Пленумът на БСП решава ще даде ли рамо на кабинета на ИТН

Вътрешната опозиция в соцпартията държи на писмено споразумение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антончо, забрави ли когато чичо ти те уреди да си отваряш устата в хора, а, щото не можеше да пееш, а? И как за теб специално чичо ти написа песничката “Мърльо, мърльо, писанче”, а, не помниш ли? Не помниш, нали. Ама, като ти шибна два здрави миньорски плесника, знаеш ли как бързо ще си припомниш, ще паднеш на колене и ще молиш за милост.

Хайде масата ви чака отдавна не сте били на нея.взимайте голямата лъжица и смело напред другари,а след вас се знае какво ни очаква.

На фърчилото му изтръпват зъбите от мисълта че президентските избори ще се организират без Чашков!

А гъз ще дават цоциалистите Ама много пари има за крадене Ще се надупят

Де

Горкият Кирчо пак се е изложил!

НЕ СА БЪЛГАРИ

А аз си мислех че ИБНИ и Ристьо не са!

Маймунски номера! Ще ги подкрепят и още как!

За бог да прости

Нали сте уж БСП за България, и.това, което сте длъжни да направите е съвместно с останалите си съмишленици да смените досегашния модел на управление на държавата. Всичко останало е политически егоизъм за сметка на българските граждани!

Ако БСП подкрепят сега кабинета на ИТН: 1. подкрепят един новопоявил се и вече известен мошеник в науката, нещо което не се толерира никъде по белия свят, 2. правят като служебните министри, които безрезервно застанаха зад един мошеник в бизнеса, 3. подкрепят едни агресивни нахалници и откровени лъжци, дискредитиращи всеки, който добронамерено си е дал името в техните списъци, масово нежелани от нормалните българи, нещо, което директно заплашва БСП. Ако БСП не подкрепят сега кабинета на ИТН: 1. отговарят на очакванията на избирателите си, а това въобще не е малко, 2. доказват, че разпознават коварството и вероломството като опасност за демокрацията и националната политика, днес - на сътворилите поредния списък с кандидат-министри. Проблемът е, че не по-малко коварни и вероломни са онези, които умеят да лъжат чрез истината (днешните говорители на държавното пъководство), а в случая истината е, че има реална опасност за държавата от оплетеното в неискреност и невежество предложение за ново правителство. И да, не само БСП, но и другите партии, от които се очаква одобрение на поредния министерски списък, са в тежкото положение, че не успяха да изпреварят събитията и да кажат тази истина. Ужасно е, когато допуснем „лошите“ да използват истината за своите цели.

Свърши сее :)

Не се излагайте бе БСП.

Да се моли днес от трибуната на Парламента за подкрепа от БСП. А уж нямаше да говори с тях. Учиндолски лъжец, сър.

ГЕРБ или ДПС?

е идеален за БСП И ДСБ, те си падат по специалистите!

А за тебе е идеален зеления чорап!

се правят на ущипани моми, но ще го клекнат на Славчо.

Ще подкрепят, че им писна 12 години Бойко да ги бие. Сега ще се мъчат в съюз с олигархията да изчегъртат ГЕРБ.

През ноща Те така работят разбойниците викат му Нощен Пленум

Трети избори биха върнали ГЕРБ на власт - това е. Дори да не са сполучливи кандидатурите да министри - министри се сменят. Жалкото е, че министър-председателят, предложен от ИТН не е техничар.

Това им е шанса. Баз Боко, БСП напира напред и нагоре.

На Пленума на ЦК на БСП трябва да паднат на колене пред другарката Нинова и да й искат прошка! Успя да вкара във властта БСП! Какво повече искате от нея?! Слави, БСП, ДПС, останките от Костовата мафия, включително Мая, Пинокио и сие имат над 170 гласа! По-бе-дих меее, другари!

Кухотата вечно ще дрънка, а промяната сама не идва, дей Киро - на кирия ???

Стягайте палатките :)

Хората правят заседания, комунистите пленуми.

А Мунчо нарежда :)

Скоро и Нинова при Волен.

При Слави, баце :)

Със сигурност ще даде, щото май големите пари от ЕС се изплъзват, а и това е единственият шанс за БСП, използвайки чалгаджиите, да поемат управлението. Всички знаем за срещите в ЦУМ.

Щом дори Лайнаки те превари, явно нещо не ти е наред!

Слижи го на подлогите на Чери и Прокопа :)

Той не е влезнал в политиката за да дава, а да взима.

Мунчо ли? Пликчета ли?

Очаквам БСП( БКП) да се разпусне и да се влее в ИТН.

Боволицата не дава!

Браво на Нинова..ха.ха доживяхме БСП да е патерица ..ха.ха

Тези пък с техните събрания, конгреси и тайни явки са направо смешни. Съберете се на Бузлуджа и мислете 3 дни, дано ви стигнат!

Подкрепата за ИТН е подкрепа за ГЕРБ и ДПС !!! Подкрепа за мафията която ни пи кръвта последните 12 години !

Мафията е мравояда и Маямата!

Много точно,Суверене.Да изгоним Чалгата и ренегатите от Храма!Не за да подкрепя Слави и кукловодити му,съм членувал в БКП/БСП,от преди още да се роди Корнела и разните му там вътрешни опозиции.

никаква подкрепа за чалгарската седенка. чупката НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ Θεά Ῥέα Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... =========================================== ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Верно ли си блонди? В смисъл навсякъде?

Бойко, ГЕРБ и СДС ще отидат на море, В барбекюто на Доган ще ги черпят със салам, наденица и кюфте, всеки ще се наяде!

Но за сега само Ристьо му е близал сладоледа :)

И като се наядат, па и вземат да заспят, Ристьо ще се появи, гащите си ще свали и с голямото дупе всички ще ги обсере. Ще настане смрад голяма, ноякои от тях ще викат "Мама!", други в паника ще тичат, ще се блъскат и ще сричат, а ти думата ми запомни, че изцапаното ще засъхне и дори да го търкааш с пемза за пети никой няма да смее и след години да ги доближи!

АКО ДАДЕ БСП ПОДКРЕПА ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМАТЕ ИЗБИРАТЕЛИ. ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЯТ ДРУГИТЕ ДВЕ ПАРТИИ.А НИНОВА СЪСИПА БСП.

Не хваща декиш ;)

На фърчилото му изтръпват зъбите от мисълта че президентските избори ще се организират без Чашков!

Янаки е в конфликт на интереси, хем министър, хем участва в съвета, хем дава и напътствия

Лайнаки!

Познавам бесепарите - първо обсъждат дали да дадат рамо на някой и накрая решават да му бият шут в задника !

А порцийки няма ;)

Парите от КТБ май свършиха, сега в коя банка сте се прицелили?

Подкрепа от БСП за Славчо ще има. БСП са партия на статуквото. За тях е по-добре нищо да не се променя, както за ГЕРБ и ДПС, нищо че плямпат и се плюят един друг. Под повърхността са прегърнати здраво. Славчо е креатура на задкулисието, която да гарантира запазване на статуквото, но с усещане в народа, че е "победил" и, че нещо се променя. Така че подкрепа ще има от БСП. Това е достатъчно в замисления сценарий, в който ГЕРБ ще гласуват против, а ДПС няма да се регистрира за гласуването и така ще осигури нисък кворум и по-нисък праг на положителния вот, с който правителството да мине. Вземете един пакет пуканки, една или повече студени бирички и гледайте как ще изиграят този театър ... :-)

А освен гореизброените, други партии има ли?

Други партии има, разбира се, но те не са част от статуквото и като такива не влизат все още в сценариите на задкулисието и по тази причина задкулисието трябва да си осигури спокойствие, използвайки сигурни средства, осигурени от сигурни партии. Трябва им време за да опитат да купят Христо Иванов и Мая Манолова или да отслабят елекоралната им тежест, с цел осигуряване на по-дълготрайно спокойствие ... :-)

И кои викаш са тия партийки? На Чери и на Прокопа ли?

самия факт че се води дискусия вече показва,че тези не са никви социалисти,а са си обратни, поне на всичко социалистическо, пунта мара, една социалистиеска партия сега щеше да гърми да тресе и да подкрепя , да пълни с идеи и хора форумите, тези тъпаци напълниха с тролове форумите и вдигнаха рейтинга на всички освен на социализма . Нинова ти си антисоциалист само заради това че днес дискутираш подкрепа на едни крайно анти социалисти предвижващи се в скъпи коли с охрана, едни анти културни формирования, едни анти либерлани в посока на човешки и социални права, и неолиберлани в посока на мулти компаниите и чуждите капитали. ВИЕ СТЕ СРАМ !!!!!!!

Не хваща декиш :)

Ще докарате на Мунчо някой аневризъм с тази цялата неизвестност :)

Аз ако съм на мястото на Бойко ги подкрепям и почвам да гледам сеир, Бойко и Трифонов си имат 121 гласа

Подкрепям

неолиберали в съюз с тези подкрепящи лесбиики и разни други такива а 5 години ни спасяваха от джендърите уж ............Нинова гола вода сте !!!!!!

НЯМА ДА ИМА ПОДКРЕПА ЗА ИТН ОТ НИТО ЕДНА ДРУГА ПАРГИЯ.

Ще има бе, Мунчо :)

Добре е да се разкара Бобо и сие. И ако в момента БСП и протестърите нямат нямат ресурс сами да ги отместят е добре да се поизползва ресурсът на ИТН, а не да се правят упражнения от Кольо Добрев и с-ие - "Да, ама първо искам да знам....."

Протестърите ги нема във цялата схема :)

Обаче цялата сутрин от президентството пращат есемеси до депутатите да не подкрепят Трифонов

това сериозно ли е или просто тролене?

Майтап!

Като се има предвид че Пресидентът не е куха лейка като лапацалото от Банкя е ясно, че си е тролене пар екселанс. Интересно дали туй Севдето го е измислило?

Съвсем сериозно, дори се подразбира и от изявлението на Стефан Янев и на съветника на Радев, Маринов, от сутринта, че са против Трифонов, съветника на Радев Копринков цялата сутрин е пращал есемеси до депутатите

Писменото споразумение е ДОКУМЕНТ, КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ПОКАЗВА НАВСЯКЪДЕ ПО ФОРУМИ И ТЕЛЕВИЗИИ. ИЗЧИТАНЕТО НА ПРИОРИТЕТИ ПРЕД НС Е НИЩО БЕЗ ПИСМЕН ДОКУМЕНТ. ЕДНО ПРАВНО НИЩО!

Документ звучи гордо :) Написан документ, свършена работа :)

Аз като съм гласувал за ИТН не означава, че искам БСП да се вмъкне през задния вход в управлението :(. Колкото по-далеч е БСП-то от каквато и да е власт толкова по-добре! Пак ли банки ще фалираме :(

Не се прави!

Ти не си съгласен, но никой не те пита

Да падне Бойко за една -, две години е важно, пък БСП-то не е толкова страшно.

Лайнаки вече играе за Мунчо, изключвай го!

Ще подкрепят, как няма да подкрепят, нали се надяват да се облажат, от тази подкрепа.Пари ще идват от Е.С.Те трябва да се усвояват и все някое парченце, ще има за БСП. Лошото е че апетита идва с яденето а МНОГО гладните са МНОГО.

им искат подкрепа.... Трябва да са луди за да им я дадат... Те се държат по зле и от Герб.

Като започнат работа с компютър и интернет.

БСП ще подкрепи Слави (заедно с тъмносините ???) ако няма мажоритарен вот, има АЕЦ Белене и няма партийна субсидия от 1 лв. Сега да видим ИТН как ще реагират, след като тези три точки са основните в програмата им.

Който подкрепя, той СПОДЕЛЯ И ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТОВА, КОЕТО ЩЕ СТАНЕ. ИТН - МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ. БСП - ЧЕРВЕНО КРЪСТЧЕ ЗА ТАКИВА ИЗБОРИ. ИТН - БЕЗ БЕЛЕНЕ. БСП - ЗА БЕЛЕНЕ.... УЖАС ПРОСТО!

Копеле