Коментари - Пияна шофьорка отнесе знак, оказа съпротива при задържане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новината е поместена в секция Русе. Може лякой да обясни къде е входа от Благоевград в Русе?

Някой знае ли пиян който да си признае?

И ще видите автозаводи на кукуво лято.

Тази попада в графата - екшън баба! :D

Явно са пуснали нов артикул на "белото". Обикновенно "потърпевшата" сама се самопредлага на органите.

В нормалните държави за това идва съдия и адвокат на място в полицейският участък и ти обличат раираната пижама веднага без право на обжалване!!! Пил стои си мирно на масата не зад волана!!!

Така е, ако не бяха гонили Убер от тук, всичко щеше да бъде по друг начин! А като си спомня, че от Убер искаха централа тук да правят, колко инвестиции сме загубили заради стотинкаджиите, като че ли и за тях нямаше да има работа? То не бяха оправдания, като изплащания на автомобили, лицензи и т.н. 100% тая, ако си беше поръчала такси за да отиде при "болната си майка", нямаше да и останат пари да и купува лекарства, затова е решила да рискува(ако не лъже за мотива, разбира се)

В нормалните правови системи от преди света да мутира, т.е. преди 90-те не се полагаше затвор за пиянство зад волана, без значение от промилите.Напълно е достатъчно да се налагат глоби и само при много тежки случа и и повторения - да се спира превозното средство. По принцип няма никаква научна причина човек да не може да удари 1-2- бири преди или по време на път. Същото в още по-голяма степен се отнася за коланите, дневните светлини и детските столчета - напълно излишни, понякога вредсни неща и със сигурност засягащи правата и свободите на хората.

Кретен

То и сега е така, все-още идиотоподобни като този по-долу не са се сетили да усилят репресиите срещу гражданите в областта на ЗДП. Но жената е прекалила по всички показатели, и научни при това - демонстрирала е на място пияно поведение. Какво повече трябва за да я озаптят? Мен ме учудва, че са го направили. Но явно е нямало кой да я откара, може и катаджиите да са били пияни.

удари 1-2 ч§€$и, нещастник

Не стига, че е духала жената, ами са я арестували после! Това при Тато не беше така!

абе ненормалници .пияна жена е хваната с 1.5 промила но е задържана за 1.2 промила

Била е с 1.5 промила. Над 1.2 е криминално деяние.

- Господин полицай, искате ли да Ви гледам в очите докато си го слагам в устата? - Госпожо, моля ви да се концентрирате и да духнете в дрегера....

Законът е ясен - на съд. Автомобилът се дерегистрира.

А автомобилът защо? Не може за едно нарушение две наказания. Ама спим и оставяме фатмаци да решават какво може какво не.