Нови екопротести в защита на парк „Пирин“

Недоволни излязоха на протест в София и Пловдив, въпреки оттегленото решение на МОСВ да няма екологична оценка на проекта за управление на парк „Пирин“.

Обратно в новината

Коментари - Нови екопротести в защита на парк „Пирин“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

измислени протести и протестъри. само спират развитието на туризма, да му писне на човек от тях

ГеЕрб стщо са за застрояването на Пирин. Всичко е заради натиска на мафията,само с бой ще си извоюваме държавата.

в кого се е вслушал еко минисърът, в комунистическите синчета и дъщерички, изкупили на безценица земите около банско и разлог, построили хотелчета, капанчета и отдали ги под аренда, за да живеят от приходи без да работят??? те не се инетерсуват от запазване на природата, от екология, от националната гордост "пирин", защото планината са я виждали само от прозореца на ресторантите си!! просто отчаиваща безотговорност!!

2млн избягаха, скоро ням да има кой да работи и целта на бсп ще е постигната напълно! Честито! Цеко Меко и групата самообожествяващи се ще бъде задушена от собствената си алчност. Лошото е, че ще станем от индоевропейска езикова общност само индийска общност. Арапи и мангали няма как да получават друго отношение в ЕС от това, което е в момента.

Защо българите не се вдигнат все още, за да протестират и принудят очевидно провалящият цяла България и всичко в страната главен прокурор Цацаров да напусне незабавно поста си, заедно с шпицкомандата му в прокуратурата и другата му шайка, във ВСС, за да се отпуши съдебната система в страната и малко по малко ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ РЕШАВАТ НАИСТИНА СЕРИОЗНИТЕ ПРОБЛЕМИ ВЪВ ВСИЧКИ СЕКТОРИ И НАПРАВЛЕНИЯ, ВКЛ. И ЕКОЛОГИЯТА! Защото е повече от очевадно, че АКО СЕ ОТСТРАНЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И МАФИЯТА В ТЯХ, НЕЩАТА ЩЕ СТАНАТ МНОГО, МНОГО ПО-ЛЕСНИ ТАМ И ЩЕ ТРЪГНАТ ЗНАЧИТЕЛНО ПО-БЪРЗО, а България вече няма време, престъпниците, червените и всякакви други престъпници от къде ли не й изгубиха много и ценно време, десетки години, животът на поколения българи бе съсипан от тези разбойници!

Аз искам съвсем искренно да поздравя всички българи, които се вдигнаха да протестират по улиците на страната срещу мафията в управлението на България! И същевременно се питам следното: Вече е пределно ясно на абсолютно всеки, на всички и в, и извън България, че ЕДИНСТВЕНО В БЪЛГАРИЯ ОТ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!!! Дори и нефелниците от тотално провалената политическа класа и всичките управления повече не смеят да лъжат и опонират, защото знаят, че вече никого не могат да излъжат и само ще се изложат и изолират повече... Ясно е и КОЯ Е АФИЯТА, ЯСНО Е, ЧЕ ПЕЕВСКИ САМО ПО СЕБЕ СИ Е НИКОЙ, ТОЕСТ ЕДИН ДЕБЕЛ ПРОСТАК И ДЕБЕЛАК, КОЙТО Е ПОДБРАН ОТ МАФИЯТА ЗА НЕИН ФРОНТМЕН, ЗАД ДЕБЕЛИЯ ЗАДНИК НА КОГОТО СЕ КРИЯТ МАФИОТИТЕ, ШАЙКАТА ИМ :СЪВЕТНИЦИ" И "СТРАТЕЗИ". Още е съвсем ясно, че тази мафия от 27 години граби и разграбва държавата и народа ни, и руши Родината ни, държавата и държавността, и прогонва и съсипва народа ни и живота му в страната! Тоест, ПРЕДЕЛНО ЯСНО Е НА ВСИЧКИ, ДОРИ И НА БОСОВЕТЕ НА МАФИЯТА, ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА КАТЕГОРИЧНО НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА, ЧЕ ТОВА Е САМОУБИЙСТВО НА РОД И РОДИНА, НА НАРОДА НИ! От друга страна е повече от ясно, че и никой от босовете на тази мафия, или от мафиотите НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА ТРЪГНЕ СРЕЩУ НАРОДА ПРИ ТОВА КРАЙНО ИЗНЕРВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ, ЗАЩОТО "КОЙТО НОЖ ИЗВАДИ, ОТ НОЖА НА НАРОДА ЩЕ ЗАГИНЕ", и то моментално! Повтарям - при това тотално изнервено и кризисно положение, което почти на всички всичко е вече пределно ясно, вкл, и за мафията с прослоутата й омерта, която е ПУБЛИЧНА ТАЙНА ВЕЧЕ!!! Тоест - не е вече никаква тайна - ясно е кои са, ясно е какви са, ясно е какви престъпления са направили, кои са капиите и мрежите, медиите, политиците и управниците им, кои са марионетките им, вкл, и кои измекяри, корумпирани и зависими типове и мрежи и на Запад ги подкрепят или с кои "си партнират", вкл. при ограбването на България и разпределението на откраднатото!

ЯСЕН Е И ЧЕРВЕНИЯТ РУСКИ, МОСКОВСКИЙ ГЕНЕЗИС НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ, ВНИМАТЕЛНО ОБГРИЖЕНА, ОТГЛЕДАНА И "СЪВЕТВАНА" И ЛОГИСТИЧНО И ВСЯКАК ОБЗПЕЧАВАНА ОТ ЛИДЕРИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИВНИ СЛУЖБИ, ПОДЧИНЕНИ НА РУСКИТЕ ЗА ДА ПРЕРАСТНЕ, ВЪЗМЪЖЕЕ И СВЪРЗВАЙКИ СЕ И С МЕЖДУНАРОДНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ДА ПРЕРАСТНЕ И ПРИДОБИЕ САМОЧУВСТВИЕ И КАТО ИСТИНСКА МАФИЯ, тоест ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ, ТОТАЛНО СЛЯЛА СЕ С ВЛАСТТА В България! И Е ЯСНО СЪЩО, ЧЕ АКО БЪЛГАРИТЕ, АКО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ ВДИГНЕ, МОЖЕ И ПОСТИГА ВСИЧКО!!! Е, ПИТАМ СЕ АЗ, И КАКВО ОЩЕ ЧАКАТ БЪЛГАРИТЕ? Защо още търпят и този главен прокурор, и този ВСС, и ред други измислени органи и институции - или по-точно ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ТЯХ, ЗА КОИТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ИЛИ ТЕЗИ, КОИТО МАФИЯТА СИ Е НАЗНАЧИЛА ТАМ И ТЕ Я ОБСЛУЖВАТ, ИЛИ ... ДОРИ И ДА НЕ СЕ БОРЯТ С ВСИЧКИ СИЛИ С НЕЯ!?!?!

Милиони българи гладуват заради еко-мафията. Всеки патриот, който поведе народа срещу тези кръвопийци на нацията ни ще бъде записан със златни букви в историята ни.

Я по-леко с упреците! Кой строи в защитени територии? Ти знаеш ли какво е защитена територия! Варварин прост!

със златните букви си остават с тях и никой не си спомня за тях,освен на Трети март,колкото да не е без хич.Даже на паметника на Левски посегнаха.Епопея на забравените чал ли си?Техните идеи и завети отдавна са забравени и да това сме на този хал.Влез в Мрежата, за да прочетеш примирно истината за гибелта на Левски и Ботев.Срам да те хване!

Проблема не е конфликта между скиори и природолюбители а между МАФИЯТ ОКУПИРАЛА ДЪРЖАВАТА НИ И РАЗУШАВАЩА ПРИРОДАТА И С МЕГАЛОМАНСКИ СТОЕЖИ И РЕКЕТ НА ВСЕКИ КОЙТО ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ОБИЧАЩ ПРИРОДАТА НА РОДИНАТА СИ.Хората правят от пустинята рай а нашите тъпоглави ,,инвеститори "от рая пустиня.Трябва да се протестира навреме и масово срещу всичко което ни натрисат превръщайки страната ни в абсурдистан.

Познах, журналистите пак са повече от протестиращите!

Без писти и лифтове няма зимни курорти и наплив от курортисти, няма БВП ,няма пенсии. Интересно как швейцарците са направили толкова много лифтове и писти. Те нямат ли зелени . Да им дадем малко ,че да съборят пистите и лифтовете. Интересно кой им плаща ?

Юлен натиска за нова кабина, защото цялата местност около бъдещата долна станция е изкупена от Цеко. И без лифт не може да я продаде с печалба, и то голяма

Аз пък натискам да мога да спортувам спокойно с децата и приятелите си, без да ми пречат еко-безделници и еко-престъпници...

Вярвам, че скоро природолюбителите ще дадат шанс и на човешките деца да живеят нормално след като стотици деца останаха сираци заради Кресненското дефиле. Хлебарките се разхождат спокойно там, а хората мрат. Дори и двете ударени хлебарки от румънска кола оцеляха за съжаление...

Концесията на Банско трябваше да бъде прекратена миналата година поради нарушения. Тогава правителството каза, че един кипърски безработен, който притежава Банско е единственият възможен стопанин и без него ски нямало да има. Да ми дадат на мен курорта. Веднага давам 250 000 лв., които за година ще направя 1 000 000 само от такси за паркиране.

Браво на президент Радев! Личи си войника! Герберите не разбират от добро! Крайно време е да отговарят за техните кражби за сметка на природата у нас!

JA LAJNO NESHTASTNO DA IDESH DA CUNKASH NASRANIJAT GUZ NA PROSTAKUT borisOFF ZA LEKA NOSHT...SHTE VIDIM POSLE KATO TE PODPUKAT PÚOLICAITE NO NE LAJNARITE OT dans KOITO VI PREDUPREDIHA KOGAO IZPRATI SMS-TE ZA FALITA NA KTB,KADE SHTE SE ZAVRESH DEEBA TVOIJTA MAKA I BOKLUK... DA NE TE CELUVA STUDEN SHTERKA TI...MAMICHKATA SHTE TI EVA...

Боклук, пиши на кирилица. Говежди тор.

АКО ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ БЯХА ИСТИНСКИ, ЩЯХА ДА ПОИСКАТ ОТ ЕКО-МИНИСТЕРСТВОТО ДА ИМ ДАДЕ МОТИКИ И РАЗСАД И 1 ДЕН ПРЕЗ УИКЕНДА ОТИВАШ ДОБРОВОЛЕЦ ДА САДИШ ДРЪВЧЕТА С АВТОБУС ОТ ЕКО-МИНИСТЕРСТВОТО :)))

глупости. Хората плащат ДАНЪЦИ на държавата, за да поддържа ДЪРЖАВНИТЕ гори и си има ДЪРЖАВНИ ЛЕСНИЧЕЙСТВА, на които това им е работата. Айде стига сте плюли и малкото хора, които се опитват да спасят нещо от безобразната алчност на българина!!!

ДАНЪЦИТЕ КОИТО ПЛАЩАШ НЕ ПОКРИВАТ ДАЖЕ И 5% 0Т ЕКОЩЕТИТЕ КОИТО НАНАСЯШ ... БОКЛУК , ПОМИСЛИ СИ КОЛКО БОКЛУК СЪЗДАВАШ :))))

Как е в Детройт? Върви ли големият жълт камион, на който си оператор? То верно боклукът мирише, ама както са казали американците - няма срамна работа, нали?

JA LAJNO NESHTASTNO DA IDESH DA CUNKASH NASRANIJAT GUZ NA PROSTAKUT borisOFF ZA LEKA NOSHT...SHTE VIDIM POSLE KATO TE PODPUKAT PÚOLICAITE NO NE LAJNARITE OT dans KOITO VI PREDUPREDIHA KOGAO IZPRATI SMS-TE ZA FALITA NA KTB,KADE SHTE SE ZAVRESH DEEBA TVOIJTA MAKA I BOKLUK... DA NE TE CELUVA STUDEN SHTERKA TI...MAMICHKATA SHTE TI EVA...SHTE TE CELUVA STUDEN SHTERKA TI ..BAHTI MAJKATA I FEKALA

ЕКО-ТУТКИТЕ КАТО ИМ КАЖЕШ ЗА МОТИКА И ДА ХОДЯТ ДА ЗАЛЕСЯВАТ И ПОЧВАТ ДА ТЕ КЪЛНАТ КАТО ЦИГАНКА-МАГИСТРАЛАДЖИЙКА ТИРАДЖИЯТА ДЕТО Е ИЗБЯГАЛ БЕЗ ДА СИ ПЛАТИ :))))

изключително прост коментар. Да не си прост по природа? Хората са ти написали - горите са държавни.

Лесно се излиза на жълтите павета,а през това време десетки тирове със странни номера извозват БЪЛГАРСКАТА ГОРА. За любимата на дървената мафия гръцка компания Акритас. Българските камиони са редовни г-н Костов.Спите ли спокойно.

я по една мотика и на полето

Спокойно бай Йордане! Много от тези момчета и момичета произвеждат повече БВП отколкото цяло село! И плащат пенсиите на доста пенсионери! Та не ги мисли ти тях. По-скоро мисли ти с таз мотика колко доход докарваш.

ПРОБЛЕМА МИ Е ЧЕ И ДВЕТЕ СТРАНИ - ПРОТЕСТАНТИ - И АНТИ-ПРОТЕСТАНТИ ГО ПРАВЯТ ЗАРАДИ ДАЛАВЕРАТА :)))) ....

От всичките ти постове единствено става ясно, че си трол. Може би си достатъчно глупав да го правиш дори и безплатно. Но това не те прави по-малко неприятен.

Това не е протест а гей парад. Дева хомолюбите

Това на което ти ходиш ли е гей парад? Не виждам защо трябва да се хвалиш с това обаче.

Гората умира от болести в хиляди декари,а зелените се впечатляват от 50 стълба в просека?Тези същите засадиха ли нещо в обезлесените яки от пожари или са на хранилка в полза на други тарикати?Смешна работа-като преброителите на делфините и като ги преброихте по-малко мръсно и умряло ли е Черно море?:)

не става въпрос за стълбовете, Юлен натиска за нова кабина, защото цялата местност около бъдещата долна станция е изкупена от Цеко. И без лифт не може да я продаде с печалба, и то голяма

Зелените са по-опасни от комунистите!

ТЕ ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ДЪРЖАВАТА, ДНЕС НЕ СЛУЧАЙНО МИНАВАХ В РАЙОНА НА ЦЕНТРАЛНА БАНЯ /ТАМ ХОДЯ ДА СЕ КЪПЯ, НОСЯ СИ САПУН ОТ КЪЩИ И НЯМАМ ПРОБЛЕМ, ЧЕ "ТОПЛОТО ЩЕ МИ СПРЕ ТОПЛАТА ВОДА И ПАРНОТО" И ВИДЯХ С ОЧИТЕ СИ "ПРОТЕСТИРАЩИТЕ"

със стар материал къща не се гради. всяко нещо си има край. днес чухме и видяхме държание непристойно независимо партия, не одобряваме К. Добрев. да е жив и здрав, но празни приказки се наслушахме през тия 27 години. остаряха вече младите, над 30 г, а бяха само на 2-3-4, нямат един ден трудов стаж, пенсионни, здравни, а и ние с пенсии как да им плащаме... и това не е свободно съчинение, а истината. идват по гладни. виждаме какво става. намалят цените на лекарства за високо кръвно, преди бяха за три месеца, сега за един месец, възрастен човек как е, за таксита, автобуси дори и сме на червено в случая. няма ляво няма дясно, явно че адвоката е прав, като казва колкото повече се сменят правителствата толкова по зле за народа, бедният по-беден ПИСНА НИ

Народът си протестира, комунистическия керван си върви... Вече 73 години комунизъм! Без прекъсване! Под една или друга форма- червена, синя, тъмно-синя, жълта, гербаджийска или друга- уродлив комуно-мутро капитализъм и уродлива изродена и изметната пазарна икономика!!! 73 години комунизъм! Комунизмът никога не е падал от власт, онзи ден управляваха дедите им- комунисти, вчера- бащите им- комунисти, днес- синовете и щерките- тъпи и негодни малообразовани некадърни и мазни комунисти, а утре ще управляват внуците им!!, Изборите и многопартийната система са парлама и измама! Още от сега се разпределят квоти, депутатски кресла и министерства зад завесата и под масата. Още от сега е ясно кой колко процента ще има на изборите и кой ще ги спечели!

Зелените са червени. Пречат на туризма.

Викаш, като ги няма тях и туризмът ще цъфне и ще върже...затова искаха миналата година на българите да не се плащат заплати в пари, а да им се дават ваучери за почивка по мутренските хотели, че били празни и щели да фалират...

Трябва да има мандатност във властта, за да не завръщат на сцената никога повече тези от последните 27години, в случая този герджиков. Трябва да има механизми за незабавно отзоване на политици при такива явни корупционни опити.

В Пловдив бяха 12 човека, които са разпознаваеми като безделници и хора нямащи си работа и се чудят къде да се закачат или да качат една котка на високо дърво и след което да тръбят че са спасили котката.

Велчев, морето не се вижда от тия стени-хотели дето ги построи от единия край до другия на черноморието ни. Как открадна тая държавна земя, със същите хватки, които герджиков пак ни прилага сега, а? Айде да завлечете и планините ли искаш? Лакоми гъзове, кръв ще серете

ДИГАЙТЕ СЕ БЪЛГАРЕ ,ПОТОМЦИ НА БЕНКОВСКИ И БОЙКО БОРИСОВ, ПРОЛЕТ ПУКНА,ГОРА ЗАШУМИ -ИДЕ ВРЕМЕ ДА ГЪРБИМЕ КОМУНЯРО- РУБЛАДЖИЙСКИ ЧУМИ!

Герберски келеш, ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Работата на служ. Правителство е да организира изборите и да осъществява текущата дейност а не да взима важни решения без действащ парламент. Тези нещо много са се разбързали. Що ли???

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на ЦаряЛюбка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет... А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Царица парица

"зелените" масово са олигофрени или просто платени соросоиди

е, ти си просто глупав, но защо трябва да го показваш навсякъде?

Явно този тип комерсиален туризъм е крайно вреден за природата, ако зелените не са мафия да тръгнат в посока на забраната му и възстановяване в първоначалния вид на местата където е заграбено от природата.

Аве, ей, бастун??? ГОРИТЕ СА ДЪРЖАВНИ!! Държавни са горите, бастун!! Д Ъ Р Ж А В Н И!!!

Не е вярно, аз притежавам три декара гори.

Въпросът за т. нар. "бежанци" мога да го закрия точно за 24 часа: 1. Всички бежанци трябва да бъдат депортирани по родните им места без оглед на пол, възраст, образование, занятие. 2. Разходите по депортирането се поемат от самите бежанци, тъй като никой не ги е довел тук насила, а те само са прекосили границите на държавата ни незаконно. Сумите, необходими за депортиране да бъдат заработени от сирийските бежанци като чистят улици, изхвърлят боклуци, ринат сняг и лед, почистват магистрали и пътища, а заплащането да бъде 150-200 лева на месец. 3. Спиране на всякакви субсидии за бежанци. 4. Настаняване на бежанците във временни трудови щандарт лагери от закрит тип с телена ограда висока 3 метра , по която тече ток 380 волта. 5. Забрана на бежаците да напускат лагера, освен ако не работят в регионалните и местни отдели по чистота. 6. Строга дисциплина вътре в лагера. Ставане в 5 сутринта, после работа до 20 часа вечерта, Храна 3 пъти на ден - хляб, чубрика, сол, маргарин, кренвирши от 3,20 килото и др. боклуци и отпадъци от Кауфланд, Лидъл, Била. 7. Забрана на телевизии, радио, мобилни телефони, интернет, лаптопи, таблети, мюсюлмански книги. 8. Изучаване на християнската вяра в свободното време. 9. Всички лагерници да бъдат обръснати, изкъпани, спретнати и чисти с изпрани дрехи и чисти обувки. Заповедта да се спазва строго, при неизпълнение - 10 дни карцер.

Министърката на Радев приема решение, за да може Радев после да го отмени - ей така се прави цирк!

Не е цирк! Това е реалността. Така се вдига рейтинг! После, брей какъв президент номинирахме, виж колко сме се променили, гласувайте за нас! Ама никой не задава въпроса защо е сложил този "кадърен" министър който за четири седмици успя да наруши закона.

Дирчо

Нали и аз това казвам!

Това ще бъде първото служебно правителство подало оставка.

Оставка на превратаджийското мутренско правителство! За първи път в историята на България дори министерство на образованието е оглавявано от академична мутра от прехода!

щом 57 протестиращи , могат да променят решение на МС, страната ни е яко смешна ...

Не протестиращите, а президентът го отмени, тюфлек.

Кой изготвя доклада по оценка на въздействието върху околната среда , на базата на който доклад МОСВ ще даде становище? Много ми е интересно, защото ако се поровите в нета ще видите, че примерно за магистралите докладът си е направен от частни фирми. Които са усвоили държавни средства.

Тя и поптодорова по същия тип "невнимание" си е взела крема от магазина, та й тия братовчеди и те без да искат и те го решили преди празниците, които по случайност са точно 3 дена, точно колкото е срока за обжалване. И междудругото трябва да се забрани въобще бетона като материал за строеж в горите

Това са платени протестиращи .Всички да ги накарат да посадят дървета на Витоша .Заради тях гората умира . Скиорите не вредят на планината .Вредят тези където не дават да се построят лифтове който са екологични а трябва да се качваш с кола.

викаш, скиорите не вредят, а?? ИДИ ДА ВИДИШ СЛЕД КРАЯ НА СЕЗОНА КОЛКО БОКЛУЦИ СА ИЗХВЪРЛИЛИ ОКОЛО ПИСТИТЕ!!!

Първи ден, утре пак, а медиите всеки ден ще ни уведомяват кой ден поред е, времето се затопли. А срещу незаконната сеч и побоите срещу грски протести няма, че правозащитници са това, няма да нападат тези, от които си изкарват хляба.

Ще ги призная за екоактивисти, когато легнат пред циганските каруци, обезлесяващи парковете на София.На жълтите павета всеки може.

Тиквата и Америка за България са развързали кесиите си. Цирка на тези измислени организации не спира. До като беше Чехълчо и Тиквата протести нямаше, не че нямаше защо, а просто те не даваха пари. Природата е и в северозапада където гората просто изчезна но там ГЕРБ я сече и всичко е законно, подготвят се писти ще посрещаме извънземните.

автора на статията Защо Радан Кънев и "Да, България" защитават монопола на Банско? "Лично аз очаквам всички бизнесмени в Банско да изпратят по една бутилка вино на всички протестиращи в понеделник, помагащи им да си бетонират регионалния монопол за още около 5 години. А протестиращите какво си мислят, че постигат все тая."

Като пишете за протест , дайте снимка на този протест. Да видим колко масов е бил. Или не ви е удобно да покажете "тълпа" от 57 човека?

А, ето я снимката. Благодаря. Вече разбрах колко "масов" е бил протеста.

"Какво постига протестът срещу новия план? Бетонира монопола на Банско за поне още 5 години: колкото и абсурдно да звучи, Радан Кънев и Да, България искат продължаване на стария план за управление, който предоставя на Банско монопол върху туризма в парк Пирин. " "Нова Република и Да, България се оказват в незавидно положение да бъдат малки партии без финансов ресурс с достъп единствено до 3-4 добронамернеи към тях сайта. И всяка такава възможност за медийна бомба и излизане по телевизията е трудно да се пропусне, дори и пътят към тази възможност да бъде осеян с лъжи и защитаване на монопола на една община в ущърб на десетки други."

Искаха тихомълком да свършат на някого работа. Интересно ми е срещу колко. Президентът , и той е отговорен, или той е наредил да се извърши този акт.