Коментари - Турция потвърди, че е задържан убиец на руския пилот Пешков | dnes.dir.bg
назад

Турция потвърди, че е задържан убиец на руския пилот Пешков

Алпарслан Челик, който миналата година обяви, че е участвал в убийството на руския пилот Олег Пешков, действително е задържан и е в ареста, съобщи ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Турция потвърди, че е задържан убиец на руския пилот Пешков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турските власти го задържат не за убийството на Пешков, а за мошенничество, което е съвсем друга бира....

Доган се сети че жалката му държава без руснаците по курортите му отива на фалит.Българите нека си правим сметка че ако това се случва с Турция колко по лесно можем и ние без руснаците да фалираме.Туризма от години живее благодарение на руснаците защото в БГ няма нормална алтернатива на други туристи,казвам го като професионалист.Нека си правим сметка когато плюем от най големите до най малките.Дрънкаме като че ли не разбираме срещу кого плюем.Не съм русофил но това са факти,и ако някой иска да ме репликира нека да е с факти.С тях лошо но както се вижда в Турция БЕЗ ТЯХ ФАЛИТ.Сега искат АМА ВЕЧЕ Е КЪСНО.Путин няма да се върже на елемнтарните им трикове.

Значи турците поне се стараят, все е нещо.

Що бе нали все руснаците пречат?А сега какво се оказва че най обикновен терорист е участвал в убийството на руски пилот.И всички сега циврят че Русия играе неправилно.Според мен единствено рашъните правят нещо в този свят да се отърве от тази ислямистка сган и това е факт.

взимай мелиха и вървете на свиждане на този турски герой .

Сега ще го изтъргуват срещу подобряване на отношенията и всичко ще е пито - платено. Само чакат офертата.

Това означава,че е военопрестъпник и трябва да се съди като такъв от военен трибунал и от Хага трябна да вземат отношение.

"По-подробна информация за причините и обстоятелствата не разгласяваме. Тоя може да са го задържали в кръчмата, че не си е платил раки-то.

от лявата резба - дясна нестава обама трябваше да срита ердоган, за да може кандидат султана да се сети, че е обикновен резак

Преди няколко месеца турски вестник публикува снимка на Челик, в Анкара на някакво погребение. Какво се е сетил сега Ердоган? Бил досега в Сирия, айде...глупости

Е как какво се е сетил??? След като му почнаха да му увяхват отношенията и с УПСА :D , където е на посещение/инструкции. са се пробва да умилостиви чича ви Путин. Обач мисля че чича ви Путин на тия дребни трикове нема се върже.

Мачкай,турската неграмотна терористична ОРДА....натири ги в анадола,там където им е мястото.....Крайно време е да освободиш свещенния ХРИСТИЯНСКИ град КОНСТАНТИНОПОЛ от виещите неоосманистки чакали!!!! Господ Бог да Пази РУСИЯ и БЪЛГАРИЯ от неоосманистката паплач.... Амин.

Докато има бойци като Александър Прохоренко, ердогановци много ядове ще берат. Цял свят се прекланя пред подвига на това младо момче, оставило бременна жена и дало геройски живота си, за да имаме спокойствие! Руското момче, обградено от ислямистите, се обади на своите да го бомбардират и загина геройски, убивайки със себе си десетки терористи! Всички световни медии пишат за него, а ние мълчим! Потърсете по името, за да разберете за подвига на руския боец!

Не вярвам на висши политици. За да съм спокоен, искам и о бама.

Нали се надпреварваха да се самоизтъкват кой пръв е дал заповедта за нападението на руския самолет. Не само прекият извършител на убийството на катапултиралия невъоръжен руски пилот, но и всички негови командири по вертикалата да бъдат арестувани. Те всички знаят , че това е престъпление!

Манафските държавни терористи се поуплашиха,а?Ердоган готов ли е да иде гол до Кремъл?

На Америка и отне десет години да застрелят Бин Ладен. През това време стотици хиляди останаха без покрив над главите и прехрана, като следствие на войната с тероризма. На Русия ще и отнеме по малко от шест месеца да накаже убийците на Олег Пешков и по-малко от година да разкара Ердоган от политиката. Не мога да им отрека на руснаците едно нещо. Много ефективно работят. Цялата операция в Сирие им излиза половин милиард долара. Смешна сума в сравнение с това, което пръскат американците за военни цели. А резултатите са несрвними. Русия постига това, което иска, Америка непрекъснато се обяснява защо не може да постигне целите си.

никои все още не е сигурен в това,което се изписа за ликвидирането на бен ладен, така,че има съмнения...

аа не операцята на руся струва малко по вевхе.хахахаха що за глупости пишеш пътин ли ти каза колко стръва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо, по дяволите, българските тв канали мълчат за това? Цял свят се прекланя пред подвига на това младо момче оставило бременна жена и дало геройски живота си, за да имаме спокойствие! Руското момче, обградено от ислямистите, се обади на своите да го бомбардират и загина геройски, убивайки със себе си десетки терористи! Всички световни медии пишат за него, а ние мълчим! Това е истинският боец!

САЩ се обяснява защо не постига целите, които обявява за такива, защото това НЕ СА целите й. А напротив - целите й са противоположни. В настоящия момент -не срещу, а в подкрепа на ДАЕШ.

А, сега, де(!?!?) - коментарът ми "накърнявал" "доброто име" на геноцидаджиите и поддръжниците на ИД ермангал и идьотоглу!?!?!? Е, ово е "журналистически" стандарт.

пречел им еднополюсният модел. ами да станат те единствен полюс и проблемът им е решен. русия - единствен полюс. ок.

Ако утре летят самолети, които бомбардират българите в Западните покрайнини - и ми падне в ръцете такъв пилот аз също ще му резна гръцмуля!!! Тъй че тоя турчин си е герой!

пaрaшутист във въздухa е престъпление по междунaродните зaкони ,вие соросите нaли уж много държите нa тях ????

тои го е гръмнал на земята. освен ако телеграфната агенция на съвецкия съюз казва друго.

га амириканците ги бомбандираха с обогатен уран де беше ве мушмул препикан???

зaтaпихa го с трудни въпроси ! Нa лъжaтa крaкaтa сa къси !

Тук съм :D

османе ти ли си?що си се писал " Зъл турски дух"

кaто държaвa,не сa нaпaднaли никого,провеждaт си неутрaлнa пилитикa,бaчкaт здрaво и вдичко постигaт с труд,без дa грaбят другите нaроди и без дa се опитвaт дa им нaлaгaт свои " ценности"!

които искaт СAЩ е изгоден сaмо зa тях и зa никой друг,товa в все едно дa имaш един единствен достaвчик нa ток,е ясно е че ще те рaботи кaкто си искa ! Многополюстния модел е винaги зa предпичитaне !

Нямам нищо против двуполюсния модел, но Гърция да беше в Руската зона, а България в Американската! И сега гъркини щяха да идват да бършат гъзовете на българските пенсионери!

в кaквa рускa зонa сме ние - член нa НAТО,нa ЕС,a премиерa не сме дa ходи по нуждa без одобрение от Вaшингтон,дaже нaем зa бaзите не плaщaт и след 25 г.сме бедняци,мизерници,изчвзвaщa нaция !

Когото убил - убил, да си слага сам пакука между краката и да о4аква моамед...

,,..Тези хора неотдавна са пристигнали от Сирия, където са воювали в района Байърбуджак на страната на ислямистите. При арестуването им от тях били иззети автомат, два пистолета и патрони..,,??? на ,,ресторант,, въоръжени като ,,мутри,,!!! може би са го ,,хванали,, преди да го хвани някои ,,друг,, и се разприказва!!! и това точно ,,когато,, ердоган е в щатите???

"ХИТРУВАНЕТО"НА РЕЖИМА В ТУРЦИЯ СВЪРШИ!!!БРАТУШКИТЕ ИМ РАЗКРИХА ПОДМОЛНИТЕ ИГРИ,И НАЙ ВАЖНОТО Е,ЧЕ ГИ ОСВЕТЛИХА!!!ОТ ТАМ ЛЪСНАХА И КРИВИТЕ СМЕТКИ НА ЕРДОГАН!!!ЩЕ ОЧАКВАМ ДА СЕ СЛУЧАТ ИНТЕРЕСНИ ПРОМЕНИ В ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ НА КОМШИИТЕ!!!

Не съм нито Руснак , нито Американец - Аз съм си Българин и си обожавам България , НО : Като съвременник на всичко ставащо по света се опитвам да гледам обективно ! И изтока и запада си имат положителните и отрицателните страни . Не можем да отречем това което американците са дали на света / и в културно , и в икономическо и в политическо отношение / , Но не бива и така неграмотно да отричаме и всичко руско , китайско и т.н ! Дори и в Америка слушат Чайковски и четат Толстой , а в Москва ядат в McDonalds и гледат Холивудски филми и слушат джаз ! Так че драги събеседници , не скачайте така по махленски и не се делете на наши и ваши , защото нещата съвсем не са така прости ! Но всеки който отрича с лека ръка политическата сила на Русия и нейното Огромно влияние в световната политика , е меко казано Ид...т или най-малкото Невежа !!!!

Римскaтa империя е дaлa достa нa светa ,aмa с кръвтa и поттa нa робите,същото вaжи и зa СAЩ,по официaлни дaнни aмерикaнския нaрод потребявa 10 пъти повече мaтериaлни блaгa,от колкото произвеждa,a сети се откъде се попълвa рaзликaтa !

Айде ма... Русия 140 народа! Нито един неприсъденил се доброволно. Преди 15 години Путин и Елцин изтрепаха стотицихиляди чеченци, защото искаха независимост! Товарищи - първо се вижте вий, преди да ми критикувате американците!

Що се отнася до Римската империя - имаш право че са използвали роби за всичко , но такъв е бил животът и общественната система по това време ! Това важи и за древен Египет . Персия и т.н , Също големи исторически империи ,но въпреки това в подкрепа на коментара ми : Не забравяй че и до ден днешен позваме неща в нашият живот именно открити и създадени от Римската империя ! Например : водопровода , бетона , военни тактики , общественно устройство ! Нали не смяташ че камъните са ги чукали сенатори от Форума в Рим или римските граждани ?! Всяка една империя оставя нещо голямо на света след себе си и това не бива да се пренебрегва , но съм съгласен че в този процес има много страдащи хора - така е устроен света и нищо по-добро не е измислено до момента ! Може би човечеството не е еволюирало достатъчно и затова не всички могат да живеят еднакво добре , както и на самият мен би ми се искало , но ...... !!!

Най-сетне разумен коментар!

ок. много сте нервни и псувате на маика. путин не е в партер, а е на колене. тои завлече страната си надолу. ще им трябват 100-200 години да наваксат само това, което тои им причини. ако това не ви харесва, то си е ваш проблем. не псуваите на маика, защото и вие вероятно имате родители.

сa долни изроди,a мaйкa ти е смрaдливa кучкa !

Това което си написал/а , е меко казано много глупаво . А за другото ,ти си знаеш.

Реалноста е .. Русия от "регионална" сила според Запад-ащите САЩ , са си отново Водещата военна,политическа и икономическа сила ! Целият! Да целият Запад ,се мобилизира,организира,засили, и наложи Санкции на Русия за да спре възстановяването !!! И Запада ...Целият запад ..роди мишка ! И този запад търпи огромни Загуби благодарение на наложените "санкции" ! А Русия използва санкциите ,за да си преустрои напълно икономиката !

Е па глей ся, т'ва че ти немо'еш да схванеш алегорията, е твой проблем, не на околните. Напъни се малко, че не е приятно да се общува с бавно загряващи. В тоя ред на мисли негово височество е император, а господинът отвъд океана е СЕО! С'а ако държиш на пунктоалност оди другаде да прокламираш, кого презираш или обичаш, щото тука нЕма да стане.

Ами ти бе, рязан!

На всеки 3ти март паля свещ за БЪЛГАРИЯ и за всички дали живота си за НЕЯ,а за теб най-подхожда определението на Остап Бендер/ако знаеш кой е/ НЕСПОЛУЧЛИВ АБОРТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Изпразни се анталия след простотията ердоганова и сега дайде да правим мили очи на руснаците. Само, че анадолски цигани такива, руснака е по злопаметен и от Българина, и няма да пропусне да ви го вкара докрай!

За съжаление руснакът не е злопаметен, щото ако беше, надали щеше да ни прости предателството през ВСВ!

Е па к'во си им напраил ти, че да ти прощава?! България не е участвала в немската инвазия в Русия. Ние сме воювали из Гърция и Сърбия и то окопно. Мое да ни се сърдят англо-саксите. Ама на всички общо взето им е ясно, че ние участваме понеже искаме да си върнем български земи.

Не знаех ,че българите са злопаметни ! Би ли ми припомнил някой факт - който и да е ?! За кое точно сме злопаметни : турското робство - ( ДПС не говори за такова нещо , или новата ДОСТ ) , БКП - което просто си смени името и се изживява като някаква голяма ''демократическа ''партия '' , която Оглозга България до кокал , потърсихме отговорност на някого за всичките 45 г . лагери , затвори и репресии ?! Злопаметни сме за това че ни управляват старите комуняги и НИЩО в тази държава не се е променило от десетилетия насам - та за кое точно сме злопаметни ????? Или за това , че тези , които преди не ти позволяваха да носиш дънки и да слушаш Биитълс , сега същите тези искат да вдигат паметник на Рейгън в Южният парк ?! Ако бяхме само мъничко злопаметни драги , България нямаше да е това , което е !!!!!

не че сме злопаметни , ние просто нямаме памет

А арести за генералите и летците,които събориха самолета кога????

Когато Турците огладнеят още малко ! Тогава ще заловят и Давидоглу и Ердоган и ще ги доставят лично в Кремъл ! До края на годината !

Всеки по реда си! И Давидоглу, и Ердоган, и Порошенко, и яйценюците, когато им дойде времето, а това ще каже Путин!

Засега изгладнелите турци спряха продажбите на Булгартабак за да продават те В Близкият изток

имаше ,,гръмнат,, наскоро един автобус с леци от ,,инджирлик,,!!!

Дааааааа след не много време ще съобщят,че са арестували и "кадъната" пилот за самоволни действия!!!!!!!!!!!!!!нямат равни в "близането"турчолята!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не виждам защо се кефят путинците. самолетът е свален, путин е в партер. икономиката му умира и хората му - с нея.

ПУТИН Е НАЙ ОБИЧАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ В РОДИНАТА СИ ,В ПАРТЕР СА ВСИЧКИ СОРОСОИДИ ,ПОНЕЖЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ КРИВА СМЕТКАТА ЗА СИРИЯ

в партер е на майкати п..а и мирише

Я да помислим малко. Някакъв самолет стреля по вас. Вие се криете като мишки. После изведнаж самолетът го свалят. И вие хващате пилота. Интересно лично вие какво ще му направите. Руският пилот е имал невероятен късмет че само са го утрепали. Преди това е можело да бъде подложен на жестоки гаври. По стар турски обичай. Апропо, чий го дири руски пилот на границата между Турция и Сирия?

Мамка им рязана! Дошло е крайно време Путин да освободи Византия от османското нашествие, че и ние да си минем още веднъж по реда.

В интервю за някаква западна телевизия питаха руски политик за слабите страни на Путин. Той се усмихна и каза: - Путин не знае какво е да простиш. Та Ердогея да се готви за Отвъдното. Няма друг изход за него.

Това е слабост, не силна страна! :D Ти май не правиш разликата! И да - руснакът си го е казал директно - Путин е психопат, следователно душевноболен и опасен!

Този арест поразително прилича на нескопосаните пиар акции на Борисов с цел излъскване на имиджа и нищо чудно- нали са си дружки с Ердоган. Не вярвам, обаче, това да помогне на Турция, имиджът на държавата отдавна отиде по дяволите.

Обама отказа среща на Ердоган, когато беше в Щатите, а на летището са го посрещнали samo няколко военни. Най-вероятно турчина е разбрал, че много лошо се е надценил като се изрепчи на Император Путин. Сега плаче и моли за жалкия си животец.

Турците както винаги се правят на отворени, а след това клякат и са готови на всичко, за да се извинят на по-силния. За пореден път отидоха на престрелка, въоръжени с... ножове. Запознати казват, че Путин иска главите на Ердоган и 40-те разбойника, за да спре да мачка Турция.

Сега Щерева и компания очакват инструкции от едно посолство и да им бъде спусната опорна точка.

Брей да му се не види. Нали дето бомбардирали руските самолети нямало терористи ?! Нали мирното население при самозащита е убило пилота ?! Сега как се оказа, че там имало незаконно въоръжено формирование, което се е сражавало на страната на ИД ?

Като видяха дебелия турците решиха да жертват своя кадрови офицер от специалните сили - тоя Апразпран, който си е и турски гражданин. Хора бдете, Турция готви такъв сценарий и на нас! Военна агресия уж, за "защита птавата на турското малцинство". Бойко, опичай си акъла, че Давутоглу ще ти забие ножа, както Ердоган го заби на Асад!

Брата ги наведе тия си намазаха дюпките да видим какви ще са следващите действия. Путин раздава джокери без пари:)

наи-вероятно те са го прибрали, за да го пазят от кгб убииците.

..."руското външно министерство настоя турските власти да заловят и съдят Челик и неговите съучастници"...! Крайно време е и САЩ и останалите натовци да разберат, че каквото каже Путин, това и става! Лошото е, че наш'те управници ще се усетят последни!

нашите "опразници" гледат само келепира, ако не сте го проумяли !

Руски прислужник. Путкин ще бъде обесен на Червения площад от украинците.

читаците да върнат самолета и живота на пилота!

Този човек също така каза, че получава помощ от Турция!!!

Е то не е никаква тайна, че турците яко ги дразнеше т'ва, че руснаците бомбят погранични райони в който десйвтат въоръени от тях групи. Ако тоя не е просто пионка с автомат и има к'во да каже по въпроса, съвсем скоро ще се самообеси в килията си.

Хе-хе-хе, яко нагази лука режима в Анкара, да видим ще успее ли да изманипулира някакси големите батковци, че да се задържи на власт.