Питбули нахапаха до смърт домашно куче в Пловдив

За момента е известно, че собственик на двете кучета е жена, която дори е заявила в социалните мрежи, че е "решила" стопанинът на Макси да живее

Обратно в новината

Коментари - Питбули нахапаха до смърт домашно куче в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кучетата да ги пратят в Шумен там им е мастото

след като цяла България я превърнаха в един голям кучкарник - всеки гледа да ръфа някого. Тия мастии директо да ги ликвидират.

"Пострадалото семейство е категорично, че ще направи всичко възможно смъртта на домашния им любимец да не остане просто поредният случай на разкъсано от питбули куче." Битият е бит... Точно просто поредният случай е. Щото всеки път са два дни статии и взимане на мерки и всичко се повтаря до безкрай. Както с всички скандали у нас де.

А намордници нещо?

първо достатъчно пространства за свободно пуснати кучета и след това инспекторите могат да ходят и да се разправят...в момента в София не знам дали има и 10-ина места оградени за свободно пуснати кучета. да не говорим и че трябва да са различни - едно до 10 кг и отделно за над 10 кг. ако от скоро имаш куче няма да ти е проблем, но трябва да се внуши култура на собственици, които от години са свикнали да разхождат помияри без каишки. няма как да стане ако не им дадете морков преди пръчка.

На тая кучетата ще останат отстреляни на място, а тя с счупени ръце и крака

Дадоха на кучкарите сами да си напишат закон за песовете... и те сътвориха безумия. Кучето не носи отговорнист. Единственият начин стопанинът да носи такава, е ако пострадалият докаже, че кучето умишлено е било насъсквано и подскрекавано да атакува. Вижте съдебните решение - наядени хора, осакатени деца. Пред съда стопанинът намира някой свидетел, който казва, че кучето обикновено е било вързано. Това веднага го оправдава - няма умисъл, то се измъкнало само, нападнало... е.. малшанс... Само си представете - блъска ви пиян шофьор, вие трябва да доказвате, че той умишлено се е напил. Ако не успеете да го докажете, съдът го оправдава... Такъв е закона - нито полицията е виновна в случа, нито съд или прокуратура. Законотворецът, избран от народа, така е решил!

Научете се да четете законите по праилния начин