Отвориха по-голямата част от плажа на Лозенец

Къпането в морето в по-голямата част от централния плаж на курортното селище Лозенец от днес вече е разрешено.

Обратно в новината

Коментари - Отвориха по-голямата част от плажа на Лозенец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

единия курорт вече го усрахме, да се готвят другите - той и там е същото, ама засега се спотайват - докато не ти влезе в устата от парчетата ....

Разбирам. Значи, ако се изтропам в единия край на басейна, другата част е ОК за плуване и жабурчене. Убава работа, ама българска.

Акана работа!

Добре дошли отново , на нашето слънчево лайноморие ...

Новия флаг на морето ще е с цвят лайнян (кафяв).

И не само на този плаж трябва да се въведе такъв флаг)

... лозенци спряха да серат

Хубава работа, ама лайняна...Къпане, къпане, колко да е къпане в тези смърдели води?Ама туристи няма и сезонът е пред провал- така им се пада на тези, които превърнаха нашето крайбрежие в селски нужник.

Отвориха по- голямата част...Голяма смешка.

Вземете се организирайте да не замърсявате, защото догодина ще гледате туристи само на снимки. Оакахте всичко и се правите, че много ви харесва!

Като не остане никой в Лозенец ще е за син флаг!

Къпете се в другата половина на басейна, че в тази пиках.

И кой сряза лентата на новия плаж - сам Бойко или прати Лилето?

лайната?

Познавам Лозенец от над 20 години, а последните 5-6 години съм пропуснал само 2 да не почивам там.Тази година много лошо миришеше от мръсната рекичка, която се влива в морето от Центр.плаж/странно как живеят в нея водни костенурки,дори ги снимах/.Още миналата година се знаеше ,че водата е замърсена ,но никой не говореше публично за това.Това че затвориха плажа в Лозенец и случайност.Все отнякъде трябва да се започне.Здравето на хората е на първо място , а не комфорта на хотелиерите.Не ми се мисли ако имаше обективни санитарни проверки от ХЕИ,РИОКОЗ и др.органи по плажовете на Слънчев бряг,Златни пясъци,Приморско и др.какво ще последва там и как ще слушаме смешния плач на родните перачи на пари, идентифицирали се за пред публиката като "хотелиерски бизнес".

Еййй много умници има тук бе? Що не се поинтересувате първо за кво иде реч и после да плюете като не нормални. Явно сте доста в час с Лозенец щом на никой не му направи впечатление ,че снимката е от малкия плаж от преди поне 5 години. Ма хейт да има нали. Почвайте сега да обяснявате колко е по-хубаво и най-вече по еФтино в Гърция.

Снимката е от Лозенец, където от години хората плуват в лайна!

в Лозенец само при отрицателно количество ешехирия коли и там каквото е. Да мрат мутретата , пардон бизнесмените.

не им се мре, а продължават да печелят. Подкупиха който трябва и пак по старому.

Значи затворената част от плажа все още е лайняна?

Боят между северните и южните богове продължава...

Алоуууу комерсиалките. Фекалиите отплуваха с течението. Отивайте пак да се надувате и да пикате и дрискате в морето. Нали сте ВИП бъдете до края такива и се къпете в жабурняка

безразборното стройтелство по черноморието видяхте до какво доведе ,алчни хора построиха или си продадоха земята сега всеки по веригата ще страда включително и ние приходящите за седмица -лозенец си е едно село на морето

Хората казват, Орешарски е виновен, по негово време текна реката :)

Кебапчета за безпари,къде го има ?

Кой каза че онЛАЙН бизнеса е в застой ? Само онЛАЙН работиме.

Пишете бе хора !!! Кога беше откриването ? Пак изтървахме, сигурно е било с покани >

Ни сте изтървали нищо

алчните и крадливи седерасти и герберасти. България загива...

Канализация в лозенец няма. Всичката смрад и мизерия от къщите, хотелите и заведенията се излива или в септични ями или директно в морето по рекичката на плажа. Не е далеч от мозъка човек да се сети в какво се къпе и плува. Не ми е ясно с какв акъл са отворили въпросният плаж!

Де да беше само Лозенец

Преди да пишеш се поинтересувай малко!!!

Дреме им за лайната, даже и за тях пари взимат.

А така, браво, похвално. Отваряйте, отваряйте, че вече пак съм гладна. И викнете дузина британски "туристи" да ви направят и тук "кафява акула".

горещо ви препоръчвам Clear Cater beach на Tampa Bay. а на путинофилите - лозенец

пардон, Clear Water

Осрано море,осран футбол осрани..... осрана държава!

Хората на почивка в Гърция си пият узото, вие будали пийте фекалии и плащайте за чадъри и шезлонг :) ПАК отидете догодина .

първа награда - една седмица в българия втора награда - две седмици в българия

Къде отиват сега лайната на туристите?

Един единствен път почивахме в Лозенец и ще е последен път. Скъпарски хотел изливаше мръсните си води директно върху плажа в резултат на което се образуваше една огромна локва на самия плаж, а водата ставаше кафява. Още първата нощ след пристигането ни в Лозенец и първия плаж, децата започнаха да повръщат. Развихме инфекции в гърлото и в ушите. Ужас.

Кафяв флаг: къпането с тоалетна хартия е разрешено!

Алчните търгаши нямат никакви скрупули! Не решиха проблема, но отвориха плажа. А дано им излезе бизнесът през оная работа на-рана!

Аз

Да... за копрофили...

продължава с ускорени темпове под мъдрото ръководство на СИКаджията от Банкя.

Колко е "по-голямата част", която са "отворили" от плаж, който е криво-ляво около 650 метра? Фекалното поточе е все така "пълноводно". Определено на плажа в Лайнозенец има повече биологично оръжие отколкото Садам Хюсейн някога е притежавал. Незнайно защо, прогресивното селячество набеди това безхарактерно и грозно село за Сен Тропе на Южното лайноморие? Издъхващата пречиствателна станция беше построено заради вилното селище в началото на 80-те. Сещайте се... Кафяв флаг forever!

Екстремна дестинация - къпане в лайна и урина.

- Къде бяхте на море? - В Лозенец, насрахме се от кеф. - Да, те казаха по новините!

Като пристигат летовниците заедно с гривната да им слагат и по една тапа отзад,само така ще се решат нещата.

не знам какво се правите на остроумни тук, вие сте народа на тази страна и вие сте направили и допуснали това, държавата е каквато си я направите!

Я се скрий бе умник

- Докторе, имам запек, препоръчайте ми нещо?! - 7 дни на Лозенец.

наврете си скъпарската клоака някъде. Всичко профанизирахте бе мутри ненаситни, всичко осрахте, окрадохте и пропиляхте. Мутробулгаристана се задушава вече в собствената си воня. Мъка иде, само мъка , цигания и мутрификация. Нищо добро.

Значи на този смрадлив плаж е като вица за басейна ,първи и втори поста за пикаещи ,останалото за непикаещи .станахме за смях ,трябва цялото море да се затвори за къпане ,навсякъде е мръсотия и смрад ,цяла Европа ,Украйна и Русия се изхожда в това затворено море ,някой задава ли си въпроса защо турските курорти са на другите морета въпреки ,че имат три пъти по голямо крайбрежие на черно море от нас,извода е ясен ,защото това море е може би най-мръсното в Европа ,и рибата изчезна и въобще хващайте пътя за Гърция и Турция ,здравето е най-важно ,отделно и всичко останало е в пъти по -обро - обслужване ,храна чисти морета.

Ако са само пикаещи на ръце ще ги носим,ама серящите какво да ги правим.

И в държавата е като на Лозенец. Най-големите кефали ...най-отгоре. Само прочетете новините.

Да тропнем в родното Сен Тропе! Ами навсякъде по морето на нашата Родина плуват биологични отпечатъци. Да беше само Лозенец, палми да засадиш! Какво да кажем за Ахтопол, където водата носи всякаква смрад и разстройства или за Китен и Приморско? Но като си спомним, че за мутрите в Слънчев бряг ледчетата се правеха в свинарник, значи къпането на плебса във фекалорасли едва ли е проблем- той може да носи на това! Целият залив на Слънчев бряг е истинска арена на фекалспектакъла, но пък да знаеш, кои участват в дефилето и спектакъла си е направо истинско веселие и за плебса! А бе бъркаме си по дупките всичките и се хвалим какъв купон е било на морету!

Осрахме България от всякъде.То планини то море няма чисто място за почивка тук.Добре че на Банско фекалиите не отиват на връх Тодорка.

Айде сега стискайте голямата нужда и се къпете!

Гнусна работа бе хора без пари да ме карат не отивам там.

Лайната на руските туристи си отплуваха към Сочи!