"Пирогов" обвини съветник на Тагарев, че искал да извадят дете от шоковата зала, за да влезе неговото

Мустафа Емин от "Да, България" заплашвал със здравния министър и се държал арогантно, заявява служителка на лечебното заведение. Ивайло Мирчев обеща да провери случая

Обратно в новината

Коментари - "Пирогов" обвини съветник на Тагарев, че искал да извадят дете от шоковата зала, за да влезе неговото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем случайно мед. сестрата от Пирогов се оказа путинофилка, която сама пише, че "сърчицето ѝ е в Русия". Съвсем случайно РИА Новости веднага отразиха "скандала". Съвсем случайно! Нищо нагласено няма в тая история!

Съвсем случайно ще се опитат да замажат случая. Съвсем неслучайно позабравилите се по-старички и новоизлюпени дерибеи трябва да бъдат ИЗМЕТЕНИ. За да претендираш да бъдеш в елита, трябва да имаш съответните качества, а не да си на нивото на едно селско комплексарче.

Просто този човек е попаднал на съзнателен все още медицински специалист. Картиннката е следната: Независимо от коя партия е след като е излъгал хората и са му дали права той експлоатира властта по всевъзможен начин в полза на себе си и своите близки. Да не говорим за екстрите, шофьорите, почивните станции, столове за храна и какво ли не, което го няма никъде да не говорим за заплатите. Жалкото е че това е статукво което няма край и в днешно време.

Мустафа Емин се включи тук, като "барон Мюнхаузен", всъщност (барон Мюмюн) да оплюе медицинската сестра, че да изглежда по-чист.

Къф е тоя Мустафа Емин да се разпорежда по добре вижте как от Турция идват да се освидетелстват за инвалиди и да взимат парите на здравната каса а българина болен без пари вземете им двойното гражданство бе хора като не могат да гласуват сега парите ни взимат

ТОЙ -демократ от Родопите,а пък забрадената му жена Айше направо е феминистка.

На предния пост написах че Тагарев е лайно, и другите около него СА ТАКИВА, да пукнат без капка помощ за тях.СВИНИ!!!!!!!

Май ти си пълен акиш , щом така говориш

Какво очаквате друго покрай л Тагарев има пак л Това е ако съм на мястото на бащата на помъченото да се махне дете от шокова зала щях да намеря ефендито и да го счупя от бой

КАКВО ПРАВИ ТОЯ СКАПАН МИРИЗЛИВ РЕЗАК В МО, ПО КАКВО ТЕ СЪВЕТВА, ИЛИ ГО МАХАЙ НЕЗАБАВНО ИЛИ ТИ ХВЪРЧИ ГЛАВАТА И НА ТЕБ.

СЕ НАМИРАТ ПРЕЗ 9 БАИРА

Изключително разочароваща е липсата на реакция на проф. Хинков. Беше задължително от морална, колегиална и етична точка да се разграничи от този, да обяви, че не го познава и има пълно доверие в колегите си от Пирогов.

Представителна извадка на ДБ и избирателите им :)

Защо детето на мустафа е имало рана на главата, пребил ли го е баща му?

От обясненията на бащата стана ясно, че е скочило върху ръба на масата. Сигурно от полюлея. Агенцията за закрила на детето обикновено образуват проверки в такива случаи, но този е от нашите.

Гадни мръсни доносници

На феса не бива да се вЕрва, на Пиню много повече. Едва ли е искал заменка.

Как да станем Швейцария на балканите, ами много просто, като се освободим от тези, които убиват и живеят от помощи( като тези от село Прилеп) , а също и от тези като това магаре от статията!!!

Да си подава незабавно оставката и да си върви от където е дошъл! Няма място такова мекере във властта! Отврат!

Като се докопат до властта, се самозабравят. Хайде, отивай си откъдето си изпълзял, помако! Оставка!

в нормална държава щяха веднага да го уволнят. Обаче ... нито България е нормална държава, нито Тагарев е нормален министър. Това тук е мафия и феодална администрация, подчинена не на народа, а на посолството.

В Рибново са най-гадните помаци,живеят още в 17 век!

Истински демократ, като останалите от Демолратична България, които години обещаваха да вкарат Тиквеника в затвора! Христо, Делян и Бойко сега са първи приятели!

По добре и по щастливи от теб, дори от малкото. Ти си в трагедия, виж си зъбите!

Ам Кирцата що тъй усложливо го пропускаш?

В Пирогов са истински професионалисти. Аз вярвам, че хората работещи в Пирогов знаят какво правят, спасявали са ме, спасявали са и мои познати. Поведението на този "власт имащ" е недопустимо и трябва веднага да си подаде оставката от всички заемани от него публични постове. Точно защото е публична фигура той трябва да е за пример за останалите, а не да се държи нагло и арогантно.

Там златните ланци на докторите за ... задължителен аксесоар! дебелината на ланеца е правопропорционална на врата на доктора и на продължителноста на престоя му в "Пирогов". Да не дава Господ да им падаш в ръцете!

Стига глупости. Всеки знае, че когато ситуацията е спешна вариантът е само един - Пирогов.

в Европа ще.го изхвърлт веднага от политиката като мръсно коте , смао тук всичко ше продължи по старо му

Ама в коя точно европа? Тази в която Берлускони въртя италия като частен бизнес с мафията, или тази в която Урсула ваксината влезе в немските медии и прокуратура с това че като гинеколог военен министър, нараздала едни държавни поръчки с фиктивни договори на свои хора, а после направи същото като вече част от управлението в Брюксел с ваксините и файзър.. Такива морални личности и моралисти в политиката вече дори и във Финландия и Норвегия няма..

Да не излезе актвно мероприятие ... иZрожденско.

Това ли ви спуснаха от посолството, като опорка?

излезе! Нарича се "взел се твърде насериозно "Умно-красив жълтопаветник"!!!

Според мен за награда , този рязан пищов трябва да се изпрати в Украйна. По възможност на предните линии, да разминирват с него. Хем Украйна ще има полза, хем и ние ще се отървем от рязани патриоти.

Прилича като господинът да е започнал да вкусва от стоката.

Неда Диманова е медицинската сестра, която разказва въпросната случка от снощи. Жената всъщност не е безизвестна. От материал на в. "Телеграф" още през 2020 г. става ясно, че освен медицинска сестра, тя бие и камбаните в катедрала "Св. Александър Невски" и преди време отказала да бъде интубирана и преборила с молитви COVID-19. За Неда Диманова е разказвано многократно в различни медии. На вата смърди цялата история отдалече ...

Ето го елементарния ДСБ. Щом бие камбаните, и о боже,не се е ваксинирала, и още повече критикува богопоставените бивши ДС и други резнаци, значи е вата, чебурашка …

Алеле,колко си прост ,Пешко...Ако вярно е отказала да бъде интубирана , женицата се е спасила от почти сигурна смърт. Щото ако излезе една реална и достоверна статистика колко от интубираните по времето на епидемията са оцелели-друга песен ще запееш . А феса от ДБ се е взел насериозно,но може да е за добре- на тия малоумници съвсем ще им намалее електората,дето още не се е осъзнал.

Търпим, търпим ... и после...

ОСТАВКА

Първо се поинтересувайте коя е въпросната Диманова, и после плюйте човека ...

в случая казва истината! Това е важното! Тоя, преял с власт "демократ", си позволява да злоупотребява със служебното си положение! А най-гнусното е, че за него детето от шоковата зала е без значение! Дете, което можеше да е ваше или на ваши близки! Тогава пак ли щяхте да държите сметка коя е Диманова?!

В кой случай - че с пост и молитва е излекувала ковида?" Медицинско лице", ака може така да се нарече ... Ти беше там и видя?

Що не се пишеш барон Мюмюн, какъвто всъщност си. Мюмюне, като очерниш жената ти няма да станеш по-бял.

не е човек, след като се разпорежда с живота на дете в шокова зала (без да е медицинско лице)!!! Само защото бил някой си!!!

Ккво има да се проверява... ? Според мен проверката ще отнеме много време и накрая ще се потули. Въпросът ми е , като какъв е назнчен тоя помак , че си придава важности ? Сега разбрахте ли всички, че Дай България са като всички останали ?! С хейт дойдоха и с хейт ще си отидат ...

На държавна хранилка е назначен, пардон устроен!

Това е злоупотреба с власт и се наказва с изпитване от всякакви постове.

*изритване

Това е търговия с влияние - лицето се възползва от облагите на поста, който заема и контактите, които има (два пъти е плашил и изнудвал с министъра на здравеопазванто, парадирал е със служебно положение и е искал на това основание да го обслужат с предимство). Търговията с влияние е квалифициран състав и трябва да се направи проверка от прокуратурата. Но като се има предвид, че зад думите на медицинската сестра е застанала и болницата, направо следва да започне досъдебно производство.

За кадрите на "Демократична България" това си е нормално. Там боклуците ги събират с конкурс!

Какво може да се очаква след като министъра е абсолютен боклук всички около него са още по големи боклуци.Краставите магарета се надушват.

Тагаренко, как си ?

Докога ще продължава това???? Айде стига с тия привилегии!!!!! Тия дето драпат да попаднат в управлението, после тъпчат избирателя си!!! Раздават на Украйна, крадат......мамицата ви Ще ки чакате реда и ушите ще ви пукат, изменници долни. В тая държава живеят и нормални българи, точно на тези хора ще им падане на колене,.

Съгласен съм с вас, ама не разбрах какво мешате пак Украйна, тези хора откраднаха толкова милиарди, колкото не можете да броите, пък вие все Украйна ви е в устата, а там освен че умират хора и то много хора всеки ден, не разбирам какво има да се дъвче, надявам се не им завиждате за положението... Проблемът си ни е чисто вътрешен, че за последните над 30 години от нашата уж бедна държава са откраднати по независими статистики и изчисления над 300 милиарда долара. Нали можете да си представите, ако тези пари бяха вложени в обществото ни какво щеше да е положението - високи доходи, чисти и спретнати улици, готови и гладки пътища, красиви и поддържани сгради. А вие пак с тази нещастна, оглозгана Украйна...

Не завиждам на Украйна , завиждам на Зеля Кокаинов. Купил си е вила на Египетската лагуна, така наречения град на милионерите . Вилата е в съседство с вилата на Анджелина Джоли и струва пет милиона долара. И аз искам така да се Ботас корупцията. Що се отнася за тоя рязания - оставка на него , и на Магаревия.

с какъвто се събереш, такъв ставаш...вместо "градскаа десница" да вкара малко етика в партньорите си в правителството те взимат цялат селения от гербаджиите.... а този юнак от Рибново не заслужава коментар. Важно е какво момчето Мирчев ще обследва и заключи...на него разчитаме!! И на Тагарев

Нормално поведение и отношение от всички властимащи. Понеже служителят е леко неизвестен за обществеността затова му се е наложило да вика и да се разправя в болницата, ако беше разпознаваема личност, например самият Тагарев, въобще нямаше да се наложи да крещи, ами безропотно лекарите щяха да извадят детето на обикновения гражданин от шоковата зала и да набудат бързо там детето на правоимащия, а госпожата, която е сигнализирала във фейсбук, щеше скромно да си замълчи, за да си няма проблеми... Така работи системата от десетилетия, всъщност йерахията на простолюдието и на властимащите е работила, работи и ще работи по тази начин, и мисля че е сходно положението навсякъде по света... Жалко, но факт...

Бойко ги гонеше за такива издънки от раз!

Както казва чорбаджи Марко от "Под игото": "Четете класиците, бре маскари!": Алеко Константинов: "Пази Боже сляпо да прогледа!?" "Не от прогледналия физически слепец се отвръща българинът, а от слепеца - простак, издигнат от нищожество, от тинята, благодарение на случайни обстоятелства, достигнал, без разбор на средствата, до висота, която той омърсява със своето присъствие..."

Lapsus calami: "Пази Боже сляпо да прогледа!"

От ППДБ съм, но това е недопустимо. И ако отговаря на истината този човек трябва да напусне поста.

И какво има да проверява Шиши Мирчев? Глист, лекарите от Пирогов са институция, оставката и оттегляне от всички постове.

абе то като си прост .... е завинаги

Няма наши, няма наши - всички са апаши! Няма тия и ония - всичко е помия!

Рязания мангупляк се е помислил за господар…оставка и в Рибново да сее тютюн и да връзва тюрбана на булята че остане ли в София бързо ще намери нов съветник…

Всички боклуци са за Украйна , а Българския Народ 89% е против Украйна и снабдяването и с Оръжия и Боеприпаси ! Всички в Това Министерство Заедно със Тагаренко са такива Простаци и Идиоти ! Как ще изкараш дете в Кома от Шоковата Зала имаш ли Мозък бе турски Маймун ! Този да му се иска Оставката , омръзна ми от простаци и то от ДБ , там има ли поне един нормален , аз не виждам , що Гнома , що Мравояда и този тип с Манолев !

Дай Боже повече хора като госпожа Диманова

SU-152

А сега си представете, че детенцето в Шокова зала е било ваше, а докторът, когото заплашвал този "властител", не е бил толкова принципен и смел, и е предпочел кариерното спокойствие пред Хипократовата клетва? А през това време ние - спокойни, че децата ни са в безопасност под лекарска защита, - седим по диваните и чаткаме рувулюцьонни статуси... Слава ПП-ДБ! Тагаренко слава!

Ма те всички са такива- родоотстъпници на повод от посолствата, дано ви се върне, мърш*

Що за съветник в министерство на отбраната може да бъде човек с образование на учител по история?!

Мани тва ама на всичко отгоре и турчин в МНО

А помакът служил ли е поне в армията?

Е тя Урсула фон Лайняната е гинеколог и то некадърен, и бе доста време министър на отбраната на швабия. Че тия ли не могат един "съветник" да изтипосат по квота..

Тагарев и свитата му да се връщат Украйна. Там може да са по - полезни .

Какъвто Тагаренко, такива и съветници му. Оставка, немедленно и на двамата наглеци.

Колибар да те управлява,макята си е евало