Петролът поевтиня. Чакаме спад при бензина

Петролът поевтиня с близо 2 процента днес при търговията в Ню Йорк. Цените на акциите на Уолстрийт се движат разнопосочно, за разлика от потъването в Европа. У нас поевтиняването на горивото предстои.

Обратно в новината

Коментари - Петролът поевтиня. Чакаме спад при бензина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас всичко живо кара на газ, така че... :)

Няма да падне, защото целта е не да пада, а да се качва!

Цената на петрола може и да пада, но поради повишеното търсене на пазара и поради пазарната конюнктура цените пак ще се повишат. Все пак доколкото се разбра те от няколко години работят на загуба. Само "клиента" да е доволен.

Има да си чакаме. Пак ще ни обяснят че сега работят със стар скъп петрол. А когато пак тръгне да се качва ще ни кажат че калкулират покупката на бъдещия скъп и цената не може да пада

Да се надяваме на прогнозата и възможно ли е да се случи това в България ?

Чакаме от умрял писмо

ми чакате спад вий, ама идат избори.

Преди 10 дни Дянков каза, че след 10 дни цените на горивата ще започнат да падат...???

Голема ефтиния тука бре - ша си зареда самолетоносача - яко .

Стига сте преливали от пусто в празно и сте си чесали езиците... Не разбрахте ли след толкова години, че ниските заплати и високите цени не е случаен факт в Б-я, а една умишлено поддържана тенденция, с цел да стоим бедни, обрулени, без положителни и нормални мисли в главите, защото такъв народ се управлява лесно и лесно се държи под контрол. Това е простичката и велика истина - всичко друго е прах в очите и приказки за наивници.

Играта тепърва ще загрубява жестоко. Водената до сега политика на геноцид се провали с гръм и трясък. Резултатите от това преброяване през февруари показаха, че има съпротивителни сили все още у народа, способни да провалят РАЗпродажбата на българска земеделска земя, на водните ресурси и съоръжения, на подземните богатства. Валентин Златев и Бойко Борисов си направиха грешно сметката със заиграването с цените, акцизите, контрабандата, монопола и КАРТЕЛНИТЕ споразумения. Освен всичко, успяха нашите мафиоти да направят за посмешище посланик Джеймс Уорлик. Непрекъснато "лазят" и по нервите на руската мафия. Времето от ситуацията с Андрей Луканов, отдавна е отминало. Не е същото днес, след цунамитито в Япония. Слънцето "беснее", и сега е заформило една "средно силна" магнитна буря. МАЧКАНЕТО НЯМА ДА ДАВА ЕФЕКТ, МАКАР ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА ДА ПАДАТ. Блокирането на доходите за още 2 години, както обеща Борисов на Барозу при последното си посещение в Брюксел. се оказва "мисия невъзможна". Също е положението и с обещаните 6-те милиарда за ЕВРО ПЛЮС.

Дано да си прав! Днес е Преображение...

Много, много прав ;(

Това е самата истина.20г в България е провеждана целенасочена политика за обезличаване на българския народ.Така е било и по време на турското робство.Целта е постигната българина спря да гласува и циганите за по едно кебапче определят кой ще бъде на власт.

Я вземи и се направи но имигрант и си намери работа в Б-я - не работа, каквато ти се иска, а работа въобще! Това по повод мързелуването и неработенето на 2-3 места, за да станем икономически независими и да ти идваме на гости.

А докато си кютите, все трябва да ходите да си налеете и да платите съответно. Те пък това и чакат.

Ще има да почакаме,а и съм абсолютно сигурен,че докато се наумуват дали да смъкнат горивата в Мутрестания,цената на петрола ще започне да се покачва,което ще доведе и до немедленното повишаване и на цените на горивата в същата тази Мутрестания!!!

Марти ти си абсолютния г лупак

Аз си мисля,че каквото и да става с долара и с петрола и да се вдигат и да падат Лукойл все намира оправдание за повишаване на цените.Предполагам,че скоро ще вдигнат цената на горивата с оправданието,че са направили инвестиции в измервателните уреди,които митниците изискват да имат.

....ги изсмукаха тези 2%, но ако се поинтересувате ще научите, че само за един ден (вчера) цените на американския петрол паднаха с 6%, а на сорта Брент в Европа - 5,28%! Това за ЕДИН ДЕН! С колко ли още трябва да паднат цените, та в България бензина да поевтинее с още 1 стотинка!!?? Не ми отговаряйте, знам си отговора! ОТВРАТИТЕЛНО!

Петролът падна с 2%. Чакаме бензина и у нас. само да не ви паднат мадете от чакане. вие андрешковците си пиете ракията и се изтягате до задниците на жените си и чаката за всичко: някои друг да ви оправи живота, някои друг да ви освободи от мутрокомунистите, някои друг да ви увеличи заплатите вместо да си намерите втора или трета работа или да се образовате повече, някои друг да ви направи паркинги за да не паркирате по тротуарите, ... вие сте абсолютни марзели и дебили и си заслужавате скапания живот, които живеете.

Ех....до тук добре, почти се съгласих ,ама "тротУари", нещо ми звучиш като тези емигранти дето ги връщат още от летището обратно за БГ....?!

Прав си до някъде. Разбирам и за това което казваш, но така и не разбрах защо трябва да обиждаш. Гледай късмета ти да не ти изневери скоро и да се върнеш скоро при нас, в Бг.!!!!! Тогава ще те видя как ще си търсиш работа ?.Това , че си на вън не означава, че си кадърен ( това се усеща и по речника който използваш )...храст без корен..

Цената у нас се определя от руската МАФИЯ и нейният слуга ::)) Така че , не ни занимавайте с борсови цени ..ТЕ са за НОРМАЛНИТЕ държави ::))

много лоша новина.винаги когато петрола поевтинее на борсите в тая тъпа държава наречеба булгалистан винаги се повишава горивото

Тука горивото винаги се повишава, независимо от новината.

Те си прав - само в три случая поскъпва: - когато нефта поскъпва на борсата - когато стои на същите котировки - когато нефта поевтинява та борсата, но с благородна цел, да се компенсират загубите на нефтените компании.