Ратко Младич с писмо от затвора: Вучич, спаси Сърбия!

Ратко Младич е изпратил писмо от затвора в Хага до президента на Сърбия Александър Вучич, в което заявява: "Вучич, само ти можеш да спасиш Сърбия!".

Обратно в новината

Коментари - Ратко Младич с писмо от затвора: Вучич, спаси Сърбия! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Класическа "фалшива новина".

Дядо ми беше казал: "Колкото по-малка и слаба е Сърбия, толкова по-добре за БЪЛГАРИЯ". И няма БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ, който да възхвалява нещо сръбско, камо ли велико-сръбския шовинизъм и национализъм!

това не е най-тежкото престъпление -най тежкото престъпление е между бендеровците и руските украинци (които нямаха оръжие и ги убиваха като кучета ) на който запад се прави че нищо не е стианало но има една програма в Германия която се казва гласът на Г-я в която се критикуват бенровската сволоч по безчовечна от немските ф-ти ПРАВ Е МЛАДИЧ !!!ТОЙ ДОКАЗВА КАККЪВ СМАРТ СА И ЕС И ХАМЕРИТЕ КОИМТО ВТОРИ СОРТ ЕВРОПЕЙЦИ . НЯМА и няма да има по-чевечни хора от славяните които и спасиха света от фашистистите за има и такава сапуни като у нас просната груна (*щтерю бягеееця и много други

Цитат- НЯМА и няма да има по-чевечни хора от славяните, които и спасиха света от фашистистите. Това е самата истина и благодарение на източноправославните вече 60 год. има мир в Европа!

Спомняте ли си и писмото на ДС доносника Гоце на времето до сръбския президент за да демонстрира подкрепата си? На този "голям български патриот" и "историк" до ... ЛИДЕРЪТ НА НАЙ-БЪЛГАРОМРАЗЕЩАТА ДЪРЖАВА И ЛИДЕРИТЕ Й, КОИТО СА ИЗВЕЛИ ОМРАЗАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ В РАНГ НА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!!!

нехранимайко си пудел

При положение, че Великите сили създават Югославия след 1-та световна война колко ли трябва да си нагъл за да заявяваш, че Западът е бил винаги враг на Югославия. Ами не - просто Великите сили напомниха на всички, че като си получил дар трябва да се съобразяваш. Същия е случая с Пахлави в Иран. Същия е със Садам. Същото го чака и нашия съсед.

Към момента сърби и гърци ги обединява общата им доктрина за Балканите на база заграбените български земи. Те знаят добре, че са уцелили 6-ца от ТОТО-то с тези земи, поради трагичното за България стечение на обстоятелствата след Балканските войни, ПСВ и ВСВ. Без тези земи, Сърбия без Западните български покрайнини и Войводина, както и Гърция без цялата си северна част по Беломорието, остават малки Балкански пашалъци без влияние, и без тежест (изключвайки силното гръцко лоби на Запад). Това, което ги обединява е грабежът над България.

за останалите в бивша Югославия? А Ратко...

Е как кво? Поробител...

ахъ, ... начело с югославския лидер - хърватина Йосип Броз Тито...

Югославия като федерална република се разпадна на отделните държави, България като единна държава се разпадна държавността, кое ли е по-доброто решение кое???

Югославия тръгна с федерализация, а я ги виж румънците - асимилираха всичко що мърда - българи, гагаузи, унгарци, сърби, бесарабски българи, торбеши, горани , всичко що шава се брои вече за горд румънец. Изтриха им българското самосъзнание, вече помнят само далечния си български корен, скоро и това ще забравят.

Благосъстоянието ти определя дали да се приобщиш или радикализираш, дори и при мюсюлманите е така, не съм прочел в Белгия или Франция за богати и грамотни мюсюлмани да са се радикализирали, по друг начин стоят нещата в Саудитска арабия което е национална политика.

Питам на запаТ един човек откъде е, а той вика: от румъния, но съм Унгарец! Минавайки с колата от Калафат за Унгария ВСИЧКИ населени места в т.нар. румъния са с Български имена, изчепени на влахондерски. Браво, че спомена!

Ще ме светнеш ли с какво сръбската държавност е по-добра от българската? Кой ти плаща да плюеш непрекъснато?

В поста не прочетох да се споменава нещо за Сърбия. :)

Даа българката Мара Бунева от Тетово, се е обвивала с българския флаг под роклята, когато е била на мисия в Скопие. За секунда да не забрави за дълга си да разстреля сръбското куче на моста. А Сърбия при създаването си е била българска провинция, създадена е с интриги от Византия и цял живот са ни били трън в петата, а после станаха нож в гърба.

Ратко, както и повечето сръбски дебилни шовинисти с това "Западът винаги е бил тъмница и загуба за сръбския народ", просто пропуска умишлено факта, че Велика Кралска Югославия, беше създадена именно от запада - Франция и Англия. Дребната шумадийска Сърбия проста нахапа голяма хапка и се задави съвсем закономерно, сега ще им излезе през носа. Шумадийците вън от Македония и Западните Покрайнини. Свобода за българите в Македония и Поморавието.

е по-лоша и по-коварна от откровената лъжа. Ето нас ни заблуждават вече 20 и кусур години със събитията в бивша Югославия - повторят ли повтарят полуистини по принципа на Гьобелс. Истината е, че "обсадените" от Сребреница със вещ са си търсили това, което им се случи. Ежедневни въоръжени нападения и убийства на сръбски войници от засади, организирани от "мирните" жители на защитения от ООН анклав, предимно нощем, биха изнервили всекиго. Но за това мълчат като зашит задник. Какво ни втълпяват до втръсване всеки знае.

Аз от дядо знам, че колкото по-малка и слаба е Сърбия, толкова по-добре за България!

,а и нашите коминтерновски дупедавци и те пригласят.

ПРЕЗ ВРЕМЕ НА ВОЙНАТА ГЛЕДАХ В МОСКВА ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ, КОЙТО ПОКАЗВАШЕ ПО РАЗЛИЧНА КАРТИНА. НОСЕШЕ МНОГОЗНАЧЕЩОТО ИМЕ "ОСТРОВ СЪРБИЯ" ПО ПРИНЦИП СЪМ ПРОТИВ НАСИЛИЕТО, НО ПРИ ВОЙНА НАСИЛИЕ ИМА И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ. И НА КРАЯ ЕДИН РИТОРИЧЕН ВЪПРОС - ВСИЧКО ТОВА СТАВАШЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ЗАПАДА. ЗАЩО ТОЛКОВА ДЪЛГО ВРЕМЕ ТЪРПЯХА ТОВА НАСИЛИЕ- НИМА НЯУМАШЕ НАЧИН ДА СЕ СПРЕ В НАЧАЛОТО.

оф корс, че ще предлагат друга гледна точка! Руснаците много удобно замазват факта, че в окупираните от Сърбия и Гърция български земи живеят чисти българи. Те ги представят като балканско население, което през различни периоди е било ту в Сърбия, ту във Вузантия, ту в България и не може еднозначно да се определят като българи, още повече, че и езиците на които говорят са смес от български и сръбски. Това е руското виждане за нещата. И че ако България твърди едно, то Сърбия и Гърция твърдят противоположното, а Русия как да вземе решение в полза само на един. Забравяйки обаче факта, че още през 1878 г. международна комисия, вкл. с руснаци определят етническите територии на България и на тази база се формират сан-Стефанските граници на България.

Въпросът с българите в Гърция, Сърбия, Турция и Македония го замазват ВСИЧКИ - САЩ, Великобритания, Германия, Франция и Русия.

Българският национален интерес повелява сърбите да гният и да се самоизяждат, този път ние заложихме на печелившия кон, а те - на губещия. Преди 90 години беше обратното. Никаква милост или емпатия към сърбите. Те имат толкова много грехове спрямо българите, че би било престъпление българин да защитава сръбската гледна точка. Ако толкова им пукаше за православието, нямаше да водят три войни с нас, подкокоросани от Руската империя.

Точно така! Аз от дядо знам, че колкото по-малка и слаба е Сърбия, толкова по-добре за България!

На коя печеливша страна си бе, безмозъчен идиоте? Това ли ти е печелившата страна - два милиона емигрирали, един милион недоживяли до 50 годишнината си, тотална циганизация на държавата, опростачване и чалгаризация на младото поколение!!!Всъщност да! За вас соросоидите това е печелившата страна - да превърнете България от държава в територия населена с изроди!

Кога съдът в Хага ще осъди изверга Насер Орич? Цялата история със Сребреница е пълна с недоизказани и недоизписани факти.

Интересното за Сърбия ще дойде, ако и Войводина се отдели.Реално погледнато, ако това се случи, на Сърбия и остават 2/3 голи чукари и донякъде географско разположение.

Защо запада, не бомбардира Прага. Ще ми каже ли някой, от просръбските духачи тук

Защото чехите са промити мозъци като поляците. Славяни, които си мислят, че са западняци. Стокхолмски синдром ги тресе и двата народа.

Абсолютно сте прав. Не е ясно защо, но славяните са били винаги трън в очите на Запада. Да не говорим за нас и сърбите, които сме православни. Странно е също така, че гърците и румънците също са православни, но към тях такова отношение няма, от където следва, че основната причина на това отношение е че сме славяни.

И тук и в сърбия можем само да мечтаем за стандарта на чехите. С подобен, откровено малоумен начин на мислене, винаги ще си останем на опашката.

Само сърбите са вършили престъпления?!?!?!?!?!?! Муслимците са си стояли кротко и мирно?!?!?!?!?? Както и шиптърите, така ли??!?!?!?!?! Двойния стандарт на ЕС ще ни погуби!!!

Сърбите имат много тежка карма. Тепърва още много горчишлка ги очаква. Ще останат наполовината на сегашната си територия.

Някак си не е учтиво да пишеш с ник, който вече е ползван от друг във форума. Сърбите не ги мисли, те в момента предат на 2 стана и ти гарантирам, че ще скочат в руския влак точно преди началото на кютека, показвайки среден пръст на Запада.

Този е един сръбски герой. Не съм сърбоман, знам, че силна Сърбия означава слаба България и обратното- но само при нормална геополитическа обстановка в света и на Балканите. В защитата ни от ислямизма и натовците православните народи са длъжни да се обединят, за да не се повтори за пореден път сценката "разделяй и владей" от XIII век. Смятам, че Русия ще успее да обърне тези процеси. Да се отървем от турците и западняците, после ще се оправяме някак си с руснаци, гърци и сърби.

Стратегията на Русия за България винаги е била една-единствена. България да бъде управлявана от руски Генерал-губернатор и да бъде в състава на РФ. Това не е разрешено някога от останалите Велики сили, но по същество това е идеята. Друг е въпросът, че в момента руснаците толкова много харесват България, именно защото тук няма руски Генерал-губернатор.

На царска Русия- вероятно. Така или иначе обективно са ни махнали фесовете от тиквите, както и са махнали мазните аги от нашите майки и сестри, нали така? После при социализма нещата бяха малко по-различни. Тук генерал-губернатор нямаше, защото им бяхме най-най-верни съюзници- партийците се надпреварваха да лижат в Москва. Сега се кове ново устройство на света, ние сме разсипани откъм икономика демография и прочее- не сме нужни на Русия, нужни сме на Турция като територия и на НАТО като пушечно месо. Между руснак за губернатор, турчин за палач и западняк за ликвидатор изборът ми е лесен.

На времето като бяхте близки със Запада нямахте никакви проблеми ...

Всичко тече, всичко се променя... Сигурно сте много млад и не знаете, че навремето Запада бе един социален рай, напълно конкурентен на комунистическия Изток. Днес е една ислямска клоака и затъването продължава, уви!

Явно живееш някъде на село и само каквото чуеш от партийните другари това знаеш.......а бе бабе,излез малко зад границата и разгледай тази "западна клоака" пък тогава храчи глупостите си.......зная,че старците вече са се позиционирали само по родните си места и не знаят какво става реално но младите пътуват непрекъснато и НЕ ИСКАТ ТОВА КОЕТО ВИЕ ПОЗНАВАТЕ-ПОНЯЛА???

Ха-ха, сега хубаво ли е, сръбски мекерета? Има възмездие на този свят, мърши нещастни, ще плащате още много за злините, които сторихте на българите в Македония, Моравието и Западните покрайнини.

Умен човек е Р.Младич и правилно съветва президента Вучич. Боя се обаче, че прогнозите му ще се сбъднат. И въпреки варварските бомбандировки на НАТО над Белград, паметта на някои ще се окаже къса и ще се намерят политически продажници, които да натикат Сърбия в ЕС.

Тия боклуци си мислят, че света се върти около тях... Нека, нека така да си мислят, важното е Ние да си изплетем добре кошницата. Шенген и Европа, цивилизацията към която милиарди се опитват да се до могат. Това е момчета. Разни сърби, да го духат. Ако ситуацията беше обратна, т. е. те да бяха на нашето място бъдете сигурни, че нямаше и малкия си пръст да Помръднат

Плетете, плетете българи кафеза, в който се набутахте. важното е в него да има леб и зрелища, па било те горчиво марО и чалга.

И леп има за тия които работят и зрелища и няма вече "доброволен бригадирски труд" но май точно за това вие мъката,че сте разбрали колко много сте били прецакани в сравнение с младото поколение сега

това ми звучи познато- като в булгаристан:)

Бързо забравиха, когато Тито заплашваше Сталин, разбира се след като вече Сталин им осигури изкуствената държава Югославия. Бързо забравиха когато асимилираха Македония, българите в Поморавието и целите Западни български покрайнини! Бързо забравиха, когато като лешояди заграбиха заедно с Гърция териториите на България през Балканската война, докато българите се млатиха с турците в Тракия. Бързо забравиха, че дори и в днешна Сърбия населението не е хомогенно, че Войводина също е автономия на Сърбия и всъщност не е сръбска, както и Западните покрайнини на България до Ниш!

Всичко, което тук си изброил, е дадено на сърбите от Европа, в наш ущърб! На нас ако ни бяха дали "източните" сръбски покрайнини, щяхме да откажем ли? А причината е, че винаги сме мълчали и никога не сме се били на дипломатическата арена! И как да се бием, като сме имали династия, залепена за Германия! Където тя, там и ние. Никога със собствено мнение, никога с далновидност, никога за своя полза.

Казаха ли ти го помнещия? "... дадено на сърбите ОТ ЕВРОПА", от любимия ви заПАД.

Сърбия без приятелството на България е нищо. Носим ги на гърба си а те все ни кълват по главата. Дебилна история , още Балканска.

Сега така ли му казвате "Носим ги на гърба си", че на времето на това му казвахме "чукат ни отзад". :)

Както ти харесва, но резултата и за сърби и за унгарци бе трагичен, както за всички християни.

сега съществува западна съседка - Сърбия, и източна на нея - Циганария.

А Ердоган кога ще бъде наказан, или на Европа и САЩ не им изнася?

На тоя ще му спретнат "сърдечен удар " по главата !

"Западът винаги е бил тъмница и загуба за сръбския народ" - да бе, а след Първата Световна, когато с помощта на Франция и Англия се създаде Югославия и последните подкрепяха терора над останалите народности в нея, тогава Западът беше добър! Сърбите са едни фурнаджийски лопати досущ като нас, сега им е по-изгодно да са с Русия, иначе по времето на Тито бяха се дистанцирали...

БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ!!!

НИКОГА! ПЪРВИТЕ ИЗБИТИ ЩЕ СМЕ НИЕ!