Спират с пясък колите да не падат в Струма

С купчини пясък обезопасиха завой на главен път Е-79 в Кресненското дефиле, на който за седмица два автомобила паднаха в река Струма. В Габрово пък обезопасиха една от най-конфликтните пешеходни пътеки в града с нарези в асфалтовата настилка като при кърпежите на дупки.

Обратно в новината

Коментари - Спират с пясък колите да не падат в Струма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, сега като излети колата, няма да падне на колелата си, а ще се преобърне. И ще имаме и смъртни случаи. Щото, няма сила, нито препятствие, които да спрат главата, която е решила да се отдели от тялото си или е решила да полети с автомобила си...

деер

На това съоръжение няма ли да има водосвет и лентичка?

Махнете пясъка, знаците, всичко.Да се трепят щом не ги бива. ИНАЧЕ ЩЕ БАСТИСАТ някой свестен човечец.Тези дето падат, и в бидон да ги затвориш пак ще паднат.

Абе, то твоите идеи ги спазват. Почти няма път да не му е изтрита маркировката или да не е надупчен като швейцарско сирене. За да няма луди да карат бързо зимата, пътищата не се чистят. Е, има и луди, които пак карат коли. Тогава какво да направи КАТ освен да каже, че виновни са летните гуми на ТИРа(На границата редовно се вижда гледка тираджията да сменя 20те си гуми с галоши, за да злепостави държавата ни, а не питай как се издирват летни гуми за камион, като се продават само всесезонни... Но пък трябва да се прави мръсно и да се обръщат в България, а не по цяла Европа и Азия...), как се движат с несъобразена скорост от 80км/ч при ограничение 90км и изобщо нарушават всякакви правила за нормално каране. А правилото е едно- "Плащай данъци и винетки и не карай, защото трябва да има пари да влачим.". И изобщо за чий милионите за ремонт или нов път да отидат за труд и материали, а не за ново Бентли на наш човек? Сега се харчат пари и се отварят пътища. Резултатът, обаче, е точно прахосване- нов път за седмица се нагъва, че и няма грам маркировка, фирми фалират, защото в схема олигархът главен изпълнител не им е платил за материали и работа, влага се за много малка част от платеното и после пак е нужен ремонт... Но шофьорите са виновни. Карат си колите пущините, а после що и катастрофирали.

деер

По цял свят вече не използват оградни елементи , а копират прочутият български пример !

Европейка работа откъдето и да го погледнеш .

Питам се журналиста написал статията - ходил ли е на училище? Правописа му куца а за словореда не коментирам. Куцо кьораво и сакато работи това за което не е УЧИЛО !!!

...и знаещи журналисти са проблем за собствениците на медиите...

То тия кенефи дето ги караме и пясък не може да ги спре!

Чудят се как да ти потрошат колата. рязан асфалт, легнали полицаи и камари пясък, чудо на чудесата. А за нормалните хора са достатъчни няколко пътни знака. Веселите самоубийци нищо пък няма да ги спре, ни копки, ни канавки.

Някъде по света май използваха пътни знаци и маркировка ... ама и пясък става ...

Там в този свят хората не слушат чалга и са научили кой знак какво означава. Не са си взели книжките чрез подкуп и са учили листовки.