Плащат 600 000 лв. обезщетение на наследниците на убитата от паднала лампа в Ечемишка

Решението може да бъде обжалвано пред Софийски апелативен съд в двуседмичен срок

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е един от безбрйните грехове на тогавашния началник на АПИ ,Лазар Лазаров! Той е известен сред пътищарите , като верния Паж на Лиляна Павлова , излизащ сух от безбройните далавери в пътното строителство. Дори и прокуратурата не можа да пробие скъпоплатената му защита ,защитаваща го за за допълнително "усвоените"42 милиона лева с тогавашната пътно строителна фирма Агромах под предлог справяне с преовлажнени почви при строителството на АМ "Марица"

Кои са тези, които ще понесат лична отговорност? Кой е виновен? Кой ще влезе в затвора?

Ами прочети и другата статия. Всичко смляна ли да ти плюя в устата.

Пътния инспектор Бойко ли ще ги плати ?

Това е смешна сума. Дано да се преборят за 60 милиона обезщетение.

На АПИ ще им дойде дюшеш. Ще се оправдават още 50 г що не оправят тунелите.

На властите: няма проблем ще ви вдигнем данъците!

Със сигурност трябва да има обезщетение. В случая обаче, обезщетение то ще бъде платено, не от този, който носи вина за ин ин инцидента. То ще бъд е платено от всички данъкоплатци, а не от виновниците от АПИ на високо ниво, които ще продължават да правят схемите с некачествените ремонти на космически цени. Имаше разследване в Господари на Ефира, точно по повод скъпия ремонт за подмяната на въпросното осветление, но нз до къде стигна. Генерално нищо не се променя, тъй като никога няма виновни, което мотивира продължаването по същия начин. Данъкоплатеца винаги го отнася, я с живота си, я с парите дадени за данъка си.

Обезщетения ще платят данъкоплатците. А в пътната агенция ще си раздадат бонуси и ще си вдигнат заплатите през 2022

Да плати обезщетението

Тоя 600 хиляди лева, мжое да отидат за ЛЕЧЕНИЕТО на болни българи.. И каквокато е паднала лампа.. Някой бутнал ли ч е тази лампа, за да падне ?? Ако има ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ или я убие ГРЪМ от кой ще искат пари тия ?? Може да се каже , че "" Господ я е убил"" !! Преди години, един такива роднинни- АДВОКАТИ- мошеници тръгнаха да искат пари, щото някакво дърво паднало върху някакъв човек при буря и оня умрял.. Щом няма замесени хора, значи, Господ ги е убил тия мошеници.. Тия са като МОШЕНИЦИТЕ от ТОПЛОФИКАЦИЯ, които искат пари, БЕЗ да дават нещо... Да мрът !!! Тоя 600 хиляди лева, мжое да отидат за ЛЕЧЕНИЕТО на болни българи..

баси галфона

Можеше ... но при герб виновни няма .

в Кипър няма ли туристи да им носиш узото та цял ден пишеш. Бягай, че 6 маса те вика. Върти-суче все на политика го избива. Въпроса е за престъпно нехайство на АПИ и търсенето не само на имуществена, но и наказателна отговорност от преките ръководители. Иначе трябва да уволняват министър на МВР винаги като хванат пиян полицай да шофира /преди месец имаше пак такъв/.

пристъаш ли си - биби пропуснал да прибере .

С тия пари само теб не могат да те излекуват. Ебаси безмозъчния дебил!

Не пишете подвеждащи заглавия. "Плащат", ама нали ще обжалват, така че семейството може и нищо да не получи. Освен това кой лично ще плаща? Шефа, изпълнителя, надзор, или пък драгия данъкоплатец? На територията рядко някой носи лично отговорност, винаги отговаря я болница, я агенция, но не и човек.

Биби - от чекмеджетата ?

Трябва да го плати този, който е отказал ремонта на осветлението преди инцидента.

роднините на Джордж Флойд получиха 25 милиона долара...

Като в САЩ станаха обезщетенията ... с тази разлика че там никой не съди държавни агенции ... там има конкретно отговорни лица. Иначе понеже нямало пари за ремонт сега ще има още по малко а всички дружно ще платим на жената ... и така нататък и така нататък ... една спирала към дъното ... В един момент или ще свършат парите или няма да останат живи ... едно е дигурно пари за ремонт няма да има.

интересно, наказани от АПИ ще има ли>

защо не си даде труд да прочетеш другата статия - срещу кои лица са повдигнати обвинения и защо. Тогава нямаше да задаваш тъпи въпроси. Иначе да видим дали ще има ефективни присъди.

На тея от АПИ. Това е живот.

на някои хора им трябват експертизи?!? И колко време му трябва на този съд за да отсъди необходимото???

"Експертиза доказа,че част от осветлението - греда и лампа са паднали върху колата. " Капитан Очевидност.