Протест в защита на плажа Алепу в Созопол

Протестиращите настояват едно от малкото останали диви места по крайбрежието на Черноморието да остане такова.

Обратно в новината

Коментари - Протест в защита на плажа Алепу в Созопол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва гражданите да вземат нещата в свои ръце и да стане мирна революция като се сменят всички корумпирани с доказано честни хора!!!

Може да е било мръсно и гадно от нефтохим, от екарисажа но сега да се разпродава и загражда, зад гърба на хората, да си правят тънки сметки, оо нееее !!!! ... Бил грък, и какво ? Що му е турска фамилията, а?

цени за 2на стая в комплекса св. Тома =195 лв на вечер .. Нормално е да има големи интереси за този район . Колкото и да скачат хората ще застроят всичко и блатото ще пресушат само, за да се построят още няколко хотела. Трябва закон като в Австралия на 200 метра от морето да не може да се строи

Малко остана! Още няколко небетонирани резервата, още някое плажче и сте го приключили нашето Черноморие! Добре, че не ходя там от 2005 година, да ви гледам простотиите!

за тебе те умряха, за да те има на света, срещу турска паплач те си дадоха живота. А сега турчин гяурин, с българско име те парцелира !!! О Българийо, що да правим с тези турски "неверници" дето гълтат парчета от плътта ти ...

С гръцки, имена.

Рейзи не е турчин! Грък е! Фамилията е гръцка

А къде са `достойните Патриоти` от СКАТ- НФСБ да отразят новината?

Курвата на Бойко - Созополския кмет,бивш ченчаджия от Мъгурата пак прилапа общинските земи

Стига лицемерие тука ,от 1970 та съм ходил на нашето море и тогава си беше мръсно ,с мазут по плажа и фекалии във водата ,и тогава кисели келнери ни цакаха с топла бира ,и алчни хазяи изключваха бойлерите ,сега е още по зле с бетона и чалгата затова само руснаците си го харесват ,те са непретенциозни защото и това нямат ,от друга страна в черно море се изливат боклуците на цяла Европа Украйна и Русия ,а то е затворено ,безоточно .За радост от години вече можем да ходим в Гърция ,на по близо ,с хиляди километри райски плажове ,топли и чисти морета ,аз лично и не само аз ,предоставям нашата мижава ивица на руските мужици и европейските пияници които си я харесват.

ами то и тогава и сега другарите са на власт,промяна може да има само към влошаване

Самата истина.Някакви носталгици се прехласват по миналото,а то си беше дори и по-отвратително..До Крайморие имаше екирисаж..Невероятна смрад..За атмосфера на плажуващите..И задължителните топчета мазут...И черно блато (утайник на Нефтохим)..Абе,потресващи соц изврашения

Руснаците отдавна си "навиха на масрафа " и ги няма по нашето черноморие, тях не ги мисли! В Поморие, почти всички техни апартаменти са обявени за продажба! Те си имат Анталия и Крим!

Късно е вече за протести . След 1989 година в България е задействан план за отцепване на територията на Черно Море . Този план включва преминаването на Плажа от Държавата в частни ръце . Идеята е да се застрои цялата ивица от Румъния до Турция .По този начин ще се обособи един Анклав , той ще премине лесно към Федерация , само кризата настъпила през 2008 година забави този План .

Кметът е от ГЕРБ!Назначен е от Цецо-6-те апартамента!Сега ясно ли ви е?!

НЯМА ДЪРЖАВА !!! ИМА САМО ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ НА МУТРИТЕ!!! ЗАЩО ИЗОБЩО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, КАТО НЯМА ПРОКУРАТУРА, СЪД, МВР, ЧЕСТНИ ПОЛИТИЦИ!!! ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ????? ЗАЩО НЕ СА В ЗАТВОРА???

Искахте ГЕРБ, получихте ГЕРБ, това са ГЕРБ! Умните хора отдавна не ходят на БГ кенефите.

Кмета дали е от ГЕРБ? Кога е прехвърлен пътя към общината, пак ли ГЕРБ са управлявали или просто си чешете езика. Или сте от "ПРЕСА"?

Какъв ГЕРБ бе,овчи?Най-голямото застрояване(засир*не) се случи точно при Серж..Даже се хвалеха.Викаха му ''икономически растеж''..А то си беше известният и от други страни ''строителен балон''.Зад всяка гнусотия в България стои ''социалната '' партия

все пак социалната партия е майка на всички други партийки,а луканов е бащата

И в Испания, строиха!!! После събаряха?! За съжаление, УМЪТ идва от после.

Стройте бе нема проблем. После ша се питате що всички сме в Гърция.

аз съм доволна, всички уж са по гърция, с мангалите и румънците-у нас е станало чудесно. Само да ви кажа, че ги наблюдавам от няколко години тези къмпингари, как самите те се ограждат, строят си веранди пред караваните и бият бетон под бани и тоалетни. Справка-Корал.

Единствено ме е грижа за природата. Хората не стават - едни изливат мръсотии в морето, други ходят по къмпинги, палят огньове и замърсявят, ходят по нужда където им падне, трети крадат плажна ивица, бетонират и застрояват с кичозни сгради и хотели. Култура и морал липсва - това е проблемът.

КЪМ НЕПТУН/Рядко съм сречещал толкова съобразителен помияр / БГ гражданин/- като знаеш, че си насран и миришеш на обор, какво ще правиш на българското черноморие, а и при гърците някой даже може и любовник да ти намери...Те са склонни към пълно обслужване...

Държавата прехвърли земята на общината през месец февруари,но колко удобно е да не се споменава годината....2014-та.Всеки да си прави изводите сам.

На черно море не съм ходил от 1995г. Тогава бях на 25. Такава отврат,че до ден днешен,ходя само на гръцки плаж. Там се чувствам като цар,с удоволствие да си оставиш парите на сервитьори и кафеджии. Преди години много хора ми правеха забележка,за това че като българин съм длъжен да ходя само на нашето черноморие,но дори и те в последните години ходят само в гърция. А в този руски кенеф да ма утрепеш ,невлазям.

Сериозно? Като цар, сред румънци и нашенци-гъзари. Евала, брато! Аз на гръцката мизерия не стъпвам-фасове по плажа, счупени масички и шезлонг, българин, който събира пари за чадърите-въз-мургав, хартиени покривки в кръчмите, упс, таверни били, не кръчми. Спираха ми климатика в стаята като излезна-сакън ток да не им хабя(дето съм си го платила предварително). Да не говоря колко пломби ми изпопадаха докато стигна до това райско място, и как ми удариха колата не скапания им ферибот-където нито една от продавачките на билети не говореше английски.

защото и аз от 5 г. не ходя тук, а само в Гърция! Това, което ти пишеш никога не съм виждал в Гърция, с изключение на хартиените покривки, които са много практични, макар, че не са лукс!

В случая не са ли от ДПС, които БСП вкара във властта? Не разбрах май...

Приятелят от детинство на Божидар Димитров. Нищо в това градче не става, без да се съгласува с "Професора" от НИМ.

Само гражданското общество ще направи от България държава. И да измете комунистите. Те вкараха и турците да грабят.

Само единството на народа може да се пребори с тежките обществени недъзи. А да се изолират "комунистите", какво обединение на народа е това ? 1 милион членове имаше БКП през 1989 г. А техните семейства, деца ? Милиони са. Не може да бъдат изолирани, анатемосвани и т.н. Абсурдно е.

Тоя рейзи е за бесилото, долен ДС престъпник! Ей точно такива некадърни уруди разказаха играта на черноморието ни!

Имам апартамент във вила на 250 метра от плажа - постоянно ми се мръщят ,като дойдат да го наемат ,че видиш ли - бил много далече от плажа и отиват да наемат апартаменти точно в хотелите дето са построени на пясъка,че да не се изморявали от ходене след плажа......затова ви казвам ,смешни сте като ревете да не се бетонира,след като за 200-300 метра правите проблем ,че ви е далече плажа ,лицемерие или завист ,че някой друг има ,но не и вие...това е причината за недоволството ви ,а не че се застроява пясъка ....ако наистина искате да обявите бойкот защо продължавате да наемате стаи в хотелите на първа линия?Нали са на мутри,мафиоти и престъпници?Нали са построени с откреднати народни пари?Само лакардии по форумите,иначе веднага се наемат точно хотелите на първа линия,тези хотели винаги са пълни и ще бъдат пълни

въпросът е дали са 200 метра или 4 километра!!! Щото вие, дето застраоихте резервата в слъчен жряг до гората - ами равни на вас няма!!!!!!!

точно 200 метра и им е далече ,иначе нямаше да се възмущавам от простотията на българина

Ами , премести си апартамента на първа линия бе, а пък аз со го премествам в другия крачол.

На г-н Кмета Панайот Рези,трябва да му се потърси сериозна прокурорска отговорност за цялостното нарушаване на ландшафа на Созопол.Погледнете само какво стана с БУДЖАКА.Ако го оставят,това ще стане и с АЛЕПУ,както и със Св.ТОМА.Интересно от къде го изкопаха созополии този човек и как могат да му имат такова доверие?

какъв господин е тоя мазен кметски плужек ?

Sm3hurk0

някога, като всичко бетонирате.... какво ще правите после... Вземете и се бетонирайте главите дървени !

Sm3hurk0

И по възможност да е в морето и като стегне бетона - направо да потънете.

бетонират заради вас- ,че не може да повървите 200-300 метра до плажа ,искате от вратата на стаята да си плискате краката в морето тъпа селска паплач,иначе по форумите ревете- не щем бетон на плажа ,не щем бетон ,ама ако няма асфалт се мръщите ,ако не ви е стаята на пясъка пак се мръщите ,все искате да сте на първа линия,и ако може плажа да е частен ,да няма други хора,простаци

Интересно всички са против застрояването на плажната ивица и дюните ,а като дойдат на море и почнат да търсят квартира- искат от стаята да излязат направо на плажа ,да повървят 100 метра към плажа им е далече......Иначе реват - ааааа не даваме да се строи на пясъка,идиоти

Има идиот тук... но само ти го виждаш като се погледнеш в огледалото.

идиоти сте ,защото хем не искате да се застроява пясъчната ивица,ама като дойдете искате стаята ви да е на плажа ,простаци

Ти налоумен ли си или да?!? Каква квартира, какви 5лв? Има си палатки и каравани, и ще съм не на 20, а на 5м. от морето. Ей затова ни трябва природа, дебил. За да има за децата и внуците ни. Това е истината. Който иска хотел - има си курорти.

Кмет на ГЕРБ далавераджия, нищо ново!

Защо не изберете честен БСП кмет?

Лакомите български така наречени инвеститори насаха цялото черноморие с руснаци, бетон и лана

Още не си се усетил,как руснаците ни източват морето откъм Крим!!!

За пръв път ти сложих плюс! За съжаление си абсолютно прав!

КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ЗАДА НЕ РАБОТЯТ ИСТИТУЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!

На украинците им прибрах Крим, защото не ме слушат, на българите ще и прибера черноморието за същото!

някаква шайка основно атакисти се размазват от кеф при такава вест.

парите за това. НАШИТЕ СЛУЖБИ КАКВО ПРАВЯТ, СЛЕД КАТО НИЕ ИМ ДАВАМЕ ЗАПЛАТИТЕ?

не прави срещу незаконното хотелиерство на руснаци по северното черноморие, държавата НИЩО не прави против далаверите на руската мафия по южното черноморие!!!!!!

имаще руска връзка!

със собствеността на терена, тъста на един голям "българин", когото хората с голяма любов наричат Ментата. Той винаги е прав за всичко и не е виновен за нищо!!!

А-а-а, сетихте се! То хората хотели си построиха върху крепостната стена, вие....! Ама лакомо дупе....нали знаете.

Един от собствениците на Св Тома е.... синът на негово превъзходителство посланика на руската федерация у нас

Народеееееее! Кой ти е виновен , че си стадо? Вместо плямпотене в интернета, на Алепу трябва да се изсипе целия Созопол и да пита като как е парцелирана общинска земя. За необщинската собствениците се знаят. Същите лайнари като кмета на Созопол присвояват ценна земя където им падне. Само на 10 км от София в общинска земя на квартал Челопечене , която е и резерват под защитата на Юнеско, работи кариера за инертни материали вече 10-на години с неизвестен собственик. Иначе печените шопи, когато стане дума за тази кариера, която е в земята им, казват: а бе там не питай...големи хора са замесени. Народееееее, ако сам не си потърсиш правото, никой няма да те защити.. ЕС е един голям балон-въздух под налягане, което означава "пръдня"

ти, героичния български народ да се освести, ама той е легнал на четири крака, с задната си част накъм олигархичната, владееща тотално всичко, прослойка!?Нали виждаш по научно-популярните филми,, как големия маймун в стадото оножда "подходящите" маймуни!?Същата е картината и с героичния български народ!Всеки е нареден за левчето за деня, да му го пусне отгоре олигарха!Политическия, икономическия или общинския олигарх и всеки от тия умира от страх, дали олигарха ще му пусне левчето за деня, да не го скоропостигне гладната смърт!Според мен, няма надежда!?

Комунистите родината изграждат , комсомолците след тях вървят , пионери, пионери......, а вие искате да им сложите "прът в колелата". Откъде на къде ?

Незаконното "управление" на хунтата на Сорос и Доктора на науките ще се запомни с това.Кражби,кражби,кражби.А Доктора се надява да го запомним с магистрали!!!

Не знам с какво иска да го запомним т.н доктор или мутрата Борисов , но повечето хора ще го запомнят с приложения на практика Геноцид над народа.

А от коя листа е избран господин кмета ? ГЕРБ ? Сега какво, плаща си кампанията ?. ГЕРБ или не могат да контролират собствените си хора, или са като всички останали. Крадци!!!

Взема от червените говеда :))

Защо на Боковистан викат... Булгаристан :)

По нареждане на премиера Бойко Борисов преминаването край плажа "Алепу" вече е свободно. СВЕТИ МУТРА ДА ВЗЕМА ДА ПУСНЕ И МАЛКО ДЪЖД , ЧЕ СЕ ОПЕКОХА ХОРАТА НА 40 ГРАДУСА :)))))

Руснаците постепенно си постигат целите! Отвратиха българина от собственото му черноморие и сега постепенно завземат...

Голям майтап...........! Такъв виц отдавна не съм чувал,ха-ха-ха!

Бедата е, че не е виц. Тази година се убедих сам, макар дълго време да не вярвах. Навсякъде първо те заговарят на руски. Пребивават вече постоянно. В Бургас в паралелка вече има по 3-4 русначета. Да-а, българите емигрират, празна територия обаче не остава. Исторически факт!

Казашкия, смрадлив ботуш и там иска да мачка!!! Ако не знаете, 90% от собствениците на комплекса в южната част на Алепу са руснаци...

Тези, които цвъкат минуси са родоотстъпници и са готови да убият България и българите в името на Русия и нейния интерес, както беше в недалечното минало.

Родоотстъпници са тези които приватизираха черноморското крайбрежие.По този начин чужденците получиха възможност да го закупят и да се настанят там.Това че преобладават руснаците е втори въпрос.

Руските индианци имат само един техен резерват-животински парк Сибир.

В лудницата климатик има ли ? Нещо си взел да превърташ. В Русия индианци няма. И в Америка вече няма. Европейски ценности бате.

"По нареждане на Бойко Борисов пътят е отворен"! Стига с тия тъпи герберски номера! Някой министър или кмет от ГЕРБ направи някоя простотия,народът скочи и идва "Бате Бойко" на бял кон да въздаде справедливост.И вси- чки го гледат "мили,засмени". А бе,хора!Толкова ли изпростяхте,че се хващате на тия циркаджийски номера?Смее ли някой да направи нещо, ако не го е съгласувал с вожда или неговия заместник? Тоя път е направен общински с решение на МС.А защо?Приказките за обходния път са за наивници и за слепи и глухи партийци от ГЕРБ!Чий е частният парцел-изключително важно е да се знае и откога и как е придобит?Предприети ли са стъпки за направа на ПУП,има ли инвестиционни намерения собственикът? Тия въпроси трябва да зададат нашите pressтитутки,завършили по няколко fuckултети, а не да ни пращат в девета глуха и да ни баламосват с уж някаква гражданска позиция!

Браво . Един разумен коментар!!!

Кое му е разумното ? Свършил си работата, а пропагандната машина раздухва и изопачава случката. Наистина много прост народ има.

Ха Ха а а а.......голям цирк.....и маймуните живеят по-добре от нас ;)

Въобще не ме интересува какво ще правят на скапаното черноморие ,от 10 години не стъпвам там ,тези нещастни 200 км. крайбрежие ,на мръсно безоточно море въобще не могат да се сравняват с 5000 км.прекрасни плажове и острови в Гърция на три топли и кристално чисти морета ,за бетона ,мутрите ,чалгата и фекалиите в във водата не ми се и говори.

И мутрите искат място под слънцето! Който пречи, ще плаче.Викайте на помощ неволята, по-точно защитника на всички онеправдани-ББ.