17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не ви е срам!? Тези хора изнесоха на гърба си целия ужас на пандемията, не спяха, изнемогваха, работеха под заплаха да бъдат заразени, те и близките им и бяха заразявани и мряха! А сега мишоците, които се изпокриха в дупките си от страх от Ковида, сега изпълзяха и са много "страшни", обвиняват! Държат сметка! Наказват! ... Кого! Спасителите си! Това може да се сравни само с мародерство! Срам!

изтъпанили на снимката прилича на полинезийски примат.

Най-важаната задача на ръководството на Пирогов явно е била да се направи ремонт по време на пандемията, когато цялото внимание беше насочвано колко е страшно. В много подходящ момент се местиха отделения, кабинети. Парите , разбира се, са усвоени. Може би то

Талантлив трол си Кънчо, как успя да набуташ толкова опорки в две изречения.

Сега ревете, но когато хора умираха по стъпалата ,защото нямаше места се оказва че видиш ли местата са били заети от фалшиви болни… Само пазарният принцип ще ви излекува , ако Короната не го превари …

Болниците не гипипайте и без това няма лекари и медицински сести...............За тея пари няма кой да работи тук и ще избягат на гурбет :)

Не ремонт а по-скоро реорганизация по време на пандемия- едно отделение се мести в друго за да се освободят повече места за заразени с корана вирус!

мпляяяя???? говорим за болница,която е с обща баня и тоалетна в дъното на коридора ????? пълна мизерия !!!! а колко пари им минаха през ръцете....Балтов само обикаля по тв каналите да реве :(((((

Балтов е гърмян заек нищо няма да излезе. А министърчето да си търси друга причина да махне хората от Щаба

Ако е така, веднага на Балтов да бие балтията !!!

Или си приказваш по спомени от болницата в малкото градче, където си роден?

Дали Балтов е поредния бушон на Баце, времето ще покаже !

Като е професор г-н Балтов да не би да работи в фурната на кьор Пенчо !!!

Така е, още Пепи Шалчето искаше да го реши този проблем като ни взе пръстовите отпечатъци, ама вие не увряхте да ги въведете... А беше толкова просто_ -влзаш в болницата - хоп пръста на четеца... -излизаш от болницата през парадния вход -хоп пръста на четеца... -излизаш през задния вход към моргата- хоп пак пръста на четеца ... Разбира се , нищо не пречеше като влезеш в болницата, да те натирят у дома веднага ,и да те извикат след 10 дни пак да си сложиш пръста, ужким си бил там ... Ама чак толкова не се задълбочихме, а изгонихме Пепи! На ви сега !

не комунизъм, а е див капитализъм това , което описваш

Половината народ не би отишъл в болница с ковид отделение, стига да има избор. Затова няма нищо чудно, че някои други отделения са били с по-малка натовареност.

Викането за отпечатък става с изричното знаение на пациента. Иначе няма никакъв проблем да му бият шута още същия ден след една ренгенова снимка и гипс, пък да го пишат 10 дни в болница, без дори да подозира, че освен това са му "сложили" пирони в счупената кост.

Да, прав си . Изнесоха много, но със забележка . Изнесоха тежестта обикновенните лекари , сестри, санитари и т.н . А не Балтов и гербаджийската клика около него . И проверката не е срещу лекари, а в администрацията . Има голяма разлика .

Напротив, кочината трябва да се изрие! Няма да има лекари, защото докато давам дежурства като луд и нося отговорност, Балтовци, Ангеловци и Спасовци си позволяват да говорят небивалици от името на редовите лекари и крадат обществени ресурси! Докато гореизброените не си знаят парите по сметките, нетната ми заплата е 1000-1200. Мен кучета ме яли, но не се заблуждавайте, че новозавършил лекар ще остане в България. И причината са точно крадливия лекарски елит. Защо не попитате пенсионера Кантарджиев как е натрупал 500 000 евро в сметките си?

Балтов изхранва няколко семейства и има по-големи финансови нужди! Все едно в един и същ задник са правени и Спасов, и Ангелов, и Балтов, и Кантарджиев. Ами бръкнете им в сметките и имотните декларации и ги попитайте как при такива колосални загуби на лечебните заведения, които ръководят са натрупали толкова пари по сметките си и имоти?

Червените ботушки потропват...

Балтов да не плямпа и той защото неговите дружки са го издали понеже по един и същи маниер източват здравната каса.....Гипсират ми ръката и доволно казват ''някой лев да е хаярлия заздравяването''' и ти какво да правиш като си им в ръцете?????

А вие случайно да сте посещавали не малко ''клиники'' около голямата сграда за да видите какво е в повечето от тях????

истина има в думите ви,но пациентите не го разбират.

И точно с този реваншизъм, като махнат едни ваши, че да седнат някакви наши ще решат проблемите. Иначе публична тайна е че най-много далавера за сметка на НЗОК върви през частните болници и най-много фалшиви хоспитализации вървят през малките общински болници в провинцията. И като се има предвид, че не малка част от временно дисеминираните в министерството са точно хората заложили този модел и правила в здравеопазването, чакай нещо да променят. И далече не е само до пари. Голяма част от ОПЛ пет бона месечно не ги харесват. Обаче и за джипита нещо няма наплив. Средната възраст и там върви бодро от 55 към 60 и намаляват ежемесечно.

А какво става с “Годжи” :)

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club