Борисов: По-зелено от нашето правителство няма

По-зелено от нашето правителство няма, отбеляза и премиерът Бойко Борисов в началото на правителственото заседание.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: По-зелено от нашето правителство няма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога повече!Не издържам.Честно ви казвам. Хващат ме едни луди,ама луди...ама като ще хвана една гъостерица...ама като ще отида пред парламента...ама такива кокичета ще им засадя..ама такива щъркели ще им се излюпят...

Да не е толкова самокритичен, зелени са, ама се научиха на много мурафети.

Бою Тиквата---нарочно се прави на клоун и дрънка врели-некипели насред Европа!:)))) Достоен правнук на прадядо си -Бай Ганю: ..Булгар, Булгаааааар!:)))))))) Ама оня е крещял в банята, а тоя тиквеник---пред целия ЕС!:))))

Зелено или зеленясало?

Вярно е, всички сте наследници на "ЗЕЛЕНИЯ ГОБЛИН" от филма Спайдърмен.

Борисов: По-зелено от нашето правителство няма, предишните бяха сини или червени.

Борисов не престава да лъже неперкъснато и да вини за всичко други от както стана т.н. главен секретар на МВР.

Съсипа ни !Сега и Европа ще съсипе !

Да, всички сте зелени кратуни. И никога няма да узреете.

Тоя опростачи България,сега се зае и с Европа.

"Спирал съм инфраструктурни проекти с години, за да може да се излюпят новите щъркели. Карал съм министрите да пренасят лично блатни кокичета..." Искрено се надявам, че официалната реч на Бацето е била написана за преводачите, а той е плещил на воля обикновените си глупости. СРАМ!!!

ВЕРВАМЕ ВИ. ЗЕЛЕНИ СТЕ. МНОГО СТЕ ЗЕЛЕНИ. СТРАНА, В КОЯТО УСЕЩАНЕТО ЗА НОРМАЛНОСТ Е ПОБЕДЕНО ОТ АРОГАНТНОСТ, ПОШЛОСТ, ПРИМИТИВИЗЪМ И ТАРИКАТЩИНА НЕ МОЖЕ ДА ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ХОРАТА ЩЕ И ВЯРВАТ.В ТАЗИ СТРАНА СИ ВИНОВЕН,ЧЕ СИ ВЪЗРАСТЕН, БОЛЕН, БЕДЕН,ЧЕСТЕН.ВИНОВЕН СИ ЧЕ ДИШАШ.ВИНОВЕН СИ ,ЧЕ СИ ЖИВ.... Е, КАК ДА ИМ ВЕРВАМЕ НА ТЕЗИ ДЕТО НИ ДОКАРАХА ДО ТУК.ПРОБЛЕМЪТ Е ,ЧЕ НИКОЙ НЯМА ВЯРА НА ЛЪЖЦИ И НА КРАДЦИ. ДА СЕ НАПЪВАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ.НЯМАМЕ ИМ ВЕЧЕ ДОВЕРИЕ

СЧУПИХА ТЪПОМЕРА С ИЗКАЗВАНИЯТА СИ. ТАКОВА НАПЪВАНЕ,ЧЕ ПРЕГРЯХА КАТО РУСКИ ЗАПОРОЖЕЦ НА ВИТИНЯ.БЕЗМОЗЪЧНИЯТ ТРЪСТ НА УПРАВЛЕНИЕТО ПОЗЕЛЕНЯ И НИ ПОВЛЕЧЕ КЪМ ДЪНОТО. И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ЖИВЕЕМ НА ЗАЕМ И НА КОЛЕНЕ, А ТЕ ДА ПИРУВАТ И ДА КРАДАТ СУДЖУЦИТЕ НА НАРОДА. ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗТРЕВОЖИМ,ЧЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ГЛУПОСТТА И ПРОСТАЩИНАТА

Глупости! Обясниха ни, че законите ни са в разрез с европейските, че има лобиране на високо ниво, че корупцията е навсякъде, особено в графа екология, ма не- той чака няколко години да се излюпят щъркелчета.Б..х м..му тия български щъркелчЕта, дет се люпят нЕколко години за кеф на зеления премиер

Не край ! Аз вече ще пиша в Германия на всеки познат какво се случва тука г-н премиер ако не си държите на "обещанието' .Трудно Ви Вярвам и ще се сблъскате с нещо което не подозирате.Изглежда свежо но да не се окаже поредната сензация.

ЗЕЛЕНА МУ Е ТИКВАТА. ЛАКАРДИИ, ЛАКАРДИИ. КОЙ МУ ВЯРВА. ТЯ СТАНА КАТО ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

ЗЕЛЕНА МУ Е ТИКВАТА. ЛАКАРДИИ, ЛАКАРДИИ. КОЙ МУ ВЯРВА. ТЯ СТАНА КАТО ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

Вярно е!!!!По големи дървета от вас едва ли ще се намерят!

Това за "зеленото" е разбираемо, но проектите които спря - Бургас-Александруполис, ЮП, Белене заради екологията ли беше ?

Бившата мутра Боко Тиквата се превърна в Премиер на България..9 убийствени години. Я началото ни беше смешен,сега разбрахме че зад смешният глуповат дебелак , се крие Гнусен жесток манипулатор. Хем ти бърка в джоба и убива всякакво бъдеще в България, хем ни се подиграва. ГЕРБ са непоносими дори за гледане..слушане.

Срам ме е, че индивидът от снимката е премиер на България. Не съм вярвал, че можем да паднем толкова ниско... Дори и бай Тошо беше мислител в сравнение с Боко Еднокнижни!! Бааси! А олигофренът Обединен идиот пърха около Боко, прави се на загрижен и ни баламосва - не можело да се строи в парк, защото законът го забранявал, така че споко, няма страшно...... Абе то законът забранява и строеж върху дюните, ама не съм чул за някой съборен хотел на Слънчака... Бандити!!!

Тъпото си е тъпо дори ако се опиташ да му помогнеш в обратното!!!

на лъжеца Борисов.

За това им плащат, много ясно.

А откъдека е най-зелено , бе Баце ? Откъде задната долна част ли?

Отдавна думите на падишаха и самодържеца Борисов нямат никаква стойност и значение.

Шило

"По-зелено от нашето правителство няма" Ами узрейте най-накрая! И вземайте зрели решения. Сами!

Преди 198-та: в касапницата: -Най-големия нож -за нашия вожд! -25 години Народна власт - 25 години цирк! -Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две! -Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас! В наши дни: -Най-любимата ми книга е "Винету" -Студентите да станат овчари. Има голямо търсене на агнешко и овчО месо. -Чуя ли Конгретюлейшън, Борисов, и спирам да слушам.

Откъде Борисов знае, че ще се строи втора кабинка на Банско? Инвестиционно намерение от страна на концеционера, Юлен, и до ден-днешен не е заявен?! Решението на МС касае промяна на Плана за управление на Природен парк Пирин (а този парк е защитен от някакво си ЮНЕСКО!), а не построяване на втора кабинка. Същевременно, собственият на Борисов министерски съвет твърди, че не знае #КОЙ е реалният собственик на Юлен. В такъв случай, откъде премиера черпи информация? С кого говори? С Георгиус Георгиу?

Нали за това са протестите, сляп ли си?

Ама вие сте слепи за "инвестиционното" намерение на общината - за урбанизирането на ОСЕМ местности в парка.. А те нямат нищо общо с втората кабинка.. И докато ви духат в очите с кабинката - кмето, дет сте си "избрали" ще ви удави в бетон..

" В тинята, в която ни навря баце, кокичета не съм виждал. Блатните кокичета ги изядоха бременните щъркели, превантивно, да не фанат детски паралич, малките."

Тиквата си остава тиква.

Тая все повече тиквее бе . Не седи уместо.

Почетно те удостоявам с прозвището Бисер Бисеров.

ИСКАМ МОНОПОЛНО ВИСОКА ЦЕНА В СОФИЯ, БОРОВЕЦ, БАНСКО! На софиянци искам 14 лв. до Алеко, колкото е цената на билет от София до Варна! За сравнение, македонците искат по 3 (ТРИ) ЛЕВА на лифта в Скопие до техния кръст!

ГНЕЗДА,ЩЪРКЕЛЧЕТА,МИНИСТРИ БРАЛИ БЛАТНИ КОКИЧЕТА..... ЕДВА ЛИ ОТ ПРЕВОДА МОЖЕ ДА СЕ УСЕТИ ГЕНИАЛНИЯ МУ ИЗКАЗ.

На снимката Манипулатор с привкус на смешник.След като Бойко от червен стана син,вчера в Брюксел го смотаха зелените и позеленя съдейки блатни кокичета с министрите си и пазейки щъркелчета да поотраснат.

Алчен, самовлюбен и прост.

" Министър пренася кокичета блатни - Народът понася дебили квадратни!"

По- тиквено,по- крадливо и по- корумпирано правителство- НЕМА...

"То направо не можеш да се разминеш от костенурки, мечки и вълци в тунелите под магистралите. Хубаво, че поне щъркелите минават отгоре.. Ако тръгнете след костенурка, тя рано или късно ще ви изведе до магистрала. За по-бързо вземете вълк или мечка."

Простият ни мисли за по-прости от него И НИ БУДАЛКА?Тлъстю с умиление си спомня, кога са пасли текезесарските овце с ПАШАТА,но забравя, кога чупиха кокали като "охранители"!И ТИКВАТА ДА ПУКНЕ ДАНО!

" Спирал съм инфраструктурни проекти с години, за да могат да се излюпят новите щъркелчета, карал съм министри да пренасят блатни кокичета, за да не остане нито един стрък, сгазен от валяк, трасета сме променяли. В задачката се пита колко години трябват за да се излюпят новите щъркелчета? И още: може ли все пак, поименно кои точно министри, къде и кога точно са пренасяли блатни кокичета?"

Защо да не развие ски туризма на Витоша. Това е уникално- планината е част от града- и инвестицията във Витоша като ски дестинация ще е инвестиция в здравето на хората, които са в близост до София. Нека развием и Витоша ( София) като ски дестинация, не само Банско.

Защото софиянци ще си спят и вечерят у дома и няма да снасят пари в хотелите и ресторантите на Цеко и Цветелинка. Офшорката която съсипва софийските лифтове също е тяхна и те нарочно не ги поддържат.

"Спирал съм инфраструктурни проекти с години, за да може да се излюпят новите щъркели. Карал съм министрите да пренасят лично блатни кокичета, за да не остане нито един стрък смачкан от валяк. Всичките ни европейски инфраструктурни проекти са с тунели за мечки, вълци, костенурки. Трасета сме променяли, изтъкна министър-председателят в Европарламента в отговор на въпрос на съпредседателката на групата на зелените Ска Келер. " Хора...майтапа на страна, ама тоя верно не е уред :-(

Чак сега ли го установи?!

У ред или не, докато го избират, ще има равнис по шефа. Буш младши да не беше по-състоятелен, което не му попречи да изкара два мандата, за разлика от баща му, който беше доста по-опитен?

То и бай Тошо беше прост, ама толкова не беше!? А годината е 2018...

бидигард на Тато, ама за съвсем кратко. Кога успя да усвои от него умението да произвежда като неговите вицове или просто си е природен талант?

Абе знаем, че беше бодигард и на Царя. Какво е успял да освои от него?

Дааааа и благодарение на Зеленинката и Тишинката днес България се превръща в Земен рай от Сомалийски тип.

Бокич, при комунистите беше червен, при царя - жълт, а сега пък си зелен! Като великденско яйце си се нашарил!

Също като - "Съветските болни - най-болните в света!"

Вярно е - по зелени тикви от вас никога не са управлявали тая държава!