12-годишно момиче с нож в главата след игра на дартс

12-годишно момиче е прието в "Пирогов" със забит нож в главата след игра вкъщи, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Обратно в новината

Коментари - 12-годишно момиче с нож в главата след игра на дартс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никъде не прочетох от коментарите имало ли е родители в къщата,и всичкото това своеволие да се разрешава на децата да правят всичко,за да не се разсърдят е много погрешно.мисля че на деца под 1ш год.не трябва да се разрешава да играят на тази игра сигурно е че има детски дарци. при това игра с нож,просто не ти го побира ума

БАТКОТО ЩЕ ГО ПОМНИ ТОЯ ДАРЦ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ...

ТОЯ БАТКО, КАТО ДАРТ ВЕЙДЪР ;-)

..кой не го е правил това..?! Да е живо и здраво детенцето, а и батко му, защото само той си знае какво му е било след този инцидент. Бъдете за малко хора и стига дъвкали децата - ей така, колкото да не забравите какво е.

Сигурно ще ми се смеете - ама не съм. .... Колкото до Необходимото Незабавно Оздравяване на Семейството у Нас - просто Е Задължително !

Аз не помня да сме играли с ножове. Не смятам, че дете на 12 години е редно да си играе с хладно оръжие. Ама то от толкова анимация с насилие и филми с червени точки, гледани от децата... какво да очакваме... може да е и по-лошо. Скоро ХАМЕРИКАНЦИТЕ ще ни дошат праха

Според мен детето е било мишена:(((( слава на Бога че само с това се е разминало

Много ми е странно, че тази трагедия предизвиква шеги. По чиста случайност момиченцето е останало живо

Моля, не правете това у дома!!!

Пернишки Дартс е това...

Батенцето е било софиянче, обаче.

софия - предградието на перник, мухахаха

Стрелеца явно не е уцелил ябълката.

Бойко е виновен! Долу това некадърно правителство! Да живЕЙ СерГЕЙ и Дядовата дружинка!!!На оружие, братя!

Баткото е гледал много филми. Тия деца растат без ясна представа за нещата от живота...

защото са наясно какво ги очаква затова се подготвят

с такива игри се пораства!!! Нали трябва да се готви баткото за живот в България. Хубаво е от другата седмица, след като е усвоил вече мятането на нож, да премине и към обучение по стрелба и скоро ще е наистина подготвен за живота, който го очаква ако остане в БГ.

Е това с ножа определено не е Дартс

Със сигурност момиченцето е било мишена...

"Ножът е попаднал в предната част на главата, точно на границата между челото и окосмената част" - това си чисто попадане в 10. Изобщо не е било "наоколо" - детето си е било мишена!

Баткото заслужава един здрав пердах !

Не е необходимо, този случай ще го помни цял живот. Два случая: продаваха едни пищови с пружина и вакуумна стреличка. Сборичкване със сестра ми, тя отскубва вакуумната гумичка и в този момент среличката излита и я уцелва до очната ябълка. Повече с тази играчка не съм си играл. Втори случай казармата. Почерпка в класното (старата служба) чистим аръжието. От скука в свободното време с ножа бях нацепил една врата в "парка" улучвах стотинка, на милиметър от обувката на набор. Та набора ми иска ножа (щото е като бръснач) да нареже мезе. Хвърлям ножа, той откършва парчета от масата и се забива във вратата Един от новобранците се изгавря със попадението, аз на глава го карам да застане на вратата , той си мисли, че се шегувам, аз сериозно мятам 4 (четири) ножа Новобранеца падна на земята, аз изтрезнявам моментално Ножовете са на вратата, на него му няма нищо. Само дето нощем крещеше на сън но до нашето уволнение си оправи. Но от тогава престанах да мятам ножове.

Ти си живото доказателство, че човек се учи докато е жив... за ужас на околните. Ако не е пистолет, ще е я нож, я отвертка, я нещо друго. Човече, спри се с опитите да видиш дали от всяко нещо става сакътлък. Просто приеми, че тъпи, остри, тежки, ръбести и т.н. предмети могат да се превърнат в средство за осакатяване КОГАТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ЦЕЛИ, РАЗЛИЧНИ ОТ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО ИМ.

Ей-сега ще Ни подгонят от цензурата ..:-) (Напълно Ви подкрепям !)