Орешарски: Как да пусна „Тракия” без разрешение?

Премиерът Пламен Орешарски попита как да пусне магистрала „Тракия” без разрешение, след като ГЕРБ го призова незабавно да отвори готовата магистрала. Към техния призив се присъединиха кметове и превозвачи.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски: Как да пусна „Тракия” без разрешение? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ако някой загине на магистралата, нали адвокатът му ще осъди България, че са пуснали магистралата без разрешение. Бързат само софиянците, само те имат пари за почивка. Осталият народ извън София, мизерства. Но всичко си има край, ще се взима оръжието.

Мухльо, магистралата е готова. Чакаш твоята министърка да я открие, макар че няма никаква заслуга за това.

Според КОМУНОИДНАТА КРАДЛИВА СГАН народът трябва да се трепе, само за да му го сложат на Борисов! А дали им минава през ума, че го слагат на себе си?

Народът отдавна му го сложи на боко маисъла и освен,че сега се н.сира понеже халката му вече не държи е забравен от повечето хора и е на бунището на черната ни история.

Малейии, абе ни сме били много тъп НАРОТТТ.

Г-н Орешарски защо не пуснете МАГИСТРАЛАТА на 9 септемри и ще бъдете в унисон с ДРУГАРИТЕ . УРАААААААААААААААААААААААААААА

Червените какво се правят на утрепани. Станишката нали откри участък от магистралата без разрешително и даже той се използва доста време след това!!! А участъка София-Пазарджик като има разрешение зашо не го отнемат от ДНСК, като не отговаря на изискванията!!!!

прецакал си се с цвета. Тиквеша не го искат от всички цветове.

Тиквоний си мисли, че той ще кара влака цял живот. В момента е никой и не е в позиция да казва кой кога ще реже лентичка. Достатъчно е, че близо четири години само това правеше, докато цялата икономика вървеше стремглаво надолу. Затова сега да се скрие в резиденцията си в Банкя, като го прави вече от месеци и да трае. Както имаше една карикатура, да му пуснат една дълга лента-трикольор от дома му до Парламента, за да се върне на работа, и да реже колкото си иска. Той ножицата си я носи в джоба.

Как бе Орешарски,ето така отиваш и я пускаш,няма значение че някои институции имат забележки,мутрата да е срезал лентата досега,кво го интересуват законови процедури.Идиотите да са му ръкопляскали и много са важни законовите разпоредби за кралят слънце.

г-н премиерът да не се връзва на тази банда, те не искат Ам"Тракия" за държавата, а за техни комерсиални намерения, а пък какво ще се случва в държавата го изисква законът, а не Борисооф, още повече, че така може да подвиква само и единствено на кучетата си и на Цвъко....най-добре би било да си затвори плювалника...

Дайте да теглим една магистрала до Горно нанадолнище и да я отворим

НАЛИ СИ МНОГО УМЕН ,,СПЕЦИАЛИСТ,,,другарю орешарски,защо питаш.

отдалече личи, че си тъпанар..

АЛО,ДИРа КЪДЕ МИ ИЗЧЕЗНА КОМЕНТАРА.???

кой е вече \борисооф, че д казва кой да кара влака, така ще се провиква в Банкя на говедата, освен прост депутат, друго вече не е в държавата ,не е важно какво иска той, важно е да се спазват законите, а пък като не му стиска да се гръмне...

Страхлив е и няма да се гръмне. Не трябва да е депутат. Сретен Йосич ще свърши работата.

Българи, отправям един призив: Да наложим мораториум на покупките които не са належащи и които вкарват ДДС и най вече акцизи (горива, цигари, алкохол) в хазната. Моля всеки да разпространи тази идея и да ударим властта финансово. Аз лично имам нужда от 2 броя мобифони на цена около 1500 лв и съм сметнал ,че от тези пари 300 лв ще отидат в бюджета и отложих покупката за след падането на Орешарски А и другите покупки в които плащам ДДС съм ги ограничил до минимум. Храна само от Пазара. там не дават касов бон ине внасят данъци а и подпомагаме нашите земеделци. Ако 500 000 души намалят покупките си с ДДС с 300 лв месечно. това прави 25 милиона ДДС по малко в хазната. Не бързайте и с плащането на авансови вноски за други данъци. Само така ще ги стиснем за гушата тези бандити.

Единственото което ще си врътнеш е единствената мозъчна клетка която имаш в тиквата си.Противно на медийните облъчвания бюджета не се пълни с данъци и това го знае всеки начинаещ финансист,понеже за мобифоните(GSM-тe)които визираш тези 300лв.вече са влезли в държавният бюджет в момента който са влезли през границата и в момента който са продадени на търговеца,анадънмо!

Тъпите герберасти един файтон хора открили магистралата .Та тя не е тяхна ,строена е с европески пари от некадърни герберски котараци.Заради това има и забележки.

Оставка за теб и целия ти крадлив род,другарю крадлив и корумпиран/УНСС/ премиер.

С пускане, а не с бюрократични глупости. Спирката, на която таксито размаза хората не е пусната предсрочно, но това не я прави безопасна, както се видя.

Бат Бойко си го представям как самоотвержено полага слой след слой асфалт. Само от време на време Цвъки му позачете за разтуха малко от "Съкровището на сребърното езеро", позабърше му потта и пак поглеж - дийййй Бойко, диййй......

добре е че целия народ не е като поддържащите глупостите на бойко

То стана ясно че чакат министърката. Ама питането ми е кво прови тоя министърка в Брюксел и събота и неделя. Що харчи парите на данъкоплатеца за да си развява гъзо през укенда по моловете в Брюксел?

И сто пъти да го напишеш едно и също ще го четат само герберасти дето трябва да им го повториш сто пъти за да вдянат.В Европа институциите работят и събота и неделя,а твоите господари боко и цвъки обичаха да си развяват гъзовете безмислено понеже нямаше къде да отидат прекараха две години във въздуха с правителствените самолети за наша сметка.

ами ако стане някоя катастрофа по това време кои ще го отнесе боико ли

Орешарски: Как да пусна Тракия без разрешение? Аз ли да ти кажа как? Обади се на Доган и го питай: " Ефенди, може ли да пуснем магистралата, че Гербербабаит Бойко да иде с мерцедесгелди до Карагьол да го изкъпе." Абе, Орешарски, влизай в пътя или ...абракалъм. Гьонсурат!

това с документите е плна глупост.. кая институця която издава документи работи с сабота? никоя.. и да работеше щаха да пуснат магистралата в недела.. ама я пускат вув понеделник - начи накои си чиновник ще издава документи в недела зада се пусне в понеделник.. накои чиновник ще отиде да контролира вув недела дали пропуските са изгладени, в недела? нема да иде.. извинаваите ама герб са почнали и са построили 99% от магистралата и наи добре знаят и са запознати сус темата, заради преасфалтирането на 30 км очастак се забави цялата магистрала сус 4 месеца.. ама да бавиш пускането сус наколко дена зада дoиде министерка /аиде да беше бароссо, ромпои, обама или путин - ще разбера/.. без никакво основание - ама никакво.. просто немога да вярвам че наколко кошчета, мозеби криви черти които ако се иска и мвр разпореди на своите собствени слузители за аламинут ги оправят.. еиде стига сте лагали, ние не сме глупаци..

Ти не си глупак,а клиничен случай.Магистрала дето се строи от 40г. била построена 99% от боко маисъла.Ако в това има и грам истина ти си 99% луд!

Ти се оля. От София до Пловдив я построи бай Тошо. От Пловдив до Оризово я пусна Жан Виденов. Оризово Стара Загора Станишев. От Карнобат до Бургас пак Станишев. Къде ги видя тия 99% построени от Боко?????

п.п. ..ти ако си луд Даркстайл не прави и нас на луди.

Валерия Велева даваше съвети тази сутрин по БНТ.че е редно да бъде поканен на откриването Бойко Борисов .Милата тя, много грижовна журналистка,ама забрави ,че неговите хора вчера сваляха знаци и прегради,поканиха си млади журналистки да запечатат мераците им да откриват МАГИСТРАЛИ.

Цара дава, пъдара не дава.

Резултатът: в Народното събрание с бърза скорост се завъртя законопроект за изменение на Закона за устройство на територията, който обаче вместо да даде отговори, създаде нови въпроси. Така например устройственото планиране се оказва, че вече ще се дели на две - едното ще е надобщинско (т.е. идеи, а не детайлни планове) и за него ще отговаря Министерството на регионалното развитие, другото пък ще е за конкретните територии и техните проекти и то ще се ръководи от новото ведомство за инвестиционното проектиране. Също така и двамата министри ще издават разрешения за строеж, като регионалният ще го прави за национални и надобластни проекти, а другият за неуточнено какви, но всички над определена стойност - над 10 млн. лв., т.е. за всичко вкусно. Вносителите на законопроекта нарекоха деленето "въвеждане на допълнителна държавна експертиза върху важни инвестиционни проекти". Никой депутат обаче не поиска разяснение на последното. Нещо повече, народните представители напълно равнодушни и единодушно (със 68 гласа "за" от 68 гласували) приеха по принцип съдържанието на проекта. Защото явно такава е командата.

Ама цъкай си колко искаш минусчета...Това не си го измислям!!!

"Министърът на инвестиционното планиране ще контролира работата на Дирекцията за национален и строителен контрол. Това предвиждат промените в Закона за устройство на територията (ЗУТ), които депутатите гласуваха на първо четене днес. Под прекия контрол на министъра на инвестиционното проектиране ще контролира и обектите с национално значение, които ще се финансират с държавни средства в размер на над 10 млн. лева." Това е новина от 11 Юли..!!!

Е и какво от това?!

Ако това е минало на второ четене тази седмица, министъра на инвестиционното планиране контролира ДНСК..!!!! А той е??

борисов построи магистралата

да беееее,от нея му е гърбицата!!!!

Не бе! Гърбицата му не е от това - тя щото се е навеждал да дочита "Винету". От налапаното от строителството на малкото парчета от магистралите, които "той е построил" му е огромният търбух.

Борисов усвои средствата за почти 135 км.пустинен път.

Усвояването става след приемане на обекта....

Вместо мозъци имате в главите магистрали ,построени от Боко-гладки и равни,без нито една гънка! Само такива кратуни могат да се търкалят по жълтите павета всеки ден и да викат "оставка"!

Скоро кратуните от Цариградско шосе ,ще организират поход до Бойковата магистрала. Там ще опънат новите палатки,а като получат поредната лепта ще се устремят с раници и манерки към Бургас.На плажа ще ги чакат кметовете ,които вчера " откриха " магистрала " Тракия.На всеки протестиращ е осигурена едноседмична почивка в палатка ,по избор.Ще организират парад по монокини ,ескалиращ в нудизъм.Ще има митинг с почетното участие на виден деец на културата ,кандидата за Нобелова награда -Вежди Рашид.Ще се пререже лента за започване на нова магистрала ,през Черно море ,лично от Буда.Ще има и модно ревю ,с участието на Цецка ,Фидоска,Лили.Почетен гост на пилона финансовият гения -Дянков.Мощни викове " ОСРАВКА " ще са кулминацията на заключителния митиг.В програмата и В.Маринов.Само Цецко няма възможност да присъства ,но мозъчният тръст ще изготви нови мотиви за дестабилизиране на страната.

Да,а от скоро започна да строи и МОЛ в Дубай,по нататък ша та упрай и тебе!

"Борис построи магистралата",ама Станишев ще я открие! Ще си изядете таш.ците от яд!

Ако пуснеш в експлоатация жилищен блок без да са излезли всички резрешителни и някой падне на стълбите, спокойно ще те осъди за нанесени вреди и злоупотреба с власт. С магистралата е същото. Ако някой спука гума и се забие в мантинелата, адвокатите му ще докажат, че държавата незаконно я е пуснала в експлоатация. И тогава, същите тия ГЕРБерасти ще вият на умряло, как "Орешарски нарушава законите и хораа се пребиват по пътищата".

АКТ 16 има от четвъртък бе БСПедераст!!!!

серго газ пикаеш ли? тъпомера едно време го чупехте, сега не ви лови, толкова сте извън скалата на най голямата тъпост. Я подскочете, скок подскок и припявай кой нескача е червен, че само така работи тъпомера.

От ДНСК съобщиха, че на 15 юли ще бъде издадено разрешението за ползване. това е акт16 бе дришльоооо

И ти си резултат на акт ,може би от некомпетентни органи.

Ало НАПА ,дали може,на отркиващите магистралата херовимчета,да проверите кола по кола от кортежа им. Какво демонстрирахте бе мутри,лично благосъстояние + власт,само ви липсваше оня с кожените манта и бомбето ПУУУУУУУУ !!!!!!!!!!

Не мога да разбера защо в темата за магистралата на Орешарски се замесва някаква Тиква от Банкя.

Призовавам властите да издирят зсички, които пишат тук срещу магистралата и да им бъде доживотно забранено да се движат по нея!!!

Споко. Те тия нямат коли. Тях ДПС-то ги предвижва с автобуси...

И ги учи да пишат правилен български!

Браво "Дзержински ".Гордеем се ,че има прабългари ,които мислят адекватно.Считайте ме за почетен член на ГЕРБ.

И без това не ми се шофира сред Джигити...

ако върнете парите които откраднахте. че то вие само крадохте от тая магистрала не сте е правели, само бръкнахте дълбоко в джобовете на всички и прехвърлихте във вашите джобове сега и магистралата искате да си е сложите в джобовете.

Вярно ли Тиквич бил вдигнал кръвно,защот ому казали ,че Станишката ще реже лентата на магистралата? Тц,тц,това "лентолюбие" ще затрие тоя човек!

Хора с лекарства против хипертония стават малко неадекватни и могат да объркат предназначението на лентата ,особено ако е много дълга.

Има справедливост,все пак!Комунистите започнаха изграждането на магистралата,те ще я завършат!И те ще я открият!

50 години след започването и.

Това е в рамките на логичното.така ще е и със следващите магистрали.Затова магистрала е дума от женски род.Един я започва ,друг му помага ,накрая я довършва първият.

Тиквата си е тиква. Това ли е най-важното днес?!?

А КОЕ ВАЖНО?ДА ТИЧАМЕ КЪМ ЕНДЕКА И ДА ГЛЕДАМЕ ЗЛОБАТА НА БИФШИТЕ ПАРТИНИ СЕКРЕТАРИ.

Сигурно имаш предвид Цецка Цачева.Съгласен.

ОЛИГАРСКИ НЕ ДА ОТКРИВА МАГИСТРАЛАТА А ДА СЕ ХВАЩА ПОД РЪКА СЪС СЪСЕЛА И ДА ЗАПРАШВА КЪМ СИБИР!!!!!

Мутрата така и не разбра, че асфалт не се яде!

Затова сега ще ядеме релси. Асфалта е демоде.

До колкото разбрах 4 години смятали да точат държавата през БДЖ.Никакви магистрали не ги интересувало(имах си аз да ги интересува прогреса)..Те шефовете дето крадът са налице, само остава правителство дето налива пари в бездънна яма...

борисов построи магистралата.и през мините ще точат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Махане на знаци,блъскане на охраната,неспазване на законови разпоредби-това не е ли хулиганство?С какво тия са по-добри от Сидеров?Защо Сидеров ще го арестуват за хулиганство ,а тия- не? С тия големи и черни джипове,с дебели вратове и злобни погледи-АБСОЛЮТНИ МУТРАЦИ!Браво гербаджии-не може да си криете същината,все ще избие истинското ви лице!Ако това го бяха направили депутати от БСП,КАКВО ЩЯХТЕ ДА РЕВЕТЕ? А кметовете са си ваши ,гербаджииски,ясно е ,че и те ще цвилят в общия хор!Но дали са подгонвили населените места ,които управляват за курортния сезон?Или тая година пак ще е кочина и" паяци" ще дебнат по кюшетата ,за да ни вдигат"колите" и да им пълним с глоби гушите?

Освен това ,2 коли са вървели по неоткритата магистрала.Осъществена е среща и с тръгнали от другата страна бивш областен Управител на Ямбол.

Лилито нямало да присъства на откриването .Защото трябвало да къса контролите безплатно.

Гнус ме е от вас, част от Българското общество......Това сте вие свързаните с мафията и това управление!!! Делян Пеевски и Цвеан Василев също притежават много боклуци като вас и съм сигурен че от неговите медии като ТВ7 и Монитор има драскачи на този форум.....Вие сте с купени души!!! Затова вместо да се радвате на първата магистрала, вие злобеете!!!

Радваме се на хубави , а не на претупани ,недогледани и недоправени от безмозъчни ,неща.Ако ти се повреди колата ,ако на детето ти се припикае ,а не дай си Боже ,те хване сюргюн,къде ще се " облекчиш ".Аааа,забравих ,че си от партизански род и ще се завреш в шумата.Нали така ви тренират в Симеоновската Академия.

Без разрешиние е безотговорност.Кой ще отговаря при инцидент тогава?Има закони които трябва да се СПАЗВАТ.

Защо? Закона за движение по пътищата не важи ли?

""Новият премиер Орешарски син на пожарникар"" Какво ще кажете по вапроса бе БСПарчета???

Браво ,колко е надраснал баща си .Борисов ,също син на пожарникар.Отличник по запалване на политически "протести ".Също е надраснал полковник Методи Борисов.Хвала и на двамата.

Нали преди квичаха че Борисов бил син на пожарникар??? Сега този какъв е?? Като го гледам как пелтечи в парламента и заеква, направо си е за премиер!!!

Орешарски: Как да пусна Тракия без разрешение? - ми как - с ножица =д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А много интересно в събота и неделя кой ще му го издаде разрешението, защото така или иначе в понеделник се отваря магистралата.

Когато е в името на народа ,работим денонощно.Ние не сме ритнитопковци,макар ,че някои " бивши " обичат да ги да ритаме по топките.

Уважаеми г-н Премиер,проявете хуманност.Поканете г-н Борисов ,дайте му най-голямата ножица ,но внимавайте да не си пререже езика.Все пак лекарствата при хипертония водят до неадекватни реакции.Предложете го за почетен член на магистралното дружество ,с ограничена отговорност, и за орден Мадарски конник.Защо ли нашите предци не са изографисали типичното за ширините магаре , а са се оставили в ръцете на прабългарските ханове,но вероятно така е решил Буда.

Глупак!!! Кеф ти беше 40 години без магистрала нали бе сельо???

Пътищата не бяха разорани бе тиквоч!

които призовават за пускането на Тракия с цел предотвратяване на ПТП искам да им припомня, че един от най-страшните инциденти стана преди две години на Тракия, тогава загинаха 8 човека заради неравности по пътя

Катастрофата стана заради неизправност в автобуса, а не заради дупката на пътя.

беше станала на обикновен път с 40-50км по бавна скорост какви щяха да са последствията?

челен сблъсак в Украйна е със същото количество загинали, но в катастрофата учавстват два автобуса.

Изказването ти е в стил "Американска подводница потъна в Северно море след сблъсък с айсберг. Капитана на айсберга е повишен в ранг и му е присвоено званието Герой на Съветския съюз."

ОЦЕНЕТЕ ТОВА,КОЕТО Е НАПРАВИЛ БОИКО БОРИСОВ!КАКВА ОМРАЗА ВАВ ФОРУМИТЕ! ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ЖИВОТА!

абсолютна, тоя се подигра с народа на всички нива и за РR си направи магистрала, обаче всички пари на държавата отидаха там и сега какво? Няма сектор в бизнеса да не е засегнат от Боковите строежи, дори строителите на магистали се оплакват, че не им се плаща и затова не строят (все пак закъснението е с 4 месеца)

"Този" не продаде държавата на турците. Дръзна да работи за народа си и сега ще си понесе наказанието в цялата му тежест!

Ти няколко олигарха за "народ" ли ги смяташ???

И какво толкова направи?С готови пари -и баба знае!Я сравни колко километра направиха ГЕРБ, и колко комунистите?Най-лесните участъци от магистралата се правиха при ГЕРБ!ФУКЛЬОВЦИ!

Да не вземеш да поканиш боко и цвъко на откриването. Това ще те погуби

Сега смятам да му предложа да направи министерство на ленторезите и да ги покани

Законът си е закон, а гербаджийте са популистки мутри! Те обещаха пускане на магистралата на 15 Юли, а сега плачат, защото няма да режат ленти!

В име на признателност към г-н Борисов, вместо бензиностанции, на всеки 10 км щяло да има билбордове с неговия образ, за да има хората къде да пикаят

Билбордовете са опасни за Вашето здраве, особенно на магистрали.

Боко ще бъде зяпнал,от удоволствието ,че се радва на народната любов.Лилито ще бъде с протегната ръка ,но не за поздрав , а да прибира лептата за положения от нея ,недооценен,труд.

представих си я с шепи под всеки пикльо ;)

Няма такава цигания. Никъде по Европа.

На през 10 м да се наредят пикльовци да пишкат понеже няма къде, и да опишкат на БОКО труда

Това БСП го може най добре....Стоят пикаят и нищо не градят!!!

дето БКП построи за 40 години, некадърните фашисти 25 години не могат да го откраднат

ти да не си Никито Младенов....толкова злъч срещу БСП. Нали при тати се издигна