Каролев към Стоичков: Бъди мъжкар и си кажи!

Общинският съветник от НДСВ и кандидат за кмет на София Владимир Каролев изпрати до медиите писмо срещу Христо Стоичков.

Обратно в новината

Коментари - Каролев към Стоичков: Бъди мъжкар и си кажи! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махни това "НА" пред 100%! Така говорят продавачите на ф-ри в Илиянци...

КАРОЛЕВ, НЕ ЗНАМ КОЙ СИ И ОТ КЪДЕ СЕ ПОЯВИ???? НО ТОЗИ ПЪТ СЪМ, НА 100% СЪГЛАСЕН С ТЕБ С ВСИЧКИ ПИСАНИЯ

Каролев-Лизач Гъзов!

Аз определено не съм фен на Стоичков, но тоя Каролев е изключително нагъл простак. Школата на БКП/ДС си е казала думата.

Мислех да т поправя, щото явно си объркано човек, но ФЕН по-долу го е направил, та няма да се повтарям. П.С. Проблемът, по който тук са се изказали толкова много хора не е в Стоичков. Там нещата са ясни. Проблемът е, че точно тази нечистоплътна (в прекия и преносен смисъл) мутра на снимката няма право да се изказва и да дава съвети на другите.

Не съм фен на Каролев,но е напълно прав. Това,че стоичков е забогатял не заничи ,че е станал по-умен и по образован. А за заменката наистина първата оценка на общинският имот беше силно занижена и нереална. Има доклади и може да се провери в СО и СОС. Фактите са там. Стоичков навремето беше застанал опасно близко и до мутрите от ВИС-2.Защо не си каже какво е търсил при мутрите. Изглежда винаги стоичков се бута при тези които са на влас. А за консул-това е резил за БГ безспорно.

че те мутрите са на депутатите - кво искаш да кажеш - що е бил опасно близо до депутатите ли?

Има някой за прокурор.

Г-н Каролев, аз съм Ваш фен от много години и наистиа Ви съчувствам че не успяхте да се вредите в организираната от бившия президент група на путкинолижещите и ще ви се наложи да продължавате да лижете благородното дупе на Секскобургготеца. Но въпреки всичко трябва да ви призная, че притежавате една изклучително добра черта (позната само на най-близкото Ви оточение) - и това е чертата, която разделя задните Ви части на две.

краъно неприятен комунист

проба

Каролев към Стоичков - Хърбел на Щърбел...

Правилно, Каролев! Ристето да си гледа топките и да остави мисленето на умните мъже. Добре борави он с топките и отляво, и отдясно... аха да си спомним какво мъжкарче беше, кат ги подрусва така, но кат си отвори устата... Е-е ... то Стоичковото , нашто, бе! От две думи си му личи.

Гледам идиотските коментари на герберастите по-долу и все повече ми е ясно защо Бг скоро няма да се оправи. Браво на Каролев - само така - бой по лумпените! И малко допълнение: "Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи по-мъжкар ли се чувстваше когато Бойко Борисов като главен сек от НДСВ, по времето на НДСВ, ти беше дал син буркан да се гъзариш по софийските улици?"

Агент Камен му зададе 10-на въпроса само на първо четене!!!!

Не си чешете тук езиците, ами му вдигнете червения картон на изборите, просто така -защото ни е ядосал и можем да го направи на инат. Ако няма за кого да гласувате - има и отрицателен вот - нека имаме над 80% недействителни бюлетини при 80% изборна активност.

ЧЕРВЕНИТЕ КАК СА УСПЯЛИ ДА ПОДГОТВЯТ ТОЛКОВА МНОГО КАДРИ?ВЯРНО Е ЧЕ ПО-ВЕЧЕТО СА НАШИ МЪРЗЕЛИВЦИ!!!ПОСЛЕДСТВИЯТА ГИ ЗНАЕМ ВЕЧЕ 65 ГОДИНИ!!!

абе този каролев лие незнам какв си саветник лие какв е там незнам ама нещо много се исказва недобре. тои познава ли стоичков добре или е една кукла коаято лиже и маже нан кои беше този зар че не се сещам симион. та ми казва че имал афторитет вав света кои свят ако не е таина комаржииският ли или кои света е един глупак . какво ми преставяш някакв си исковял старез за идул и за афторитет на страната ни бе глупак кажете ми така наречен експерт по икономикаи защитник нан заря " симион " какво беше построено от него като беше министар. а стоичков строи фудболни игреща и саздава фудболни училища и развива сас собствени стредства фудбола вав б г . кажи ми сега каролев какво направехте вие когато бяхте на власт сас заря " как се казваше аааааа симион бил тои сетих се . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

страшен си! Стоичков ли ти писа текста? А Каролев си е нормален гъзелизец на дъртия от Мадрид. Нали благодарение на него се обогатиха не малко измислени политици.

Тоя недоказан празноглавец не е достоен да оближе задника на Стоичков,камо ли да го коментира.

Стоичков бил прост футболист, а уж икономиста, прост като налъм без каишка! И то от пластик, изключително вреден, неекологичен налъм!

гледам и се чудя.вие зомбита ли сте?ще го река директно - стоичков сега е голям простак.ама нека говори колкото си иска. да говори и да говори. тои не пише, други пишат. но да говори.аиде ице говори.всеки ден.много те моля. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всичко в писмото до Стоичков е вярно. Ама имаше един имотец дето Каролев със зъби отвоюва за Огнян Герджиков, убеждавайки ни че в случая било много изгодно за държавата - има ли някой да вярва на това?

Какво толкова е направил царя. Дойде, взе си имотите, изсече маса гори и сега си гледа кефа. Бил авторитет - да ама не. Не виждам някой да е хикнал да го търси. Ичето е мъжкар. За разлика от дупедавеца Каролев си има позиция. Не като него - днес с царя, утре с червените олигарси, други ден може и с Алексей да се целуне. А бе я оди и го ду..й бе. Взел сипример от Кадиев да задаваш въпроси. Ти мозък нямаш ли бе безхабернико.

Това изчадие е един царски лайномет застанал до вентилатора!!!

Каролев - бъди мъж, колкото и трудно да е това за теб! И си кажи кво ти прошепна Кобургота на ухото!

Ей, това ДС-то много обичат някой нещо да си каже, плащат им за това!!! Кажи си, та кажи си, па после оди доказвай, че не си камила

Аре бе Каролев !!! - Ицо е ЖЕНКАР !!! :)

Стоичков няма нужда от оплюване,той е толкова омразен от всички,че каквото и да каже звучи грозно,нагло и просташко.Всичките му колеги от 94г. влязоха в политиката и се окаляха и омазаха до уши.Сал един Ицо не успя,не защото не искаше,а защото не му стига акъла.

"Царо" се оказа само един лаком г.з, а Каролев му е едно от произведенията! Много рядък екскремент, лайно, обучено и подготвено да опръсква всичко и всеки

Това че Стоичков е Простак е напълно вярно,но той никога не може да задмине Простака ББ!!

какув машкар помиар е тои

Стоичков на терена беше гордост за България, сега е срам за България. Огорчи родителите си, и те дори се отказаха от него. Когато се е впускал в политиката, винаги е било катастрофално. Спомням си, че подкрепяша Луджев и той се провали. Сега с премиера са от един отбор, защото са от един дол дренки - бивши спортисти без мозък, с просташки манталитет, с уклон към мутрите. Последното Камата го е доказвал много пъти.

Тотален отврат ....

Стоичков на терена беше мъжкар и в повече дори. Но в политиката, което не му е работа, не го надценявай. Там е първосигнална гола вода.

Абе Каролев,поне ти не влизай в клюкарницата на Кадиев..Бъди мъж и не слизай на неговия женски,клюкарски манталитет.Той е "вечния кандидат за кмет",както имаме "вечни студенти"..Те поне чакат някой професор да се пенсионира,за да вземат диплома.А той,като не може да чака си запълва времето с клюкарски историй...

Не може Плевнелиев да се държи като мъж, след като изпълнява безпрекословно нарежданията на гуруто на ГЕРБ. Поставен на всички позиции с благословията на банкянския шоп, новият ни Лукашенко, такива като Плевнелиев, Цветанов, Цачева, ХФидосова и прочее отричателни герои в най-новата ни история, той не би могъл да бъде нито самостоятелен, нито решителен, нито инициатевин. Той не става за президент. Както и останалите - омръзнали ни до смърт, познати и вече порявили се като рушители на нашата България.

Някой го е казал преди мен: " Злините които Стоичков е причинили или може да причини, ако има такива, са пренебрежимо малки в сравнение с това което стори Сакскобургготски и монархо-комунистите около него. Дори "потъващият" ГЕРБ", се случва благодарение на тези хора. " ще добавя и БСП в кюпа - и то точно БСП-то на Гей стани шеф

От слънцето е, не се тревожи. Понаплискай се с водичка...

мъдра мисъл, само дето нещо днес нямаше достатъчно слънце...:) виж, тебе може да са те тресли топли вълни... ама ще да е било поради друга причина.

Модераторе, не трий поста, моля! Погледнете! ( нерегистриран ) 18.09.2011 12:52 Прегледайте това видео, за да не забравяме кой на кого лиже г*за!

жалко, че махнаха линка беше съвсем по темата - предаване във вибокса.

Почнаха офицалните поръчкови 'новини'. Колко струва на дума 'почернянето" ('болднатото')? :)

ПРИПОМНЕТЕ СИ БЕЗКРАЙНАТА НАГЛОСТ НА КАРОЛЕВ В ПРЕДАВАНЕТО 'НЕКА ГОВОРЯТ' НА РОСЕН ПЕТРОВ ОТ 04.07.10

"""Къде са НДСВ няма ги."""-- Ами че той Стоичков, почти нищо не е казал за НДСВ сега, но ако Каролев е рещил да плюе по Стоичков, това е друго. ... Тук вероятно, целта е Кунева да вземе повече гласове от Плевнелиев.

ЗАЩО ЛИ МИ СЕ СТРУВА, че Каролев (съпричастен към държавна сигурност)направи съзнателно ОГРОМНА ПРЕДИЗБОРНА УСЛУГА на една друга партия, която със зъби и нокти се бори за второто място? Тази селска проява ще струва със сигурност няколко стотици гласове за Кунева, така че вероятноста Калфин да изпревари Кунева нараства!

каролев ти си свиня-има да чекаш някой да гласува за теб

Напълно си прав. Не е нужно да го познаваш лично (Владко К.). Достатъчно е да видиш физиономията му...

Момче, не се издавай!...

Казваш "Стоичков е безродник". А Каролев какъв е?... Снимката казва всичко...Не е нужно да му слушаш наглите профанщини.

Вероятно и Каролев не е цвете !! НО,това не променя Факта ,че Стоичков Е алчени глупав безродник, подкрепящ в момента подобна на себе си партия.

Каролев, пак сбърка. Акъл имаш ли, да предизвикваш Ицата нещо да казва.Отидоха, та се не видяха, лелите и мамите до девето коляно... И отсега да знаеш - ти си тюфлек, цървул .../бъдещи цитати/...

Прав е Каролев-Стоичков извън футбола е нула,простак и нагаждач,винаги е със силните на деня.А се опита да вземе имот на супер ниска цена,НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ,а в Испания! и каза ,че нашата държава нищо не му е дала и нищо не и дължал!!А за какво си дава мнението и се бърка?Или може би чака нещо в замяна?