На пусти плажове ще има кабини за първа помощ

Министерството на регионалното развитие ще обмисли идеята на БЧК на някои от неохраняеми труднодостъпни плажове да има кабини с обезопасителни съоръжения.

Обратно в новината

Коментари - На пусти плажове ще има кабини за първа помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В заключение: Мама ви ... корумпирана и долна дето продавате ламарина за хиляди левове, а линейки да спасяват хората няма! Народ без чест и достойнство до свобода не достига, а достигне ли лесно я губи!

лекарите с 600 лв. спасителите 1000 каква е тази държава и защо хората я харесват

Спасителите, все пак, отработват тези 1000лв. Докато БП ходи само при ромите. Колкото пъти стане скандал, че линейка е закъсняла фатално за пациент, все е била я във Факултето, я Филиповци, я Хр.Ботев... Не по вина на лекаря и шофьора в нея, но ползата от труда им каква е?

Само не разбрах като е пуст даден плаж дали мога спокойно да си опъна палатката и да преспя без да имам неприятности поне от властите.

Пич, ти в казарма май не си бил? Ако питаш: "Може ли....?" отговорът е "НЕ". Затова не питаш, а опъваш.

"Не питаш, а опъваш" е фундаментален принцип :)

да свалят камери и скенери убиици от златните слънчев граг от кранево кабакум и от други плажове ..включват вс е по опасни античовешки програми з а експериментиране опасни терористи през нарочно монтираната техника//МНого оапсни са и инфраред скенерите комбинирани с деструктори убиици

Допълнителни играчки за мангалето!

НО ТУК НЕ Е САЩ. ТУК НЯМА СЪЗНАНИЕ И КОЙ ЩЕ ГИ ПАЗИ ТЕЗИ ПРАЗНИ ПОМЕЩЕНИЯ. САМО ЩЕ ГИ ИМА ЗА ПАРЛАМА.НАЙ-СТРАШНОТО НЕЩО Е НЕМСКА ОКУПАЦИЯ И БЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ.

Ако си много загорял, дали може да се ползва кабинката, за да се окаже първа помощ?! ;)

Прекрасна идея! Принципът е: една идея за едно начинание (напълно безумно), което да донесе приход на едни хора (доставчици на кабините), но и обекти за крадене на други хора (не само цигани), а накрая и основания за отчитане на нещо свършено, независимо от безсмислието му!

Пак Христо Григоров - Ицо Клоуна, председател на БЧК, иска да гепи някой лев. Начинание без никакъв смисъл. Що не вземат пример от Гърция, където няма спасители и на плажове с по 2хил. души? Щото този пример не носи пари. На пусти плажове кабини -глупости!

Само две седмици след края на сезона кабинка с ламарина няма да остане, а някои от кабинките ще плуват в морето като акъла на онези дето ще ги сложат.

много правилно решение,човек ако хване някоя случайна бройка да има къде да се усамоти

Само си представи аромата във въпросната кабинка и ще ти се отще усамотяване.

Колко време ще просъществуват подобни "кабинки"? Колкото време просъществува чисто новия асансьор за инвалиди на мостика в Бургас, разделено на 1000 (като се има пред вид, че плажовене са неохраняеми)! Вземете първо да се справите поне с част от престъпността, да речем, с дребните кражби на имущество, преди да давате безумни идеи!

Братя, моят Петкан настоява първо да спретнете по един кенеф на пустите плажове, че да не пропуснем някой преминаващ кораб и да го осерем! Трий, модераторьо, трий, сега ти е времето, ха-ха-ха!

Първо - ще минат циганите и ще опоскат всичко, което им влиза в употреба. После - ще се настанят клошарите за нощувки. Накрая - ще се използуват за клозети от нуждаещи се.

даже преди мангустите, тия дето са ги продали на БЧК, ще ги отмъкнат за да ги продадът отново

И какво показва това за нивото на българина...?

Показва точното му ниво: първо харчи едни пари, от които прибира едни пари, после изоставя начинанието си,което е изначално ялово и после сочите другите за простаци,които са опропастили идеята му. А и кабинка без спасител ми се вижда като трамвай без ватман.

Какво ще има в тези кабини за първа помощ? Много е важно да има призервативи и анален гел. Зер - пуст плаж е, място за любов.

Пич, "призервативи" няма да намериш в нито един магазин или аптека! Освен ако обслужващият персонал не е тотално неграмотен, за да напише като теб името на този артикул, разбира се.

Така е. Признавам. 10 пъти за домашно за наказание. прЕзерватив прЕзерватив прЕзерватив прЕзерватив прЕзерватив прЕзерватив прЕзерватив прЕзерватив прЕзерватив прЕзерватив