Продължава издирването на нападателя на момичето на ул.”Пиротска”

МВР продължава издирването на заподозрения за нападението над 20-годишната Виктория. От събота върви засилена полицейска акция в столицата, особено по адреси на бежанци. 17 души са в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Продължава издирването на нападателя на момичето на ул.”Пиротска” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей какви експерти! Тц-тц-тц. И как го определиха, че вероятно бил от Алжир или Мароко? По какво се познават арабите от Алжир, Мароко, Египет или Сирия? А как се познават негрите от Мали, Гана, Судан?

Душо, ако ти не знаеш как се познават, това не означава, че никой не го знае... да ти подшушна, има как да се познаят....

Да бе, да! Й-Овчев, ти ли си, бре? И как познаваш кюмюра дали е от Бобов дол или от Марица, от Перник, може би?

DA NAEMAT RUSKI KOMANDOSI -TE GO MOGAT

Фатална грешка е МВР да подхожда към нелегалните пришълци с "поредна акция". Фатална е негодността на МВР - признават, чесамо в София престъпленията,извършени от чужденци,са се удвоили през последните месеци. защо никой не споменава каква е разкриваемостта и колко от престъпниците са арестувани и дадени на съд?

За всички мразещи, комплексирани лицемери !!!! Преди около 10 дена българин наръга и уби студентка в Германия!!! В момента търсят още жертви!! Само ей така, за размисъл! Иначе, че държавниците ни са пълна скръб и нямат никаква идея кой от къде идва и какъв е, съм напълно съгласен!!

нали вече си го писал? или си преценил, че вече е много по-назад?))) да повториш? ама доказателствата така и не си ги дал.... Дай ги, да видим

Pesh0

какво чакате от хора , преминаващи нелегално граници ? Да отидат да бачкат за 300 лв. и с тях да издържат жената и 5-6 чаавета ? Отделно че за всички българи няма работа за 300 лв.

В случая няма никакво значение точно от от каква националност е извършителя на поредното тежко престъпление извършено ог чужденец ... просто защото полицията е правоохранителен орган и никак не е трудно да се направи разграничение дали преминалите нашата граница чужденци трябва да бъдат обгрижвани като кандидати за статут на бежанци или да им бъдат предявени изискванията за право на престой според Закона за чужденците и ако не отговарят на тях пак полицията е тази която трябва да им покаже пътя.. За нелегално преминалите този въпрос въобще не стои те са нарушители и трябва да бъдат екстрадирани автоматично, как да очакваме нещо хубаво като първото нещо което правят в България е нарушаването на българските закони. Всъщност през последните 20 години у нас емигрирааха много прогонени от домовете си вследствие на военни конфликти или провеждан в родината им геноцид но спрямо всички тях МВР прилагаше Закона за чужденците в Република България, и сега ако Ви попитам дали сте чували за тези групи от хора съм сигурен че никой няма да се сети от къде са дошли или конфликта от който са бягали, но виж за особеното отношение към сирийците всеки ще се сети.

Човек слагаи точки.

А след като е разкрите самоличността, Защо не я кажат. ИМА СНИМКИ, ЛИЧНИ ДАННИ, САИТОВЕ, ТЕЛЕВИЗИИ, РАДИА, АЛОООО СТИГА СТЕ ГИ ПРИКРИВАЛИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ и то особенно "БЕЗАНЦИТЕ". ДА СЕ МАХАТ

По толкова лесен и ясен казус сме толкова разделени,както личи от коментарите тук.Толкова ясен и лесен казус.............Дали българите са си у дома си в БГ или не са .Това е казусът! Тук не е въпросът дали симпатизирам на ба ЕДНИ или ДРУГИ,а става въпрос ,дали ние като нация искаме да останем таква на НАШАТА си земя ,дето е полята с кръвта на неизброими патриоти?! (Не визирам патриоти като "АТАКА" и други такива.) Защо Българинът е сам в пустиня?Защо всеки месец се "внася" на държавата,а насреща не получва нищо? До кога ще сме сирачета във собствената си страна?До кога някой дошъл от майната си ,ще получва без да работи пари ,а ние с кървава пот,ще го дотираме? Полиция няма ,защото и държавата е "вазирала" от основните си функции.Полицаите,когато се обърнеш към тях за помощ,веднага ти обясняват "виждаш ли ,това е бита кауза и не се занимавай,понеже има да те привикват като свидетел...." и ред подобни. Потърпевш съм и имам опит от преди 3 дни и за това го казвам.Не си го смуча от пръстите . Да спрем да сем разединени ! Тук не е въпрос на "бедни-богати .умни-прости,селяни-граждани" и прочее подобни нагласени усещания в стил "МИЛИЦИОНЕРСКА ШКОЛА-СИМЕОНОВО"! Ние всички пръцкаме в едно цукало и заедно си го миришем. Дайте да махнем това "ЦУКАЛО" !Знам ,че и другите след това ще крадат ,ама да е по-малко!Нека не се отнасят към нас ,като "вирус към организъм" !Демек "Сега да похапнем,пък какво като организамът -хранител умре.Нали има и други такива!" .

Sm3hurk0

Не е нормално да се крият коментарите и да се трият....при това коментара има одобрителен вот.

бла

Vibudhi

Престъпнка си е престъпник. А това, че в България няма работеща Полиция,Армия, Разузнаване, и Контраразузнаване, това бе дело на Демократите на Костов, СДС, ОДС, НДСВ, а Герб постави некомпетентни "свои " хора за шефове в Полицията и НСО и резултата е на лице.

Нали ги сменихте и сложихте ваши хора пак ли ГЕРБ са ви виновни бе некадърници такива.

ДО ZORO-МОИТЕ УВАЖЕНИЯ Г-НЕ. ЗНАЙТЕ ЕДНО, ЧЕ С РАДИО И КОМУНИСТ НЕ СЕ СПОРИ.АЗ ИМАМ ЕДИН ДЕВИЗ:ТЪП, ПО-ТЪП, НАЙ-ТЪП, КОМУНИСТ.КАТО МУ КАЖЕШ ТОВА ГО ПОДМИНИ.УСПЕХ.

Хората нямат никаква защита на улицата, а някакви платени драскачи непрекъснато се делят на комунисти и антикомунисти. Не ни интересувате отдавна. Еднакво ялови сте!

Е затова сме гои. Хора, които не могат да си защитят националните интереси. Хора без национално самосъзнание и национални интереси, принудени да са толерантни към всички. С една дума гои, които служат на господарите, без да имат собствени интереси. Слугинаж. Е аз не искам да съм толерантен към роми, негри, кюрди, сирийци и какви ли още не. Искам те да спазват моите правила, да не крадат, да не убиват, да се държат културно и да работят. Не искам аз да ги интегрирам и моите данъци да плащат техните сметки. Това е тяхно задължение. Като не искат да спазват правилата и да се интегрират да се махат, като преди това си платят за золумите. Че това е правилното разсъждение го показаха и го показват французите и кой ли още не, германци, англичани, американци. Стига с криворазбраната демокрация и толерантност. Стига ни промиваха мозъците кое е правилно. Правилно е като си гост в чужда къща да спазваш правилата, а не стопанина да се съобразява с теб. Ние сме стопани на собствената си държава и е крайно време да спрем с толерантността с различни видове чужденци и малцинства. Те трябва да спазват нашите правила а не ние да се съобразяваме с тях. Включвам и английските алкохолни туристи, които идват тук да пият и да се бият.

А ти като толкова ревеш защо не протестираш НАВЪН

Sm3hurk0

За "някой" лев, сиромасите биха го укрили този убиец. Въпроса е кой доведе народа до просешка тояга и докога България ще е страната на абсурдите. В нормална държава, биха блокирали всичко около предполагаемото място и би имало яко претърсване.

Ще повярвам само тогава, когато го хванат и осъдят.

и аз така мисля

Когато руските барети хванаха чеченеца убиец на 25 годишния младеж в Москва, коментара на BTV беше видите ли каква бруталност проявявали спец частите към заловения. Тогава показаха как оня убиец заслужено си изяде 3 ритника, а нашите превзети журналисти изопачиха нсичко. Чудно ми е как сега ще коментират опита за убииство от тоя изрод с неустановена народност дето си позволява да коли насред столицата. Тогава излезоха стотици хиляди по улиците на Москва да протестират, та питам се къде са нашите "Красиви и интелигентни студенти" и защо не протестират срещу напастта на емигрантите и в защита на националната ни чест. Къде е ответната реакция на президента и политиците, които зад демократичните принципи на Европа допуснаха навлизането на радикалните ислямисти и убиици.

Русия не искаше САЩ да се намеси в Сирия-за да си продава оръжията...на Русия не и пука,че България се пълни с бежанци...така,че моля не ми давайте за пример руснаците!!!

Абе недорасляк, тука става дума как една "национална" медия пресъздава събития и промива мозъци като твоя. Съжалявам такива рожби на пропагандата като теб, дето са без собствено мнение. Ако много ти харесва новината, бягай в анадола при сурвакарите...

Vibudhi

Родоотстъпнико, войната не е предизвикана от Русия! Гледай Документалния филм на Диляна Гайтанджиева по ТВ 7 за Войната в Сирия! Това не е фалшивата дезинформация на "Холивууд"!

да се изпратят спешно еднопосочно на саудитски разноски за мекка, хем ще станат хаджии, преди това обаче трябва да им сbздадем такива условия в бг, че с радост да искат да заминат.

Подобни случаи предизвикват у нормалните народи протести до дупка в защита на живота на другите и собствения такъв.

Има ли линк със снимката на тоя злонамерен тип. Съдействие на полицията може да окаже всеки българин ако знае кого търсят.

Ами те сегашните лоши, ама не те махнаха загражденията от турската граница и те са тези, които сега изграждат нови. По темата с бежанците да плюеш сегашното правителство , означава само че трябва да си съвсем промит герберски мозък , които не помни , че боко махна загражденията по турската граница.

браво комуняги,пускаите ги още тия боклуци.скоро и вас ви чака ноя! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вън на всички миризливи натрапници и неканени гости -сбрахте утрепките на света тука -който не спазва законите на страната -вън и никакво пускане на ислямки паразити у нас - нямат тук работа - ислямизирате насила държавата ни безродни политици !

От малкото пари които мафията в България не краде едната част отиват за издръжка на нашите си и на вносните вече мангали , а другата част ги "усвоява" евромафията ето как: "Идната седмица Брюксел ще обяви нови правила за хармонизиране на стандартите, свързани с тоалетните, пише в. "Фигаро". Новите правила ще бъдат в сила от Лондон до Букурещ. Те са разработени на базата на тригодишно проучване на навиците на европейските граждани, свързани с тоалетните. Очаква се Европейската комисия да препоръча използването на шест литра вода при задействане на нормално тоалетно казанче и три литра за тоалетните казанчета от икономичен тип. Но англичаните настояват да ползват по четири литра вода за икономичните тоалетни казанчета. В проучването на ЕК, струвало 88 000 евро, Великобритания е посочена като един от най-големите потребители на вода в тоалетните. Проучването е показало, че 30 процента от консумираната от британците вода, отива именно в тоалетните им. За сравнение при финландците за тази цел се отделят едва 14 процента от цялата потребена вода, посочва БТА. Според Брюксел новите правила за тоалетните ще помогнат за спестяването на 6600 литра вода на година и на домакинство."

Акцията ще продължи един мандат!След това ИНТЕРПОЛ.Другите да пушат и пият вода!Може да си разменят и не-праните чорапи!

Колко много има тук да защитават шалварите... На черното бяло да кажеш, те заклаха жена, тук във форума разправят какви стойностни араби имало.

Граждански патрули по завзетите от сганта улици.Постоянно присъствие с камера. Граждански патрули и по всички наркосборища - за натиск върху дилърите и превенция на полицейската корупция.

Дилърите ?!? та те са си българи и ги пазят полицаите и политиците :)))

Именно - те също са сган.

А защо не публикувате негова снимка ? Няма ли да е по-лесно, отколкото да се налага да пребиваме всеки хегър който мине покрай блока ни (не е лошо и това).

Знаят кой е, но не му знаят националността, да не говорим да знаят какво прави тук това човекоподобно...

ДО 1-ЧЕРВЕНО КОМСОМОЛСКО ДРУГАРЧЕ, НЕ СЪМ ОТ ГРОБ ЗАЩОТО, Б.Б.Е ЕДИН ОТ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН, КОЯТО КАКТО И СЕР-ГЕЯ И КРАДЛИВ ДЕДИ ОТ МАДРИД И ЦЪРНИЯ-КОСТОВ И ФИЛ. ДИМИТРОВ-ГЕЯ И СОФИЯНСКИ СА ОТ КОТИЛОТО НА БКП-Д.С.И ЗА ФИНАЛ:ДО КАТО НЕ СЕ МАХНАТ ТЕЗИ БОКЛУЦИ СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА НЯМА ДА ИМААААААА.ЯСЕН ЛИ БЯХ.

ТЪПАКО, АЗ НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА БКП/БСП, НО ТЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА СИЛА, КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ГЕРБЕРАСТИЯТА, ЗАТОВА АКО ИМА ИЗБОРИ, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ, МАКАР ЧЕ ДОСЕГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ. ЧЕРВЕНО ДРУГАРЧЕ ЩЕ ВИКАШ НА ИЗРОДА БОЙКО БОРИСОВ, ЯСЕН ЛИ СЪМ ????

И двамата сте малоумници!

Покажат ли как изглежда този боклук ще му се иска да не го беше правил....

За него се знае, че е влязъл в страната преди близо 8 месеца. и след това Най-вероятно мъжът е алжирец или мароканец, уточниха още вчера източници от полицията. Не знаят какъв е по народност, но знаят кога е влязъл в страната???!!!

Разяснение,типично в стил-секретарче с желирана глава!

защото със сигурност и този бежанец е без документи))) Само казва откъде, и готово.... както и всичките новодошли "сирийци"

според мен не знаят, налучкват в момента или знаят, че са банда и ги изчакват, докато ги хванат накуп - тои този ако е живял вече в бг близо осем месеца,сигурно има и познанства и може да се крие при някого,то от мароканци и араби друго не може да се очаква, особено сега като са по лагерите и не работят, мислят само за кражби и убииства

Да са ни честити арабелските и патладжански "бежанци". В цяла Европа е в ход тотална циганизация.

До това доведе малоумната ЕУ политика на състрадателност....а тези хора,бежанците,са израстнали в свят без такава,ние мерим за тях с нашия аршин,а техния е от друг свят,свят,в който жената няма право да шофира(примерно),и на последната се гледа като на скот Тези хора,и по специално религията им(90+% са мюсулмани) са първосигнални,и разбират единствено от дебелината на пръчката,и ако ние продължаваме с пенсионерската ни милосърдна политика спрамо тях,те ще започнат да ни заливат с хиляди всеки ден(така,както заливат италия) Разбиира се че между тях има и стойностни хора,но,покрай сухото и суровото изгаря

В интерес на истината към всеки бежанец трябва да се подходи индивидуално без да се съдят в купом като при другарският съд например! Аз също съм бил в подобна ситуация и знам че това да си бежанец или с какъвто и да е подобен статут не е нещо което ти си избираш, просто животът ти се нарежда по този лош начин! Това да си престъпник е нещо съвсем различно и не е приятно нито правилно когато всичи се слагат под общ знаменател! Та в този ред на нещата когато го хванат този мизерник не трябва да се връща обратно а да се "приюти" на топло за 10-тина година. Иначе каква ще е поуката? Опитах се да убия и дори не съм в затвор?

емммм.. Донякъде си прав, но пък има и друго - тези не са бежанци)) бежанци идват от съседна държава, Сирия май още не е съседка на България. И проблемът е там, че те искат всичко и веднага. Те са дошли, ние да ги храним. Носят друг морал, друг мироглед, смятат че всички са им вече длъжни. Вече ни обясняват, че техните правила са по-важни.

Ние не може да се поставим на тяхно място, защото ние не сме араби - между нормалните хора и арабите има огромна разлика, на нас не ни трябват араби в България! Никога не съм можела да ги понасям, а даде ли им се малко свобода, те не зачитат нито закони, нито правила. Те не са свикнали на свобода, а на терор и диктатура - само от това разбират, като прибавим и тяхния манталитет става страшно. Може да има и изключения, но те само потвържадават правилото.

злобата те кем друга наця показва колко интелект имаш...но глада и чуството за малоценност е видемо..по закон нямате право за да обиждате на расова,итнишеска или релегйозна основа .но толкова те позволява интелекта и глада и злобата.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да бе.то нали булгарите зачитаме и закони,и правила,и свобода,и права... затова сме на този хал. а и като прочетеш просташките и вулгарни коментари - картината ства ясна като бял ден.

Ще се научим да зачитаме, нищо не става лесно, на нас също ни липсват много културни наслагвания и уважение към институциите, но най-вече ни липсва самочувствие.

Ако сега и да обясниш, че не ни стига своите глупости, та и чуждите трябва да понасяме - направо медал ще получиш)) Общо взето - какво предлагаш освен, че в момента поливаш всички с мръсотии си?

няма такова нещо,душа. аз неудобрява само вулгарността, простащината и нетолерантостта. както и тези дето не спазват законите.

БЪЛГАРИ!!!! Да излезем на масов протест срещу тези бежанци. Да се затвори границата и цялата тази паплач да се изгони от България. Ако управляващите не ни чуят ще започнем да ги трепеме като въшки. Майната му на Европейския съюз никой не ни е питал с референдум дали искахме този Европейски съюз.

Глупак. Кой си ти че да вземаш такива решения? Какво направи ти за държавата? Данъците плати ли си? правилата спазваш ли? билетче в градския транспорт купуваш ли си? какъв си ти БЕ ПРОСТАК???

Аз плащам данъци, своите и тези на моите работници, градски транспорт не ползвам , но си плащам винетката , данъка на автомобила и си купувам горивото. Имам пълното оправо да не искам бежанци и моите пари от данъци да отиват за терористи мюсолмани , докато в държавата има предостатъчно нуждаещи се българи. Предполагам и следващия ти въпрос и ще ти отговоря, да аз дарявам през 3 месеца средства на един старчески дом. Но не искам да дарявам на бежанци друговерци, които не признават жените за хора, не ценят човешкия живот и мразят християните. Ако утре се наложи да защитавам живота сии този на децата си от тях ще ги избивам без капка милост , от малко до голямо, всички които са в моята държава.

Да мислим трезво. И аз съм против престъпленията на тези. Трябва да се накажат ако не от полицията или гвардията чак тогава от нас. Относно ЕС. без ЕС ни чака 35% безработица както в Сърбия.

за ес не е много ясно.

Ало господина от американското посолство - в България няма гвардия. И по форумите ли налазихте майка ви .... ев..йска.

Жал ми е за този тъп, селяндурски, ограничен народ... колко лесно клъвна!!! Ние се избиваме по между си, крадем се, лъжем се, мразим съседа, мразим от друг квартал, град, отбор, но иначе ревем до небето, че някой нещо иска да ни направи... хайде първо да оправим собствените си души!!!!!! Последните 69 години, кой ни е виновен за цялата простотия в тази страна, ако не ние самите?

ТАКА ЩЕ Е .ДО КАТО, НЕ СЕ МАХНЕ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН ОТ Б-ИЯ, ЩЕ НИ КОЛЯТ, ОБИРАТ, ИЗНАСИЛВАТ И ПРОЧИЕ, ТЕЗИ ОТ ТРЕТИЯ И ЧЕТВЪРТИЯ СВЯТ.БСП-БКП-Д.С.СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА ПАРИ.МАЙКА СИ И БАЩА СИ СА ГОТОВИ ДА ИЗТЪРГУВАТ.

Тъпако, какво общо има комунизма тук ???? При комунизма/социализма престъпността беше почти нулева, спокойно можеше да се разхождаш посред нощ без да се страхуваш, нямаше дрогирани, готови да те намушкат за 5 лева и т.н и т.н бойко мутрата ви е промил мозъка, че за всичко ви е виновин комунизма !! Тъпак, я виж Китай, почти 1.5 милиарда, все комунисти, и е най-проспериращата икономика в света !!!

Всичко което се случва сега е пряко следствие от любимия ти комунизъм. Управляват ни същите продажни боклуци, както и тогава.

Послание на Ал Каеда по Телевизия Ал Джазира за България: ВАДЕТЕ НОЖОВЕТЕ!

и как разбраха че е арабин/чужденеъз?не може ли да е ром? вероятно е да му е платено за да нагнети още повече анти бежанските настроеня.така и вниманието от правителството се отклонява за малко.

Защо питаш? И тебе ли ти проверили днес полицаи? Ако да - трябваше да попиташ, дали има награда за този пореден мил, честен и тих човечец. И тогава със сигурност вече да си го предал на полиция, щот сте такива всички - мили, добри и абсолютно неалчни.

краино време е да помислят и за нас господата от парламента и за нас българите защото на народа взе да мо писва и накрая ще стане лошо