Коментари - ЕК: Изменението на плана за Пирин трябва да има екооценка | dnes.dir.bg
назад

ЕК: Изменението на плана за Пирин трябва да има екооценка

Всеки план или дейност, които могат да засегнат зони от Натура 2000, се подлагат на оценка за въздействие в съответствие с европейското законодателство.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: Изменението на плана за Пирин трябва да има екооценка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тома Белев ще доведе швейцарците, пак ще гушне чудна комисионка и правителството остава с вързани ръце, както през последните 9 години. И не само Банско - екотероризмът бастиса изцяло туризма във Витоша, захлеби яко покрай черноморското бетониране и разпрати сумати народ да летува из Гръцко и да зимува из Алпите. Защо няма кой да му скръцне със зъби? Пак Сорос с милиардите, нали?

Стига с тоя Цеко Минев, защо пък само той е на Пирина. Разрови и изсече планината още 90-те години без преди това да я е виждал /освен на картинка/.И не само Пирина, ами Витоша.Това е един от събирателните образи на схемата "КОЙ"само че в туризма.,,,А-а-а, сбърках, основа и ПИБанка без капитал /други дадоха парите през офшорки/с мафиотската му финансово-брокерска къща. Затова й беше ред да фалира като КТБ за да се покрият следите, ама за сега се отложи.Каква пазарна икономика, всичко е шменти капели, апа това КЗК егати мръсната структура. Ако не ги спрем Цеко Миневци, Дилян Пеевски и още няколко такива са ни ги определили да ни тровят поне още 20-тина години....Бойко-о-о, знаеш го, не се подавай.

Зелените талибани в България са подкупили Леонардо ди Каприо, Джаред Лето и о боже..Европейската Комисия!? Тоя продажен свят явно върви към края си по-добре да си направим втора кабинка и да я подарим само и единствено на Юлен. Каролев, Симеонов, Джамбазки и Сашо Диков..с мен ли сте?

Така е! Верно е! Да нахраним бедните бизнесмени!

Валерката е див ориенталец и го боли за някакво си еврозаконодателство

плювалника европедали. Кой ви каза, че няма екооценка или шибаните екотерористи пак лъжат.

Далавери Семьонов и сюрията слуги-министри бързат да секат и бетонират. Тях законите не ги интересуват. Само суха пара в офшорна фирма.

Стига с тоя природа - искаме Пари, много Пари!!!

Зелената мафия и т.н. природозащитници, и всякакви НПО-та са гнусна мафия с все по-голямо лоби за съжаление. Това са нагли и кресливи, лапачи, съставени предимно от заблудени хипари, безделни вегани, пъпчиви тинейджъри и комплексирани хомосексуалисти, спонсорирани от евротолерасти и евреи.

Не всички могат да са Цеко Сифоня, Делянчо Мамин и прочее успели, хетеро и незавсими бизнесмени.

Колкото жк Съни бич стана Палма де Майорка със милионите кубици бетон, толкова и Банско ще стане Кицбюел.

Офшорките с подставени лица дето си перат парите в мутро-курортите не ги интересуват закони и екооценки. Под предлог за един лифт искат да изсекат 10 700 дка от белите дробове на България, да ги бетонират и да ги направят като ж.к. Слънчев бряг. Перлата на Черноморието!

Ако парите са готови направете лифта, а оценката ще се прави после. Ако това беше Унгария така ли щеше да се ослушва като прасе в мамули?

Кретьо, а кой ще плаща после глобите ,а? Хората си казват че обсъждането не е нарушение, но ако се изготви план без екооценка е!