Трета седмица протести: Дошли сме, за да ви изпратим!

Протестите в столицата срещу правителството на Пламен Орешарски продължават вече 3 седмици. Отново с оригинални лозунги и "черен" хумор хиляди се събраха пред Министерски съвет, искайки оставки. Пред НДК пък се проведе контрапротест в подкрепа на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Трета седмица протести: Дошли сме, за да ви изпратим! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде сте бе мръсни и долни "интелигентни"лумпени , подлоги на ГЕРБ и на неграмотника Борисов ! Ще видите нови избори и власт само през крив макарон, не си ли спомняте че ви изгонихме преди няколко месеца заради вашта наглост и неграмотност!!!

Що не ходиш на протеста - ходи, вземи парите и бягай. Май много си богат. Лъжлив червенотиквеник.

Като пишете,че по-официални данни протестът е бил 3000души, защо не пишете колко души са били привържениците на БСП. Казвате няколко десетки - това е разтегливо понятие. За протеста сте категорични, а за БСП-то няколко десетки.

Капут нещастен аз също не ходя на митинги като вас, но това незначи че не подкрепям правителството, повечето хора в тази държава го подкрепят и не желаят да виждат мутрата на тиквата, камо ли да се върне отново на власт.А вие сте една шепа продажници които крещите като заклани само и само да върнете неграмотното управление на ГЕРБ с неговата тиква ББ! Разберете че това няма да се случи, да свалите законната власт в тази държава чрез ваште крясаци на шепа неработещи "интелигентни" лумпени!!!

ЗАЩО НИТО ЕДНА АГЕНЦИЯ НЕ ПРАВИ ПРОГНОЗИ ЗА ИЗБОРИТЕ КОИТО ИСКАТ ГЕРБ. ЗАЩОТО РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СА АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ. НО ГЕРБ СА СИЛНО ПРИТЕСНЕНИ ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗАТ НАЯВЕ ВСИЧКИТЕ ИМ ДАЛАВЕРИ И С ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ ГЛЕДАТ ДА ОТСРОЧАНТ0

калинките на ГЕРБ в управлението само това могат - опоскаха държавата и сега чакат да им платим, на всичко отгоре излезли да танцуват по площадите, вместо да се скрият!

Г-н Илиев, мислите ли, че хората искат още 4 г. ГЕРБ? Те са най-голямото зло за страната и най-вреден за хората ще бъде още един техен мандат. Това ще е мат за България.

Не искайте много от действащите политици, не сте били на тяхно място. Както се казва, в царството на слепите и едноокият е цар, а в републиката на мошениците и поне малко честният политик е цвете. :)

Иначе е ясно как Плевнелиев влезе в политиката и защо стана президент ...

Той не даде смислен отговор защо не се е разграничил от задкулисието като не е сезирал прокуратурата за поискан от него подкуп. От тази гледна точка - няма моралното право да говори за задкулисие.

Срам и яд ме е,че гласувах за този палячо Плевнeлиев! Какъв президент си ти бе посмешище такова- много ти се иска да се върнат час по-скоро на власт господарите ти и да заметете следите на задграничните ви сметки! По принцип съм десен гражданин и през всичките години несъм подкрепял социалистите,но сега искам да работят и да не харчат нови 20 милиона за избори! И аз съм обикновен гражданин като протестиращите, но пък настоявам избраните да работят сега и да не подават оставки! ГЕРБ щели да се върнат в парламента само за изборния кодекс - ами те нали щяха най-напред него да променят като доидоха на власт! Ама "га ядохте кифтетата ни ривахте" - нали! Ееееййй Плевнeлиев- дори Първанов -Гоце беше по-читав президент! Долна маймуно П, и аз съм НАРОДА - защо не чуваш и мен!!!? ПС: Искам да попитам -ГЕРБ като не ходят в парламента т.е. на работа -продължават ли да взимат заплати? Ей това да ми отговорят президент,протестиращи или някои журналистчета като Николаев?

В последните 10тина години Парламентите и правителствата си работят за тях и кукловодите им Затова Протестите да продължат, НОПротестиращите да създадат правителство в сянка, за компетентен контрол на праветлството и обучение на протестиращи Важни теми - ПАРИ -Валутен борд -Златен резерв -Държавен резерв -Нов дълг и да спазват те и ние 10 те БОЖИ ЗАПОВЕДИ

такова дебелооко правителство никога не е имала БЪЛГАРИЯ

АКО ОТ УТРЕ- ПУСНЕТЕ НЯКОЛКО МАШИНИ И ЗА КЕБАПЧЕТА И БИРА- АЗ ЩЕ СЪМ ПРЪВ ТАМ .. ДАЖЕ ЩЕ ДОВЕДА И АЙШЕТО .. ДОРИ И ОСЕМТЕ СИ ДЕЦА .. НЕЕ..МАЙ- БЕХА 9 .. НЕ ПОМНЯ ...АКО ИСКАТЕ ЩЕ КАЖА И НА СЪСЕДИТЕ .. АМА ТРЕБЕ ДА ИМА КЕБАПЧЕТА БИРА НА КОРЕМ .. АКО ИМА И МАЛКО ЧАЛГИЙКА ДА СЕ ПООТПУСНЕМ .. ЩЕ СВАЛИМ СЕКА ВЛАСТ ... САМО ДАЙТЕ ЯДЕНЕ .. ЧЕ ТЕ МОЙТЕ ИДИОТЧЕТА НЕ СА ЯЛИ ОТ 3 ДЕНА ...

какви протести са това, "на кафе", "на сок", "на обяд" н"на вечеря", пращат им музиканти да им свирят,..., това протест ли е???, казват им до колко часа и къде мога да протестира, абсолютен т.шак, !

Защо лъжеш

При 3 нейзвинени отсъствия, на депутатите автоматично да им пада Имунитета!

Абе, пикливи псевдоинтелектуалци, не се зайгравайте с децата! и с кучетата ви.. Пиите си висящото кафе и английския чай, но не се подигравайте с Хляба, дето го хвърляте по паветата! Има хора гладни заради Вас, а За вас "гладува" само "поета" Ви!

ТОЧНО КАЗАНО ... НО -МАНИ , НЕ СЕ ВПРЕГАЙ ДА ИМ ОБЯСНЯВАШ НА ГЕРПЕРАСТИЯТА- ТИЯ СА С ПРОМИТИ И ДРОГИРАНИ МОЗЪЦИ!

ДО-ВИЖ-ДА-НЕ! ДО-ВИЖ-ДА-НЕ!

Прошка за ГЕРБ няма и не би трябвало да има!!!

ББ много ли ти липсва,че само за него говориш?

ГЕРБаджиите са готови да минат през всякакви унижения, само и само да защитят престъпниците Борисов и Цвинокио

Тва Буда и Сорос бездънна яма с пари ли имат 20 ден по 50 лв по 30000 средно .Са 30 милиона до сега.

...протестиращи,Искате ли си Бойко Борисов и Цветан Цветанов?

Тия от няклоко хиляди от протестите му намериха цаката как да си карат лятната отпуска - в най-хубавата част на София, разходки на открито и под лятно небе дори - романтика!, чист въздух - няма коли

Кеф ми е да ги гледам протестиращите как поркат спиртни напитки с бира и се дрогират - егати и купона става, голяма веселба пада. Така може и да си стачкуват и 4 години, дори няма да им се иска да свърши купона!!!

на които им се провалиха плановете и не успяха да достигнат мнозинство в парламента, за да могат те да колят и бесят.

Протестът не е за смяна изцяло на статуквото, а само за замяна на едни с други негодници !

Току що президентът заяви,че конституцията не му дава право да взима страна,но несъзнателно или напълно съзнателно той каза,че изборите са единственият демократичен път от излизане от подобни ситуации.Пропусна да спомене,че неговата партия пречи за по.разумно решение.Пропуснал е да прочете мненията на тези които не са протестите и не искат незабавни избори.Никой не ги е броил.А ако са мнозинство.Като в парламента.Щом Бойко не е министър председател няма да има и парламент.Не чух президента да каже одобрява или не действията им.Какво ще стане и ако след изборите се повтори ситуацията.Тя е такава още от 2009г.Всички парламентарни и извънпарламентарни партии срещу ГЕРБ.Подкрепяше ги само Волен и оня шут Яне и изкуствено отцепилите се депутати от техните групи.Днес Волен не е с тях.??????Въпрос за недалечното бъдеще.Какво правим тогава?

Да ги изметем тези нищожества от парламента.Затова всеки да вземе утре по една метла и бързо да ги изметем.

Нали протестите не са платени, а защо протестиращите са насочват само към централите на БСП и ДПС, ГЕРБ нали и те са в парламента.

Кой си ти о неразумни дето искаш това правителство? Какъв си ти объркан ,заблудений и незрящ човече жалкий ?Нима искаш да си част от тази тройна клика , нима искаш да забравиш език роден и турски да говориш , нима искаш децата ти слуги на олигарсите да бъдат , или в чужбина да отидат ? Опомни се заблудений , думите назад вземи си , капчица достойнство прояви човече !!!!!!

ЗАЩО НЕ ПОГЛЕДНЕТЕ КОЙ СА НА КОНТРА ПРОТЕСТА-СТАРЦИ БИВШИ НОМЕНКЛАТУРИ ,КОИТО ЖИВЕЯТ СЪС СВОЙТЕ СПОМЕНИ ОТ КОМУНИЗМА И СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ,ЧЕ ТЕЗИ СА ТЕХНИ!ЖАЛКО КОЛКО СА ЗАБЛУДЕНИ

Алооо протестиращите, сами си направете сметка защо не сте 100 - 200 - 500000, тези цифри ще са ви достатъчни за да разберете колко народ ви подкрепя и защо го няма по улиците - явно е че сте една шепа хора спрямо непротестиращите, които подкрепят непреуспялите политици от ГЕРБ, СДС, ДСБ, Движение за България и др. такива нещастници които имаха това щастие да ни управляват и водят към "светлото бъдеще"!!!

От членството ни в Евросъюза сме на загуба с 29 млрд. евро ЕС до момента ни е глобил с 10 млрд. евро, съди ни за още 14 млрд., платили сме членски внос и такси от 5 млрд. евро !!! А парите усвоени до сега са 4 милиарда!!!! Направете си извода какво е Европейския скапан съюз-начин за източване на държави!!! Борисов и компания бе последното и най брутално ограбвало БЪЛГАРИЯ след Костов! ферб-енп е един от инструментите на Насрания европейски съюз за ограбване-източване на държави-вкл.БЪЛГАРИЯ. ВЪПРОСА МИ Е: ЗА КОГО ВИЕТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ И БИЕТЕ ТЪПАНА!!!!!!!!!!

Това ,че не можем да усвояваме си е наш проблем .За това има принос и корумпираната ни държавна администрация ,която действа така ,че малкото предприемчиви хора да се откажат от европ.проекти.

Така ти се струва че не можем! Всичко така е направено че винаги да сме нахлузени и виновни че не можем! Схемата им е такава на псевдо еропейския съюз... Ние им трябваме замо заради географското ни положение и богатството на злао и други ценни метали!!! За тях хората не са от значение,колкото по репресирани сме толкова по лесно ни ограбват!!!!!!

Вие , платени клакьори, може да искате оставка на правителството, но аз и много други НЕ ИСКАТ ТОВА!ИСКАМЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА ПОКАЖЕ КАКВО МОЖЕ-ДАЙТЕ МУ ШАНС!Пък след това викайте колкото си искате!

ние знаем какво може, може да ни закопае тотално

АКО НЕ СЕ ОТТЕГЛЯТ,ЩЕ ГИ ИЗПРАТИМ С БАВНО ХОДЕНЕ С НАВЕДЕНИ ГЛАВИ.. НЕ МОЖЕ ДА УНИЩОЖАВАТ ЕДИН ЦЯЛ НАРОД,ДА КРАДЪТ ХЛЯБА МИ,РАБОТАТА МИ , СПОКОЙСТВИЕТО МИ...НЕ И НЕ И НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СЕГА ОГРАБВАТ И СИ ПОДПИСВАТ ЗАКОНИ ЗА ТЯХ....НЯМА ДА Я БЪДЕ...

Моля господа моделиери, модератори, администратори и прочие -атори, постерите които не проповядват омраза, насилие, размирици, бунтове и т.н., не ги трийте, нека хората да ги четат. Мрежата е единствената достъпна за всички хора медиа, за разлика от другите масмедии като радио и телевизия. ... ...Шуменско - хората сбира! (Преди време, по времето на соца имаше една песен със следния рефрен: ... и "ний вървим-вървим-вървим натааатък и няма-край и няма-край ...") ...

До модератора.Няколко мои коментари и реплики към такива не ги виждам.Те са от преди няколко дни.Искам сега да ви кажа една много голяма истина.Болшинството от хората в провинцията не участват в никакви соц.проучвания.Никой не им взима мнението.Много от хората нямат компютри.В момента съм в провинцията,във вилна зона на един малък град.Съседите ми нямат компютри,интернет,нямат профил,емейл адрес,но живо се интересуват от случващото се в страната и имат мнение по въпроса.Предоставям им тази възможност да пишат от моя лаптоп.И когато пишете,че 85% от народа не подкрепя правителството,знайте,че 85% от този народ изобщо никой не го пита за нищо. В хората има страх насаден от предишните управляващи.Страхуват се да не върнат на власт и за това не смеят да изрекат гласно мнението си.Тук държавната администрация е подменена изцяло с герберска/както всъщност е в цялата страна/Но в по-малките населени места това е много по-очебийно,защото хората се познават.

Спирам да пиша в ДИР-а, защото незнам защо ми трият половината постове, при положение, че не накърнявам достойнството на никого (освен от време на време някой полиутик). При такава цензура, смятам да напусна форума, призоваова и другите да го направят, белким се сетят, че с този си манталитет, само те губят.

Почвамда плача, защото не знам, защо ти спираш да пишеш ?? Требва да си некой кръгъл глупак ! Като оня...ъъъ ... да, Гинеталиус ??

Аз лично няма да забележа ;) Но от както спрях да пиша и темата "умря"

Не спирай! Ако си регистриран, мога да ти изпратя какво съм си кореспондирал с модераторите миналият юли, август и септември. Примерно: за "Синдромът на 100-те маймуни" и "Ефектът на доминото". Сега пишещите в този форум са поне 100. А "доминото" на "старите чанти" се развихря. Преди 3 дни си "отиде" муниста Стоян Ганев. Най-напред е един по един, след това трима по трима ... верижна реакция значи. Парите СВЪРШИХА. А както някога Наполен Бонапарт е казал на днешните прасета наполеонци, "Държава, с пари се управлява!".

Група про- тестутки от Околовръсното издигнаха лозунг: " ДОШЛИ СМЕ ДА ВИ ПРОДУХАМЕ !! "

и само това ли можете да правите? ... та вие и за кафе не можете да изкарате.

Можем още да чукаме като шевни машини.... Абе кажи кво искаш, и колко пари имаш..., всичко ще ти правим ??

Уважаеми господа,от 6,30 до 9,30 показвахте протестиращите.Омръзна ми!Други новини освен тези, няма ли по света и у нас?Виждам огромното Ви желание да съдействате,но истината е съвсем друга.Стоте човека пред Парламента дошли да изпият сутрешното си кафе,няма да оправят България. Сегашната ситуация в България и по света изисква други начини на действие,поведение както преди 24 години,няма да свърши работа.Най-малкото си задайте елементарния въпрос-защо се случва всичко това?Бъдещето на страната ни няма да се реши от площадите,или ако това се случи,отново ще имаме полувенчати решения.Политиката е широк поглед в бъдещето,а не в миналото и настоящето.Поздрави от един обикновен гражданин.

Българските просТсъюзи, КЪДЕ СА? Това олигархично правителство се подкрепя и от тях. Прав е Делян Пеевски, населението на България не представлява интерес за олигарсите, а "управлението" на богатствата на страната. Прав е и крадлив дедо цар, че сега горите на Рила се управляват по-добре от него, от колкото от народа. Голата сеч, бетонирането на черноморското крайбрежие в стил Плевнелиев, унищожението на българската природа и народ, са емблемата на днешният ВЪЛЧИ КАПИТАЛИЗЪМ. "Човек за Човека, е вълк!"

Днешното правителсто е гротеска жалка имитация на лигитимна власт. Експертите на гнойната коалиция приличат на пошла клика, направена в час по трудово обучение в първи клас, и то от деца в неравностойно положение! Този кабинет прилича на жалък опит за зачеване на дете от импотентен гей и ялова старица! Колкото и да се напъват нищо добро няма да се случи! Орешарски, Уволнени сте! Подайте си оставката веднага!

Отлично перо,грамотен изказ,ясна лична позиця много емоции.За мен е малко крайно като изказ,но въпреки това го намирам за силно!

В добрия Ваш коментар за изказа,който е почти циничен сте изпуснали една запетайка.Моля да ме извините,ако греша.

ЖАЛКИ ЛУМПЕНИ!

Чухне интервю с една от про-тестстисуиращите, дошли от Околовръстното с лозунг "ДОШЛИ СМЕ ДА ВИ ПРОДУХАМЕ !! "

Абе позитанковци,а защо не коментирата в новината за узаконяване на гетата?

ЗУТ и по-точно параграф 127 (1) приет от парламента при предното правителство, и влязал в сила с ДВ 81 от 2012г. Много искате да се изкарате знаещи, пък даже не сте чели закона.

Прочетох го, е и ?

БТВ определено лансира хората на Сините. Май започва формиране на Синя опозиция.

изборите! 85% подкрепят протестите и желаят престъпната клика да изчезват от НС. Другото са глупости!

Къде направихте проучването? Пред парламента ли?

Не, бе, вътре в парламента!

Замислете се защо в продължение вече на повече от 20 дена всички социологически агенции мълчат за това какви са нагласите на обществото. А по време на зимните протести постоянно ни облъчваха, как подкрепата за едни намалявала за други се увеличавала. Къде са те сега? Може би защото резултатите няма да се харесат на управляващите. Нека кажат колко подкрепят правителството и колко са против него !!! Да видим дали вчерашното изследване ще се потвърди от други агенции или е поръчково.

Да, ГЕРБ спечели и получи мандат - а това че не успя да направи кабинет не е мой проблем а техен!!!

85 % от протестиращите на площада ли?

ИЗВЕДНАЖ СВЕТНАХ - ФОРМУЛИРАМ ЯСНАТА ЦЕЛ НА ПРОТЕСТА: ИЗХВЪРЛЯМЕ ПРЕСТЪПНАТА КЛИКА ОТ ПАРЛАМЕНТА И ВКАРВАМЕ ТАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО 97-те БЛАГОЧЕСТИВИ БЪЛГАРИ! И НИКАКВИ ИЗБОРНИ КОДЕКСИ И ИЗБОРИ, ЗАЩО ДА ХАРЧИМ ПАРИ, КАТО СМЕ ПОЛУЧИЛИ ТОВА, КОЕТО ИСТИНСКИ ЗАСЛУЖИХМЕ С КАФЕ И БИСКВИТА В РЪКА!

Хора, не се лютете на гусин... кой беше..., ъъъ, Гинеталиус ?? Човеко просто не е добре !

Ще изпратите това Управление след 4 години, когато сте готови!Сега нямате алтернатива и не сте подготвени!

ПРИЯТЕЛИ-ПРОТЕСТИРАЩИ. ВИЕ СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕССИТЕ ПО МНОГО НЕПРИЯТЕН НАЧИН.НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ВИЕ ,ЕДНА КОШНИЦА ХОРА ЗАСЯГАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО.КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ?ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

Типично по български цялото общество чака една кошница хора да му реши проблемите. Така е било от и така ще бъде в нашето общество, така че няма от какво да се срамуват. Друг е въпроса че т.н.идеи промени за момента са само козметична промяна на сегашнота система. Някой няма полза от истинска промяна към реална демокрация.

Комунистите са специалисти в демагогия, подривни акции и имитацията. Да имитират дейност,да имитират икономическа активност,да имитират демокрация това го правят от поне две поколения....а тук в ДИР с помоща на двадесетина защитници,платени или не, имитират всенародно недоволство от Бойко,без да разберат,че за повечето от протестиращите и за хилядите в провинцията които ги подкрепят БОйко не от значение.

Последната имитация е "непукизъм от протестите ,поради малката им численост и тяхната маловажнист . Всъщност, с падането на правителството на Орешарски се слага и краят на политическата кариера на Станишев и кликата около него.ТАзи клика ще се бори до край да задържи власта колкото е възможно по-дълго!

На фона на тия Турско Олигарски експерти, ГЕРБ са десетки хиляди пъти за предпочитане!

Не. Не харесвам и тях

Бойко, народа те обича като филия с мас - ела и ги поведи моля те

Моли се на когото си щеш, но знай ние не сме вярващи.

не карай народа да ти се моли така. Не е нужно да го мъчиш и да го подлагаш на изпитания, той ти е 'верен'.....

Така е но модела към който се опитват да ни накарат да отидем е БСП+ГЕРБ, което е полицейщина, партийна дисциплина и комунизум. С една дума нова форма на диктатур, прикрита под двупартиен модел от двете партиии с най-авторитарна структура и склонност към диктатура, което никак не е по-добро.

Какви десетки пъти ,бе, десетки милиарди пъти! Само като се появи тоя мощен триумвират - Боко, Цвъчокът и Фидоска, всички ще въздъхнем с облекчение!

мили сънародници - протестите са за свобода - разбирате ли?

Че кой ти пречи да си свободен - доколкото знам затворници не допускат на протеста

Гошо - явно имаме различни разбирания за свобода - това няма как да го научиш вече - моли се за следващия живот да си в час

3000 по официални данни на МВР. Tens of thousands of people have taken to the streets of Sofia.... Това от чуждата преса.

снощи бяха не повече от 1000. имаше мач.

Виж снимките от протеста. Няма глупаци да ти се хванат на лъжите. Платен червен драскач. Ако някой плащаше на тези хора досега да е свършил парите.

Няма страна в света в която данни за протести против правителството от официални източници и от полицията контролирана от същото правителство да са верни.Едва ли сте тъп и с гаранция това ви е ясно.

Подкрепям! Затова най-правилният начин, е който иска да дойде на място да ни преброи. Елате братя да им покажем на тези малоумни политици, че НЕ ГИ ИСКАМЕ!

Орешарски, кога ще разрешите тютюнопушенето в детските градини и детските ясли?

Идеята е добра-незабавно след като новият министър на Здравеопазването направи съответното изказване в полза на пушене от децата до 6 г.възраст.Споко- след два дни ще обясни,че не е разбрана и изказването й е разгледано извън контектста.

Имате много поздрави от МУРГИНА.