Планински спасители откриха тяло на мъж в пропаст в Пирин (снимки)

Акцията е организирана след сигнал за изоставен велосипед край скалите в местността Свети Никола

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е Киро даже каскета не е .Значи сичко е наред!

Очевидно се е удавил

Може да е ковид

Пирин не е Южния парк.

Съболезнования на близките на загиналия! Кратък коментар по използването на глаголите в българския език, както би казал даскал Фенерски: - "Откривам" означава, че попадаш на нещо случайно, без специално да си го търсил. В случая спасителите (и полиция) за отишли там по сигнал; т.е. те са намерили нещо, което са търсили. - Не са го и "намерили", защото от сигнала е ясно точно къде е това, заради което са сигнализирани спасителите. Ей, дир-аджии, думите имат своите значения и предават необходимата информация, когато се използват правилно! Иначе за пореден път сте за смях! Или даже вече не е смешно...

Какво им обясняваш на тия тъпанари... Безполезно е, тука редакторите и тия дето пишат новините са взети от училище за бавноразвиващи се с конкурс!

ПУТЛЕР е рептил

казва го един дебил. Да си жив и здрав.

урсулата, постоянно се сваля на Путин! Виж, значи, мой скъпи Путин, колко страдаме по тебе! Без тебе няма нито топлина, нито храна, нито светлина, само мизерия е без тебе и студ космически... ами както толкова много го иска да вземе и да му направи официално предложение, а не да ни във въвчлича в свойте любовни и сексуални проблеми и въжделения!!!! тя да стои на студено и на гладно и да страда, а аз мога да се топля и с руски дърва и с руски въглища и с руска нафта и на руска АЕЦ.... що да страдам? та аз даже не съм гласувал нито за тези тулипи нито за ЕС-ЕС...!

Путн го е бутнал! с лазера си! да се добави в новината!!!

Върпосите са три сямоубил ли се е бещастен случай или убит и зяхвърлвн там а може и някой да го е бутнал

Паднал е от велосипеда.

Да почива в мир. Руснаците какво имат обща? Тролчетата смотани, стига сте пълнили дир-а с глупости.