Протестите за Пирин продължават в над 20 града

Природозащитници излизат тази вечер на 7-и пореден протест срещу новия план за управление на национален парк Пирин. В протеста ще се включат над 20 града.

Обратно в новината

Коментари - Протестите за Пирин продължават в над 20 града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

днес в Банско е 12 градуса

Ясно е, чедоста пари могат да се изперат в банско, както става в Слънчев Бряг, но все някой трябва да помисли и за бъдещето. Проблемът е, че горите са ценни за цялто човечество, а бетона ще облажи за около 20години няколко боклука, а ние като добрия стар Ганьо,не се интересуваме от такива глоблни въпроси - важното е да си натъпчим търбусите, пък утре децата на простолюдието да му мислят.

Стига лъжи бе,стига са протестирали,алкохолици!

Алоо я сложи очилата и виж детето"алкохолик"какво е написало на плаката.

по-скоро какво е нарисувало изв. Браво детенце!

дебили

Мой съсед беше на ски в Швейцария. Човекът е около 50-те и с добри доходи. Нападнахме с мъжа ми, че не патриот, а той дори не се смути. Показа ни клипче и снимки не само от лифтовете там и възможностите да си отпочинеш след спускането, но и от различни допълнителни услуги. Разказа и как е научил от швейцарския си партньор, че нашите еколози получават пари, за да пречат на развитието на туризма в България. "Не можем да си позволим дори сянка от конкуренция" е казал прямият швейцарец. Нека службите изяснят финансирането и действителните цели и резултати от дейността на екологичните орагнизации. Ако те ралотят против интересите на България и в полза на друга държава - Швецйцария или която и да е, да намерят законните основания тези организации да бъдат закрити. Стига вече лицемерие и предателства!

Не ставай смешен троле ,абсурдна е дори мисълта ,че бетонната клоака Банско може да е някаква конкуренция на щвейцарските курорти ,Банско е сегмент за алкохолен туризъм ,евтини курви и дрога на английски и гръцки лузъри ,точно като слънчака ,само дето на Банско вместо да се топват в басейна за изтрезняване могат да се сурнат по пистата преди първата бира.

Dimi

И на кой точно курорт в Швейцария Банско може да бъде конкуренция? Сигурно швейцарците много ги е яд че на 100-150км писти оставят в курортите само 10-12 000 легла, а видиш ли челния български опит на 40тина км 40 000 легла... пък и нямат евтини проститутки и евтин алкохол... пък и високо качество поддържат... да се чудиш защо изобщо хората ходят там...

Не е важно на кой точно Швейцарски курорт, а че може. И е истина за зелените парички за зелените човечета - очите им се насълзяват от умиление на Зелените НПО-та като им говориш за екофондове и субсидии от държавни и международни екологични организации. Бая опит имам с такива еко-измекяри, еко ама в офиса и на улицата докато захлебва на зелено, щото Българина левче няма да му даде на такъв.

Протести до Дупка ! Да спрем БГ МАфията !

Долу ръцете от Пирин!Парка си е парк ама нашите Бойковци искат лифт щото в Давос имало много !Язък за последната планина която остана!Боже вразуми алчните властимащи да се смилят над гората

Това протестно тичане драги еколози не се приема като форма на протест. Ако планирате тичане от София НДК-то до връх Тодорка и обратно тогава ще получите моята подкрепа - морална и материална.

А стига с тия протести, искам само едно лифтче ай сега и аз съм зелен, отвън.

Кой плаща за тази организация и с какви пари? Защо от другата страна е офшорка?

Не им ли свършиха парите на тия НПО-та

Да се изясни собствеността на концесията-майка!!!! и някой "управляващ" да спре да се учи да брои по курортите в алпите и да даде адекватно обяснение защо подаряват държавата на кипърски безработен с над милиард кредити към ПИБ? Защо?