36 плажа по Черноморието са все още без стопанин за лятото

Продължават процедурите за отдаване под наем за 36 плажа по Черноморието. 24 от ивиците са в Бургаска област, съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова.

Обратно в новината

Коментари - 36 плажа по Черноморието са все още без стопанин за лятото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кумондели, свърши вашата. Няма безплатни плажове. Ще си плащате, нищо че не сте свикнали, ама нямате с какво, щото рублата въобще я няма. И туристите от мурзилия не ни трябват. Ние сме в ЕС и си имаме икономика. вашите кървави пари не ни трябват.

Пий си апчетата, брато!

в БГ важи силата на тоя КОЙТО е с повече ПАРИ ,ОТИВАМ С МОЯ МИНОМЕТ и си лягам където поискам АМА БИЛО ЧАСТНО , бои по кратуната купил го БИЛ пее..рас нещастен .ТОВА Е ЗАКОНА в бг

Хич не ме дреме за мръсните плажове ,така или иначе Халкидики ми е на половината път от Синеморец и какви плажове има там ,какво чисто и топло море....

Надявам се, че не ти пука и за прогнилата ни държава и да си останеш у Византийско. Колкото по-малко пишман българи, толкова по-добре за България.

Най-готини са плажовете ,които никой не ги стопанисва.Не искам да гледам младежи с ланци,които да ми предлагат ценовата си политика,а искам да мога да се усамотя с избран човек далеч от хорски погледи.

Е па горите са за теб. Винаги може да се скриеш от хорските дзъркели. На плажа е равно и няма храсти зад които да се криеш. Ама, ако си седиш у дома пък нема как да те видят.

Е в БГ винаги е имало спасители, и там където нямаше, къпането беше ЗАБРАНЕНО. Обаче нямаше достатъчно милиция да пази и така всички си карахме кефа където си искаме освен в имотите на Тато. Сега се надявам да е по свободно, но гладните общини сигурно мечтаят за някой лев. Интересно ако българите в чужбина съберем по 1 долър, не можем ли да си наемен един плаж от Маи до Септември свободен за всички без консесионери и тъпанари.

колега, много ме разчувства с тези спомени за милициятаи тато!

Където си сакаш, но като те барнат и дупе да ти е яко. Отделно се ходеше само по станции към които имаше плажове и всички бяха охраняеми. Неохранявани бяха основно по къмпизите.

Всичко, што е Бългърско, юнашко, един Стопанин има! Това е, Бойко, Н.ПР. Генерала Наш с Трите Манда Професьор: Жоро Лизняшки Спецялис Конституцйоналис

Pesh0

и кои са тези плажове , да ходим там ? Това на снимката е Синеморец . По южното черноморие , няма не завладени плажове .

Ще се давим на воля!...ако не катастрофираме до морето...

За какво ми е "стопанин на плажа"? Да ме притеснява и да ме тероризира ли ?

Идеално. Плажовете ще са по-достъпни. Аман от алчни концесионери

в уса просто отиваш на плажа и това е. има спасител. никои не ти иска никакви пари. не знам в русия как е. и не искам да знам.

А на половината плажове не те пускат заради банския, че жените без горнище, а мъжете с бански. Искат мъжете да са с боксерки. На другата половина пък на мъжете им казват, че били обратни и са с еврогейски бански. Ама толкова от индивиди, които на гмо ръгби казват футбол....