Коментари - Гласоводители ориентират избирателите за вота | dnes.dir.bg
назад

Гласоводители ориентират избирателите за вота

Две платформи помагат на избирателите да се ориентират колко близо до техните собствени разбирания стоят предизборните програми на партиите и коалициите.

Обратно в новината

Коментари - Гласоводители ориентират избирателите за вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир, вместо да триете коментари,по -добре публикувайте Платформата за ориентиране...да може всеки от Вашите читатели да попълни въпросите и да се ориентира. Така, както са я публикували колегите Ви от жълтия соросоиден парцал "Дневник"...

А кога да ходя по голема нужда нема ли ма ориентират?

Според този гласоводител аз трябва да гласувам за "Напред, България".

Целта на всеки разумен българин е да държи ДПС (което върви в комплект с БСП) далеч от властта.

Дайте платформите де....Да ги сравним, да се ориентираме...

Всички тези платформи-водители отразяват страха на създателите им, че техните любими цветове са силно избледнели.

Все соросоидни разработки. "Неправителствени"

помните ли хан кубрат?

Не го помним. Живял е отдавна.

Не, но Ханко Брат - да.

Комунистите ще се сринат катастрофално в неделя. Дали съм прав ще се види след три дни.

Бившите Комунисти от: 1.ГЕРБ 2.БСП 3.СДС-РБ-НБ-ПБ... 4.Паричния Фронт-НФСБ-Ат-ВМРО 5.Други

нашият език е безкрайно богат! с тази нова думичка става още по най богат! хвала и поклон!

забравих да спомена - на тези избори избрах патриотите за фаворит в надпреварата

Е, и какво те накара да го направиш? Обещаха ти далавера с оградата ли, или просто ти харесва да си подлога!!

не са се включвали в управления , които ни кандилкат на опашката разбираемо е ,но само за мислещи след като спрат фондовете бг заминава и за това требва да си с поне малко мозък в тиквата немаш проблем иначе - вервай си:)

А-а моля, моля! Не отклонявайте вниманието от основната тема! А тя е патологичните лъжи на дебила мутро-пожарникар. Както се очакваше, Тиквата говори опашати лъжи и сега, когато това започва да става ясно, цялото калинко-кифлено племе започва да измества и замазва издънката на Вожда. Нищо чудно утре заедно със журналистическия слугинаж да започнат да ни убеждават, че Йончева е платила два милиона за секретна операция за атентат срещу Вожда Тиквун. Само че този път няма да мине. Нека Йончева го осъди и да влиза в затвора. Както Ал Капоне го вкараха за неплатени данъци, а не за цялата му мафиотска дейност, така и Тиквата да го вкарат за лъжи и клевети, а не за цялостната му престъпна и мафиотска дейност по унищожаване на суверенна държава.

най интересното в тая кампания е 1. всички ще вдигат доходи и ще намаляват демографски срив , което си е от полза - поставихме правилните цели 2. никой и хал хабер си нема как ще стане :) е ще подсказваме по малко почваме с институциите или конкретно с народното събрание:)

Напоследък гласувам мажоритарно. Как ли? Слушам внимателно дебатите, за да се ориентирам, доколкото е възможно в програмите/ако участващите не говорят едновременно и водещата не се надвиква с тях - оценка на умението да се дебатира с аргументи, а не с обиди и нападки/. Преценявам кандидатите какво са правили до момента и взимам решение коя личност да подкрепя, без да ме интересува партията, която представя. Така избрах Джамбазки за евродепутат и не сгреших. Така гласувах за президент. Така ще постъпя и сега.

Еееееее, тъпо.Партията не е от вчера, столетница е, знае кого къде и кога да показва в Ефира!!!

БЕЗ ПАРТИИ и ПАРЛАМЕНТ!!!

Сега ще ме насочват, за кого да гласувам?