Платил ли е Тръмп на порнозвезда: В Ню Йорк се готвят за демонстрации на негови поддръжници

Очаква се евентуално повдигане обвинения във връзка с това, че по време на предизборната кампания през 2016 г. тайно е платил на порнозвезда да не разпространява компромати срещу него

Обратно в новината

Коментари - Платил ли е Тръмп на порнозвезда: В Ню Йорк се готвят за демонстрации на негови поддръжници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шорошката мърша търси под вола теле. Тръмп вече заяви, че ако бъде избран ще спре войната в Украйна с преговори и че ще ореже военните контрактори. Сега този прокурор, който е избран с пари на дедо шорош изсмука нещо от пръстите си, което няма никаква легална стойност, но има политически ефект. Ако първосигналният електорат види Тръмп с белезници, ще го асоциира като престъпник. Толкова за голямата новина.

Дони прави всичко възможно този сценарий да се разиграе. От килията, кампанията му ще е бясна, а президентството - в кърпа вързано. Доста съм изненадан с колко е дръпнал пред Рони, значи работата много загрубява. Все мислих, че с Трамп квото беше - беше и Де Сантис е човекът, обаче реалността е още по-невероятна.

И ако иска да се разиграе, защо го съобщава предварително? Да беше изчакал!

Адвокат свидетелства срещу свой клиент? Това не беше ли незаконно? И нямаше ли правило, че казаното пред адвоката НЕ може да се използва в съда, ако е в твоя вреда? До сега май няма друг подобен случай. Доста трябва да са му платили на тоя, тъй като едва ли повече някой ще го потърси за адвокат.

Неудобен им е, и ще го опраскат... Няма как да допуснат някой, който е против войната, и иска да нормализира отношенията на САЩ с Русия...

Да беше и Путкин против войната, ама не е..

Абе олюв, колко пъти Путин "моли" Берлин и Париж да спрат въвличането на Украйна в НАТО. Еби, учи, еби, учи, накрая спираме с ученето.

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, в смисъл на парите не са платени данъци, някакви шмекерии в счетоводството?! За какво му повдигат обвинение?!

Да обобщим - според собствениците на бай GUN за всичко са виновни Путин и Тръмп, а и извънземните.

Най-големия майтап е, че умнокрасивите джендърчета тук се радват, че Тръмп щял да отпадне от президентските избори защото си платил за секс с порнозвезда. Обаче и те, както и американските либерастчета да внимават какво си пожелават, че ако Тръмп отпадне, кандидата на републоиканците може да е Де Сантис.

Тази "операция" за отстраняването на Тръмп, ще завърши също толкова безславно, колкото руската връзка в изборите от 2016г., руските оргии на Тръмп в Москва, "аферата" Мюлер, "специалните" документи които хвърлял (....в тоалетната), и т.н. и т.н. Явно голям страх ги тресе, да не стане пак президент и да им обърка плановете за затриване на човечеството. И вече ще трябва буквално да го трепят!

а уж америка била свободна страна?! първия президент на сащ от много векове насам, който дръзна да смени статуквото, и веднага му скалъпиха обвинение за да го тикнат в затвора. ако това не са репресии и похвати на цру, кое?

Ами не смеят вече да ги гърмят. Ще бъде прекалено явно Кенеди искаше да осветли цялото тъмно управление на САЩ и кой всъщност дърпа конците тем и му видяха сметката. Сега обаче времената са съвсем различни. Направят ли го, американците ще ги разкъсат на парченца

Много ясно, че е платил дъртия мискинин...Не е била с него бадева.

Е подкупване на свидетел. Ако вие смятате че това нещо не трябва да бъде наказвано-просто няма смисъл да се говори повече.

То и Бил Клинтън така го притиснаха едно време със секс компромат и той послушно започна да изпълнява нарежданията на военнопромишленото лоби. Американското общество не е достатъчно зряло да приеме, че един мъж може да си плати за секс. Виж, да приеме, че някой с член между краката може да ползва женски съблекални и тоалетни или да се състезава в женски спортове - няма проблем, стига да се "идентифицира като жена".

То не че не знаят във всеки град къде са платените. В големите градове имат цели отсечки от улици където мацките чакат, в по-малките са по клубовете, в хептен малките по паркингите за камиони... Ченгетата ги знаят, но ги игнорират. Иначе сме много консервативни. И у нас за две минути в Гугъл ще извадиш поне 2000 обяви за цялата страна, но само сегиз тогиз се прави по някоя акцийка в някой "клуб".

Адвокатът на тръмп без знанието на тръмп воден изцяло от любовта си към тръмп е извадил от джоба си едни пари за да спасява тръмп. Така де и тука разни хора са вадят от джоба си огромни пари за да ги даряват на подмяната.

Прав си, разбира се. Ясно е, че Тръмп си е платил за секс с порнозвезда и години по-късно когато тя е тръгнала да го изнудва, е накарал адвоката си да "оправи нещата". Обаче дали могат да го докажат? Евреина адвокат си призна, че Тръмп му е наредил да и плати, но това не е достатъчно. Трябват доказателства. Само с думите на единия срещу думите на другия не става. А евреина адвокат да е мислил, като се е хванал на хорото - то не може да получаваш астрономически хонорари и да не поемаш никакви рискове. Тръмп просто "използва системата". Когато на президентските дебати каза, че "системата е нагласена", веднага по попитаха откъде знае. И той каза: "Знам, защото я използвам".

Може и да е чукнал нещо,такива хора го правят.Виж Байдън е не.що друго

Е сега, ако е платил - що е платил, ако не е платил - що не е платил?!

Демократите за пореден път показват, колко са жалки. След като руснаци манинпулираха изборите и Хилари загуби заради това, се оказа, че Хилари е организирала всичко, заради което набедиха почтените руски хакерчета. След прикритиеито и пълното мълчание по медиите за престъпните сделки на Хънтър Байдън, защо тези тъпанари очакват, че американците ще се вържат за пореден път на лъжите им? Но така е в тази фашистка държава. Биеш опонента си не на политическата трибуна, а хвърляш по него всичико, с което разполагаш - медии, корумпираната съдебна система, разни трибуквени организации....

Платен руски трол, всеки ден пишещ стотици коментари в защита на путин и русия се хвърли да защитава американец-ефектът е точно обратния който искаш да постигнеш. И недей да ми се оправдаваш защото във всяка статия за русия тебе те има с десетки коментари.

Всеки си има право на мнение, както и ти Твоето е направо смешно, обаче Аз говоря за Тръмп, ти намесваш Путин. Това какво е? Фанатизъм, промит мозък, тролене.... Ако говоря против САЩ и Байдън, съм за Русия и Путин? С такова мислине, ти се показваш по-тъп и от подрастващите американци

Е поне не е платил на детска градина както прави спящия Джо

Дали това е истина? Не че е невъзможно! Тръмп е гнусив!

Дир-ааааа, пак омотахте нещата! проблемът не е, че е плащал пари на порно-звезда или на който и да е, а че не са осчетоводени правилно според закона за набиране и разходване на средства за поддържане на политическа кампания. Адвокатът дето носеше парите вече го осъдиха. Сега опряха до Тръмп.

Не се чудете. Това е страната на абсурдите, където на 15 години не можеш да си купиш бира, но можеш да си смениш пола.

Платил ли е Киро на Лена?

Платил ие , като я натресе в управлението, а сега и стол в парламента! Тоест, ние плащаме, Киро бичи!

Не е. Ние и платихме. Защото Тръмп си е вадил парите от джоба, а Кирчо плаща на Лена хонорари с нашите пари.

Еб....л и си платил! Тръмп е бизнесмен и разбира от зделки! Аз съм ЗА Тръмп! Да гласуваме, ама по съвест, моля! БайДрърто не ми е отпуснал пари да плащам за + или -

Бай дъртото! A Тръмп на колко е години бе, с 4 години е по-млад от Байдън, ще е на същите години като Байдън когато бяха изборите за президент. Тръмп викаш е млад, свеж левент, а? Тоя е по-изкуфял от Байдън.

Дай боже всекиму да се "наслади" на порнозвезда. Аз друг проблем тука не виждам.

И изведнъж: абе аз що не взема да дам едни 130 000 долара от джоба си Ей така, за всеки случай. И без това се чудя какво да ги правя. Верно?!!!!

На протестиращите от капитолия им наложиха забрана за пътуване със самолети. Държаха ги затворени като кучета инъче “демокрацията е да протестираш свободно”. Голямо напрежение зрее в Щатите и не се знае какво ще стане. Добре че са полицейска държава и нещата за сега се крепят някакси.

Да нахлуеш със сила в Сената, не е мирна демонстрация, а опит за преврат. И нема как да ги галят в перце Ти си гледай блатната кочина: - каторга за бял лист - каторга за една дума - арест щото някой ти е зяпал телефона и му се сторило, че на него има нещо " дискредитиращо" Пирожкинската банда Аре нема нужда!

Да ти напомня ли белите автобуси и опита за нахлуване в парламента? Това престъпници ли бяха? Или ако изнася на демократите е демократично, ако ли не е престъпление?

На ваксинираните антиваксъри от копейкаджийската израждане ли? А по отношение на " белия автобус" Преди ченгетата да почнат да бият, протеста си беше мирен Ма в България, ченгетата са ербап само срещу протестиращи Иначе ромски фамилии цели войни отварят

Айде да отвориш наскоро публикуваните клипове от "опита за преврат" в Капитолия на 06ти Януару и да видиш дали има нахлуване или хората са пуснкати свободно. Аман от опорките ви. Всичко лъсва накрая, сделките на хилъри с руснаци, сделките на Хънтър с украйнци, корупционните схеми на Обама. Всичко излиза поетапно наяве.

Ами на порнозвездите се плаща по принцип. Пък и ако не плаща да няма после "той мъ изнасили. Ми туу."

Много странно престъпление! По моя информация не жертвите на изнудване ги съдят, а изнудвачите. Е, освен ако не прикриват убийство, но в случая едва ли е това! По-скоро е гнусна предизборна кампания с всички възможни институции в полза на единия кандидат.

путьо ще плати на демонстрантите,още има пари.

Викаш, вие си знаете, че без пари кой протестира. Все пак Бойко като организираше контрапротест винаги отваряше джоба, а?

Невероятно престъпление! Бил Клинтън изнасилваше жени наред а после оная скочубра жена му ги заплашваше да си траят - него никой не го разследва. Буш син излъга за оръжията за масово унищожаеване в Ирак и милион местни платиха с живота си послевдвалата операция - няма какво да се разследва там...

А за JFK да не говорим - плющял ги е наред. Скоро гледах амер. филм и там открито си казваха, че е имал дори леки психологически отклонения относно сексуалността. ФБР в 50% от работата си към него се е занимавало с неговите секс изпълнения.

Нали едната от версиите за смъртта на М.Монро е че се е разприказвала твърде много за аферата си и с двамата братя Кенеди. Явно не си е поискала съответната сума у е заплатила с живота си.

Тръмп рабоше с Путин по правилата на дипломацията и нямаше войни при неговото управление! За Байдън той е нудобен, че не му играе по гайдата! А това с кур...та, ами щом си е платил, значи « има зделка» чисто! Пито, платено, кво се бъркат на хората в гащите? Истината е, че за всички подкрепящи по някакъв начин Русия- със заповеди за задържане! Путин, тръмп, а сега и исканя за китайският глава! Картинката е ясна

След Тръмп, следващият подсъдим е Байдън и синът му.Досег беше спазван принципът да не се преследва политическия противник.Веднъж нарушен,ще има ужасни последици. Да се готвят и Клинтън с тяхната фондация.

и какво престъпление е това сравнено с зулумите на Байдън и компания?

Щото в САЩ където се снимат най-много "филми за възрастни" иначе са големи моралисти. Но това е все пак страната, която вкарваше тайно кокаин и после вкарваше дилърите и потребителите на същия този кокаин в затвора.

Байдън беше насилил една от секретарките си в началото на 90-те - млада и глупава била - не подала оплакване в полицията ами тръгнала да говори с началника на кабинета - веднага я уволнили и потулили случая.

Нека, който е безгрешен пръв хвърли камъка.

Байдън, К. Харис и демократите. Те са безгрешни и всичко е наред при тях и с тях