Изхвърлиха незрящ мъж и кучето му от тролейбус

Кондуктор и шофьор брутално изхвърлиха сляп мъж и кучето му водач от тролей в Плевен.

Обратно в новината

Коментари - Изхвърлиха незрящ мъж и кучето му от тролейбус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ли още години ще трябват за да се научим че има закони за кучетата, и болните хора,и хората родени с недъзи. Аз живея в малък град в Англия имам 2 голдена те не се обучени за кучета водачи, но тука тези животни имат права като хората качвам се с тях във всяко превозно средство даже не ги и таксуват. За такива хора само едно неяо мога да кажа брутално е но в този момент само това ми идва на езика дано ги сполети същото нещастие за да разберат как да се отнасят с хората

В този случай първата реакция на кмета Найден Зеленогорски трябва да е дисциплинарно уволнение на кондуктора и шофьора.Друга алтернатива няма.

Такива трябва да ги уволняват дисциплинарно иначе няма оправия.

Българина ще си остане селяндур вовеки веков!!!!!! Цял живот ще поглъща трохите на ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ хора и никога ама никога няма да признае, че НЯКОЙ, ИЛИ В СЛУЧАЯ НЕЩО (КУЧЕ) МОЖЕ ДА БЪДЕ ПО-УМНО ОТ НЕГО! НЯМАМ ДУМИ ЗА НАГЛОСТТА НА ТОЗИ СЕЛЯНДУР!!!

Кондукторът и шофьора трябва да бъдат наказани за грубото си отношение към човека и кучето. Но обобщението "Българина" е съвсем некоректно. В статията пише "Не помогнали протестите и на възмутените пътници.". Тези възмутени пътници също са българи.

По такъв въпрос в цял свят не се правят коментари, защото няма толкова елементарни хора, които да незнаят каква е функцията на кучето. Кучето дори е научено как да си върши работата. Такива хора трябва да отидат на обучение, което ще е по-продължително, от обучението на едно куче, но да се надяваме, че ще запомнят защо е разрешено такова куче да влиза в превозното средство. Аз съм от Плевен и съм възмутена от този случай.

Ами дано им дойде на главата такъв проблем и тогава да видят колко е хубаво и така да се отнасят към тях!

Светът е пълен с боклуци, но явно в Плевен са част от най-гадните. Надявам се, че държавата този път не си е затворила очите и тези двамката бабити са си получили заслуженото. Ако не е така, значи боклуците са повече от двама в този град.

е,нема такава дарява............. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

говорим за културата на запад а самите ние все още сме селяндури роптаем срещу неправдите а не правим нищо по въпроса относно за инцидента с незрящия човек и придружителят му всичко опира до самите хора индивидуално и до човечност

Това не мога да го проумея бе хора. Как може хората в тролея да го допуснат.Направо ги изхвърлям тях. Ужас,и това в България.

Дребни душици, поиксали да се почувстват важни! Ще се радвам да прочета, че са ги санкционирали с прилична глоба за неспазване на съответните разпоредби. Но в същото време си мисля, че хора, че когато милосърдието отсъства, се поражда лошото отношение и към животните, и към хората. Всепризната от великите мъдреци е истината, че каквото е отношението към животнте в една държава, такова е и отношението към самите хора.

нещасници а ве протестирате кои ви оправлява а после именно еи такива жнеграмотници които незнаят за какво става на вапрос избират и кои да ни оправлява писна ми да слушам за идиотите в балгаря сега тези трябва да си загубят работата заради тази случка това заслуяват !!!!тапанаи !!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

научете се да пишете на български и тогава коментирайте

Те тея двамата не са виновни! Гласност трябва!

21:00 21 юли 2010 - това е датата на публикуване ! Въпреки, че днес сме вече 20.05.2013 г. тези са уроди !

На тея двамата да им го тури слон между очите, че и те да ослепеят мамка им и нещастници. Защо не съм бил в тролея, един кондуктор и един шофер по-малко щяха да са. И сега ако кмета не ги уволни тези двамата, не знам ..... мандата долу !!!!

Не глоба а уволнение! Идиотията на подобни човекоподобни не трябва да се толерира с глоби а да се наказва моментално!

На тези трябва да им треснат една яка глоба, както и на фирмата, която ги е наела. Направо ме е срам, че съм плевенчанин :(

Е стига вече от малообразовани служители, чиновници, шофьори, кондуктури и прочие!!!

Ако отношението към слепец и кучето му в Плевен найстина е такова, то този град трябва да бъде изтрит от картата на България!!!! Не мога да повярвам, че плевенчани допускат такова нещо!

Заради двама мъже, не можем да говорим за целия град, и там живеят добри хора

Не бива да се съди някой, без да е налична и другата гледна точка. По-скоро новината ми изглежда като платен репортаж от фондацията, която взема по 12000 лева за куче.

Абе байно, все в чуждата паница ли трябва да гледаш??? Не ти ли е ясно, че от всяка порода не става куче водач, че това куче се обучава от специален треньор в продължение на година и през това време яде, ваксинира се, обезпаразитява се и т.н. Бахти завистливото племе! Ми вземи и ти куче, обучи го, сертифицирай го като водач и вземи 12000 лева.

От ей такива като теб , незнаещи, но даващи мнение сме на този хал. Тези 12 000 лв. са за ветиринарни грижи, храна,обучение и т.н. -от раждането до предаването цели 2 години. Някой да не си мисли, че фондацията цъфти с тези пари.

Кондуктора и шофьора да не виждат 2-3 дни !!! После сами ще го търсят човека да му се извиняват !!!

ПРОСТОТИЯ!!!!

Искам всички, които са пътували с тоя тролейбус, заедно с шофьора и кондуктора доброволно да се полеят с бензин и да се самозапалят. Радикално е, да. Но от тия скапани неща в тая ш*бана мизерна, селска и ПРОСТА "държава" ми е писнало!До болка!

ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ ! Могат да скачат на незрящи хора и кучета -водачи / , които са в пъти по-интелигентни и по-симпатични от двамата селтаци / , ама видят ли мангали си траят. Незабавно дисциплинарно уволнение. А потърпевшият да пусне жалба в комисията за защита от дискриминация и да ги съди до дупка.

АЗ съм съкратена с висше образование от плевен.г-н Зелегорски съкрати твоите служители като са некадърни и невъзпитани..Готова съм за техните заплати поне познавам знака на червен кръст.пък и държавата е вложила в мен .Жалко че с поредната метла се спасиха партиините секретари.На България не и трябват можещи а ПОСЛУШНИ и НЕВЕЖИ.

Еееех, аман от простотия.Докога????

СРАМ ПОЗОР НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ НА ШОФЬОРА И КОНДУКТОРА!ВЕДНЪЖ И АЗ ИЗПИТАХ ПРОИЗВОЛА И НАГЛОСТТА НА ШОФЬОР НА ТРАКИЯ БУС-ХАСКОВО...ПОСЛЕДНИЯ ПРИ ЗАКУПЕНИ БИЛЕТИ НИ СВАЛИ ЗАЩОТО НЕ БЯХМЕ СЪГЛАСНИ ДА СЛОЖИМ ПРЕНОСИМИЯ КОМПЮТЪР В БАГАЖНИКА...

до аззз.Само да не си на неговото място,друга песен ще запееш.

Факта,че това се е случило говори незабабавно да се проведе инструктаж в страната на всички водачи и контрольори за правата на хората в неравностойно положение!Повече от възмутително е поведението им!

Това за сетен път показва колко сме необразовани и елементарни.

Незабавно и контрольора и шофьора да бъдат уволнени дисциплинарно,поради неспазване на законодателството!Да бъдат съдени за нарушаване правата на човека в неравностойно положение!

Простотията и липса на всякакво домашно възпитание за уважение на другите и осмисляне на техните изяви е характерна българска черта, носеща ни непрекъснато негативи във всички сфери на живота у нас и в международните отношения!

Това дали е било така - едва ли. По-скоро намирисва на пореднато журналистическо изопачаване на нещата за да се стигне до еуфория и оттам до висок рейтинг. Думи като "изхвърлили", "протестите на гражданите не помогнали" и т.н. са допълнително украсяване на нещата за да придобие случката "челодрама на турски сериал". Да не говорим, че хората с увреждания са едни от най-големите скандалжии особено на обществени места.

Аз съм инвлид,но с физически недостатък.Завържил съм три млагистратури. За тези двамата ще бъда точен. Като математик: просташина и бруталност на ЕНТА СТЕПЕН.Като псилолог: вродена импатия. Като млузикант: фалша на обществото.

Медийте да поемат ангажимент и да проследят този случай! Наказанието им да стане достояние на обществото! Фирмата трябва да бьде глобена, а тези двамата-незабавно уволнени!

простотията не ходи по животните а по хората

Ей тъпанар, човека е с куче не защото му е кеф, а защото има нужда от него. Няма нужда да ти обяснявам повече, защото си личи, че си безвъзвратно ограничен и затъпял от всякъде! Като не ти харесва ходи пеша.

нека бъдат уволнени и да положат общественополезен труд за половин година!

Ами нищо ново- поредното доказателство за примитивността на нашия "народ". Вече почвам да се питам, в каква държава живея, що за народ е българския, от който за съжаление, огромно съжаление съм и аз. Нямам думи! Прост народ-слаба държава!