Подготвят протест в защита на плаж ”Алепу”

Природозащитници подготвят протест на 1 август в защита на плаж "Алепу" - между "Дюни" и "Свети Тома". Те се опасяват, че се подговя урбанизирането му.

Обратно в новината

Коментари - Подготвят протест в защита на плаж ”Алепу” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо трябва да се застроява още и още и още... В Созопол и околността е достатъчно застроено, а новите постройки стоят полу-празни, а други - съвсем празни... Кому е необходимо това и имат ли съвест тези, които са взели това решение...?

Зелените боклуци са подлоги на червената мафия и ДПС-то това и децата го знаят!!!!

Битката отдавна е загубена...огледайте се!Останаха няколко парченца,които могат да се изброят поименно.И това че ще се спаси временно едно плажче,на фона на всичко останало....прах в очите на слепите!

Тогава защо ни дават реклами с вмъкнати чужди послания: "Приятели "- "Морето"- "Спомени". БОКЛУЦИ. И аз призовавам за протест, освен всички природо защитници и всички студенти от Биологическия факултет на СУ. Не няма да оставиме мутрите да стопанисват нещо което не е тяхно

Крайно време е някой да опази плажовете от сектата на свободносерящите къмпингари.

Dimi

Така е... далеч по-добре е да плуваш сред фекалиите изхвърлени в морето от бетоновата джунгла...

Резнатия грък Панайот се държи като гаулайтер в региона. Смятам, че ДАНС и БОп трябва да го вземат на проверка и със сигурност ще го хванат в рушветчийска уйдурма. Тоя човек е вреден за българите и България! Престъпник омазан с мръсни пари!

Мутрите искат и това последно не застроено място,да го направят само бетон и хотели и казина Мутри Гербеджийски.

Алепу не беше ли в Сирия ?

Ударението е на последното "у". В превод от гръцки - лисица. Месността се нарича така, защото заради блатото наистина има много лисици.

О май год! Питам дали не беше в Сирия ! Какво ми бръщолевиш за ударения и произход на думата, ма патко?

Преди години като работих в Созопол и спях на къмпинг Градина.. тогава се говореше, че до няколко години ще стане едно мегаполисче до БУргас, а от другата страна към Сл. Бряг... 10 години не съм се пускал към Созопол, ама със сигурност рано или късно ще застроят всичко

Да, зелените по.ерковци искат сами да ос..ат всичко, не може друг да им пречи. Так и на Карадере.

Алчната черноморска мафия е на път да прогони и последните туристи от родното море. Затова да не реват, че туристите били намаляли. Да се радват, че все още някой посещава Черноморието.

Pesh0

Това е шофьорския плаж . в единия му край е хотела на Костоф . А в другия е ново вилно селище , от преди 4,5 години . Строи го глав булгарстрой .