Петролен танкер изчезна в Ормузкия проток

Вашингтон подозира, че корабът е задържан от Техеран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти да видиш, толкова военни съдове, дронове и сателити и хоп, Мистер Сенко махнал с пръчка и изчезнал танкерът по нареждане на Техеран....хахахахах

Представяте ли си ако имаше сателити и самолети които следят всичко в региона ...

Или на никой му не дреме

Тия чифути ми скриха килимчето....с тоя номер.

Това какво е? Повод на Уолстрийт да вдигнат цените на петрола или Пентагона да изразходва няколко стотин крилати ракети?

Второто, иначе ще напълнят канчето на РФ и не е оферта.

им е развинтена фантазията за такива странни изчезвания .защо се изключва вероятността да е замесена организацията на вселенската мафия .имам един познат ,всяка сутрин закусва с петролен танкер и дори не му стига само един ,че трябва втори да му сервират .ами човек с голям петролен апетит е ,като майка му . и тя била същата .

Хора, това е огромен танкер с тракинг системи. Това не е надуваема лодка за 5 човека, за да изчезне безследно. Вижте на картата, че от Dubai до Fujairah са около 150 морски мили. Може да има информация, която да не стига до световните медии и хората са склонни да вярват или анализират информацията, която стига до тях, и това е естествено.

Пише, че тракинг системата му е изключена, може би си го пропуснал в статията. При това положение, ако наоколо е нямало други плавателни съдове и действието се развива през нощта, корабът лесно може до бъде отвлечен. Въпросът е дали е Иран или САЩ? Възможните опции са само тези двете.

ти преразказ по снимката от статията ли правиш. Щото в самата статия ,която явно не си чел , пише : "малък петролен танкер" , "дълъг 58 МЕТРА"....това е шлюпка бре...... P.S чак даже не ми се вярва да има толкова малки "танкери" , то това трябва да е макс 1000-1200 тона

Ако е Иран, те ще си кажат ясно и точно. От както ескалира еврейската простотия чрез марионетката им Тръмп, Иран винаги казват истината, което впоследствие се потвърждава. А Израел и САЩ лъжат постоянно. Ако Иран е задържал кораба, ще си кажат.. Няма и как да го скрият и за какво да го крият. Но твърде вероятно е, това да е поредната еврейска и американска измама.

тия шушумиги на всеки 2-3 месеца се заяждат с някоя държава и не се усещат колко са противни

И миришат гадно

Иран си го търси!Удивлявам се на американското търпение! Израел обаче нямат задръжки при изтребването на ирански гвардейци в Сирия както о на хизбуласи

МОше, а иди се гръмни. Бах ти приматите сте. Кой ви е излъгал, че сте големите мошеници?

Не се удивлявай... парен каша духа а американците много каши забъркаха в Иран-)

За това е виновен русия хакер дето хакна НАП-а. Сега е хактал на на танкера GPS-a, Глонасс-а и Galileo-то. Чакайте писмо от адрес rushaker@kremlin.ru да ви обясни как е станало и от къде е.

Иронията е висша форма на интелигентност! Поздравления

Руски трол и интелигентност?Все едно Путин и акъл

В Ормузкия проток, както и в казармата, нищо не изчезва и не се губи - само сменя своя притежател :)

Дир-а, танкерът от картинката е 58 метра, ама широк. 58 метрово корито може да служи само за каботаж, портови бункеровчик или за контрабанда. Даже и това му е много.

Това не е нормално. Ако е действие на Иран, дори и да са в правото си, е наистина необяснимо. Сякаш някак си големите са се наговорили за военен театър и си мислят, че ше излязат сухи. В случая "слабата страна " - Иран какво желае?!? Какво мислят аятолясите - нима САЩ бяха коректни с тяхното приятелче Саддам? Не са си научили урока. Ще парят. Очаквам елитът на още една арабска държава да се пресели в Европа и САЩ. Но това е живот на заем ... колко години ще устискат западните общества - 100- 150? После? Не можеш да пиеш кръвта на източна Европа, Сирия, Афганистан и ... и ... и... да отглеждаш бройлери в къщи и да се надяваш, че всичко е ок!

пак пуснаха лудите от лудницата, определено е виновен и този път Владимир Владимирович, ама много виноват и това е, а пък краварите съвсем се омоткаха в интригите си и не знаят къде се намират,нека да им е от полза все пак не е лошо да им бъде даден малък урок

Военните тласкат Тръмп към война. Първия път той успя да устиска, да видим сега.

Търсейки повод за военни действия, ФАЩ не проявяват никаква изобретателност. Пореден опит с танкери да забъркат "бозата".

Как да направиш един танкер да изчезне в 21-век при всичките тези сателити отгоре?

Като го кажеш по "телевизорите", повториш по вестниците и потретиш в интернет сайтове. Така и на Луната може да стъпиш .....

Сигурто е возил петрол за ингилизите!?

Може просто така да търгуват, при америкнски санкции.