Коментари - Пиян младеж с "Порше Кайен" влезе в първия етаж на къща в шуменско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типична циганска кирпичена къща. Ако беше се забил в къща с каменни стени метър дебелина както са в българските села, поршето щеше да се сплеска като консервена кутия.

Е, хайде. Така се е утвърдило от 60 70 години, ти сега ще променяш нещата е немс да стане. НАй-малкото защото е глупаво и дребнаво. И на разтворимотп кафе му казват ,,нес", и на течен сапун - веро

проверят дали реже приятелките си, защото профилът му натам отива!

Така се получава когато през последните 20-30 години се отглеждат невменяеми психопати и душевно болни.

Да зазидат колата в къщата !!! Аман от пишман тарикати !!!

бързo УСКОРЯВА: Ускорение от 0 до 100 км/ч: oT 4,9 go 6 секунди, *uBu + 3gpaBu

Шуменско село, Порше Кайен, пиян младеж, съборена къща...така, да проверя...Да, до тук всичко съвпада. Класика в жанра.

Момчето мие кенеф в Германия и тук изпуска напрежението! Голям бабаит!

нощем само се спи и то на неподвижен креват в неподвижно място, илu кормуващия си е въобразил че е в роля изпитвач здравина на жилищна построиъка, или ако е ползвал екранна карта - то поради грешка - кoмпютърно-четимата cxематична карта го е измамила, или наместо спирачната пластина е натиснал тази за увеличаване двигателни обороти, или му се е приспало и е изпуснал воланнuя геврек, живи и здрaBu

Поредния брадато-татуран чалгопитек.

Ако влезе така в моята къща, ще конфискувам и поршето, и младежа.

1 во-какво означава да откаже кръвна проба?Като откаже отива в ареста за неопределено време и пак дава проба. 2-ро прави основен ремонт с лични средства на имуществото. 3-то взима му се книжката за 1 година да му дойде акъла.Ето всичко е много просто ,защо не се прилага????

Отнемане на превозното средство и книжката. Възстановяване на щетите и затвор.

Пак младо пишлиме, пак тежък инцидент... Абе, намерете начин да спрете тези 18-23 годишни убийци на пътя, Те са 85-90% от всички произшествия...

Пишлеме

Начини има, желание няма.

Доказал се е. Успял европеец. Имитация на мутра със скъпо МПС.

това само емблемата му е на Порше

Нищо луксозно няма в тая стара барака, виж им цените в мобиле

Ужас е в североизтока по това време. Пълно е със смугли "германци" и мустакати "нидерландци".

Момчето е много добро, хлапешка му работа, пийнал малко, шмръкнал, излязъл да се види с приятели, на всеки се случва. Нали няма жертви, па и да има, млад е човека, трябва да му се даде шанс дето се вика живей му се и на него.

Пък къщата , че трябва да се строи наново - на кой ли му пука. Като гледам как е съборено и как е пукнат таванът..... Поредният безнаказан.

Да влезе в мойта къща ще го гръмка като куче

Какво е това "Ще го гръмна" !? По добре ще звучи: Той влезе внезапно в стаята с джипа си, докато започвах да обезопасявам и почиствам пушката си. В момента в който ме подкоси, неволно съм натиснал спусъка докато цевта бе опряна в челото му.

Щом е с немска регистрация всичко е ясно. Явно е от новите европейци. Само не знам, кой ще оправя къщата на хората.

Застраховката му - дори ще са доволни, защото ще платят добре - ще назначат оценител, той ще каже размера на щетите, ще ги пратят на застрахователната компания и тя ще ги изплати моментално! НО! Понеже сме в единна система, веднага ще разберат, че нашия юнак е карал под въздействие на алкохолно опиянение, което автоматично влиза в графата действие с умисъл/grobe Fahrlässigkeit и застрахователната компания ще заведе насрещен иск/regressforderung срещу него. Но нека да изчакаме да изтрезнее, тогава ще говорим. Даже по-добре за него ще е да им се измоли той да плати да оправят къщата.

че нито колата е на негово има,нито е вписан в застраховката;)Шофьор на 24 години и Порше Кайен-застраховката му ще е 2 пъти по-скъпа от колата!!!А в такъв случай застрахователят само казва-карал без застраховка,и мачът свършва...Единственото решение е граждански иск срещу шофьора-познай дали ще вземат нещо...

Кайен е извращението на Порше... нормално да му се иска да го размаже...

Колко кайена си имал и в колко си се возил, та знаеш? Щото аз знам от личен опит що за кола е

имаш опит с истинско Порше, тогава ще разбереш.

Това е Туарег. Защо да е извращение?

... щом е пиян :/ всичко е точно, ако нямаше аптечка обаче !!!

Решил е да се върне към корените си.

Хехе - най-вероятно работи във фабрика за транжиране на пилета, 1600 евро нетна заплата, живее във WG(в стая с други с обща тоалетна), остават му 1200 евро чисти след наема и тока, и нашия е теглил кредит 15 к евро за 10 години. 300 евро му е вноската. Такива като тоя надали изобщо са си помисляли за пълно каско! Сега освен книжката 6 месеца на трупчета е и -15 к евро. Е, хайде - в БГ може за 8-9 хиляди лева да му я стегнат да се прибере в немско! Е, наиграл се е! Добре , че не си е строшил главата и не е убил някой друг!

а на хората къщата кой ще оправя?

Нали това е риторичен въпрос? Как да отговорим.

Които оправиха и къщите след наводненията.

Английския виц - тир влиза през стената в спалнята на къщата. Шофьора учтиво пита - от тук ли е пътя за Манчестър. Учтив отговор - не господине. През хола е. Дано си вземе поука, че с тези промили...... И добре, че не уби човек. Пари се изкарват. Но трябва и разумно да се харчат. Все се питам, защо съм имал повече акъл от тях на техните години.

...И зарежда за 10 лв на колонката за да може да подмокри месните девойки с две кръкгчета на мегдана.

Отнемане на колата и без книжка за цял живот. Това трябва да е закона.

Цървул с Кайен

И Кайен с цървул.

Как така отказва да даде проба

Дори и втора употреба, откъде 24 годишен пишлигар има пари за Кайен. Вървят между 15 и 25 + хилки

Ти па ся - не закусва момчето.

Сина ми има над 12 х. лични спестявания. Дарения от дядо за скъпото му и единствено внуче. Не ще да слуша дъртото. Ама ще види мощна кола през..... Докато ме държат ръцете и ми има респект.

и какво ? Спестихте 12 хилки и юруш кола да се вземе за всичките тези пари. Направете нещо умно с тях, барем като порасне толкова да му е само каското. Поздрави, не съм робот.

Караш Кайен - пишман бизнесмен! Жена ти не ти дава "багажа" ти да бараш!

И този като Белослава, не му се дава кръв страх го е от иглата. След отказ да дадеш кръв, без книжка до живот. Кое е толкова сложно да се променят законите, какво толкова трябва да се умува още.

До кога ще търпим и това извращение "Отказал да даде!"?!?!? Веднага да се коригира и това!

ДЖИП Е МАРКА, КСЕРОКС Е МАРКА, ЕЛКА Е МАРКА и т.н. Хубаво е да започнем да използваме правилните думи. Поздрави, Не съм Робот.

в сличая е много важно а се спомене и дрегер

Ха, ха, хе бугаретата вечно жадни никога не са се напили и наяли, нема такава мършава сган на цялата планета кат бугарите

Сус бе брато, че те пратим у Северна Македоиня.

ㅤ

Дано джипът не е пострадал сериозно.

Защо законът не приравнява отказ от вземане на проба с 5 промила ? Отказваш, значи си в най-тежката категория и получаваш максимума...

1.75 промила, автоматично 1.75г пробация. При катастрофа 1.75г затвор.

Споко, тате бързо ще го освободи - вече е платил.

Я сега да видим магистратите в действие, дали ще му нахлуят максимално наказа ие за отказ от алкохол тест и каране в пияно състояние

Сега ще скочат с максимални обвинения, за да поискат максимален рушвет. Иначе може само с 5-цифрена сума да се размине, а това е грехота.

Търсил е още ракия да си допие.