Плажа Синеморец замърсен с катранени топчета мазут

Министерството на туризма се самосезира по сигнал за замърсяване с петна от мазут на плаж до Синеморец, община Царево.

Обратно в новината

Коментари - Плажа Синеморец замърсен с катранени топчета мазут | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПлажЪТ

Втора новина днес, в която чета, че вятърът е виновен. В Шумен счупил главата на дете, тук замърсил плажната ивица... Лош вятър, лош! То и лампите в тунелите падат заради пуста гравитация! Иначе и държавата, и Началникът са си ОК!

ПРОЧУТИЯ БЪЛГАРСКИ ЗЛОБАРСКИ,САМОИЗЯЗДАЩ СЕ НИХИЛИЗЪМ! ДОЙДЕ ЛИ СЕЗОНА И ПОМИЯТА ЗАЛИВА ПЪРВИТЕ СТРАНИЦИ НА НАШИТЕ МРАЧНИ ГАЗЕТКИ! МАЗУТЕНИ ТОПЧЕТА,СЛЕДВАТ БЕЛИТЕ КЪРЛЕЖИ,ОТРАВЯНИЯТА НА ДЕЦА,ВИРУСИТЕ,ФЕКАЛИИТЕ.... оНЯ ДЕН СЕ ВЪРНАХ ОТ ОБИКОЛКА НА ЦЯЛОТО ГРЪЦКО КРАЙБРЕЖИЯ ЗА 45 ДНИ! мИ ТАМ ЛАЙНАТА СИ ИЗЛИЗАТ БАШ НА БРЕГА,АМА НИКОЙ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ ПРИРОДОЗАЩИТНИК ДУМА НЕ ОБЕЛВА! МИНАЛАТА ГОДИНА,СЪЩОТО В ИТАЛИЯ!ЕДНА ЗЕЛЕНА ТРЪБА И ЕЗЕРЦЕ ОТ ГОВНА! и...ВСИЧКИ СИ ТРАЯТ! а НА БЪЛГАРИНА МУ ДАЙ ДА ПЛЮЕ!И ПЛУЯТ ,ТЕЗИ ,ДЕТО НОСА НЕ СА СИ ПОКАЗВАЛИ НАВЪН!ИЛИ СА ХАЛКИДИКАДЖИИ ВЕЛИКИ!

Аз от пет години обикалям плажовете в Гърция и не съм виждал фекалии, а само кристално чиста вода

ПлажЪТ ....Нещо за подлог, за пълен член да сте чували? Не сте учили български език в училище, неграмотни драскачи...

на синеморец съм ходил за първи път преди около 20г и тогава се изцапах с мазут на плиткото. голяма гадост едвам се чисти. след това преди около 10г май беше, нема такава блъсканица и нагло държане на всякакви дето се мислят че са от голямото добро утро. хем внимавах и пак съм настъпил някъде мазут във водата :) ... това там си е от край време така. повече не съм стъпил там... толкова други хубави места има.

ЕЙ ГО НА,ПЛЮВАЧА! сТИГА ГЛУПОСТИ,ВСЯКА ГОДИНА СЪМ С ДЕЦАТА НА СИНЕМОРЕЦ! НЯМА ПО-ЧИСТТИ ПЛАЖОВЕ В ЕВРОПА ОТ ТАМ!

100%,особено когато не си бил на плаж в Европа никога.Освен това мога да ти пратя снимки на кравите ,които серат във водата на плажа.А като дойдете ти и децата ти и сезона ги преместват да серат около Велека,там където си паркирате колите

Два коментара по-нагоре си бил обикалял Гърция... сега последно на Синеморец или в Гърция? Или си някой селенчук, дето има "хотел" на лайноморието?

А преди 10 години на "Бутамята" в следобедните часове изплуваха купища боклуци - явно някой някъде сутрин си изхвърляше в морето контейнерите с битови отпадъци и следобед теченията ги докарваха и изхвърляха точно там. Повече и през ум не ми е минавало да летувам в Синеморец!

Синеморец се самоликвидира като туристическа ценност за мен, след като се превърна в кочина с непроходими пътища, заграден плаж и застроени многоетажни барачки наоколо. Характерно е, че полуинтелигентите-тузари го унищожиха по-бързо отколкото Царево и Ахтопол. Елитът си е елит.

Този който стопанисва плажа,не стопанисва морето!Я почиствайте, консионерите да ви свършат работа,я агенциите ще гледат сеир!

Топчета мазут, направо цели топки мазут колкото детско басейнче си плуват в черно море още от съветско време. Още си вярвате, че сте живели в някакъв комунистически рай.

Не само,че си вярваме, но и живяхме в комунистически рай.

Заблудата на никого не помогна.

Стара информация! След построяването на пречиствателните станции,нашето море е в пъти по-чисто от гръцкото! Миналата година бяхме на Паралия Скотина!Аз такава мърсотия през живота си не съм виждала!Децата се обринаха.Мъжа ми се поряза на бутлка!На кв.метър изброихме 14 фаса!

Там, където масово ходят български туристи, не ходя. Там гърците вече са се "изучили".

Ами след толкова много " учения " и все на наша територия какво друго да очакваме - мъртви делфини и мръсотия . Разкарайте се от прекрасната ми Родина , бе зомбита прокажени ! Нямате работа в Европа ! Правете си маневрите на собствена територия или в Корейско море , ако ви стиска :))) Нали сте космически войни , хващайте пътя към Сатурн , време е Планетата да си почине от слузести изроди ! Чупката !!!!!

българските плажове са дъ бест и всички се натискат да ги напълнят!

На министерството чурката вече е в другия крачол.

Успяха и там да се изходят, нищо изненадващо!

ПлажЪТ, уважаеми неграмотни дир-ници, плъжът!!

И това е без да са построили Бургас - Аликсандтополис Ако го построят целия бряг ще е в мазут ! Продайте си имотите и бягайте от там !

Имаш два варианта: или Александруполис или Александруполи, първият вариант е по-стара форма на езиковата норма катаревуса, вторият е по-нова на езиковата норма димотики.