Орешарски разговаря с Барозу за предстоящия доклад на ЕК

Председателят на Европейската комисия Жозе Барозу увери премиера Пламен Орешарски, че докладът ще бъде обективен. По време на разговора бяха обсъдени и миграцията, икономиката и енергетиката.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски разговаря с Барозу за предстоящия доклад на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашокали са му канчето на карикатурата-премиер. Не че му пука, при положение че държи остър курс към Москва...

Сефте го канят подлизуркото...та от там и самодоволната му усмивка! Жалки сте...

За последните 25 години българските политици показаха на какво са способни и как може да се ликвидира една държава,как пък за последните два месеца имаме икономическа и политическа стабилност.Ха ха ха политически идиоти убеждават вярващите им идиоти, че идиотизма е модерен и перспективен :)))))))

"Барозу увери премиера Пламен Орешарски, че докладът ще бъде обективен. " Ами орешарски точно от това се страхува.

По-неадекватен премиер на фона на европейските министри България не е имала.....дори стойката му не е на ниво, а да не говорим за костюма му... ОСТАВКА!

"Подчертах, че всички критични бележки, които очаквам, ще ни бъдат добро ръководство за стимулиране на по-нататъшните политики, заяви премиерът." Евала, Г-н Премиер! Който може си го може! Поздравления!

О да, тук може да е спокоен - няма да напишат "оставка". Макар че, ако можеха биха написали ФОСТАТА!

Голяма гордост ... Снима се с Барозо. Нали не мислиш че това ще прекрати международната изолация на правителството ти ? Като занесеш орден на посланика на Франция и се снимаш с Меркел може и да повярваме :)

С Меркел само най-заслужилият Бокич се снима..

Куклата се изказа.Позор -ореховски.

Ами кой да се изкаже:)???

Чудя се, какво ли е да си гербераст?

Ами това са хора, които първо са били с Филип Димитров, след това с Иван Костов, след него с царя и най-накрая с бат Бойко. Това мисля е достатъчно изчерпателно.

Дгд

Леле какво събитие! Само да не им се разминат графиците. Човекът отива да се моли и ако остане без разговор, съвсем ще е унижение.

Здрасти Бате, пиша ти, щото отговаряш:) Какво те гневи Орешарски???

Барозо е умислен. Мисли си човека, ще вземе този Орешарски да оправи икономиката на тези Българи и после кой знае може моят пост да вземе.

Имаше един роман навремето, Конникът без глава, който се четеше в същите години както и Винету. Дойде време да слушаме изцепките на Командира без глава. И без армия впрочем. Не знам колко разбира от Управление на риска, но да загубиш двумилионната си предана армия от десни избиратели поради бездарие и безпринципен политически опортюнизъм си е наистина неумение да управляваш и риск, и държава, и партия.

Ментарски изследва задните изходи в Европа

Орешарски разговаря с Барозу а Борисов с Фейсбук

Борисов с Меркел и след това с Барозу а орешко е хленчил и нега да приемат да не се върне посрамен

дрискарски е приет от немай къде много се е молил много е хленчил ако си мисли че може да заблуди хората с тази снимка не му се е получило пренебрежението на Барозу към неговата крадлива особа се вижда отвсякъде дрискарски е кръгла нула смешник с болен мозък облечен временно във власт

Никъде не е приет. Това е редовен председателски съвет. Барозу по протокол се среща с всеки един. За сега няма процедура , по която да изолират Боклушарски да не отиде. Но никой не прави срещи с нашите марионетки-путинки.-

Орешарски събирай си багажа и се измитай,му беше казано най-дипломатично,за да не го изхвърлят като Вигенин и Станиш в Англия!Докладът ще бъде като за Янукович!Убийствен!

Герберунгелите да си събират парцалите и да се пръждосват! А на Янукович какво му пука за докладите на ЕС?! Украйна не е член на ЕС и твоите фантазии за убийствени доклади на ЕК за Украйна са фантасмагории! И дори да се пукнете от яд доклада за България ще е умерено критичен! На ЕК въобще не й пука за някакъв си смешник Боко тиквоча!

орешарски се е молил много на Барозу да го приеме и човекът се е видял принуден никой не иска да се среща тоя олигофрен дрискарски

Много ти се ще да е така бе герберасто седерастки боклук, ама не е както цял свят вижда! Срещат се и все повече ще се срещат та чак до 2017 г. и после още 4 годинки! Какъв мор за герберунгелите е това!

червените чукундури са добре дошли само в Китай, Куба, Сев.Корея, никой не ги иска в Европа - все пак са учтиви европеъците и им разрешават да пускат писъмца в пощенските им кутии, след което да хващат самолета за Булгаристан

ВАСАЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ОРЕШАРКИ Е СРАМНО!!! ЗАРАДИ ТЕЗИ ЕВРОПЕЙСКИ МОШЕННИЦИ БЪЛГАРИЯ Е В ТОВА ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ

като гледам снимката, на Барозу му е супер приятно да комуникира с кукла на конци, със сигурност ще го изпрати през задния вход/изход

Там чака да бъде приет Боко Т.

ти за Б.Б. не се притеснявай, него го приемат през парадния, а за червени мушмули не се хабят да отварят и задния, а им посочват пощенската си кутия - да пускат квото имат

винаги когато управляват бсп и дпс страната е в криза спрени са ни еврофондовете,раздута администрация която дреме а не работи кражби от обществените поръчки за несвършена работа и т.н. надяват се на късата памет на хората да са забравили престъпленията и когато не им се получи си пишат опорните точке за омаскаряване не ви се връзват хората вече на този цирк защото сте го играли много пъти и затова винаги ще губите на избори пък ако щете и с дявола се коалирайте жалки смешни идиоти сте от това управление на олигарси и престъпници

Това което казваш би могло да е така, ако БСП управлява след управление на ГЕРБ или гербоподобна урунгелска партия!

Борисов следи внимателно работата на Орешарски и събира записки за професорската си дисертация: Как се гаси политически ПОЖАР.

ЧУК

Доклада на Ес ясен!Мангизите къде са?Ай да питаме Мада Раша колко ще даде за България?Барозу са наака от притеснение!

За 8 години правителствата на Симеон и Станишевстопиха външният дялг от 65% спрямо БВП до 15% и формираха резерв в размер 8млрд. лв. Това е постижение. Борисов взе тези пари и ги даде на неговите фирми да завършат магистралите. А строителите взеха ли си заплатите за 2011-2012г.?

Мутретата се оттеглиха за инструктаж. пак губят мача.

Боко тиквоча взе тези 8 милиарда и не ги даде просто така на неговите фирми, той даде част от тях нанеговите фирми, които му пробутаха поне 25 % в неговия джоб.

Много сте наивни. Борисов върна мизерията а вие го боготворите. Хвала на Бълларският интелект.

Мутротворят го. Понеже не е бог, а мутра.

След така стагнирана икономика няма как нещата да тръгнат веднага. Иска време. Колелце по колелце и машината ще започне да работи отново. Жалко, че бяха загубени 3,5 години. Те пак ще натрупат резерв и тогава вървете и изберете Борисов та да има какво да краде.

Червен ботуш е равно на бедност и демагогия.

еквивалентът е Боко Тиквата.

Изумителни доводи и логика,явно и вие сте един от верните подръжници на ПП ГЕРБ

Червоно-кафявата гной се лее.Ако има избори ГЕРБ ще ги смаже.дпс+бкп+нааках се.

А ти кво каза??

С още по-голяма сила, същото се отнася и за слугите им - тъпите гербоваци.

Да беше понаучил граматиката поне, а?... Пък и дир-а те оцветили... Демек - водещ, значим коментар... Смешни истории...

По телефона: - Ало, ало, може ли да говоря с Пеевски? - Няма такъв тук. - О, извинете, грешно избиране. - Няма нищо, то тая година цяла България го направи.

Някой хора тук във форума критикуват твърде настървено Орешарски и правителството . Само , че много бързо очевидно са забравили преди това каква грандиозна бедност и мизерия , беше - Замразени доходи , самоубииства от безизходица , източена напълно хазна , здравна каса и т.н и т.н Страх и безнадежност . А сега независимо , че не съм гласувал за тези поне се работи в социален аспект с грижа за Хората , което е МНОГО по - добре от това да се режат лентички , да се парадира , колко много е построено , сякаш е строено с лични средства а не с парите от нашите данъци. Тъй , че , който симпатизира на предишното управление или се е облагодетелствал от партия Герб и е бил на хранилка там или е прекалено елементарен и сугестиран в собственната си омраза към " комунистите "

защо си мислиш че хората ще живеят по- добре? Така ли не разбра че тези са популисти и са добри на приказки и нищожни жестове към бедните които поставят като голямо постижение- 5лвкъм пенсията и 20ст.по- евтин ток /на нощна тарифа/ не решават нещата да не говорим че поне 2 поколения след това ще плащат тези решения.Растеж и развитие може да има само при работеща икономика и производство .А тия го удариха на съкращения и помощи

За шест месеца на власт направиха повече от Борисов за 3,5 години. И не разполагат с ресурсите с които разполага той. А заемите на Борисов и Дянков кой ги плаща сега? Къде отидоха тези пари?

Увастна бедност мизерия и самоубийства винаги следват мандат на БСП. 89, 91, 97 дори и последното 2008. След тях и потоп

откроил добрия контакт с еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер - тоя дето не иска да се среща с тях ли :) Ти ги плюеш те мислят че дъжд вали

Да ти кажа честно, по ми харесва да ме плюят от Брюксел, отколкото да се гаврят, че съм отличникът на Европа.

За какви протести ще говори Барозу бе тъпанари! Че той ако говори за протести, трябва да говори и за протестите във Франция, Испания, родната Португалия, Гърция и т.н. Дреме му на патката на Барозу за българските протести.

то скоро и европейците ще луднат от нашите "управници" - единият/Бойко/ходи по два пъти в седмицата да оплюва управлението а втория (Орехарски) ходи да се хвали.Народа си живее в мизерия и им се радва

хахахахахаха Вярно има някаква лудост в цялата тая работа. :)))))))))

Един път и ти да пишеш нещо да не ме ядосаш. Така е, шизофренна държава станахме, погледнато безпристрастно.

Направи Орешарски каквото можа. Три години и половина разруха не са шега работа.

разрухата е сага 3,5 се гради при ГЕРБ сега се фалират заводи икономиката рухва безработицата расте и това ако не е разруха свали си розовите очила и виж действителността

Да бе 400хил. нарастна безработицата при Борисовото управление. Да завърши магистралите и какво? А колко фирми фалираха при Борисов? Това защо го забравяте?

едно голямо ЩЕ кръгла нула е тоя мафиот олигарски за 6 месеца се сдоби с три имота в София

Полиглотът Бай Планьо Орешлански успял да каже гордо: Булгар Булгааааар, тупайки се с юмрук по гърдите, в защита на родината си, изпълнен с национална гордост

на оная работа. Още някоя годинка в имперската администрация и после шапка на тояга

В разговора премиерът е откроил добрия контакт с еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер.

"Орешарски разговаря с Барозу за предстоящия доклад на ЕК" ЧЕ ТАЯ МУМИЯ МОЖЕ ЛИ ДА ГОВОРИ НА БАРОЗУ НЕ МУ ПУКА ЗА ТОЯ В ЕС ГИ ЗНАЯТ ЩО ЗА КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ СА ЗНАЯТ И ЗА БИСЕРОВ И ЗА СИДЕРОВ КЪДЕ Е БИСЕРОВ ДРУГАРИ

ЧУК

Аз откога говоря,че трябва да ритаме ЕС и да се обединим с великата МАДА РАША!

Аз откога говоря, че рубладжиите - майцепродавци трябва да се депротират обратно в Сибир!!!

Да му рече, че Русия ни дава безвъзмезден заем и че излизаме от ЕС- леле, какво ухажване ще падне!

Един от двамата хубавци на снимката ще бъде наритан на майските избори. И това няма да бъде Орешарски.

Нещо, което няма никакво значение за световната и българската политика, наша поговорка! "По дрехите посрещат, по ума изпращат".

Ехаааааааа ... и говори! :)))) След 6 месеца напъни, най-после се осмелиха да пуснат куклата на конци да говори. Сигурно ще е голям смях ако пуснат запис от срещата.

Той говори с Барозу,друг по Фейса

След 4 години позор , най-накрая България има Премиер от който да не се срамува.

Така е! Не се срамуваме! Отвратени сме!

Понеже сте мазохисти.

ДОКЛАДА ЩЕ БЪДЕ УБИЙСТВЕНО ОБЕКТИВЕН ЗА СКАПАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОКЛУЧАРСКИ

Орешарски управлява от половин година. Другата половина бяха ГЕРБ-1 и ГЕРБ-2.

Забравяш лошият матерял който наследиха след Борисовото царуване.

Разговарял е, защото е чел доста повече от Винету :) Само твоя работодател Тиквата не разговаря, а мучи !

Орешарски е Господин,а Бойко е Тиква

Бойко и Тиква не е. Той е Никой !

Господин е, Орешарски! Господин за един ден! :)

Един по един вече 190.

Като теб- от село.