Писанчев: За първи път от 1989 г. имаме дело за шпионаж

В момента се вижда само върхът на айсберга, коментира бившият контраразузнавач №1

Обратно в новината

Коментари - Писанчев: За първи път от 1989 г. имаме дело за шпионаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи освен медийното набеждаване трябвало да се съберат и годни, като за пред съда, доказателства... е, те за туй значи у нас няма и съдебни дела свързани с чужди шпиони;)

Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Никога нищо не сте успели да промените с долните си лъжи и инсинуации. -Нито спряхте България да избяга от червената фашистка руска кочина и робство... -Нито спряхте влизането на България в Европейският Съюз... -Нито спряхте влизането на България в НАТО... -Нито спряхте сделката с Ф-16... -Нито ще спрете влизането на България в Еврозоната... -Нито ще спрете България да приеме Еврото... Вие сте жалки смешници... Щом не ви харесва , защо не си заминавате в путинското блато ? Но не - русофилът е получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад. Живеете в Европейска държава, ползвате всички привилегии на такава държава в Европейският съюз , а заради дребните копейки , продажни гниди величаете путлер и руският концлагер... Вашият китайски идеен другар Мао Дзе Дун имаше само една умна приказка: „Когато врагът те такова, не шавай. Колкото повече мърдаш, хем по-голям кеф му правиш, хем ти влиза още по-навътре“. Така че не мърдайте и не грухтете от кочината си… Вие правите точно обратното, и то пред целия български народ. Червените фашистки кучета си лаят, а керванът си върви. Жалки са руските подлоги в безуспешните си мъки, с които никога няма да променят НИЩО. Единствено губят и без това от ограниченото си количество мозъчни и нервни клетки. От вас руски мърши НИЩО НЕ ЗАВИСИ. ВИИ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА.

Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва бъдат погълнати от русите!” ИВАН АКСАКОВ

Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, Иран, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения.

Абе Писанчев, ти да не забрави за Николай Малинов??? Апропо, какво се случва с неговото обвинение???? :))

КУР за мурзилките!

А защо не споменем и секретната информация ,която с радост предоставяме на служители от американското посолство и други шпиони внедрени като консултанти????

Дечко, кат е толкоз секретна таз информация, ти как разбра, че предаваме? Екстрасенс ли си или таен агент?

Да попитам лицето Сертов-като самоизчезна(после жена му го намериlcm,fi) плати ли разноските по издирването си.

Според законът за дипломатическата служБа за да постъпиш във МВнР има ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН конкурс. кога беше проведен конкурсът за консул в Солун? колко бяха другите кандидати, какви оценки имат.

Познайте коя организация има за бивши шефове-начален педагог, после минен инженер, после локомотивен машинист.

Много моля завършилите начална училищна педагогика да си гледат педагогиката(професия, която уважавам!) и да оставят въпроси, от които не разбират на лица, които са учили!

беше генерал Васил Зикулов. Писанчев да прочете книгата му и малко да се образова как работи истинското контраразузнаване.

Бъркаш ронятията Зикулов беше началник на разузнавателно управление на армията ,с контраразузнаването се занимаваше ВКР и началник му беше ген. Чергеланов.

с едно обяснение и допъление: книгата му е бляскав анализ на разузнаването (не само на военното) - а той е той е най-дългогодишният началник не само на военното разузнаване, но и сред всички специални служби в системата на разузнавателните органи на БНА и на бившата ДС.

това е манийно заболяване. латентният период при нас изглежда е 30 години.

Откога един начален педагог почна да разбива от контраразузнаване, пък и от дипломация,, и как такова лице е инсталирано в специална служба-без да е квалифициран? Да си гледа децата в детската градина-защото кой за какдото е учил. Уважавам трудът на педагозите, но не е редно човек да коментира каквото не разбира. какво педагог разбира от контраразузнаване или от международно право и международни отношение?

разбира

Менталните пенсионери са хора, които може и да не са толкова възрастни (въпреки, че най-често са), но в главите им е помен, жито и ликът на Сталин. Хора, които от деца са чували вкъщи я от дядо си, я от тате, че от руснаците по-големи няма, но не са прочели и една историческа книга в живота си, която не е одобрена от Партиздат. Хора, които не могат да разберат, че пътят си сме го поели и вървим рамо до рамо със свободните и моралните нации, не с останки от неуспешни проекти, затъващи в мизерия и подтисничество, крепящи се само на каквото е останало като природни ресурси. "Вашето" няма да се върне, чичковци. Колкото и да се напъвате, най-много да спукате хемороид. Имахме честта да се развиваме по рускому 75 години, сега вече може да си прибирате идеологиите от миналия век и да събирате сергията. Време е да спрем да сме кучетата на бензиностанцията Русия.

до сега?

Да живее Путин

Да живее. Като 90% от населението си да живее дано.

Ако по малко действате така че да правите България за смях щеше да е по добре... Това някой да иска да ти ''шпионира'' неща дето се знаят и от българи и чужденци си е направо пародия за професионализма ви.. Не се спряхе с тъпотиите си защото като разформировахте американската секция понеже американците ви контролират в истана само да им играете по гайдата и да плюете Русия..Жалко че в данс са такива ''професионалисти'' след като даже и ''шпионаж'' не знаят вече какво е и как се прави..

От много ум , загубихме колонията " КОМИ" от която свичахме хиляди кубици дървен материал. За последните 30 год. изсекахме ГОРА която бяхме пазили,45 год, за бъдните поколения. Незнам за какви руски шпишни става въпрос, като с руснаците изградихме енергетикат за която проектите са руски. И друго. А измислим нещо нови, шпионите отиват да се съветват в БЕЛИЯТ ДОМ .

Подготвят концлагери за русофили. Директно по заповед от Вашингтон.

Е, време е малко и те да са от другата страна на оградата.

Ердоган има 1 млн. шпиони в България, ама това са добродушни натовски шпиони и тия от русия са гадни врагове на НАТО. Ще се бием за НАТО и САЩ до последната капка българска кръв срещу гадните руснаци. Напред и ура и да размажем гадните врагове на САЩ. Дайте ни и ядрено оръжие, елате братя от америка, ние ще се бием за вас и заради вас. Ние ви обичаме и мразим гадна Русия

Май в България имиграндската общност от московията е най-голямата

а руснаците на два пъти окупират България за 100г.

Министър Теменужка заминава утре за САЩ, за да обсъжда енергетиката ни. С тях! Вероятно подробно ще ги запознае със ситуацията и проблемите на енергетиката ни. Всъщност, ако Теменужка не беше министър от правителството на ГМР, то нейните действия щяха да се окачествят като висш шпионаж в полза на друга държава, а действията на американците – като шпионски, което незабавно би наложило да ги персононгратираме оттук със засилка. И отново питам – кое налага ресори, пряко свързани с националната ни сигурност, да бъдат обсъждани с чужди държави. Още повече, когато тези държави пряко ни забраняват изгодни газови проекти, за да си прокарат техните си икономически интереси? Шпионски и патриотични игри. Още от времето на „Оня списък“, наши политици ни продават на чужди държави. Като смятат, че сме толкова прости, че няма да ги видим и да ги разберем. Енергетиката е много важен за България ресор. Заради Мадам Йес, затворихме блокове на АЕЦ „Козлодуй“. Заради приватизацията дадохме на безценица ТЕЦ-овете „Марица“ на американците и им плащаме за тока, все едно от Марс го докарват! Заради намесата на ЕС и САЩ, пропуснахме да реализираме Южен поток. А сега ни разправят приказки. За шпиони. А всъщност кой предава българските национални интереси? Руските шпиони могат само да си мечтаят на тепсия да им поднесат информацията, която българските политици ежедневно докладват на хамерикаците!

Има още един, който трябва да бъде арестуван за предателство. Днес той води протеста на винкелите в София. Хомосексуален и получаващ всеки месец пари от Москва. Начело на някаква измислена партия за възраждане на комунистическите репресии в България. Само, че този забравя как комунистите преследваха хомосексуалните в България...Би трябвало той да е първата жертва...

Малоумник - "протеста на винкелите в София"!

демек... няма нищо

и този е руски шпионин... и то дежурен

134 млрд. лв. (сто тридесет и три милиарда двеста и осемдесет милиона седемстотин и деветнадесет хиляди и 447 лева). Това се е равнявало на около половин милиард тогавашни щатски долара. Покупателната стойност на долара от 1945 г. в сравнение с този от 2016 г. е 1 към 13,2 долара. Какво се получава тогава? Съветската окупация е струвала около 6,5 млрд. днешни щатски долара! Целият национален доход на България през 1945 г. е 141,8 млрд. лв., а по отношение на тогавашния държавен бюджет сумата надхвърля три пъти приходната му част, която е 43 млрд. лв. Някой ще каже - „Но всичко това е следствие от Съглашението за примирие с България от 28 октомври 1944 г.”. Грешка! 600 000 войнишки гърла Формално в чл. 15 е записано, че „българското правителство трябва редовно да изплаща парични суми в българска валута и да предоставя стоки (гориво, хранителни продукти и пр.), средства и услуги, които могат да потрябват на Съюзното (Съветското) главно командуване за изпълнение на неговите функции”. Освен т. 15 от особена важност е осмислянето и на т. 18, която поставя тристранната Съюзна контролна комисия под председателството на Съветското главно командване. Знаете ли какво означава това? Това означава, че представителите на съветското главно командване получават правото за всеобхватно, безконтролно и напълно неограничено разпореждане с всичко в България - предприятия, активи, финанси, резерви, имущество, ценности, ресурси. ВСИЧКО! Съглашението има истински обирджийски характер и Москва се възползва без задръжки от това. Според оценките на Трайчо Костов месечната сума за издръжката на съветските войски в България през 1944-1945г. е между 375 млн. и 1 млрд. лв. месечно (ЦДА ф.146 Б, оп.4, а.е.183, л.6). На 28 ноември 1944 г. Министерският съвет взема решение да се предоставят стотици хиляди тонове хранителни продукти за изхранването на Червената армия в България, която е достигнала смазващата цифра от 600 хиляди войници и офицери!

време е да им се зачислят на всички руски шпиони и тролове кирки и лопати и да копат канал за водопровода Рила- Перник.

А с вас - американските мекерета какво да се прави?

Ще ви наблюдаваме с оръжие в ръка как копате..

Какво дирят тия смехурани? Путин отдавна ни предаде на Турция, на кой му пука за некви си Тикви? А който търси шпиони, винаги ще намери. Най-многобройни и окървавени са тия от ЦРУ. Ако Вашингтон падне и документите се разкрият, знаете ли какви зверства и кланета ще излязат на бял свят.

По време на комунизма, Русия си плащаше за прави учения при нас, сега имаме американски бази и даже им осигуряваме безплани жилища. В момента сме окупирани от вашингтон, а в беля дом ги гони руска параноя и чрез тиквата извива в прокуратурата. Направиха ни васали и роби на Вашингтон. България никога не е била толкова поробена колкото е в момента. Директно диктуват какво да правим и ние изпълняваме.

Защо лъжеш най-безобразно?

Проститутките до американските бази печелят редовно. Ама кофти е, че не плащат данъци и държавата пак няма полза.

Пишеш простотии колкото да не заспиш.СССР не е плащал нищо за ученията а България плащаше за учебни пускове на ракети в Капустин Яр.

В Турция американците си плащат като попове а в България сме им дали базите безплатно. Темата е достатъчно обсъждана в медиите. Айде кажи че лъжа. Ти сигурно си политк и си взел нещо под масата, ама аз имам в предвид народа и държавата. Американците ползват базите безплатно и ако има война срещу Русия, ще се лее българска кръв.

(45+) 30 години ги оставихте да си прокарват азиатско-комунистичексите политики в България, да разпалват омраза и нетолерантност, да ни държат в шах-мат с атомни централи и тръби, да създават сдружения и партии на чуждопоклонници, кой знае колко хора са изтровили и сте ги обявили за смърт по естествени причини.. Всички външни шпиони и лобисти - вън от държавата. Част сме от ЕС и приемаме съвети само от тях, не сме част от СССР! Не Русия ни налива милиарди, а Европа! Не живеем по руското законодателство, а по европейското! Не сме подтиснати кучета, а свободни хора! Който иска да сме Русия, да ходи да живее в "оригинала" и да не се меси на БЪЛГАРИТЕ!

Не е за пръв път. Преди години беше хванат шпионин който предава материали на входа на руското посолство. Беше осъден и вкаран в затвора, на БСП като дойде на власт го пуснаха.

Вашингтон и Анкара нямат нужда от нелегали, защото си имат легална тиква и главен прокурор. А по повод статията, мога да кажа, че поредната тиквено-вашингтонска параноя се разпалва и подклажда умишлено в момента. Помнете, че там където Вашингтон се е набъркал, винаги става мътно и кърваво.

А кога ще се разследват Турските шпиони. Ако не греша по соца затворите са били пълни с турски шпиони. Нима сега няма турски шпиони?

Какво тайно има в избирателната ни система? Как се подменят бюлетини, протоколи, купуват гласове и така нататък ли? ;) За енергийната ни система например ги интересува, ще стане ли тук Турски поток и колко нашите ще се туткат! В Сърбия била май вече готова и ни чакат нас. За шпионаж все едно другите не събират информация. Как ни правят доклади, ако нямат разузнавателна информация?

Герберастскити ЗЕРО книжници и разузнаване и контраразузнаване.

е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани  чудовищни морални уроди при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в лайната, в които иска да потопи целия свят.

Kuku

Наглата русофобия, която развяват няколко безгръбначни няма да ги доведе до добро място! Тоя мацанчев като е влизал в ДС, колко пъти се е клел на комунизма?

Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските примати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

Правителството на България са много наивни. Естествено, че всички са си набутали агентите при нас. Няма държава, която да не ни шпионира. А ние какво правим? Нищо! Контра-разузнаването излизат с изказвания в стил "има шпиони ама не ги знаем колко, кои и какво правят. Не знаем и как са влезли в страната" Питам аз, ние държава ли сме или разграден двор?!

Турците няма нужда да шпиониратБългария - цялата информация им я дават руските им братушки. В момента най-големите братя са Вова и Тайпи. Хванаха ни на каишката с турско-руски поток.

Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си освен Национално движение "Русофили" да съществуват национални движения "Туркофили" или "Американофили" , които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.

Защо? Българите са българи преди всичко, а след това е ясно, че обичат Русия. Кое е ненормалното тук. Затова пишем на български, тук, не на турски, гръцки или румънски- заради 1878 г. Вместо Русия да ни освобождава от турското робство, можеха да го направят Англия, Франция, Германия, САЩ, Австро- Унгария- ма те си имаха техни интереси с Османската империя, и не им дремеше за българите.

Аз пък не ги обичам и съм много по-голям българин от тебе!

На туй матряла му липсва рязаннити му господари.

Кога русофилите сте били българи? Винаги сте били българофоби и руски еничари!

А защо в Русия няма "Движение българофили"!??? Защото веднага ще ги арестуват като предатели родины и маши на натовска държава.

Изгонихме им руските шпиони на американците, ама защо не ни компенсират американските ни партньори за загубите от ЮП, който пак американски сенатори го спряха насред София- директно се вмешаха в работата на българското правителство. Хубаво спрели го, заради техни американски интереси. Ние българите също имаме интереси и ние търпим основно загубите заради американските интереси. Колко загубихме от ЮП- 400 млн. $ годишно за 20 години. Колко са тия пари- 8 млрд. $ загуби за българите. Американските партньори компенсираха ли ни? Ми не, обещават само още демокрация и реформи- обаче безплатно. " Америка за България" се хвалеше, че за 30 години изхарчили 200 млн. $ за проектите си в България. Ми ние българите, от спирането на ЮП досега сме изгубили над 1 млрд. $ за няколко години, инвестирайки го в американския интерес. Поне самолетите да ни ги бяха дали безплатно, като жест за спирането на ЮП. Тц, трябваше да теглим външен дълг пак за американския интерес, който ще плащат децата и внуците.

като го спряха! Заедно с кокупцията тогава щяха да дойдат и руските работници по газопровода!

добре, ама не се отнася до теб писаното по- горе " България за Америка...", що си се изпенявил и ти, барабар Петко с мъжете... коментара по горе, който си репликирал, е писан за българите, не се отнася за теб.

не ни дават безвизово пътуване?! Колко руски агенти са заминали в Англия с български откраднати документи? Колко руски агенти са се настанили на службици в България?!

Ми тия руски агент са в руското посолство- дето ги гонят. За кви визи за руснаци пишеш? А САЩ няма да ти дадат визи, ако ще да е останал само един българин в България, ако ще майка му и баща му да се казват Джоана и Джон.

"Дипломатът" търсил данни за починали българи в активна възраст или такива, които постоянно живеят в чужбина. След това изготвял фалшиви самоличности на руски разузнавачи!" КОИТО МОГАТ ДА РАБОТЯТ В ЦЯЛА ЕВРОПА ЛЕГАЛНО!!!!

Deus Vult

а българските институции та*шаци ли имат на очите, че не виждат как мъртвец изведнъж напуска страната? Или как един и същ човек е напуснал страната преди години (без да се връща) и изведнъж пак излиза от България?

зализан тъ-гер не беше ли герой в някаква афера преди? Името му не беше ли забъркано в някаква далавера?

По- голямата част от българите са българи на първо място и на второ обичат Русия. Ако не беше Русия в тоя форум щеше да се пише на турски, гръцки, румънски и т.н. През 1878 г. това което направи Русия за българите, можеха да го направят Англия, Франция, Германия, Австро- Унгария но не го направиха, имаха си техни интереси- България и българите не се вписваха в тях. И сега е същото, сенатори се изсипват в София, месят се във вътрешните работи- спират Южен Поток и над 400 млн. $ годишен приход за България и българите, щото не било в интерес на държавата, от която дойдоха сенаторите. После ни продават техни остарели морално самолети, но не като компенсация за 400 млн. $, които губим годишно заради техните интереси, тегли се външен дълг, който българите ще изплащат и децатат им.

Както всички други европейски народи Каква гнусна руска лъжа - били загинали 200000 руснаци После се оказа, че са само 6000, предимно украинци Колко долен трябва да си, за да лъжеш и за това

са записани в Санстефанския договор като ОКУПАЦИОННИ ВОЙСКИ? Пребиваващи за сметка на местното население.

Окупационни руски войски спрямо Османската Империя! Не спрямо българите бре, ти по това време през 1878 г. не си бил вписван като българин, а като османско- турски гражданин. Българин си почнал да се записваш след 1878 г., като гражданин на Княжество България точно заради присъствието на руснаците през 1878 г.. Само окупации на Шорош са ви в главите и ви гонят по цел ден.

Единствено русофилите съществувате благодарение на Русия и затова сте руски ибрици. Ние българите обичаме единствено България.

Преди време, на немкиня, гражданка на ФРГ, алкохоличка, съпруга на българин, и издадоха поредната българска шофьорска книжка, с българско ЕГН, само срещу една неголяма сума! Чиновниците в България са толкова корумпирани, че не е нужно руските разузнавачи да се напъват.

PEYTSCH

щото рускините и без книжки, пияни и развратни си карат каквото им падне...

PEYTSCH

Лъжеш. Не е ЕГН, а ЛНЧ.

Руските изверги и това ни отнеха

Тези данни, които ги събират не могат да им послужат за нищо, но въпреки това по традиция се врат там, където не са оставили нищо. Руски обичай

Орките от Анадола са още по долно и гадно племе!

Ако мразите някого, публикувайте негова снимка в интернет, по възможност по-размита. След което поръчайте, срещу заплащане, на Белингкат, да го обявят за руски шпионин. Белингкат веднага ще кажат, че са го разпознали, че е руски шпионин по левия му чорап, произведен в чорапената фабрика на КГБ. Защото, както е известно на всички, шпионите винаги носят именно такива леви чорапи.

Писанчев говори глупости. Шкембе Войвода продава паспорти на чужденци. За какво им е на руснаците да ходят по гробищата и да броят умрелите, след като Шкембе Войвода ще им продаде истински паспорти?

Тези данни, които ги събират не могат да им послужат за нищо, но въпреки това по традиция се врат там, където не са оставили нищо. Руски обичай

Паспорти на чужди граждани може да дава , респективно продава , единствено президентската институция а Шкимби не и е антураж !

Къвто Писанчев, такъв и контрашпионажа- няма го, квото им наредят от едно чуждо посолство, това " контрашпионират".

България е много лесна за чужди шпиони. Защото 90 процента от населението, около 6 милиона българи, са недоволни от режима на пожарникаря и горят от желание да му се противопоставят. Достатъчно е, някой чужд шпионин да седне в някое кафене, и кандидатите за агенти сами ще му се навират в ръцете. И за това носи отговорност самият пожарникар!