Пиян полицай удари с колата си спрял на светофар автомобил във Велико Търново

Служителят на реда е задържан, след като дрегерът отчел 1,84 промила алкохол в издишания въздух

Обратно в новината

Коментари - Пиян полицай удари с колата си спрял на светофар автомобил във Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля ви се май ще се окаже, че дрегерът не е минал проверка за изправността си.

след обстоен и независим анализ на ситуацията и след преглед на всички камери е установено кой е виновен. шофьора на блъснатата кола е арестува. спрял неправомерно на знак СТОП и на червен светофар. виновния водач е с отнета кола, точки и бит. виновния водач е причинил психическо разстройство на полицая в задната кола. от стреса който е получил се е наложило полицая да приеме внезапно успокоителни което е довело до тези резултати на дрегера. полицая е освободен и изпратен да се успокои в съседно заведение.

Тва за пробата е от това, че вали и е пускал чистачките, а течността е какваааа - ами на спиртна основа. И купето се е напълнило с изпарения. И друго бързал е за изпълнение на служебни задачи, а некъф там спира на светофара, ми секакви вече имат книжки. Хаа мъ ха.

Брей, че кой се е осмелил да го тества? Или не е успял да каже "колега", толкова е бил зян.

От написаното в статията се разбира, че „дрегерът му показал“ - т.е. сам се е тествал! :))) Представяте ли си такива доктори, инженери и т.н.?

разрешителното му за полицай, шофьорската му книжка, полицейския автомобил, ракийцата му и дрегера за алкохол. Само мозъкът му не може да бъде конфискуван - такъв просто липсва.

А защо не му е конфискувана колата? Щото им е колега ли? А дали не са объркали протоколите? Датите вписани ли са? Всички ли са се подписали? Да не е вписан полисай, който не ебил на работа в протокола? Свидетелите редовни ли са? Часът отговаря ли? Питам щото винаги после се оказва, че колегите най-колегиално са се разсеяли и съдът ги пуска, после осъждат вБългария, т.е. нас за уронване на доброто име, за понесени щети, за компенсации и после севъзстановяват на работа, с нови сили да газят гражданите. Мръсни униформени кърлежи!

А сега. Кой ще ни пази от пазачите?

Все повече се убеждавам, че единственият критерий за да ги назначат в системата е да си прост като объл камък !

Фуражката Проста Това ли е пример за децата Да го оплюят всички на площада

АКО ПОЛИЦАЯ Е КАТАДЖИЯ ПАЛКАТА ДА МУ СЕ НАВРЕ ПАЛКАТА В ДУПАРАТА

Тия четири патрулки дето са тичали към произшествието кисело мляко ли са носили? При мен като ме удари един пияница на кръговото на Сточна гара в час пик 2 часа не дойде никаква патрулка. Накрая тоя дето ме блъсна избяга от ПТП-то.

Малка корекция - В Аудито беше семейството с дете, а пияния полицай ги удари отзад с Рено. И май мъжът от Аудито се размени с жена си преди да дойде полицията - стандартна практика при всяко семейство.

Аууу, не може да бъде! Унас само полицаите са виновни. Другите просто коментират тука.

хванали са го с 1.81 промила и по презумпция, този който е в задната кола е виновен. тук дебат няма, че полицая е сгафил. по процедура и другият шофьор е трабвало да тестват, дали е направено, не пише

той е бил в предната кола и е ударен отзад.

Добре де и каква е логиката мъжът да се разменя с жена си? Тоест спекулирате , че той си е пийвал ракийката , а жена му стояла права до него да следи , кога да му допълни чашата ли? :)))То в днешно време жените къркат повече от мъжете - я вижте оная кака дето я хванаха 2.9 промила..

Бой в мазето на този служител и готово !

И мен така - спрял на светофара, отзад ме блъсна един с няколко промила, каза - "не в и видях"

Ама тоя дето снощи е дръпнал една цигарка да може да спи нормално на другия ден ако го тестват му казват "ти си наркоман , убиец , дрогиран" нищо ,че му няма абс нищо и даже е отпочинал и свеж ВАЖНОТО Е ТЕЯ ДЕТО ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТАТА С ДАНЪЦИТЕ СИ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАААТ !!!!!!!!! ДЕМОКРАЦИЯ БАЦЕ СВОБОДНИ ЛИ СЕ ЧУВСТВАТЕ ПРИ ПП ?????

Ами като дърпаш от ония цигарки, дето след тях се спи по-лесно, на другия ден си взимаш автобуса, влака, тролея или каквото има там в твоето направление и си доспиваш, докато друг, не дърпал от цигарката ти, те вози. Може и колело да си вземеш, тамън докато стигнеш там за където си тръгнал ще се разведриш. Правото на избор върви в определени "комплекти" - избрал си "цигарката" - избрал си и обществения транспорт.

А така! Уиски, ракия, водка - вечер може, а цигарка - НЕ? Драги ми незапознати от ефектите на марихуаната, изглеждате по-умни, когато не коментирате!

Друго ти се казва бе Пенчо. И да се жалваш това е положението. Като ти е важна книжката не пуши трева. Или си поемаш риска и караш дефанзивно.

А колата му конфискувана ли е?

Не е конфискувана, щото конфискацията е нещо различно от изземването или отнемането в полза на държавата. Ама ти откъде ще знаеш такива работи? Важното е да се запишеш с коментар.

Нашата милиция ни пази

Още днес, след като излезе от ареста, ще си пусне рапорта за напускане, за да си вземе 20-те заплати. После, ако се окаже, че колегите му са написали грешно номера на колата му, ще може да се върне в системата.

За да вземе 20 заплати трябва да има 30г. нагоре трудов стаж в системата. Ако все пак ги вземе ще му трябват за ремонт на чуждата кола защото в такива случаи застрахователя си иска парите от пияндурниците.

В голямата си част от полицаите са гадове. Имаме в нашия блок един, вече пенсионер - агресивен, псува без задръжки. Преди години беше заплашвал с убийство наш съсед и нищо не му направиха....Почти всички са като този.

МВР сега да излезе с официална позиция и да предосатви точна информация как ще накаже този имбецил. Уволнението му е най-малкото!

Има ли читав български полицай?То връзки с наркоразпространители,със сводници,с трафииканти на бежанци, вече и шофиращи пияни.Много принципни когато трябва да те глобят за каране без колан,или без фарове лятото и незабелязващи фучащите с 100-120км/ч из градовете нагли укри.

Няма ни един читав. Само ти си читав, въпреки че признаваш някакви нарушения май. Типичен бъгарин.

А снимката е от другия край на града, на няколко километра от мястото на инцидента. Ама поне града са уцелили журналята.

Някой от дежурните полицаи му е имал зъб на тоя, иначе нямаше да го издадат! Или пък жената е била съпруга на техен колега.

Сега за наказание ще го преместят на друга длъжност с по-висока заплата! Вероятно да отговаря за изборите на ГЕРБ и ДПС!

Сополчо при ГЕРБ кога е имало полицията да тероризира народа 24/7? Акция всяка седмица ,заяжда се за най-малкото и тестват всеки 2ри нищо ,че се съдят с държавата за същите тестове Готино ли ти е ПП да вдигат технически прегледи ,лични карти , и да имаме нови 10 милиарда дългове? Честито на децата ти защото те ще плащат за това целия си живот СОПОЛ

Със Закон периодически реподбора в МвР,спец.службите,митниците трябва да е задължителен.В Зависимост от резултатит се определя размера на заплатата и срока на трудовия договор....постъпката на пияният водач-полицай е осъдителна в морално и правно отношение.За униформените накзанията трябва да са по-тежки...

Този фатмак е за поте 10 г ефективно. Именно защото е под пагон. Но да вземем пуканките и колата и да сядаме да зяпаме: От колко тежки болести изведнъж ще се разболее фатмака и как ще го приемат в спешното още утре. Апропо, как е ВИП спешника от наркодалаверата?

добре че поне колегите му са го арестували а не са се опитали да заметат случая. Моралната деградация на пагоните в тази държава продължава с пълна сила.

Изненада ме тази новина! Очаквах да пише, че по стар български полицейски обичай е наложена глоба на водачката на автомобила спрял на светофара за шофиране с несъобразена скорост.

Само да не излезе, че жената внезапно е включила задна скорост и с пълна газ е нацелила милиционера, който преди това бил пил сироп за кашлица ...

Съгласен съм, че цялото МВР трябва да бъде заменено с ново МВР. Но за това този народ трябва да бъде заменен с друг народ!

Този е хвърлял предмети, сега по него ще се изхвърлят хората на байСтаври

Това леке, който го е назначавал да понесе наказание. Много такива се назначиха кой от кой по-некадърен, по-неграмотен и по-неподходящ за професията полицай. Комисиите на конкурсите вече трябва да бъдат наказвани за избора им. Не само, че излагат цялото министерство и най-вече колегите си, но и да изпълняваш задълженията си с такива въобще не е лесно.

Фен на Путин ли е?

Путин е виновен. Дългата ръка на Русия е намесена!

Надявам се детето и майката да са живи и здрави. Физически. Един добър адвокат може да вкара поне за 5 години в затвора, този полюционер, за психически тормоз над жена и дете.

Като знам размера на на връзкарството (Корупцията) в нашата мила страна.... най-много да стои 5 дена в ареста

Това е Мечтата на адвокатските кантори: пиян мъж да блъсне жена, че и с дете, че и да налети на бой. Няма съдия, който да го спаси от ефективен затвор, уволнение от полицията без "благодарности от 20 шапки", с унищожаващи обещетения.

Не може да бъде,полицай да е пил.Ореваха света когато Рашков пойска проверка на полЮцайте с дрегер.Ма то резултатите не били достоверни,то нещо друго.Трябва проверка на тези и преди ежурство и след дежурството.Въпреки,че за мен отдавна тази институция не е МВР а ОПГ.

Ако пусне проба във ВМА, като нищо ще я докарат до 1.18 промила! Мен как ме спаси бат Иван?

направо майката ще му разплачат! Като го закарат в районното ще му връчат "писмо от близки на загинал в катастрофа" и той смазан от прочетеното няма да го понесе психически и ще му дадат 1-2 години болнични след което ще го пенсионират с 20 заплати накуп и ще остане мъчен от съвестта си за извършеното от него цял живот.

Как така покръкнал?! Нали дрегерите тях ги отчитат грешно?!

Поредният пиян, дрогиран наркотрафикант на МВР се изживява на безсмъртен. В МВР е пълно с престъпници и откровени проститутки. Както е писано всеки е там където му е мястото. Закривай кочината МВР проститутка на мафията

Надявам се от днес на въпросния служител да е прекратен трудовия договор поради дисциплинарно уволнение???? Или само се надявам!!!

Защо се надяваш? Малко сда ти хилядите случаи досега, когато това не се е случвало? Сега ще има проверка, през това време момчето ще чака, после проверката ще стигне до съд, съда ще открие как колегите му "неумишлено" са объркали дати, факти и обстоятелства, не може да се докаже вината и го оправдава, а после естествено - съдебно решение за обезщетение за уронване на доброто му име след възстановяването му на работа.

Полицаите в България са изклюително безотговорни. Системата ги смазва, а и умишлено се поддържа такава.

Така ви се пада, ганьовци, да сте съвременници на разпада на държавата си.

Тя тая държава се разпада от има няма 1300 години и ето че все още я има. Само чукундурите като тоя полицай и теб не свършват.

В Румъния, Франция, Германия, Англия, САЩ и т.н. няма инциденти с пияни/дрогирани полицаи. Там няма катастрофи, там няма престъпност... Учете малко чужди езици и четете чуждата преса. Ние не сме изолиран остров и нищо от това, което се случва по света не ни е чужно и обратното. Но пък какъв кеф е "нашио" да каже: "Само в България" може да стане това или онова. Колкото до конкретния случай от новината - заради буйстването и наглото поведение искрено се надявам с цялата строгост да му се стовари закона. Още повече, че тези хора с тази професия и без да са на работа пак са морално длъжни поне една идея повече от другите да живеят и демонстрират, ако не по-скромен и примерен живот, то поне не скандалност и безпардонност!

В Испания познавам един полицай който го хванаха с алкохол. Не толкова че да е престъпление. Но освен глобите и че го понижиха му удържаха 3 заплати, защото не можел да работи без книжка.