Пенсионерите може да получат коледни добавки от 20 до 50 лв.

Има шанс пенсионерите да получат коледни добавки. Това стана ясно след заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество, продължило повече от пет часа, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионерите може да получат коледни добавки от 20 до 50 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОЛУ ГЕРБ.

Правилно, само тези с най-ниските пенсии ядат и пият, другите, кучета ги яли. Ха сега работете и правете високи вноски, нищо няма да получите. Ха, наздраве.

Поредната подигравка с хората, който се осигуряват на максимума (2000лв.), те плащат на циганите помощите и на неработилите пенсиите. Осигуряваите се на минималната работна заплата за да получавате "БОНУСИ" към пенсията след време.

Пак се изгавриха с пенсионерите и учителите. Фаворизират се преработилите се военни печелбари по мисии.

учсниците в заседанието харчат по з10 лв.на ден

Пенсионерите пак ги разделиха и се подиграха с тях. По младите гледат и си правят изводи как да се осигуряват. Ега ти синдикатите, управляващите и синдикатите. В тази страна да си мангал, необразован, мързеливец, укриващ доходи и осигуровки, безперспективен. Безумие. Бумерангът ще се завърне.

ДЕТСКИТЕ ТРЯБВА ДА СА ОЩЕ ПО-ВИСОКИ, НО САМО ДО ТРЕТО ДЕТЕ!!! НЕ МОЖЕ В ЕДНА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА, НЯКОИ ДА ПРЕВРЪЩАТ РАЖДАНЕТО НА ДЕЦА И ПОЛУЧАВАНЕТО НА ДЕТСКИ В БИЗНЕС. ДО ТРЕТО ДЕТЕ. СЛЕД ТОВА ВСЕКИ ДА СИ ПРАВИ СМЕТКАТА КОЛКО ДЕЦА ЩЕ МОЖЕ ДА ОТГЛЕЖДА И ТОГАВА ДА РАЖДА. ТОВА ЩЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПОВИШАТ ДЕТСКИТЕ, СЕМЕЙСТВА, КОИТО СА ОТГОВОРНИ КЪМ ДЕЦАТА СИ ДА ИМАТ ПО ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ, И ЗА ДРУГИ СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ. ЗАЩОТО НА ПРАКТИКА, СЕГА СОЦИАЛНИТЕ ФОНДОВЕ ОТИВАТ САМО В ЕДНА ГРУПА НАСЕЛЕНИЕ, КОЕТО ГЛЕДА БЕЗОТГОВОРНО КЪМ ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦАТА СИ. САМИТЕ ТЕ НЕ СА ВЪЗПИТАНИ И НЯМА КАК ДА ВЪЗПИТАТ ДЕЦАТА СИ. ДА РЕШЕНИЕТО НЕ Е ЛЕКО, НО Е ОТГОВОРНО КЪМ БЪДЕЩЕТО НА РОДИНАТА.

На здраво работилите цял живот, внасяли пари в пенсионната система и получаващи пенсии над 400 лева, нищо не им се полага. Престъпна държава. Тия от синдикатите са пълни боклуци. Милиционерите ни решават съдбата. Гавра със съвестно трудилите се, образовани, квалифицирани и на високи трудови позиции хора. Ало бизнеса защо си траете а после ревете, че младите не са квалифицирани и пригодни за реалностите.

Защо винаги има деление на пенсионерите. Според мен всички трябва да получат по равно коледни добавки. Ниските пенсии обикновено се дължат или на неработене цял живот или ниски вноски за ДОО

МОЖЕ догодина ГЕРБ и да прескочат прага от 4% а МОЖЕ и да няма ГЕРБ.

Е, по-оптимистично, де. Цар дедо симо все още си има партия, НДСВ. А Бойко Борисов ще е премиер до ГРОБ (до като го улучат с РПГ).

За погребение няма ли да плащат?

И 5000 Е да им направите пенсиите,файда -йок,тогава пък ще вият ,че няма как да си ги харчат..така че въобще не се занимавайте с кукавелки..ще прибере 4900 под тюфлека,да си купел внука Мазерати втора ръка или внучката да си сложи 3 силиконка на челото и пак ще ти опява денонощно , че е гладен и жаден.. Който си е имал директен досег с такива ,знае много добре за какво иде реч..не случайно мрат за БСП..

"безобразник", внимавай какво си пожелаваш, защото след 2 месеца това ще ти се случи, ако и да си някой млад пезевенк. В ДЕНЯТ НА ГОЛЯМАТА СКРЪБ, не само за действията ни ще ни съдят, но и за помислите ни.

Какво ще стане ма стринке след 2 месеца, да не би вашият комсомолец Серго да го изберат за Председател на европенсионерите и да спечелите изборите одма.. Е тогава маслото и меда ще са безплатни а на на всеки Девети ще ви дават по един телевизор ,,Радуга" на промоция..

Късно е, либе, за китка! Не ви любим вече!

Леле-мале, колко сговорчиви и щедри можели да бъдат! Но не им вярвам, защото сега ще подхвърлят малко, а когато щракне капанът след изборите, ще си го вземат с лихвите.

Тези добавки да неби да са от някой икономисан полет на слънцето БОКО, или от някоя икономисана лентичка останала неотрязана от НЕГО ?????????????? Не е от 20 до 50 лв, а е от 0 до 50 лв.

Такава гавра с пенсионерите и българският народ не сме видяли дори и при бай Тошо! Това е геноцид спрямо вашите родители, за които скъпо ще платите в скоро време г-да парламентаристи и министри. Знайте, че има доказан закон за отражението: както вие постъпвате към нас, двойно по-лошо ще ви бъде отвърнато!

От предизборната им кампания чета, че все ще има я увеличения, я компенсации, я добавки към пенсиите, .... но досега такова чудо няма - та ако живеех само с вдовишката ми пенсия от 110лв, да съм умряла още на първия месец от управлението им. Най-много съжалявам, че им повярвах, а лошото е, че всички са еднакви и никой не е осъден и влязъл в затвор от крадливите и вечни управляващи - омръзнаха ми да ги гледам, слушам и чета!

А вие не разбрахте ли, че основна грижа на правителството е да краде, пак да краде, което остана от преди! Тая държава няма да има развитие още дълго време - администрацията не работи, контролните органи дебнат повече рушвета отколкото да работят.

преди изборите ли се сетихте изроди мръсни

Заглавието гласи "Пенсионерите може да получат коледни добавки от 20 до 50 лв." - нищо подобно! Измислените коледни добавки са от 0 до 50 лв.! Не искам да измествам темата към измислените журналисти ... Впрочем, при тях няма ли "конфликт на интереси"?

Пенсионерите МОЖЕ да получат, а МОЖЕ и да неполучат! МОЖЕ и да се гръмнат, а Може и да ядят черен хайвер, всичко МОЖЕ в Р.България!!!

слушкат.

Май им припари под задника!

За най-ниските - 50,макар че изобщо не вярвам, за по-височките -20 , а за най-високите - прощавайте , среден пръст! Е защо тогава изобщо да говорим за реално внасяне на осигуровки, може и изобщо да не се внасят, както правят наште братя , вземат 100 лв.надник и пей сърце.После бил социално слаб.Да сте видяли циганин с касов апарат?Ама тях никой не ги закача .Данъците са все за нас , а помощите за тях.

ПОДПИСАЛИЯТ СЕ С "БРАВО", НЕ Е ЛИ НЕЕТИЧНО ДА ИСКАШ И ТИ ДОБАВКА, СЛЕД КАТО ПЕНСИЯТА ТИ Е 700 ЛВ. НЕКА ПОНЕ ДА ИМА ЗА ТЕЗИ С ПЕНСИИ ОТ ПО 150-170 ЛВ. И НЕ МИ ПРОТЕВОРЕЧИ, ЗАЩОТО КАТО СИ ПЛАЩАЛ ПО-ГОЛЕМИ ОСИГУРОВКИ, ТО И ЗАПЛАТАТА ТИ НЕ БИЛА МАЛКА, ЗАЩОТО ДОБРЕ СИ СЛУЖИЛ ИЛИ РАБОТИЛ ЗА КОМУНЯГИТЕ... БЪДИ ПО-ЕТИЧЕН...

val55

Г-н Дянков, стига с тия простотии /тука има там нема/, но къде е акъла и на КНСБ. Най справедливият начин е, да се увеличват пенсиите и МРЗ на 2 години в зависимост от възможностите на бюджета. Относно коледните добавки, те трябва да важат за всички пенсионери без изключение, и да покриват САМО ИНФЛАЦИЯТА през изтеклата година, но действителаната инфлация, а не тази, която ни се предлага и е статмистика. Прибавете към тези три предложения на КНСБ, и облагането с данък трансакциите към и от на ошфорките, махнете горната граница от 2 000 лева, ПЛОСКИЯТ ДАНЪК да се актуализира, като над 2-3 хил. лева да започне да се облага с определен процент, и с определена стъпка. Плоският данък в този си вид вече изигра ролята си, и е време да се актуализира или премахне, ако не сте способни да го актуализирате. Помислете си как да се премахне ДДС в този си вид, а с него да оперира държавата и производителите. Обложете с ДДС само вносните стоки, които са извън ЕС. Премахнете ДДС за внедряването на нови технологии до 2 години. Създайте на първо време държавни кооперации /след това фабрики, заводи цехове, технопаркове/ в селското стопанство, за да се използва държавната земя, а не да се разпродава, защото правите колосална грешка с непоправими последици в бъдеще. Кооперациите да се ръководят от опитни мениджъри и професионалисти, които да имат право сами да определят заплащането /45%-60% от печалбата, за държавата да остава не повече от 30%/. Възстановете баланса между държавният сектор и частният бизнес. Как е възможно обикновенните хора да разбират, какво трябва да се направи, а Вие не. План трябва за всичко, а не да се движите само и след конюктурата в даден момент. Не гледайте само, какво правят другите държави, а вложете и собствена мисъл, за да тръгнем напред. Днес правителството ще разглежда бюджета за следващата година, и трябва да се обърне особено внимение на това, което хората предлагат, но ва вас Ви се иска, но не Ви стиска.

Престанете да се гаврите с хората които са работели за да растете спокойно ,с тия които гласуваха да дойдете на власт,стига гавра!

Вече ми втръсна да чета изявленията на Б.Борисов, С.Дянков, Т. Младенов и останалите некадърници от това правителство когато говорят за увеличение на доходите. И ми втръсна затова защото във всяко изявление има думата "МОЖЕ". А има ли може, веднага се подразбира, че "МОЖЕ" ще бъде заменена с "НЕ МОЖЕ".Толкова фурнаджииски изявления не е имало от нито едно правителство до сега. До сега се казваше решението и се привеждаше в действие. А сега се правят изказвания за да се изпита общественото мнение. И това което е казано днес, утре в общественото пространство се появява с точно обратен акцент. Аман!

зарежи ти господ, народа трябва да им го връща претъпкано.. отдааавна вече!

е ще има за кило свинско по нова година. Благодаря на щедрото правителство и в частност Дянков че събира повече данъци. Че ми омръзна да ям свинско с кисело зеле и ориз без свинското и без зелето. Дръпнаха ми се очите и вдигнах кръвно от запек.

разбоиници, не се гаврете с бащите и маиките си с тези жалки подаяния за коледа. ние не сме просяци. заврете си коледните надбавки в тластите и алчни министерски и дупетат ски задници. проклети да сте пладнешки аидуци!

боже,ако те има не позволявай това да се случи,докога тези пенсионерски гадове ще дерибействат в тази държава,до кога ще имат само права,само те ще са важни,спомни си,че има и млади тук,че има и други народи по света,стига само за българите си мислил П.П. за каква гавра говориш,при положение,че старчоците живеят като царе

А ти няма ли да остарееш ? Но няма да съм жив да те видя тогава ,боклук такъв. ( Не че сега те виждам .То такива като вас сте без лица.)

е в партийната централа. Там са вЕрващите.

Е те такава е днешната мрадеж, да нарича майка си и баща си пенсионерски разбойници, а ако се наложи да полага грижи за тях, ще си умрат без време. А ти дано не дочакаш да станеш пенсионерски разбойник, защото Господ такива ги наказва сурово. Рабоги 40 години и плащай осигуровки, па дано за тебе да няма и 100 лв. пенсия, ако я дочакаш.

valivasev

Каква порнография и дребнавост ? Когато някои трупат милиярди и за тях ДОД си остава10% ,някои правят тъпи бакалски сметки до колко пева най мизерната в Европа пенсия да получи цинична коледна добавка . Срам , не заслужавате НАРОДА си .Дано ГОСПОД ви го върне......

Не само срам, цинизъм, порнография, а направо геноцит. Само забележете изречението: "...може и да получат 20 до 50...". Всъщност защо не излезем всички с тенджери и тигани пред това мръсно правителство, което гледа само собствения си джоб? Ама от мутри и ченгета какаво да очакваш, освен " ми даде, му взех" и бухалки?

Не само подигравка, гавра и цинизъм, а чиста проба геноцит спрямо "некачествения марериал" (нали така определи бащицата на народа поданиците си ). просто от мутра и треторазрядни ченгета нищо не се получава.

Како Маро, аз да ти кажа, аз знам от "развален мъж" и "развалена жена" какъв работник става. Жените са най - добрите магистрални труженички, а мъжете пък са най - добрите корумпирани (разложени) ченгета. И на едните и на другите вяра да нямаш. Когато един такъв мъж и една такава жена създадат дете, то задължително е ЛЪЖЛИВО КОПЕЛЕ. Е, който е гласувал за ГЕРБ, до ГРОБ ще трябва да си скуби косите и да се прости с мечтите си за достойни старини, поне докато е жив. При Свети Петър е бъдещият хубави живот, тъй да знаИш, како Маро.