Ердоган очаква отношенията с Русия да се нормализират бързо

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган изрази вчера надежда, че отношенията между Турция и Русия бързо ще се нормализират, предадоха Ройтерс и Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган очаква отношенията с Русия да се нормализират бързо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SHTE BUDE AKO RUSNATZITE SE HVANAT NA AKULA NA TOYA TZIGANIN ERDOGAN.S TIA TURZTI NISHTO OBSHTO NE TRYABVA DA SE IMA.TOVA SA PODLI GADOVE ISLYAMISTI.

Много хубаво си го написал кратко и ясно.

КОГАТО ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ ТОГАВА ЕРДОГАН ЩЕ НАРЕДИ НА ПУТИН КАКВО ДА ПРАВИ

От днес на сетне само соросоидлите ще снабдяват ердоган с гъз

" Май както Анкара, така и Москва интерпретират писмото така, че версията им да отговаря на очакванията на публиката." На Ердоган не му пука, а масква е гладна .

да влезе Су 35 в Турция и свали F 16 в полет на живо по BBC и БНТ.

Путлеровата пропаганда трябва да лъже с нещо простите ватенки :)))) какви "огромни успехи" е постигнала руската некадърност.....все едно чета "Работническо дело" :))))

тия педеруги не са искрени а притиснати до стената и са свалили шалвари и потури. Сега ще свалят звезди на Путин дано руснаците откажат!

...щото е опряло шило у дупило...

Мда,типично турски номера - като го натирят едните ,тича при другите над.пен и хич не се замисля преди месеци как се ос.ал ! Нагли турчоля,наглиии ...

Путин към Ердоган: Писна ми от българите! 4 декември 2014 "България може да се изяде от яд, че остава без "Южен поток". Да му е честита на Европейския съюз засилената зависимост от украинския транзит". -БЕЗ КОМЕНТАР ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ: 29.11.2015стана грешка, в резултат на която руски пилот наруши въздушното пространство на Израел с една миля (1,6 км), съобщи РИА Новости. Грузия сезира ЕС: Русия нарушава грузинското въздушно пространство. 07.03.2014 6.10.2015 г. - Втори руски военен самолет наруши въздушното пространство на Турция. 5-10-2015.Турция обвини Русия в нарушение на въздушното пространство. Турските военновъздушни сили вдигнаха под тревога два изтребителя Еф 16 заради руски самолет МИГ-29. Инцидентът е станал миналата събота близо до сирийската граница. Северна Европа се обединява заради Русия. Осем северноевропейски държави постигнаха споразумение за увеличаване на военното сътрудничество помежду си поради засилената активност на руската армия. Министрите на отбраната на Финландия, Швеция, Норвегия, Дания, балтийските държави и Великобритания. Самолети на НАТО са прехванали повече от сто руски полета тази година.

Щерчо, кога ще се научиш да четеш и да се информираш. Никой никъде по света не сваля чужди самолети, нарушили N пъти въздушното пространство. Турция е нарушила въздушното пространство на Гърция 1500 (хиляда и петстотин) пъти за една година. И какво - нищо, пращат си дипломатически ноти. Информирай се повече, момче.

Ердоган очаква отношенията с Русия да се нормализират бързо, А ПУТИН КОПНЕЕ ЗА ТОВА ЧЕ Е В ИКОНОМИЧЕСКА И ВОЕННА БРОКАДА. РУСИЯ В МОМЕНТА Е ЕДИН ГАЛЯМ ЛЕНИНГРАД..ТЛАД,ИНФЛАЦИЯ,ДИКТАТУРА....УРААААААААААААААААААААА

h 1

СЪБУДИ се НАРОДЕ и СЛУШАЙ: 767 ( нерегистриран ) 28.06.2016 11:29 Ето ви нагледен пример за какво мечтаят безродниците по нашите земи! Искат отново руския ботуш по бащини ни земи! Мръсни отвратителни и гнусни нищожества! Това си е национално предателство и тези ще са първите, които ще се опитат да разкъсат Майка България, когато господарите им от Кремъл дадът сигнал! Вижте ги добре кои са тези, които искат да няма България, да я разделят и да я подарят на чужда, враждебна нам държава! Това е Петата колона на Москва! Това са русофилита - най-голямото проклятие за България!

Безродните соросоиди и еврогейове искат да ви вкарат в 4-я германски райх на Меркел и да унищожат България като държава. Същата България която получи своята свобода от "османското присъствие на Балканите" с кръвта на руснаци и българи. ПОЗОР!!!

Каквото и да ви плямпат безродните чуждопоклоници, знайте че то е в интерес единствено и само на Русия! Те са толкова зомбирани от Кремълската пропаганда, че дори са готови да водят война срещу останалите българи за да отцепят парчета територии от Майка България! А след това ще са много доволни когато Руската иперия ги анексира! Това са те - русофилите! Петата колона на Империята на злото!

Ердоган има в момента само един гол гъз ,и е готов да го предложи на Путин и да си плати ,но на дрислив гъз руснаците не налитат. Само баба Меркел има мерак да го оближе. Още има спомени от слънчев бряг кога ходеше дибидюс и бащицата на Станишев я снимаше ли снимаше.

тръхгна кат аслан, върна се кат насран

Не знам защо продължавам да пиша в тоя цензуриран сайт. пиша поговорка свързана с темата, недоучил редактор я трие ,защото била спам. Или е протурски сайта ви?

Всичко това е абсолютно вярно. Ердоган е добър политик за народа си в абсолютни икономически и политически рамки

Путин искаше да бъде възстановена църквата света София в Турция и да започне да функционира.Ердоган защо си затваря ушите и очите ? ОТ България изискванията ни са по различни Събаряне на поне 100 джамии в България Изселване на поне 100 000 български мюсюлмани от България Спиране на кранчето на ДОСТ

Къде е най голямата европейска джамия?..ха.ха Гледай тези дни по Байрям ..ха..ха Москва ще стане арабска столица..ха.ха с килимчета по улиците.

Преди това всички европейски държави станаха това за което говориш- така, че няма страшно.

Ердоган говори и действа съвсем сериозно и отговорно за разлика от много български или немски политици . И най-страшното е че има силата и подкрепата на 90% от турците и на почти всички силни арабски страни и САЩ

ердоган не се е извинил , а е изпратил саболезнованя относно пилота на самолета . сега руските не могат да припариат до 10 км . до нашата - турската граница , знаят че пак ще бадат свалени .

Нещо много си се объркал, с твоята граница и ника ти, карай го по-полека!!! Нещо граници ли искаш да коригираш??????

"... цитира политолога Синан Юлген от Истанбул: "Турция казва за вътрешно ползване, че в Москва е пратено писмо с израз на известно съжаление, а Москва твърди, че писмото съдържа извинение. Май както Анкара, така и Москва интерпретират писмото така, че верията им да отговаря на очакванията на публиката". Сиреч, не знаем точния текст, съотв. и коментирането му е спекулация.

А официалното изявление на турския външен министър разрешаваш ли да коментираме? Щото той каза, че Турция е готова да плати на Русия за сваления самолет.

Цитат: "...Hayatını kaybeden Rus pilotun ailesine bir kez daha acılarını paylaştığımı belirtmek ve taziyelerimi sunmak istiyorum; kusura bakmasınlar diyorum..." Айде сега да те видим...

Турският външен министър Бинали Йълдъръм заяви, че Турция е готова да плати обезщетение за сваления руски самолет. Ердоган остана съвсем без международна подкрепа, освен от нашите ястреби плевнелиев, местан и митов.

не само се извинявал на Путин а бил готов и да плати за сваления самолет. Къде сте ми мили соросоиди, които бяхте готови снощи да ви поразширят свинкстера за да защитите опорната точка от Козяк

Плевналиев готви извинителното писмо до Путин.Не шумете...

Те тиквата и цялата шайка герберасти ще си отработват в трудовия лагер в Русия ама не ми ясно дали ще обесят Плевнелиев

Ето ви нагледен пример за какво мечтаят безродниците по нашите земи! Искат отново руския ботуш по бащини ни земи! Мръсни отвратителни и гнусни нищожества! Това си е национално предателство и тези ще са първите, които ще се опитат да разкъсат Майка България, когато господарите им от Кремъл дадът сигнал! Вижте ги добре кои са тези, които искат да няма България, да я разделят и да я подарят на чужда, враждебна нам държава! Това е Петата колона на Москва! Това са русофилита - най-голямото проклятие за България!

Горката ни Майка!

Нещо ми се чини ,че друг вятър повява напоследък.Нещо се мъти.Бавно и полека ЕС и Турция омекват по отношение на Русия.Изглежда им увират главите ,че с лошо -още по лошо.Само чичо Сам държи курса на конфронтация и гледа това да стане с чужда пита.Интересите-това е истината.Само ние не си ги отстояваме.

Ердо, знаем, че си силен в традиционните ислямски ценности, ама ако след ислямската попара, която сам си надроби, искаш да си "размразиш" отношенията с Русия, ще трябва да наблегнеш на традиционните орални ценности!

Ето Ви още един силен аргумент за това, че България трябва да подкрепи твърдо идеята за по-силни Съединени Европейски Щати. В противен случай винаги ще сме заложници на политическите проститутки от Изтока - ердоган и путин.

И аз съм за силен,стабилен, проспериращ но и хогогенен ЕС ! Но не политическите проститутки правят световната политика а самите те са заложнички на тези които я правят. Така че внимавай самият ти да не влизаш в ролята на дашна убавица както правят нашите "далновидни" политици.

Според мен на Ердоган са му теглили шута в Берлин за близко влизане на Турция в ЕС. След Брекзит, влизане на Турция в ЕС се превръща в мишън импосибъл. Никой не ще да плаща сега за влизането на Турция, когато УК спира да плаща вноските си. Всичко си е на финансова основа....няма други причини. Изправена пред пълен разпад на ЕУ, Меркелката пък и Ердоган са осъзнали, че влизането на Турция в несъществуващ и разпадащ се ЕС си е химера......

До вчера се репчеше, че ще води флотилия , а днес даде назад ...

Толкова беше, няма и година цупене и сега пак се награбиха. Путин и Ердоган имат преклаено много общи интереси за да се правят на обидени дълго. А и двамата по-скоро си приличат, отколкото да се различават - и като ценностна система и като стил на управление.

По какво си приличат? Путин управлява съвременна ядрена космическа държава с велика историята и велика култура, а Ердоган се изживява като султан подкрепящ ислямския тероризъм и водещ неоосманистка политика. И кое му е общото? Осъзнаваш ли какво представлява Русия и какво влияние има все повече върху световните процеси? Едва ли. Ако има някой днес, който реално да се бори с ислямския тероризъм създанен от Америка и насочен основно срещу Европа то това е Русия. Турция е съучастник на Щатите, Катар и саудитците.

"Ако има някой днес, който реално да се бори с ислямския тероризъм създанен от Америка и насочен основно срещу Европа то това е Русия" Аха значи Америка създава слямския тероризъм за да унищожи ЕС! А Путин понеже е пръв търговски парньор, с всички сили и средства защитава ЕС?! И защо САЩ ще се лиши от такъв голям търговски пазар, като унищожи ЕС?! А да! Защото ЕС е наложил санкции на Америка и той няма друг полезен ход, освен унищожаването на омразния ЕС! А така и по-лесно ще анексира малките дъжавици една по една, нали!? Путинофилите сте велики на това, как на черното да казвате бяло!

Ердогане, Москва на сълзи не вярва! Вече кремъл ти иска главата,защо чака цяла година.

Потомците на ордата под властта на кървавото КГБ не вярвам да поемат подадената ръка от лидера на демократична Турция приела евроатлантическите ценности като пътеводна светлина

Готин, освен, че постът ти е написан в най добрите традиции на Работническо дело, струва ми се че напоследък нещо евроатлантическите ценности доста помръкнаха и не ги бива за пътеводна светлина

В Турция е голяма демокрация - Ердоган си назначи родата в управлението, много журналисти и инакомислещи са хвърлени в затвора или убити посред бял ден. Невиждам какво общо има Ердоган с евроатлантическите ценности - гей паради не се провеждат в Турция.

Ислямиста Ердоган се опитва да спаси летния сезон в Турция. Късно е либе за китка, като подкрепяш ИДИЛ. Сега да чака американски туристи... Ама най-много от САЩ да му изпратят американски войници. Този уважаван от Дир-а човек стреля по силите, които се борят с ИДИЛ, изпраща ислямски проповедници за турски посланици в България и финансира турските партии и ходжите в България.

На колене ердогане на колене пред великия император Владимир Путин!!!

Колко са жалки анадолските камилари,с типичните за тях шикалкавеници!Да ама това не е капалъ чарши,а Кремъл може би затова не им минават номерата?

Старата любов ,ръжда не хваща:) Скоро братята Путин и Ердоган ще се прегърнат по-страстно от всякога! Тежко и горко на България тогава.

Фесовете усетха дебелия край и обърнаха палачинката. Ще плащат и ще се извиняват щото ще си ядат потурите.

Тоя е пълна откачалка.

Без съмнение Ердоган е едно зло което сполетя Турция!Не знам само какво чакат военните,яе не го свалят от власт и не го съдят?Той развали отношенията скюрдите и започнаха атентати които съсипаха туризма.Ако не беше започвал отново войната с тях сега курортите му щяха да бъдат пълни и Европейските лидери нямаше да странят от него като от чумав.Нито пък щеше да се моли на презряния гном в Кремъл и да му се извинява за провокациите!

Отношенията между двете държави никога няма да се подобрят до нивото, което беше преди самолета. Но ембаргото против Русия ще я принуди да ,,клекне" и да се примири. Това ще е добре за Ердоган, защото ще съживи икономиката на Турция. Опасявам се, че това не е добре за България.

След извинението, днес са пратени и сучите за обезщетение. Хахахахаха

Преди в курортите им имаше много руснаци и евреи, явно са го закъсали и се помирява и с 2-те държави

по добре краварник , отколкото концлагер

Краварника си е жив концлагер! Питай индианците! Те ще ти разкаажат!

В това, което наричаш "концлагер", нормалните хора живееха нормално, престъпниците търкаха нарове и чукаха камъни без закрилата на БХК, а държавните лидери се возеха във Волги, каквато имаше и комшията ми -шофьор на катафалката в града. А другият ми комшия (и той -шофьор, ама на ТИР), караше Волво. Понеже съм от корабостроителен град, много мои съученици, станаха моряци (без да плащат семестри). Те и семействата им носеха дънки и се возеха в БМВ-та и Мерцедеси. Само че, не управляваха държавата. Борците, щангистите и художествените ни гимнастички носеха световно злато, но не събираха "такса спокойствие". Нито пък, купуваха гласове и продаваха кебапчета сред мангалията на ползу власти. Висшите училища не пълнеха аудиториите си с неграмотна паплач в името на делегираните бюджети (гювечи), а болниците от столицата до паланката, си лекуваха болните, а не вписваха здравите в "оборот" за да източват здравната каса. И ги имаше -вкл. ведомствени и училищни медици. А не психолози. От последните нямаше нужда. Населението не беше психясало. Психяса след 10.11.89 г. Защото се подведе по малкото психясали малко преди това.

Ееееееее, тоя чакА да мине година и да поиска извинение! Много е искрен човека! Жив руснак няма в курортите им :) Утрепа хората и сега - извинявам се :(

Боли ме оная работа за турските ви курорти Нали празни турски курорти означава пълни български

Я, Геец, какво стана? Притесни се къде ще почиват руснаците ли?

Даааааааааааааааааа...Бившата подлога на Краварника-Султан Пердоган, видя, че става наистина напечено и подложи гъз на Русия!!! Сега е въпроса в какъв размер ще бъде обезщетението за руския Су-24! Дали няма да е в десеткратен размер..Колкото за една пълна ескадрила от новите изтребител-бомбардировачи Су-34!!!!

Мечтата на българския рублофил: Да се възстанови вечното руско-турско братство Здравствуйте братушки

Турските курорти са празни...

като главата ти.

А, да - и още нещо - тоя изрод, който е вожда на разбойниците, разстреляли пилотите, го пуснаха от затвора, в домашен арест е и го съдят по едни измислени обвинения за "притежаване на оръжие", макар че в началото - първите дни след убийството на руските пилоти, - той сам се хвалеше пред камери, че е стрелял, че е наредил да се стреля, че той е "героят", който е убил "нарушителите" на пространството им ... Арпаслан някой си ... Чудно е, че е още жив, това е въпрос, който руснаците обикновено го решават доста бързо и тихо, но вероятно го спаси затвора досега ... Той че е пътник - това е ясно, но по-добре би било турчолята да го съдят за убийство и да си го държат там в някой дранголник, или пък да го предадат на руснаците, които да го съдят ... и ще го осъдят, не на смърт, защото това наказание в момента там е отменено, но в руски затвор ще съжали, че е оживял ... Този въпрос е много важен - за руснаците наказването на виновника е толкова важно, колкото и компенсациите за семейството, а в този политически процес - и за възстановяване на истината около инцидента, която беше опорочена много пъти и на най-високо международно ниво! На Путин такива не му минават лесно - има още да пише Ердоган, а най-добре е да заседне над някои добри преводи на "Война и мир", "Братя Крамазови", "Идиот" ... ей такива четива, от които може да се разбере нещо за руснаците и техния начин да решават спорни въпроси, в които има замесена армия и офицери, понятия като чест - национална и на мундира, справедливост, живот и смърт!

Айде сега е ред и на Плевнелиев да изпрати до Путин едно молещо за прошка писмо. И за глупостите за хибридните войни, и за споменаването на 3-ти март за освободилите ни украински, финландски и полски войници, но нищо за руските. За цялата си маниакално дива злоба към Русия. А след това и на нас да ни се извини за антибългарска си позиция.

Много ти се иска Турция да ни е за пример, нали НЕЩАСТЕН ЕНИЧАР