Коментари - Певецът, който подпали българския културен клуб в Битоля, няма да лежи в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

измислена държава, която е абсолютен аутсайдер във всяко едно отношение, никога няма да бъде част от ЕС. Колкото повече й се обръща внимание, толкова повече проблемите с нея ескалират. Оставете ги да се задушат в собствените си екскременти!

И тия идиоти искат ток от нас на занижени цени !!! Ток за тях на пазарни цени и последни на опашката !!!

Трябваше да му извадят роднинското потекло на този и да кажат колко какъв е. И да му предложат ДНК тест.

Обявете всички издадени Български лични карти на македонци за невалидни..

На Азис Шиптъра

Никаква Европа за тези подпалвачи, расисти и дебили. На този певец сигурно ще му наложат не затвор, а ще му дадат награда, пък била тя и неофициална. Ако не е бил част от номенллатурата на североюжния концлагер, вече е.

Ха! Даже са му издали присъда някаква? Ти да видиш! Ако така продължи, тия още малко ще престанат да освиркват българския химн!

Присъдата ще му е знак за юначество и шще го лансират навсякъде в обществпото - него и неговите роднини,

То и друго не сме очаквали. Така са им промили мозъците , че няма на къде повече. Само за хората с българско самосъзнание ме боли. Тъпите македонци да си седят в калта и да си мислят че са върха колкото си искат. И в ЕС не трябва да ги пускат!

Ми нека пак да иде и да "попее" пред вратата на клуба, тъкмо сложихме нова.......

Това е заради загубата вчера!

Скопените су роднине на педерасо Сашо Македонски, исто сите са такви педерасе

Антибългарската истерия в Македония се подклажда от Белград и Москва, майцедърдонците са арнаути, които са башибозука клал българите през османското робство. Жалко, че нямаме армия да ги стъпчем като гниди..

Загубено момче,"александърмакедонски "фалшификат и то от място дето няма нищо общо с античните.

Гербаджииски боклуци

бяха дали и медал - що ли?

Жалко е за нашите в Македонско. Иначе само те си мислят, че ни трябва земята им. Колкото повече им обръщаме внимание, толкова повече се надуват. Тях албанците ще ги оправят. И да знаете, че не сте прави за К. Не е скъпа урва, а за уменията си даже малко иска. Какво са 5 лева? То психическото обременяване му е останало от детските години. Навремето пиян партиен секретар опънал него и баща му. Травма му е. Не го съдете.

6 месеца условно,е то от немай къде!А нещо за обезщетение ,д-р Врабевски знае цената,защото възстанови всичко.Значи партизаните дето никой не ги е виждал,освободили РСМ от българските " фашисти",а реалните германските окупатори никое маке не е забелязло у Вардара!А българските войски когато БГ обяви война на Германия първо освободиха СМ ,защото там имаше немски войски,но никой местен " не си спомня" за тях,а само "партизаните " между които се тиражира и дядото на подпалвача,а прадядото е български войвода.

официалните власти , вчера треньор вдига гузно рамене, СММВнР търчи по нощите да пуска извинителни ноти , районен съд в битоля дава присъда и тако и онако.... В много тъпа спирала ни вкарват някакви хулигани и подстрекатели !

Подстрекател и пропагандатор на всички изброени деяния е Мицко сръбчето фалшификата ,който е на обилна хранилка от сръбската агентура за саботажи.

Учтиво молим всички българи(татари), гърци, турци, македонци, евреи, арменци, мангал и всякаква подобна алчна, крадлив, колонизаторска и робовладелска паплач да се разкара от земите ни, защото разгневихте небесата и три комунистически алчнярчета бяха изпържени днес в София, и това е само началото!

"К" вече еволюира до Севт. То милото и божествено стана. И дори не е разбрал какви изгоряха днес в София. Колеги тоя с тези фобии дали са го изпускали като малък на глава или вуйчо му е злоупотребявал с него в невръстна възраст? Предположения?

Не знаех, че тракийските царе са божества? Нито ме интересува кой точно се е изпържил в София. Там всичките са за електрошокове, както и в този форум.

Ти да видиш, аз си мислих, че комунистите са агностици, взривяващи църкви, а те даже вярвали и във божества, изумително!

Пак нищо не е разбрало малоумното комуне, то е прочело две книжки по психология и психиатрия, и си мисли, че всеки е за диагноза, а какво се опитвам да кажа и доколко съм сериозен въобще не го интересува. Просто му трябват нови пациенти за експерименти с медикаменти, което си е престъпление срещу човечеството, но какво да очакваш от комуняги.

Боклук, прадядо ми е бил учите в Струга на БЪЛГАРСКИ език, 1943, тогава е нямало македонски език и македонци . Да пукнеш бавно и мъчително сепаратистки изрод .

Да се изкъпе е наказанието за макето

Безусловно да не ви ... Майките Нещо за щетите

Жалки крадци на история. Те не могат да убедят себе си, че са народ и държава, тръгнали да убеждават другите....

Най-смешното е, че гаврата е и с балканските българи -застанете до един татарец и вижте дали си приличате! Това са българите, но те са били толкова малко, че генът им се е стопил в морето от миграции и завоеватели на балканската територия. Вашите мозъци са също толкова промити колкото и македонските, генетично не сте българи.

ако "К" застане до марсианец почти няма да има разлика. нали знаем, че и Марс е изконна македонска територия. От дядото на Филип Макето още. А най странното е, че когато "К" застане до циганин травестит няма да откриете никаква разлика.

До татарец не знам ама като ти чета малоумията зад теб може и опашка да има! Разбра ли намека " неразумни юроде" ?

Ми той фашизма не е само в Украйна. Тия са същите фашаги.

Добро утро. Всъщност даже и хегемонът САЩ се управлява от корпоративен фашизъм, но кой ли би признал това. И Китай залита натам, разликата е, че партията им още на власт, но не се знае до кога. Путлер го изядоха корпорациите, или по-скоро той се озъби на корпорацията в лицето на Ходорковски, и от тогава е в изолация.

Македоноя е БЪЛГАРСКА територия

Ако трябва да съм честен, ще те заболи много промитото от комуно-пропаганда лагерче, което си мислиш, че ти е мозък. България е хаганат в Азия, който чрез завоевателни походи е основал 12-на държави в Евразия. Балканска България е толкова българска, колкото е британски ЮАР или САЩ, ако може да ме разбере промитият ти мозък? Същото се отнася и за всички други "Българии", които отдавна не са български, без Татарстан. Отдавна не можете да колонизирате на коне, и от тогава не ставате за нищо.

Караш по комунистическата история от учебниците, но и нея обърка. След всичкото търсене на следи от българи на изток се оказа, че няма такива. След комунизма взеха, че провериха из византийските книги и се оказа, че българите според авторите от тогавашната епоха сме от тракийските племена. Но такова като тебе не гледа истината, ами храчи плюнки, та на него падат. Което говори, че и ти си българин :-) Поне си знай какъв си :-)

По история - Слаб-2.Горката ти учителка.Със сигурност се срамува

Македония ке Изчезнееее

Иска ви се, но е невъзможно, Филип и Александър Македонски са част от световното културно и историческо наследство, както и гръцката област Македония(от там е останала повече култура и наука, отколкото може да се намери в историята на България, без да броим траките, които не са българи, още по-малко комунисти).

Абе боклук да не си лежал у белене или дедо ти та само дрънкаш за комуноститеб, парцал

И кво общо имат Филип и Александър с тия де се зоват макета, понеже са забравили произхода си?!?

Ммдааа.И македонската наденица са я измислили ВЕЛИКИТЕ македонци:)))

за съседите е (". Дано агонизират в омразата си.

Как няма да ви мразят чужди граждани, като на собствените си лекари и работници давате минимална заплата за 6+ работни дни? Вие сте комунистически олигофрени.

Мочкам втъз Ламбе и съдията. Мочкам.

Условна присъда за умишлен палеж?! В Калифорния могат да ти лепнат 20 години за това.

Наистина странна присъда за умишлено деяние.

на практика оправдаха подпалвача на Българския клуб в Битоля! няма изненада! време е за спирачките !

А Ставийски кога? А подпалвачите на тютюневите складове в Пловдив? А корумпираните български политици? По-добре си трайте, защото при работещо правосъдие всичките сте зад решетките! И погледнете гредите в собствените си очи преди да търсите прашинки в чуждите. Това правят нормалните хора с офисите на комунистическа пропаганда, палят ги, защото носят само смърт и мизерия, а българия си остана комунистически кенеф.

Смяташ ли, че една неправда може да оправдае друга неправда?

Ето, че българите нямат обяснение защо мразят турците, а се чудят защо македонците ги мразят.

Az da ta sbarvam tebe shi ta iznasilvam

A vi bugarski govna smrdlive, sta ste ocakivali ????? Otvratne bugarske pederi

Ей мършо

Цървули какви са ти несвързани думи дето пишете бре няма македония ,нямааа

Кво му се хващаш на тоа? Явно са го изпъвали отзад бг мангали и ся ни нарича педали :) Плаче за още явно! Хахахха

дордето не е станал Cyrengrad...

Pradnali mu na Ku. a !!!

За снощния мач в Португалия били писали, че играят България срещу България.

в Украйна кои се бият?!

Ходи ги питай.

че всъщност са българските украинци, тогава и само тогава ще свърши тяхната трагикомедия...

Простите комунистически тролове и политици си мислят, че трябва да ми плащат или да ми промиват мозъка като на тях за да ги мразя. Не, мразя ви безплатно и ми стигат 10 минути разходка или работа с мутро-милиционерският ви бизне с и администрация, за да ви мразя още повече. И как няма да ви мразят македонците, като месечната заплата в Македония беше 1000 германски марки на месец(15 заплати годишно) през 80-те. Такъв стандарт нямаше и във Великобритания за всички. А вие цървули сте тръгнали да ги узорпирате? Как и с какво?

Гледам ти инициала К и де чудя дали името ти не завършва на "урва".

Защо(някакви аргументи)? Не ме интересува, просто ми е хоби да събирам селяндурско-комунистически бисери(простотии), много се смеем. Фамилията ми завършва на ing, и е по стара от българската държава, много по стара.

Бо-ing, ти ли си ма?

Ква Македония 80-те години бе???Да не обърка вековете? Още не сме 2080-та! Ааахахаххааха, тоа дърт с джуиш ме разсмя!

с три месечен изпитателен срок?

Кой нормален ше си кръсти детето Ламбе, бе.. хаха :)))

Не мисля,че македонците са по тъпи от българите.

си прав - не са по тъпи от нас... Просто щото са чудовищно и престъпно ПО-ТЪПИ ОТ НАС. И затова сме виновни ние - някъде в историята сбъркахме. Но това вече е без значение, затова почти до края на цивилизацията, ние с тях ще се дърляме, пцуваме и ненавиждаме, и дано да си останем само с това. Въпросът е друг - ако тия скапаняци някога ги приемат в ЕС (ако изобщо има бъдеще за ЕС, както и за самата цивилизация) - какво задължително трябва да направим ние? Мисля си, че е нормално да го наречем - БЕГзит, нали???

Ся същия да подпали на някоя ФАЩ институция и да видим дали ше е 6м условна присъда…

се хабете с коментари, пичове - македонските българи упорито се правят, че не могат да четат на родния си език, нищо че е в тукашния форум. Или пък им е забранено? Както и да е, майната му. Затова ще плясна нещо, дето дори скудоумните мозъци на техните ВЕЛИКИ СЛУЖБИ ще разберат. Ето ви го! ....................../´¯/) ....................,/¯../ .................../..../ ............./´¯/'...'/´¯¯`·¸ ........../'/.../..../......./¨¯\ ........('(...´...´.... ¯~/'...') .........\.................'...../ ..........''...\.......... _.·´ ............\..............( ..............\.............\...

Македонските българи мигрираха към България, когато си заслужаваше, преди 120 години. Никой не ви вярва комуняги, затова никой няма да мигрира към България в следващите 120 години. Ще си копате компирите сами, алчни и окървавени копилита!

Доста хора с които съм говорил смятат, че македонците с българско самосъзнание трябва да изправят глава, да нададът глас и да отстояват интересите си, както това направиха тези с албанско самосъзнание ! Ако трябва и до сопата да се стигне.

Най-добре е да се сложи край на дипломацията с РСМ, колко пъти искате да ви доказват, че нема смисъл.

Kineski zid so vas .

БГ Правосъдие - Ще чакаме да убие Хора .

*Опит за убийство на многобройни лица подбудено от омраза на етническа основа.... 6 месеца условно.... Много съм доволен че САЩ натиснаха нашите безгръбначни политици да приемем тия животни в ЕС . Аз пък съответно ще гласувам за Янев, дано и САЩ са доволни от моят избор

Лидеров осъди ли го някой, а Киборгян, арменян, Соломон Анжел, станишеви и осата им Йончева? И всички останали крадлювци и крадли на прехода?

Този опредено не е еволюрал поне до човекоподопие. Ще умре като злобен макак.

На тия убитаци всичко им е смешно и жалко, включително и наставките - Алабаковски, ха, ха, ха. Или е Алабаков по български, или Алабакски по славянски. Алабаковски е същото като Алабаковов. Егати нещастниците...

Макетата играха с Германия футбол, но не освиркваха немския химн, макар че немците са били нацисти и са воювали с тях през втората световна. Обаче мразят най-много България. Защо? Защото където стъпи сърбин трева не никне. Представете си какво мачкане е било, за да те накарат да мразиш себе си. Сърбите са ги спукали от бой и са им изтрили мозъците.

Факт е, че няма по - неадвекватни комплексари от жалките макета. Това са едни абсолютно европейско несретни дебили, които не осъзнават колко безпомощно смешен е техния псевдо национализъм и тази тяхна насадена омраза, която вътрешно те дори не разбират добре и изобщо не са убедени в нея, но никога няма да си го признаят, защото са много добри Юго папагали и подгласници. ЖАЛКА история. Я да хващат чукарите с кремаклийка, вино и македонска наденица, да пуцат и псуват на воля, докато узреят за Европата. Жалки смешници.

Напълно ги разбирам, даже собственият им български народ се опита да превзема парламента на оялите се и осрали комуняги, които се правят на демократи, запали ха им и партийния дом в София, ако не си спомняте. Българите не могат да понасят политиците си и институциите им, а вие очаквате да ги харесват македонците? Как да стане тази работа, като в момента средната пенсия се равнява на минималната от 80-те?

Дребни комплексари.

А вие какви сте? Комплекситани тролове на заплатка към партийка?

Само заради изпълнението им по време на българския химн - 50 години вето!

Ne moze oeganski da ve podneseme