжте крадеца !

xaaaxaxaaaxaxax

И аз чакам десетилетие Банов да каже нещо адекватно. Май е безнадеждно положението. Това, че прокуратурата разчиства пътя на Пеевски, Тим, Киро, не означава, че тя се бори с олигарсите. Това, което тя прави е да им извива ръцете на нарочените другари и да ги принуди да продават на безценица на правилните хора. Като ги ошушкат, в съда се подават негодни за изготвяне на осъдително решение материали, съдът ги оправдава и ги пускат. Следват осъдително присъди в Страсбург и ние плащаме масрафа на прокуратурата.

Инересно ми е какво се промени? Изведнъж взеха да търсят едни хора, за чиито схеми се знае от години. Политическия чадър изчезна. Май ще има преразпределение на пазара. На това ми намирисва. Като слушам, добрите хора от Ефбет искат да поемат Левски. Ще почака, пък ще видим. Баламурниците продължават да висят на Лафка и да търкат билетчета, така че някой трябва да поеме бизнеса, след неотложно заминаване на Божков извън България.

А Плевнелиев кой ще го разследва за това, че изкупи на безценица парцелите в Младост ?

Много избирателно се подхожда при подбора на тези олигарси. Защо така? Пример- вземат хотел от Арабаджиеви и го "продават" на племенник на Маргините. Повече няма да коментирам.

Тоя го води общоизвестни неща. Кажи ти като беше начело на държавата кво направи. Потули всичко.

Явно Гешефта толкова я е закъсал, че търси Чехлюва подкрепа.... Комедия или трагедия, обърках се вече....

Хайде нЕма нужда от лицемерна гробарска рИклама!!!

Не бери грижа! То вече е решено кой ще поеме лотариите и "Левски".

xa ха дано гешев теб да почне ко му са подмазваш апаш жалък