Скандал във ВСС заради писмо на Бареков срещу Панов

Представляващият Висшия съдебен съвет (ВСС) Димитър Узунов обвини председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов в политически обвързаности.

Обратно в новината

Коментари - Скандал във ВСС заради писмо на Бареков срещу Панов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко години дават за убийство по симпатия?

Защо не е в панделата?

Този ВСС трябва да се разпусне от Президента, да се назначи служебен до избора на нов и се преразгледат неговите решения, които са срам за системата.

Узунов и други около него във ВСС, хора на Цацаров, са срам за съдебната система в България. Всички го знаят, но явно няма кой да се справи с тях.

По новата скала за родоотстъпност на Баречката и Узунката се присъждат по 2+ евгенмиха!

Прибави и Кирякстефчо Бинев, да не говорим за вмирисаните от корупционни аванти Цонев и Бисеров...

Рядко се среща толкова компрометиран човек като Узунов, който въпреки всички невероятни гафове отново налага мнение. Абе няма ли кой да го озапти??

Бареков и Узунов, две страни на една и съща монета. Пфу, драйфа ми се!

Скандал във ВСС заради писмо на Бареков срещу Панов И на този боклук Бареков, трябва само да се пусне водата в тоалетната за да се отмие.

не обръщай внимание, погледни и отмини.

Този пак се е разпищолил. Няма ли кой да го въдвори?

На всички избори досега е имало палячовци - Жорж Ганчев, Йоло Денев, Волен Сидеров, Бареков.

Останаха много малко хора от съдебната система, които искат да променят нещо в нея. Но фактите говорят, че срещу тях се води ожесточена война с всички средства.И начело на тях е Пеевски. Този Бареков явно са му платили и прави пълни глупости.

За съжаление положението ще е такова докато не се реформира Съдебната система в частност "независимата" прокуратура!

Малко свестни хора като Лозан Панов трябва да бъдат очернени, защото искат промяна в системата, а Бареков е само една маша, до болка познат новия Сидеров, той се кротна, а Бареков страда изоставен от избиратилите си, от депутатите си.. Жалка картина, ако се избират от народа съдиите с удоволствие бих гласувала за Лозав Панов. Неудобен е защо бръкна в раната наречена " гнили ябълки " Продължавайте г-н Панов, историята ще оцени всичко, което правите. Без промяна отвътре , не е въможно, каквито и закони да бъдат променени, хората в съдебната система трябва да са част от промяната.

Сам ще му е трудно, трябва да бъде подкрепен от хората които искат промяна!!!

Като пищете за наглата отвратителна пловдивска майна, възможно ли е да не показвате и наглата му отвратителна мутра ? Ако е възможно, би било чудесно.

Мишока Бареков е машата на модела Кой!!!

Прокуратурата и Цацаров пак влизат в сценарий стил Костинброд - Дудука изпратен от кукловодите на предна линия отзад Прокуратурата подкрепя. Какво и пречи тази Кьовеши на българската Прокуратура с 6% обществен рейтинг?? Румънската е с 54% рейтинг, което не е малко за държавна институция!!

Палачинката Бареков пак се изцепи. Ама нали си е палачинка друго не може да сътвори. Докога ще има все още тъпи и прости българи да гласуват и издигат за депутати такива, като ПАЛАЧИНКАТА (бареков)

Чу се че Бареков е още жив. Па си направил и партийка "Презареди България" с единствен член (не моя).

Партията е "Презареди В България"

Лозан Панов пречи на всички , ЗНАЧИ Е ПРАВ . Трябва да се разпусне Бг-съд. система , магистратите не искат РЕФОРМИ ...

За всички дебили преди да коментират трябва да е ясно - в момента сблъсъкът във ВСС е между хората на Пеевски и Цацаров от една страна, която е мнозинство и представителите на Съдебната система в лицето на Лозан Панов. Хората са аполични, не следят процесите в държавата и лесно би манипулират!!

"Това предизвика гнева му и докато Кьовеши изнасяше лекция, той блъскаше по вратата на залата." Бай ви Ганя нЕма се затрие.

Вижте какви индивиди сме пратили в Европарламента.Къде са психиатрите , които не са си свършили работата ? Само някакъв луд може да иска оставка на Председател на върховен съд.Къде се намира евродепутата и като какъв ще прави подобно искане ?

Сега пък си имаме Марешки, тежко и такава държава.

Боже, прибери си вересиите, моля ти се!;) Абе, дудука да не е станал кадър на съда, че над час "кадровия орган" се занимава с крясъците му?;) И сега вместо Краси Черния ВСС се е сдобил с ново лица - Ники Мазния!

Ееее ама като клоуни в цирка,всеки побутва другия,всеки мърмори против другия. А Бареков като наш представител в ЕП може малко да се приведе във вид,а не да се разхожда и държи като някой плейбой току що излязъл от полицейски изтрезвител,магаре и половина.

d4

непоносима смрад. на диария!

Това е ВИСШИЯТ Съдебен Съвет. Представете си редовия Съд.. Няма значение кой управлява, докато тези са ни съдиите.

Добре че редовия съд/съдия не прилича на висшия си кадровик , тогава щяхте да видите проблемно правосъдие.